Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muzun kalorisi sanıldığı kadar yüksek değildir.

1 küçük boy muz = 60 kalori = 1 orta boy elma = 1 büyük mandalina = 15 yeşil erik = 12 çilek = 12 üzüm = 1/4 ayva = 1/2 nar = 1 armut

Kilo vermeyi zorlaştırdığını sanmam. Yoksa diyetisyenler yasaklardı.

Ben artık sana yetişemez oldum Raacım. :50: Haftanın en az 3 günü menüler hep böyle. Yazsak da pek bir şey değişmiyor. :50: Nur'un araları gibi pes edeceğim yakında. :9:

But yaz o zaman. :37:
"1 tavuk" yazıyor orda... 1 tavuk kanat, baget, but yazmıyor. :23:

küçük boy değildi benim muz ya orta boy bir şeydi :D kalorisinden ziyade şeker oranı mı yüksek ne öyle bir şeyi var onun.

Ay Fundaaa bugüünn bütün taşlar bana mıı :60: Bugün öğün yapmadım sırf ara yaptım yine olmadı, bu da mı gol değilll :52:

kimse benim menüme bişey yazmadı bende yazmıycamm :19::19:

kuzuum beğendiim benn güzel olduğu için yazmadım :9:

Ağrım hafifledi biraz eşim gelmeden kafamı uzatıyım dedım. :) iyiki demişim kaö gundur boyle kalabalık denk gelmemişti cok sevındım :))

Ayy evet Nurcum benımde o yuzden cok hosuma gıttı :) bas roldekı kıza nıye gıcıksın :9::9::9:

yalnız aklıma gelmısken bısey sorucam size kızlar :44:

diyette tursu hakkında fıkrınız nedır ben hıc bakmadım netten sızın bır bılgınız varmı ? malum kıs geldı tursu zamanı aşırı bayılmam ama severım arada canım cekıyor :):39:[/B]

keske nur bızı cagırsaymıs yemege tavuga yardım ederdik :33: :9::9::9:[/B]

sen mı ben mı yerlere yatıcam gulmekten :60: sende 1 tavuk yemıssın ama yaaaaa :PP

kuzum benim dikkat et kendineee ay akşam üzeri dinlenmeleri gibisi yok yalnız bir de kestirdin mi tamamdır dadından yinmez :1:

başroldeki kızdan makyajı çıkar Esra Erol kalıyor geriye, tipine de gıcığım yaptıklarına da :1:

turşu konusunda açıkçası ben çoooookkkk kalorili diye biliyodum hep ama emin olmadığım için bir şey demek istemedim.

tavuk'u yemeden önce biraz dertleştik kilolardan fln bahsettik durumu anlatınca kendini bana feda etti, hepinize de çok selamı vardı bak üzerimde kalmasın :1:

ben en kısa sürede deneyeceğim ama şimdilik erteledim.inan o bile bana iş gibi geliyor bu ara çok yoruluyorum:50:

Anladım canım. :)
Benim sonuçlar gün geçtikçe artıyor, ona göre ama... :34:

ne zaman :50: ben nasıl kacırdım :50:

haydi koy koy :D

Öncelikle şunu demeden geçemeyeceğim, Naz'ın mesajına aynı tepkiyi vermişiz. :60::60::60:
"Ben senden çaldım gibi görünür mü acaba?" dedim ama cevap saatimiz de aynı. :9:

Kirpik mevzusu sen izindeyken geçti Sinemcim. Bu aralar 2013 bombası olmak için kendimi bakıma aldım, bür sürü şey yapıyorum. :) Kirpik bakımı da bunlardan biri...

Benim kirpiklerim nerdeyse yok gibiydi... Rimel sürmesem zor görünecek kadar kısa ve inceydi. Bir süredir lavanta yağı sürüyorum. Sonuç: Hem uzadılar hem de gürleştiler ki şöyle:

Önceden 3-4 mm olan alt kirpiklerim artık sağ gözümde 9 mm'ye ulaştı... Önceden 1 cm olan üst kirpiklerim de yine sağ gözümde 1,5 cm'e ulaştı... Sol gözüm inat ediyor, 2-3 mm kadar geriden geliyor ama olsun, o da uzuyor yine... :) Bayağı da gürleştiler.

(Bu arada takıma yazdığımdan beri daha da uzadı kirpiklerim, ölçüler o yüzden bir önceki mesajımdan farklı kızlar.)

Uygulamayı şöyle yapıyorum:
Bir kulak çubuğuna birkaç damla lavanta yağı damlatıyorum. Alt ve üst kirpiklerimin köklerine uyguluyorum. Denemek istersen kısa zamanda sonuçları görürsün. :34: Sabah ve akşam uyguluyorum ben.

kuzum benim dikkat et kendineee ay akşam üzeri dinlenmeleri gibisi yok yalnız bir de kestirdin mi tamamdır dadından yinmez :1:

başroldeki kızdan makyajı çıkar Esra Erol kalıyor geriye, tipine de gıcığım yaptıklarına da :1:

turşu konusunda açıkçası ben çoooookkkk kalorili diye biliyodum hep ama emin olmadığım için bir şey demek istemedim.

tavuk'u yemeden önce biraz dertleştik kilolardan fln bahsettik durumu anlatınca kendini bana feda etti, hepinize de çok selamı vardı bak üzerimde kalmasın :1:

ayy uzandım dızıye baktım hem aklım dagıldı hemde battanıye ıcınde ısındım :) uyumadım ama :52: uyusam gece yatamam :)))

evet kızın tıp olarak bır espırısı yok ama şirin bişey :) esra erol deme yaaa uyuzum ona :19:

zavallı tavuk :9:

iyi yapmıssın canım, o saatte en guzelı varsa corba yoksa sut

ee neler yaptın gunun nasıl gectı :)

Güzel geçti. :)
Yılbaşı için sevdiğim birine kar küresi yapıyorum; onun malzemelerinin peşinde koştum. İstediklerimi bulmak çok zor oldu, hala daha karım eksik. :9:

tarihi annnn :52:

6 üye 0 ziyaretçi :32::32::32:

(7 üye 0 ziyaretçi oldu :D)

:32::32::32: Hep böyle olsun.

fundacığım ben lavanta yağı deyılde hint yağı ve tatlı badem yağını karışdırıp kullanıyorum çokkk memnunum,benım kırpüklerim uzundur ama hamılelıklerde oldukca azalıyor kullanmaya başladığımdan beride cok fark gördümm...

Bademi de bayağı öneriyorlar, o da gerçekten iyi demek ki... :31:

Alemsin Sinem hee::9:
Ziyaretçileri sevmiyorsunuz anlaşılan :)

Ziyaretçileri kim sever yahu? :)
Google'dan kazara gelen zaten en fazla 30 saniye bakınır, sonra "Amaaaan, nereye gelmişim ben" der çıkar. :)
Ama inatla okuyan ziyaretçiler var. Gözetlenmek iyi hissettirmiyor. :) Sürekli "tanıdık biri mi" diye düşünüyorum. Hoş hiçbir tanıdığım bu kadar uzun süre inatla okumaz ama paranoyağım bu konularda... :9:

resmimi koyamıyorum yaa hata oluştu diyo :50:

Resim formatından olabilir Nazcım. jpeg formatında dene. Paint'te farklı kaydet diyerek dosya türünü değiştirebilirsin, seçeneklerde var. :) Bir de resmin belli bir boyutu var, ona da dikkat et.

:9::9::9:

Çok güzelsin canım tü tü tü maaşallah, benim de koyasım geliyor yaww :)

canımmmmm :16: resim biraz flu ama şirinliğin flu goruntuden bile gozukuyor :) saçlarına bayıldımmmmm :52:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Nazcım... :16: Nurcum... :16:

:nazar::nazar::nazar: sizlere...

Kendi adıma daha yakından ve daha net görebilmeyi isterdim ama hiç yoktan iyidir. :)

başka foto da koyarım ayıpsınız, nasıl duracağını bilemedim ama harbiden görünmüyor buradan. bu arada Nazzzz ben kendimi de araya sıkıştırmış mı oldum ya, herkes burda olunca bende koyayım demiştim ama :1: Gökçeee senden de bekliyoruuuzzzz hemeenn! :D

nazcım :nazar::nazar::nazar::16::16::16:

ama bende fundaya nura ve raaya katılıyorum daha yakın bır resım olsaydı o şirin yuzunu gorseydık daha ıyı olurdu :34:
----

Kızlar eşim geldi ben cıkıyorum. cok opuyorum sizi :54::54::54:

keşke daha erken toplassaydık :(

iyi geceler fıstıklar...:3::3::3:

Back
X