- Konu Sahibi Cherry Mom
- #74.121
resmimi koyamıyorum yaa hata oluştu diyo 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alemsin Sinem hee:
Ziyaretçileri sevmiyorsunuz anlaşılan :)
Muzun kalorisi sanıldığı kadar yüksek değildir.
1 küçük boy muz = 60 kalori = 1 orta boy elma = 1 büyük mandalina = 15 yeşil erik = 12 çilek = 12 üzüm = 1/4 ayva = 1/2 nar = 1 armut
Kilo vermeyi zorlaştırdığını sanmam. Yoksa diyetisyenler yasaklardı.
Ben artık sana yetişemez oldum Raacım.Haftanın en az 3 günü menüler hep böyle. Yazsak da pek bir şey değişmiyor.
Nur'un araları gibi pes edeceğim yakında.
But yaz o zaman.
"1 tavuk" yazıyor orda... 1 tavuk kanat, baget, but yazmıyor.![]()
kimse benim menüme bişey yazmadı bende yazmıycamm![]()
Ağrım hafifledi biraz eşim gelmeden kafamı uzatıyım dedım. :) iyiki demişim kaö gundur boyle kalabalık denk gelmemişti cok sevındım :))
Ayy evet Nurcum benımde o yuzden cok hosuma gıttı :) bas roldekı kıza nıye gıcıksın
yalnız aklıma gelmısken bısey sorucam size kızlar :44:
diyette tursu hakkında fıkrınız nedır ben hıc bakmadım netten sızın bır bılgınız varmı ? malum kıs geldı tursu zamanı aşırı bayılmam ama severım arada canım cekıyor :)[/B]
keske nur bızı cagırsaymıs yemege tavuga yardım ederdik![]()
[/B]
sen mı ben mı yerlere yatıcam gulmektensende 1 tavuk yemıssın ama yaaaaa
P
6 üye 0 ziyaretçiye düştü :)
An itibariyle 7 üye 1 ziyaretçi oldu :) Kim acaba ?
resmimi koyamıyorum yaa hata oluştu diyo![]()
ben en kısa sürede deneyeceğim ama şimdilik erteledim.inan o bile bana iş gibi geliyor bu ara çok yoruluyorum![]()
ne zamanben nasıl kacırdım
haydi koy koy![]()
kuzum benim dikkat et kendineee ay akşam üzeri dinlenmeleri gibisi yok yalnız bir de kestirdin mi tamamdır dadından yinmez
başroldeki kızdan makyajı çıkar Esra Erol kalıyor geriye, tipine de gıcığım yaptıklarına da
turşu konusunda açıkçası ben çoooookkkk kalorili diye biliyodum hep ama emin olmadığım için bir şey demek istemedim.
tavuk'u yemeden önce biraz dertleştik kilolardan fln bahsettik durumu anlatınca kendini bana feda etti, hepinize de çok selamı vardı bak üzerimde kalmasın![]()
iyi yapmıssın canım, o saatte en guzelı varsa corba yoksa sut
ee neler yaptın gunun nasıl gectı :)
tarihi annnn
6 üye 0 ziyaretçi
(7 üye 0 ziyaretçi oldu)
fundacığım ben lavanta yağı deyılde hint yağı ve tatlı badem yağını karışdırıp kullanıyorum çokkk memnunum,benım kırpüklerim uzundur ama hamılelıklerde oldukca azalıyor kullanmaya başladığımdan beride cok fark gördümm...
Alemsin Sinem hee:
Ziyaretçileri sevmiyorsunuz anlaşılan :)
tavuk'u yemeden önce biraz dertleştik kilolardan fln bahsettik durumu anlatınca kendini bana feda etti, hepinize de çok selamı vardı bak üzerimde kalmasın![]()
ay bende fotomu koycammm o zamaannnn
canımmmmmresim biraz flu ama şirinliğin flu goruntuden bile gozukuyor :) saçlarına bayıldımmmmm
![]()
Çok güzelsin canım tü tü tü maaşallah, benim de koyasım geliyor yaww :)
canımmmmmresim biraz flu ama şirinliğin flu goruntuden bile gozukuyor :) saçlarına bayıldımmmmm
![]()
Nazcım...Nurcum...
sizlere...
Kendi adıma daha yakından ve daha net görebilmeyi isterdim ama hiç yoktan iyidir. :)
kızlar ikinizde çok hoşsunuz:))bu resimler büyümüyor mu yahu daha yakından baksakay bende fotomu koycammm o zamaannnn