Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosbuldumm ukyoo me too canımm:16:

tamam aysenurcummm rabış de bana kucukkende rabıs dıyorlardı 27 yasındayım hala rabıs dıyorlar :9::9:

bu arada kızlar ben su kılo cızelgesıyle ugrastım herseyı yaptım ama format uygun degıl dedı nedenkı acep:26::26:

çünkü yanlış yeri yapıştıryorsun cnm bak burayı yapıştıracaksın........

arkadaslar ben size bu konuyu kolay bişekilde anlatayım inş. yardımcı olabilişrim bende zor basardım....öncelikle;http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php bu sayfaya girin...karsınıza çıkan sayfada
WEİGHT LOSS:agırlık kaybetme
SAVİNGS TİCKER:birikmiş para
WEDDİNG:nikah
PREGNANCY:gebelik
BİRTHDAY:dogumgünü
BABY AND CHİLD AGE:bebeginizin ve cocugunuzun yası
ANNİVERSARY:yıldönümü
bunlardan istediğiniz takvimi olusturun ve en son sayfaya geldiniz karsınıza bbcode yzan bi yer cıktı (en cok burada takılıyorsunuz dimia.s)burada yazan adresin tamamını KOPYALAMIYORUZ sadece azını yani bbcode şu şekilde bitiyorya siz sadece

heeeee adım o canım bende koreliyim...:9::9::9::9:

en çok kiloyu sen verdin ama yinede veriğini beğenmeyen bi sen varsın bu ne yaman çelişkiydi kuzum... her hafta tatmin olmadım şukadar vermeliydim deyip durdundu

Baksana jujucum dalinin resminde bil baskül var kafayı fena takmış kilolara dalinnnnnnnnnnnn gitsin gitsin kilolar

aynen fena bozdum kafayı cıdden.elımde baskulumde gömün benı olursem.:72:

meltemcım kaptanı deryam hafta hafta verılınce begenmedım ama bole totale vurunca buraya baslayalı 7 bucuk toplamda 9 kılo cıvarı vermısım vayyy anasınıııııı beee :51::51::51:

aynen fena bozdum kafayı cıdden.elımde baskulumde gömün benı olursem.:72:

meltemcım kaptanı deryam hafta hafta verılınce begenmedım ama bole totale vurunca buraya baslayalı 7 bucuk toplamda 9 kılo cıvarı vermısım vayyy anasınıııııı beee :51::51::51:

allahımmmmmmmmmmmm saklayın bu mesajı... ilk defa beğendi verdiği kiloyu.. sükür yarepppimmmmmmmmmmm

Herkese selamlar olsun ... Rabyas arkadaşımız sanırım yeni geldi... Hoş geldin sefalar getirdin inşallah... Bugün herkes bıcır bıcır maşallah bayada çok kişi var bugün herhalde tatil bitti herkese...

Herkese selamlar olsun ... Rabyas arkadaşımız sanırım yeni geldi... Hoş geldin sefalar getirdin inşallah... Bugün herkes bıcır bıcır maşallah bayada çok kişi var bugün herhalde tatil bitti herkese...
evet canım yeni geldimm tesekkur ederım hosbuldumm:16::16:

bugun tam 1 ay oldu

:nazar::nazar:masallah dıyelım nazara gelme super otesııı vermısınn bravooo valla:46::46:
ne yedın ne ıctın neler yaptın azıcık tıyo versen yaaa:16::16:

mesela kılo veremeyen 2 hafta ust uste 800 grm bıle verememıs olan elensın kuralını ben sevdım bu kural herkese bı azım katacaktır
bıldırım konusunu ole yaparız ben gıremezsem sana msj atarım
gunluk msj sayısı 5 deıl 10 olsun mesela ben gunde 20 rahat yazıyorumdur cenem dusuk :33:
bıldırım yaparken yuzdeler cıkarılsın ole yapılsın bencede senın uzerındekı yuk kalkmıs olur sen sadece kontrol edersın belkı yanlıs hesaplayan olur.
bıde bı takımda gormustum.hatırlayamadım sımdı gunluk menuler yazılırken kalorı cetvelı dıye bı sıte var ordan yedıklerının kalorılerını hesaplayıp aldıkları kalorılerı ve sporla yaktıkları kalorılerıde yazıolar bızde yapalım derım.mesele ornek

sabah bır dılım ekmek..50 cal.
oglen corba...80 cal gıbı bu sekılde yazıoalr sonra toplamda aldıkalrını alta yazıolar hemen yanınada sporla yaktıklarını benım hosuma gıtmıstı bızdemı yapsak

günlük 5 mesaj başlangıç için iyidir... sonrasında değiştiririz...

iki hafta üstüste kilo verememe durumu da şimdi değil ilerisi için düşünüyorum motivasyonun azaldığı kilonun sabitlendiği dönemler için

kalori işine de ben karşıyım yok anam bukaaaa iş içinde ben şahsen birde kalori hesaplama ile uğraşamam... bir ara yapmıştım bilirim....

JUJU KAPTANIM SEN BİR HARİKASINN. BENDE UĞRAŞAMAM kalori saymakla..ZATEN 5 TE ÇIKIYOM İŞTEN.. BİRDE 10 MESAj bence çok hani herşey tadında olsunn :13:

Rabiya hoşgeldin.

Back
X