Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

adımı ilk soran sensin sanırım tankşine irimın volşimnika MELTEM

Aramıza hoş geldin biraz aşağılarda kaba taslak kurallarımız mevcut yürürlüğü bugün yarın girecek istersen bi oku çünkü seninde uyman gerekecek...takıma girişin paylaşımına göre bu cuma da olabilir haftaya cuma da olabilir henüz belli değil. ben fazla bekletmek istemem adaptasyon bittiği anda eklerim ...

memnun oldum meltemm de tankşine irimın volşimnika kısmını anlayamadımm:26:

tesekkur ederım hosbuldum... ok kurallara bakıyorum hemenn... :16:

Aramıza hoş geldin biraz aşağılarda kaba taslak kurallarımız mevcut yürürlüğü bugün yarın girecek istersen bi oku çünkü seninde uyman gerekecek...takıma girişin paylaşımına göre bu cuma da olabilir haftaya cuma da olabilir henüz belli değil. ben fazla bekletmek istemem adaptasyon bittiği anda eklerim ...

juju ben adını soracaktım ama belki söylemek istemzsın dıye sormamıstım:17::17::17:
kızlarla daha önce yazmıstık isimlerimizi......

dalin26= ayşenur
cornella= tuğba
gamze= gamze
aysunayy= alev
ukyo=hasret
birsen= birsen
biricikoğlummert= hatırlamadım yaaa :17::17::17::17:neydi neydi......
zes=* sanırım söylemedi....
garfield06== esra
rabyas= rabia
busramm= büşra
chentiq= hatırlayamadıklarımdan:17::17:
juju= meltem

merhaba kızzllar ben de döndüm yuvama.. yeni üyemiz mi var yoksa.. hoş gelmiş. keyifler nasıl her şey yolunda mı? süper bir haftaya merhabaa :52::52::52::52:

memnun oldum meltemm de tankşine irimın volşimnika kısmını anlayamadımm:26:

tesekkur ederım hosbuldum... ok kurallara bakıyorum hemenn... :16:

O kısmı benden....:9: ben 5-6 yıldır kore dizisi izliyorum da ordan replikler aklımta takılır hep .... o yazdığımda korece adın ne demek :9::9::9:

O kısmı benden....:9: ben 5-6 yıldır kore dizisi izliyorum da ordan replikler aklımta takılır hep .... o yazdığımda korece adın ne demek :9::9::9:

ilahiii meltem cok guldum heee cok yasa emii:9::9::9:
şimdi ben kurallara baktım da bıkac bısey sorcam
1- cuma gunu kılo bıldırımı yapıyoruz yaaa sana mesaj mı atıyoruz burayamı yazıyoruz?
2- gunluk yedıklerımızı aksam toptanmı yazıyoruz yoksa ogun ogun mu yazıcazz?
3- yuzde yı nasıl hesaplıcaz?

bu 3 unu ıstıyorummm:9::9:

juju ben adını soracaktım ama belki söylemek istemzsın dıye sormamıstım:17::17::17:
kızlarla daha önce yazmıstık isimlerimizi......

dalin26= ayşenur
cornella= tuğba
gamze= gamze
aysunayy= alev
ukyo=hasret
birsen= birsen
biricikoğlummert= hatırlamadım yaaa :17::17::17::17:neydi neydi......
zes=* sanırım söylemedi....
garfield06== esra
rabyas= rabia
busramm= büşra
chentiq= hatırlayamadıklarımdan:17::17:
juju= meltem

cornella bak ısmını soramıstım hıc ogrendım sımdıı:16::16:

ilahiii meltem cok guldum heee cok yasa emii:9::9::9:
şimdi ben kurallara baktım da bıkac bısey sorcam
1- cuma gunu kılo bıldırımı yapıyoruz yaaa sana mesaj mı atıyoruz burayamı yazıyoruz?
2- gunluk yedıklerımızı aksam toptanmı yazıyoruz yoksa ogun ogun mu yazıcazz?
3- yuzde yı nasıl hesaplıcaz?

bu 3 unu ıstıyorummm:9::9:

1- kilo bildirimi buraya yazılıcak canım bu cuma bizzat da şahit olacaksın
2- günlük yediklerini öğün öğün akşam toplu olarak yazıcaksın ve yanına kaç litre su içtin ve kaç saat hangi sporu yaptın onu yazacaksın
3- hımmmmmmm valla anlatıyordu bi mesajda o işleri cornellaya devrediyorum o anlatsın sana

2- günlük yediklerini öğün öğün akşam toplu olarak yazıcaksın ve yanına kaç litre su içtin ve kaç saat hangi sporu yaptın onu yazacaksın
3- hımmmmmmm valla anlatıyordu bi mesajda o işleri cornellaya devrediyorum o anlatsın sana

tamam canım anladım tesekkur ederımm...

Tam evi temizlerken şmdi arkadaş aradı akşam size gelcez dedi buyrun gelin dedim bende artıık bişeyler hazırlarm gelenler yesin onlar zayıf 44 kilomuney arkadaşşşşşşşş

rabia canım bak bu sayfada püsküüt anlatmış.....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

karışık gelirse burda da kendi kilom üzerinden ben örnekleme yaptım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-3878.html#post28768985

Tam evi temizlerken şmdi arkadaş aradı akşam size gelcez dedi buyrun gelin dedim bende artıık bişeyler hazırlarm gelenler yesin onlar zayıf 44 kilomuney arkadaşşşşşşşş

hasret ona da kilo almak isteyenler topiğini öner ya da buraya getir daha önce yaptıklarımızı anlatalım 1 aya kalmaz zayoflama için cuma yarışmalarına katılır bu sefer:9::9::9::9:

cnm bu arada sen alıntı yapmayı biliyorsun de mi..yani yorum yaparken alıntı yapıp cevaplamayı.....

5.Takım
*JUJU* ( 89,20 / 86,70 / 2,50 / % 2,80 ) 292. Etap
aysunayy ( 68,50 / 67,20 / 1,30 / % 1,90 ) 292. Etap
dalin26 ( 88,80 / 81,50 / 7,30 / % 8,22 ) 292. Etap
biricikoglumertug ( 80,00 / 76,70 / 3,30 / % 4,13 ) 292. Etap
ZES ( 83,00 / 80,10 / 2,90 / % 3,49 ) 292. Etap
garfield06 ( 71,00 / 68,60 / 2,40 / % 3,38 ) 293. Etap
birsen-deniz ( 68,40 / 66,30 / 2,10 / % 3,07 ) 293. Etap
cornella ( 74,00 / 69,60 / 4,40 / % 5,95 ) 293. Etap
gibisankiacaba ( 92,00 / 90,10 / 1,90 / % 2,07 ) 293. Etap
ukyo ( 75,00 / 72,70 / 2,30 / % 3,07 ) 293. Etap
Gamze_M ( 72,00 / 67,60 / 4,40 / % 6,11 ) 294. Etap
busramnmn ( 66,00 / 65,10 / 0,90 / % 1,36 ) 294. Etap
chentiq ( 62,70 / 62,70 / 0,00 / % 0,00 ) 294. Etap
5.TAKIM ORTALAMASI ( 2,28 )

:52::52::52: ılk okudugumda ısmın zannettım sazan gıubı hehehe

vay vay vayyyyy ne guzel kılolar verılmıs lutfen 1.lık madalyamı alayımmmmmmm :51:

rabiş rabiş dicem sana :) bu hafta eklen kuzucum ıstıkrarla kılolarını ver takıma uyum sagla ve bu hafta gır takıma :51:

vay vay vayyyyy ne guzel kılolar verılmıs lutfen 1.lık madalyamı alayımmmmmmm :51:

rabiş rabiş dicem sana :) bu hafta eklen kuzucum ıstıkrarla kılolarını ver takıma uyum sagla ve bu hafta gır takıma :51:

heeeee adım o canım bende koreliyim...:9::9::9::9:

en çok kiloyu sen verdin ama yinede veriğini beğenmeyen bi sen varsın bu ne yaman çelişkiydi kuzum... her hafta tatmin olmadım şukadar vermeliydim deyip durdundu

Son düzenleme:
Hoş geldin rabia nice to meet yu

hosbuldumm ukyoo me too canımm:16:

tamam aysenurcummm rabış de bana kucukkende rabıs dıyorlardı 27 yasındayım hala rabıs dıyorlar :9::9:

bu arada kızlar ben su kılo cızelgesıyle ugrastım herseyı yaptım ama format uygun degıl dedı nedenkı acep:26::26:

Baksana jujucum dalinin resminde bil baskül var kafayı fena takmış kilolara dalinnnnnnnnnnnn gitsin gitsin kilolar

Back
X