Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah soguktan yakınıyordum bazen cok yakınmamak gerek demekki :14::14:

Sabahtan beri acaiippppp dişim agrıyor. Agrıdan inanılmaz bitkin düştüm artık :(( kulagıma basıma heryerıme vurdu agrı :(((((

2 tane agrı kesıcı aldım. dudaklarım pul pul dokuluyor :(
randevuda bır sıkıntı cıkmazsa yarın ogleden sonra dıscıye gıdıcem :14::18::14:

ah Fundacım 2 gun kalmıstı :( keske tartılmasaydın kesinlikle şok yapma ve tartıdakı rakamı unuttttttt
(sen suan 70.3 kilosun)

Raacım takım içinde isteyen herkes eşleşip tatlı-sert rekabet yapıyor zaten :) sen berivan ile eştin galiba. ama o gıdınce yarısınızda yarım kaldı. takımda eşleşmeyen ve yarısmak ısteyen varsa meydan okuyabılırsın :34::52:
bende tam manasıyla takım bakısı var galıba :) ben o yuzden takım içinde yarısa pek yanasmadım. hatırlarsanız bır ara handemı ıle yarısacaktık :) ama o da habersız ayrıldı.
(ki itiraf ediyim onunlada kaçamakları yuzunden yarısmak ıstemıstım :))) )

oglenden berı gelıyorum gıdıyorum kımse yok :50: bu arada sukur agrım gectı :24:
ama yarın doktordan kacıs yok bugunu yenıden yasayacak cesaretım yok :50::18:

geçm,ş olsun sinemciğim...

cnm senin dişiplinsizliğe tahamülün yok evet çok farkındayım ,rakibin bile olsa ,sen istemesin yanlış seyler yapılsın :)))))))

sorma oyle acı cektım kı onları cektırırken :(((( zamanında dıkkat etmememden oldu bunlar hep :( bir çürük diş diyip geçiyorsun bütün dişlerini sarıyor :50: başına boyle işler açıyor..

ama gecen yaz o dişlerde ne agrı yapıyorlardı anlatamam :( cekılenın 2 tanesı ozellikle offf hatırlamak bıle ıstemıyorum :(
onların cekımı bıle ayrı ezıyet oldu.

içimi rahatlattın Fundacım :17: cok sağol :16:

sabahtan berı kahve takvıyesı yapıyorum acıktıkca :( ama aksam daha ıyı yıyebılırım suan agrısı bıttı sonunda :nazar:
agzımı acamıyordum :(
ağrın geçmesine cok sevındım sinemciğim
Sinemcim...

Odamı toparlayıp ağacımı kuruyorum bugün. :16:
Sen ne alemdesin bakayım? :)
ne güzel funda ,yeni yılda böyle hep coşkulu gecer inş

inan-----mıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bende demin salonu topladım supurdum :52:

az oncede yatagın altından agac dahıl tum malzemelerı cıkardım :52: hatta elimi kesmiş yatagın demiri :D kanlı agac olacak :9:
(yalnız elimin kesiğini yazı yazarken farkettim :D bayag kesilmiş :D agac sevıncınden cocuk gıbı hıssetmemısım :))) )

eşimi bekliyorum gelsin kurucaz :16::16::16::16:

ayyyyy harikaaaa yaaaa aynı gun kuruyoruzz :16::16::16::16:
mutluluğunuz daim olsun cnm..
şunlara bak ya nasıl çocuklar gibi mutlular :16:
hoş geldin nazcığım ,klasik sorum nasıl geçti günün ??
yok canım dikişlik gibi değilde bayag kesik olmus çizik değil yani :) amaaaaannn :D olur oyle ev kazaları :P
şimdi nasıl hissetmeye başladım ama acısını :9:

ayyy habersiz aynı gune denk gelmesi cok hos oldu :)

ben eski kucuk bır agactan kendım yapmıstım çelengi :) ustunude kucuk toplarla kendım susledım oldu kapı susu resmini koyarım buraya :) senden de kurduktan sonra bollll bolll resim bekliyorummm cok merak ediyorum süslerini benim arkadaşım ne cici şeyler almıstır kimbilir :16::16::16:

cnm sende nazar var ,bu aralar sanırımm..

menüm
sabah 1 mandalına 1 küçük galeta.
öğle 1 tabak bulgur pilavı az tavuk (1 avuç buyukluğunde)4 acı bıber turşusu
ara 1 havuç
akşam cerek kaşarlı tost
ara 1 avuç fındıl 5 kuru kayısı

ben çıkıyorum..spor salonuna gidicem..akşam 7 ye aldırdım seanslarımı daha rahat olcak benim için..diğer türlü iş çıkışı çok zor oluyodu gitmek

selam kızlar.ancak gelebildim çok işim vardı dışarda.bir bakayım dün neler kaynatmışsınız.gerçi biraz göz attı ama:)
benim fundacığım ..
ya ben göremedim ki o muhteşem fotoyu çok merak ettim şimdi bak

Aaaaaaa... :52::52::52:

Ay ne güzel. :) Gerçekten kızların yorumlarına katılıyorum. Yeşilçamdan fırlamışsın Raacım. :) :21:

----------

Foto göndermeyen kaldı mı, haydi kızlar... :) Kalmadı ama galiba... :9::9:

bende koyacağım fotomu yakında ama yakın zamanda çekilmiş yok en kısa sürede ekleyeceğim

yaaa çok mutlu oldummm :16: teşekkür ederim kızlar...gökçe ve nur sizde çoook tatlısınız :nazar::nazar::nazar:
gerçekten çok tatlısın canım , maşlallah:nazar:

ağrın geçmesine cok sevındım sinemciğim

mutluluğunuz daim olsun cnm..

cnm sende nazar var ,bu aralar sanırımm..

sağol raacım bende cok sevındım :) keyfım yerıne geldi sabahtan beri homur homur oturuyordum :)
ayyy kimse diş agrısı cekmesinnn..:50:
-----
hepimizin inşallahhh :nazar::16:
----
bende anlamadım raacım hakıkaten sen oyle dıyınce, dunden berı basıma gelenlerı dusununce bende bır allah allah oldum :)

selam kızlar.ancak gelebildim çok işim vardı dışarda.bir bakayım dün neler kaynatmışsınız.gerçi biraz göz attı ama:)

ya ben göremedim ki o muhteşem fotoyu çok merak ettim şimdi bak

bende koyacağım fotomu yakında ama yakın zamanda çekilmiş yok en kısa sürede ekleyeceğim

gerçekten çok tatlısın canım , maşlallah:nazar:
ayşegülcüğüm arkadaşların güzel görüşü ,okadar harikalık bir durum yok,,,,
yok ya yılbaşı hiç cazip gelmiyo bana..tek + yanı tatil olması :9:

------
raacım iyiydi günüm bugün hiç kaçamak yapmadım :23: senin günün nasıldı?

benimde size söz verdiğim üzere çok harikaydı şimdide akşam orucuna başlıyorum azıma hıç katı birşey almıycam bu bana cok ıyı geliyor eşimle yeşil çay içirim sadece..

Çok soğuk bugün ya... :(
Ben de bir uyandım, yorganın altındayken bile dışardaki soğuk buz gibiydi. Kalkacak cesareti nasıl gösterdiğimi bilmiyorum.

Öyle... :31:

------------

Ya ben bugün dayanamayıp tartıldım, hiç iyi şeyler görmedim. :43:
Şok yapmayacaktım sözde ama yapacağım galiba... Ne de olsa sonunda yeniyıla 7'lerde ya da 6'larda girme durumu var.
ben yokken bir şok faciası yaşamışsınız , sakın yapma bunu en kötü ihtimalle aynı çıkarsın inş.

günaydın raacımm
bi gün gelmedik herkesin fotoları havada uçuşmuşşş:(((((
bende istiyorum ona göree
sen burdayken senden başlayalım benim içinde koyarmısın merak ettim:))
hoşgeldin Tuğbacın ,nasılsın:)

oglenden berı gelıyorum gıdıyorum kımse yok :50: bu arada sukur agrım gectı :24:
ama yarın doktordan kacıs yok bugunu yenıden yasayacak cesaretım yok :50::18:
geçmiş olsun Sinemcim diş ağrısı çok zor Allah acil tarafından şifalar versin:)

menüm:
sabah:bir bardak sütle bir kase nesfit
ara:5 ceviz
öğle:tavuk sote ve 1 dilim ekmek
ara:yarım kase aşure:17:
akşam:1 dolam biber,bir kase kesme çorba,2 kaşık yoğurt ve patates salatası

yok canım dikişlik gibi değilde bayag kesik olmus çizik değil yani :) amaaaaannn :D olur oyle ev kazaları :P
şimdi nasıl hissetmeye başladım ama acısını :9:

ayyy habersiz aynı gune denk gelmesi cok hos oldu :)

ben eski kucuk bır agactan kendım yapmıstım çelengi :) ustunude kucuk toplarla kendım susledım oldu kapı susu resmini koyarım buraya :) senden de kurduktan sonra bollll bolll resim bekliyorummm cok merak ediyorum süslerini benim arkadaşım ne cici şeyler almıstır kimbilir :16::16::16:

Ben taaa üniversitedeyken almıştım. Öyle güzel ışıklı süslerim yok. :) Ama havaya giriyorum ya, o yetiyor. :9:

Ben asıl senin koca ışıklı ağacını merak ediyorum. :)

menüm:
sabah:bir bardak sütle bir kase nesfit
ara:5 ceviz
öğle:tavuk sote ve 1 dilim ekmek
ara:yarım kase aşure:17:
akşam:1 dolam biber,bir kase kesme çorba,2 kaşık yoğurt ve patates salatası

bugün artıkkk menüm güzelya ,dun ne dedim korkunbenden:27::27::27::27::27:ama ayşegülede kıyamam ya o okadar yumuşak yazarki kötü menülere,amaa bu menü pek diyet gibi deyil hani kilo verdirimi heralde verdirmez,ama akşam hıç bırşey yemeden uyursan durrmu kurtarabılırsın ayşegülümm..

ben çıkıyorum..spor salonuna gidicem..akşam 7 ye aldırdım seanslarımı daha rahat olcak benim için..diğer türlü iş çıkışı çok zor oluyodu gitmek

Bol terlemeler. :)

ben yokken bir şok faciası yaşamışsınız , sakın yapma bunu en kötü ihtimalle aynı çıkarsın inş.

Kilo almadım ama hedefime yakın değilim şu an...

bugün artıkkk menüm güzelya ,dun ne dedim korkunbenden:27::27::27::27::27:ama ayşegülede kıyamam ya o okadar yumuşak yazarki kötü menülere,amaa bu menü pek diyet gibi deyil hani kilo verdirimi heralde verdirmez,ama akşam hıç bırşey yemeden uyursan durrmu kurtarabılırsın ayşegülümm..

ayşegüllcüğüm ilk menü olunca direk dalmışım ya aslında daha sonra baktım menüm cok güzel..

cnm hoş geldin .sen, ben yeni geldiğimde ne güzel katılabiliyordun bence gene katılabilirsin,burdan uzaklaşmak ınan ıyı gelnıyor ,ben son 2 aydır eyer burda olmasaydım verdiğim 4 kıloyuda cokdan almışdım,tatillerden herdonüşde 1 bucuk kıloylle geliyorum bunlar cokdan üst üste gelmişlerdi,o yüzden devam et idare edebilirse ilk etapda naza sor ıdare etsin sonra duzenli gir...berivan artık cok sık girmiyor...

canım hoşbuldum,teşekkür ederim.deminden beri dün kaldığım yeri arıyorum,belki bana bişey yazan olmuştur kaçırmayayım diye,iyiki bakmışım,
canım inan içimde diyet yapmaya dair en ufak bir istek yok,kıştan mıdır nedir anlamadım hiç hazır hissetmiyorum.
Kendi istegiyle ayrıldı yazarsınız benim için arkadaşlar.

canım hoşbuldum,teşekkür ederim.deminden beri dün kaldığım yeri arıyorum,belki bana bişey yazan olmuştur kaçırmayayım diye,iyiki bakmışım,
canım inan içimde diyet yapmaya dair en ufak bir istek yok,kıştan mıdır nedir anlamadım hiç hazır hissetmiyorum.

bu cok tehlikeli birdurum arkadaşım ,vücüdümüz beynimizi bizden daha iyi kullanıyor biliyormusun bizim kilo vermemizi engellemek için elimizden motivemizi böyle alıveriyor ,yada tam vermeye başlıyoruz bir spriz yapıyor yedikçe yememizi sağlıyor,bana göre asıl böyle bir dönemde ayrılma gruplardan ,yoksa hem aldığın o 3 kilo üzerine oturur hemde hayallerinden vazgeçersin bunun sonucuda geçici mutluluk .ama kalıcıve daha derin mutsuzluk...

tmm pelincim..ayrıldığını belirtiriz..

Back
X