Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hiç yakından resmim yok muş benim yaa şimdi bilgisayarımı karıştırırken farkettim..çekip koyardım ama yağmurda saçlarım ıslandı bugün tipim kaydı böyle gözükemem size :9:
yarın işten döndükten sonra çekebilirsem koyarım tekrar

Nurcum sende de resimler hazırda bekliyor. :9: :nazar:

Beğendim. Çok içten... :16:

facebooktan hepsini alıp kesip biçip koyuyorduumm Fundaa, hazırda yoklardı ya ben hızlıyım :32: esmer halimi de görün istedim de o benim 69lara yakın halimdi kesince iyice yüzüm de yapıştı ekrana herkes de kaçtı ben de çıkardım o yüzden :1: şuanda kızıl değilim, belki düğünümde kırmızı bir gelin olurum diyorummm :1: senin de emir büyük mercilerden bir şey diyemedim o yüzden, ama içinde kalmasın yap bir çılgınlık demek istiyorum bir yandan tabii o ayrı :1:

Anam olmuş ya!

Kızlar ikiniz de çok tatlısınız maaşallah..
Ben de değinmeden geçemiicim, Nur saçların çook güzel :)

Nazcım... :16:

Gülüşünü yerim senin... :)

Ay ne güzel bir takımız, herkes birbirinden samimi ve güzel... :16:

Naaazzzz :52: ay iştee buuuu, hiii ay seenn nasıll bir şeysin böyleee sarılıppp böğğğrüme sokasımm geldiii o dereceee :16::16:
yaaa çok mutlu oldummm :16: teşekkür ederim kızlar...gökçe ve nur sizde çoook tatlısınız :nazar::nazar::nazar:

Tuhaf, koymaya çalıştım ama olmuyor..

Olmuş olmuş... :16:

Bir güzel kızımız daha varmış... :16::nazar:

Ay ne güzel oldu, herkes foto koydu. :)

facebooktan hepsini alıp kesip biçip koyuyorduumm Fundaa, hazırda yoklardı ya ben hızlıyım :32: esmer halimi de görün istedim de o benim 69lara yakın halimdi kesince iyice yüzüm de yapıştı ekrana herkes de kaçtı ben de çıkardım o yüzden :1: şuanda kızıl değilim, belki düğünümde kırmızı bir gelin olurum diyorummm :1: senin de emir büyük mercilerden bir şey diyemedim o yüzden, ama içinde kalmasın yap bir çılgınlık demek istiyorum bir yandan tabii o ayrı :1:

Anladım canım...

Maalesef öyle... :) Ama dipten çıkanlara da cesaret edemiyorum, bir de bu var...

Vuhuuuuu Gökçeeee burada bir ıslık smileyi olsaa varr yaa tam duygularıma tercüman olurr :24: sen gayet 60larda duruyorsun yalnıızz minicikk yüzün varr

Vücudum dengesiz benim:1:
Yüzden kilo almıyorum ben, direkt basen ve bel çevresinden alıyorum, ellerimi, ayaklarımı görsen küçücük, kemiklidir..
Ay çok komik yapım yaa:17:

Back
X