Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah 1 mandalına
öğle 2 dilim su böregı (ince olanlardan kıymalı) 1 yemek kaşığı havuçlu kabaklı tarator
ara limonlu muhallebi
akşam 1 muz 1 cennet hurması 1 avuç çekırdek
güzel birşey varsa şu an açımmmm

atın beni denizlerrreeeeeee..........

geldiim geldiiimmm :D hadi ya muzun kalorisi diğer meyvelere göre daha yüksek diye biliyorum ama kilo verme hızını kestiğini bilmiyordum hiç, doğru olabilir bak bir şey diyemedim şimdi, bu hafta ben kilo almazsam iyidir yalnız :1: ay gülüyorum ağlanacak halime, çok stresliyim bu aralarr

evett normal kızarmış patates vs hayır derim de fırında patatese dayanamıyorum ben hiiççç, oyh bu hafta sınıfta kaldııımmm :18:

bence gayet guzel bir menü sınıfda falan kalma yok ,ayrıca ben biliyorum sen vericen bu hafda kılo nurcuğum ,patates kızartma olarak bize okadar öcu gösterıldıkı fırındakı bence nisbeten masum,muza gelince bilemiyorum doğrumu,biliyorsun nette tam bir bilgi kirliliği vat bir yerde yazan diyer yerde çürütülüyor o yüzden aslını araşdırmak lazım..

sabah 1 mandalına
öğle 2 dilim su böregı (ince olanlardan kıymalı) 1 yemek kaşığı havuçlu kabaklı tarator
ara limonlu muhallebi

raaaa ne yaptın sennnn :9:

sabah 1 mandalına
ara limonlu muhallebi

Raa bu nee :52: sabah yok akşam yok öğle ofsayt. niye böyle oldu yav, akşam onları yiyeceğine yemek yeseydin ya :1:

menüm

sabah
yarım dilim ekmek
yarım kk peynir
2 çeri domates

ara
(hiç zamanım yoktu dersteydim)

öğle
1 kase yayla çorbası
salata

ara
1 paket form bisküvi

akşam
5 kaşık makarna
1 kase çorba
4 acur turşusu

3 kupa yeşilçay 2 litre su

gökçecim beyaz ekmek yerine kepek ekmek yesen daha iyi olur aslında..bide sabahki reçel olmasa menün süper..

sinemlik bi menü..yine bize laf yok :16:

nurcum menün güzel..patates olmasa daha iyi tabi ama fırında olunca banada masum geliyo yiyorum..

Canım ya çavdar ekmeğim bitmişti, dışarısı da çok soğuk üşendim almaya valla. Akşam eşime eve gelirken almasını söyledim zaten, bir daha olmiicak:19:

sabah 1 mandalına
ara limonlu muhallebi

Raacım gerçekten tatil modundan çıkamamışsın,en kısa zamanda toparlanmalısın.

Canım ya çavdar ekmeğim bitmişti, dışarısı da çok soğuk üşendim almaya valla. Akşam eşime eve gelirken almasını söyledim zaten, bir daha olmiicak:19:
gökçe sana söyleyenide bi bilsen :9:
3 gündür kepek ekmeği unuttuğum için yarım dilim ekmek yiyorum vicdaNIm rahat olsun diye :1:

Selamlarrrr Kızlarrrr :3::3::3:

dunku 10:30'u bugun 10:00 a cekebıldım :32: yarım saat yarım saat cekıyorum bakalım :D

Dun gece buyukkkkkkk kocaaamannnnn bir kaçağım oldu :17: ama sebepsiz değildi ve birazda emrivakiydi. :)

sebep, eşim terfi aldı :) :124:
emravakisi, tatlı almıs eşim kutlarız evde kahve+tatlı dıye. bende o anda dıyetımız demedım artık cok mutluyduk :) :nazar:

Benden de Selammmmmm :) bende 10 :P :))) tembellikten kurtulucaz galıba Fundacım :9:

Yarım saat yarım saattir kardır. :) Umarım kurtuluruz tembellikten. :9:

Bu arada çok sevindim canım... :16: Gözünüzaydın... :)
Umarım saatlerine de biraz fayda eder, daha rahat edersiniz.

iyi akşamlar benim çıtır takımımmm :16: işten yeni döndüm hemen bi bakıyım dedim size:34:

------------
Funda ya beklemişsin sabah ama leptobumu götürmedim işe hiç kitap okuyamıyorum yanımdayken o yüzden bıraktım bugün evde

Anladım canım, önemli değil. :)

Menüüm

Sabah
1 rafadan yumurta
yarım kk peynir
2 dilim kepekli ekmek

Ara
yarım muz

Ara
1 muz

Akşam
1 tas tavuk çorbası
1 tavuk
5 dilim fırında patates

Sabah dediğim 10buçuktu, sonra okula gittim, ders uzadı eve gelmem 5buçuktu, öğlen'i sıkıştıramadım bir yere

Nurcum 1 tavuğu tek başına yemek zor olmadı mı? :60:

yaa ben hep böyleyim amaa :1: damarım tutmadığı sürece böyle

yazılarındanda belli nazcığım öyle olduğun,ama bende damarını tuturmuycak gibi deyilim kızanlarada hak veriyorum o yüzden,allahımm ben böyle rahattada deyıldım biri eleşdirdimi çok dikkat ederdim kendime okonuda laf ettırtmemeye ama ,bu ara bir toparlanamadım....

yazılarındanda belli nazcığım öyle olduğun,ama bende damarını tuturmuycak gibi deyilim kızanlarada hak veriyorum o yüzden,allahımm ben böyle rahattada deyıldım biri eleşdirdimi çok dikkat ederdim kendime okonuda laf ettırtmemeye ama ,bu ara bir toparlanamadım....
bence hepimizin böyle zamanları olur..önemli olan çabuk kendine gelmek..

Back
X