• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son düzenleme:
duymuş bile :D:D
ben tartılmadım sabah evden çıkmadan unutuyorum hep akşamda tartılmam yarın sabah tartılcam zaten :D

hayır yarın sabah tartılmak yokk sadece p.tesı ve cuma p.tesı tartılmamızın sebebıde hafta sonu kaçamaklarını abartmısmıyız dıye gozlemlemek sen trenı kaçırdın cumaya kadar bekleyecenn malesef :27:

şimdi mesajlarımızın sağ alt tarafında alıntı ile cevapla yazan yere tıklarsan bir kişiye onun alıntısı ile cevap verirsin... mesaj yazdığın kısma onun mesajı belli bir formatta otomatik gelir sende altına yazarsın yollarsın

birden fazla kişiye cevap vereceksen eğer alıntı ile cavapla yan tarafında "+ şeklinde bişey var oraya tıklarsın bir iki üç beş tıklayarak okumaya devam edersin bittiğinde konuya cevap yaz dediğinde otomatik tıkladıkların gelir o mesaj yazılan kısma

burada dikkat edeceğin bölüm
ile başlar alıntılanın mesaj yine
ile biter... sen de ona göre aralara yazarsın.
Böyle mi olacak bakalım bi mesajı göndereyim

hayır yarın sabah tartılmak yokk sadece p.tesı ve cuma p.tesı tartılmamızın sebebıde hafta sonu kaçamaklarını abartmısmıyız dıye gozlemlemek sen trenı kaçırdın cumaya kadar bekleyecenn malesef :27:

bak bide okumamış yazdıklarımı:19: cnm ben yarın sabah şehir dışına cıkcam pazar döncem o yuzden yarn sabah erkenden yapcm bildiirm böle demiştik jujuyla o yüzden tartılcam :27::52::32:

15 dakıka sporumu yaptım hacılar ılk 10 dakıka 18 km ıle en dusuk ayarda sonrakı 5 dakıkada 3.kademede 25 km hızla geberdımmm yaa zaten bunun en hafıfı bıe agır kademe arttıkca cevırmek ımkansız oluyop 25 km hıza cıkmak hakatewn saglam toto ıstıyo :D

bak bide okumamış yazdıklarımı:19: cnm ben yarın sabah şehir dışına cıkcam pazar döncem o yuzden yarn sabah erkenden yapcm bildiirm böle demiştik jujuyla o yüzden tartılcam :27::52::32:

gecmısı okudum ama gozumden kaçmıs hellam :ssz: ıyı bakalım bu sefer boler olsun hadı benden sana kafa ıznı :ssz::37::37:

zayıflarken yüzümüzden böyle kalsın çökmesin yanaklarımız gitmesin isterizya bunu için badem fındık fıstık yemek gerekiyomuş :D

bide yemekten yarım saat önce yenilen mandaline yemeğin yağ emilimini azaltıyomuş :D
alıntılı yazmaya çalışıyorum niye olmadı yaaaa

bak bak bak hani tartılmıyoduk kız naptın sen gene juju duymasın :D

duymuş bile :D:D
ben tartılmadım sabah evden çıkmadan unutuyorum hep akşamda tartılmam yarın sabah tartılcam zaten :D

yanlıs adama cattın koçummm alacam anahtarını :37::37:

yok cnm duysun :d oda tartılıypo pazartesı gunlerı tartılmak serbestt

ALLAHIM ŞUNLARA BAKYAAAAAAAAAAAAAA:52::52::52::52:

gördüm görmem mi ama pazartesi die ses etmedim ... seningi mazeretli bir durum onun için sorun yok ama diğerleri kesinlikle çıkmıcak...

alıntılı yazmaya çalışıyorum niye olmadı yaaaa

olmuş işte

zayıflarken yüzümüzden böyle kalsın çökmesin yanaklarımız gitmesin isterizya bunu için badem fındık fıstık yemek gerekiyomuş :D

bide yemekten yarım saat önce yenilen mandaline yemeğin yağ emilimini azaltıyomuş :D

ben neyin kafasını yaşıyosam yarın gidiyorum yazmışım yok yok perşembe gidiyorum o gün sabah tartılcam keşke yarın gitsem :14::14:

garfield fotona bayıldıım.....
:1::1::1::1::1::1::1:

Back
X