- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #77.721
anaaaammmmm bak yaaa hala tatlı dıyolarrr tatlıdan soguttunuz benıı heeazerinn bugun ole bı topa tutuldumkı sorma gitsınn
![]()
o ka dedik demi yeme su tatlilari diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaaammmmm bak yaaa hala tatlı dıyolarrr tatlıdan soguttunuz benıı heeazerinn bugun ole bı topa tutuldumkı sorma gitsınn
![]()
ok meltemcımm yenı kelımeler ogren yarın onları bıze soyle ok![]()
evet murat boz çok komik o olmasa yarışma tatsız tuzsuz olurdu...içersin tabi o kadar suyu.o tatlılardan sonra için yanmıştır
bende mustafayı begeniyorum ama en çok murat bozu beğeniyorum
:44::44::44::44::44::44:
canım sanal ortamdayız yanlış anlamalar olabiliyor bazen ama gamzenin de dediği gibi gülücük vs koyarak yumuşatabiliriz anlatımlarımızı...öyle hemen gitmek yok..birbirimizi zamanla daha iyi anlayacağımızdan eminim..hayırdır ya ne oldu neden böyle bir karar verdin ben anlamadım [/QUOTE
Sanırım yazılı iletişimde iyi değilim. Kendimi ifade edemiyorum ve yanlış anlaşılmalara sebep oluyorum.
bu kadar küçük yazdıgına göre kesin görmemeiz gereken bir şeyler var.......dur ben hemen bir mercek alayım![]()
kuzular ev isi yapin eritirsiniz kilolari merak etmeyin
mesela mekik cekerek yerleri silin falan
bu arada hop diye daldim kusura bakmayin artikintakildim cornellayla rabyasin pesine buralara kadar geldim
![]()
hosbulduk canim
yemediginiz ne varsa ala bilirimhatta isterseniz bi kac kilonuzu da ala bilirim
benim de azicik kiloya ihtiyacim var da
![]()
olur.....napim pratik yapacak adam yok etrafta kobay olarak sizi kullanıyom....
kuzular ev isi yapin eritirsiniz kilolari merak etmeyin
mesela mekik cekerek yerleri silin falan
bu arada hop diye daldim kusura bakmayin artikintakildim cornellayla rabyasin pesine buralara kadar geldim
![]()
o ka dedik demi yeme su tatlilari diyehabire bi seyler uydurup tatli yaparsan olacagi bu
![]()
yok yok o ka demedikOlur tabiki veririz, haydee herkez birer kilocuk versin kızlarrr
.
bende diyorum bura çamaşır suyu kokuyor.sebebi anlaşıldı![]()
tuğbişim erkek arkımda bana garfield diyoooo demekki güzel bi aşk sözcüğüymüşş bak baya kullanılıyo
sırf garfieldlıktan kurtulmak için zayıflıcam valla şişman miskin üşengeç kedimiyim bennn
erkamda karizma bakkkk![]()
Olur tabiki veririz, haydee herkez birer kilocuk versin kızlarrr
.
Olur tabiki veririz, haydee herkez birer kilocuk versin kızlarrr
.
bende bu erkamı begenmıyorum ya çok da yakısıklı değil bence.......bir de 90 lıymıs benden büyük duruyor
mustafa da çok küçükmük acun ınanmamıstı basta 35 yasında duruyor......
senden 1 kilo mu çalışıyor ben arkadaşıma 10 kilomu veriyorum hem de geri almamak üzere....verdim gitti azi.....hayrını gör![]()
napımm canımmm uyduruyorum ama guzel seyler cıkıo ortaya neyse artık yaparım ben yemem kociş yerr![]()
yok yok o ka demedik
ben geldimgelmisken bi cifliyim dedim topiginizi
kilo derdine dusup hep pisletmisiniz
![]()
ben 10 kilocuk bile verebiliirm helali hoş olsun![]()
bende 12.6 kılomu verdım gittiiiii![]()
isyaaaaaaaeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn![]()
aydanın kaşlarına acil müdale edilmeli......çok kötü![]()
aaaaaaa yemicen mi kuşum artık
azi sen buraya aşkitomu gönder.yazdığımız yazıları bile siler temizler.....![]()
bu hülya avşar ne kadar zevksiz giyiniyo saçlarıda öyle:26::26:
azcık dedikodu yapalım![]()