Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende bu erkamı begenmıyorum ya çok da yakısıklı değil bence.......bir de 90 lıymıs benden büyük duruyor :6::6::6:
mustafa da çok küçükmük acun ınanmamıstı basta 35 yasında duruyor......

senden 1 kilo mu çalışıyor ben arkadaşıma 10 kilomu veriyorum hem de geri almamak üzere....verdim gitti azi.....hayrını gör:9:

ben 10 kilocuk bile verebiliirm helali hoş olsun:1::1::1::1:

bende 12.6 kılomu verdım gittiiiii :9::9:
ne ka eli acik topik burasi boyle:9::9::9:
para da istesem boyle bol bol verirmisiniz acaba:27::27:
aaaaaaa yemicen mi kuşum artık:1::1::1::1::1:

azi sen buraya aşkitomu gönder.yazdığımız yazıları bile siler temizler.....:9:

dimi yarin soyliyim de bi el atsin su topige:9::9::9:aksamdan bi camasir suyuna yatirsin:9::9::9::9:

Son düzenleme:
bu hülya avşar ne kadar zevksiz giyiniyo saçlarıda öyle:26::26:

azcık dedikodu yapalım:1::1::1:

hahahahahah kaşına kurban :27::27::27:

.

Ayyy birde dudağının altındaki dövme ne itici öyleeeee :53:

.

niye kız ben sevıyorum hülyayı...güzel hatun vesselam.....yalnız o dövmeyı nıye yaptırdı hiç gerek yoktu....bana sormadı işte bu sefer:9::9::9::9:

niye kız ben sevıyorum hülyayı...güzel hatun vesselam.....yalnız o dövmeyı nıye yaptırdı hiç gerek yoktu....bana sormadı işte bu sefer:9::9::9::9:

neşeli şen şakrak güzel hatun ona lafım yokta gzl giyinemiyooo yetenek sissnizdede burdada bakıorm yüz gzl tmm kıyafet saç yok cık cık beğenmedim imaj makerı ben olmalıyım:1::1::1::1::1:

dimi yarin soyliyim de bi el atsin su topige:9::9::9:aksamdan bi camasir suyuna yatirsin:9::9::9::9:

biz alıştıkta herkesin bünyesi kaldırmayabilir..mazallah temizlikten soğutur adamı aşkitom:9::9::9:
kaynanası bir geleydide kurtulaydı hergün dolap silmekten:9:

ben de hic hazetmiyorum ya su hulyadan yaslandi artikin kabul edemiyo kadin:27::27:
iyi ki acun programina almis zavalli yoksa habire tenis oynarken gormekten gina gelicekti bize:27:
o da bakti ki iyi sebeklik yapiyo hulya takti pesine dolaniyo:27:

harikaydı yaaaaaaaaaaaaaaa:46::46::46::46::16::16::16:

evet ses var hatunda......

neşeli şen şakrak güzel hatun ona lafım yokta gzl giyinemiyooo yetenek sissnizdede burdada bakıorm yüz gzl tmm kıyafet saç yok cık cık beğenmedim imaj makerı ben olmalıyım:1::1::1::1::1:

bakale bakale imaj makeri olacakmış.......hülyayı 1 ay sonra cuma zayıflama yarışmalarında görmeyelim sonra:9::9::9::9::9::9::9::9:

ben de hic hazetmiyorum ya su hulyadan yaslandi artikin kabul edemiyo kadin:27::27:
iyi ki acun programina almis zavalli yoksa habire tenis oynarken gormekten gina gelicekti bize:27:
o da bakti ki iyi sebeklik yapiyo hulya takti pesine dolaniyo:27:

yarin kopyalarim ama su mesajini topige:9::9::9::9::9:
hehe sonra bi bakmisin kapi acilmis askitom almis domestosunu kovasini sizin evi temizlemege gelmis:9::9::9:

anammmmm kadının parasını iyi ki siz vermiyonuz haaa.....:9::9::9:

gelsin valla ohh :6::6::6::21::21::21::21::32::32::32::32::32:

kızlarr ben kacarr opuyorumm hepinizi yarınn gorusuruzzzzz:16::16::16:

iyi geceler cnm........yarın görüşürüz inş........

evet hatunlar bende yavaştan uzuyorum.....iyi geceler.....eşim mesaiden gelmek üzere beni bu kk nın başında görürse yine dırdır eder.....o gelmeden delilleri ortadan kaldırayım:9:

iyi geceler güzeller bende gidiyorum
yarın geç gelirim akşama kadar giremem merak etmeyin beni anacım:9::9::9:

hepinizi öpüyorummmmmmm:3::54::54:

evet ses var hatunda......

bakale bakale imaj makeri olacakmış.......hülyayı 1 ay sonra cuma zayıflama yarışmalarında görmeyelim sonra:9::9::9::9::9::9::9::9:

bnce şu an bile gelebilir eccük kilo verse fena olmazzz:1::1:
kızlarr ben kacarr opuyorumm hepinizi yarınn gorusuruzzzzz:16::16::16:

iyi geceleeeer yarın gorusuruz bacı kalfalar:16::16::54::54:

iyi geceler cnm........yarın görüşürüz inş........

evet hatunlar bende yavaştan uzuyorum.....iyi geceler.....eşim mesaiden gelmek üzere beni bu kk nın başında görürse yine dırdır eder.....o gelmeden delilleri ortadan kaldırayım:9:

iyi geceler kuzucuklar rüyanızda beni görünnnn:37::37::37::37::37:

İzininizi buldum kızlar bende orda baykuş gibi sizi bekliyorum :19: buraların tozunu alınıyonuz bakayım:52::52:

Hayde banada müsade, yarın misafir var :9::9: bu uğurda verdiğim savaşta kurabiye, pasta, kek ve böreklere yenilmeyeceğim :50: size söz veriyorum arkadaşlarım savaşı biz kazanacağız :27: :21::21:

.

Kızlar hülya avşar 36 beden giyiyormuş. Benim bi arkadaş yakndan görmüştü ufak tefek tv de göründüğü gibi kilolu değil demişti....
Şahsi fikrimide belirteceğim Hülya Avşar yaşına göre hala bence çok güzel bir kadın. onun yaşında olupta estetiksiz güzel bu camiada gerçekten az kaldı...
Menüme geçeyim
sabah:
7 badem geç kaltığım için
öğlen
tavuk
ayran
Ara
muz
Akşam
5 çiğ köfte
bol yeşillik

garfield sana sonuna kadar katılıyorum bu kadını mahsus mu böyle giydiriyorlar anlamıyorum. Bu kadar zevksizlik abidesi olamaz. Sadece geçen gün basic bi tişört giymişyi pazar günü mü ne basit bir tişörttü ama havasını bile değiştirmişti neyse bende bi fikir beyan edeyim dedim. HERKESE İYİ GECELER...

evettttt tipik bir dalin26 menüsü daha.... 3+3 ler aksatılmış adam akıllı bişi yenmemiş ama dalin bu ister as ister kes yemes bildiğini yapar sonrada çokmu yedimki der...:9: su içilmiş spor yapılmış.... tebrik ederim ikisi için.

aralar neden yok kuzum???? su içilmemiş tamamlıcak ne ara tamamlıcaksa artık sabaha kadar wcde... spor yapılmamış yapacak ne ara yapacaksa artık vucut dinç olucak uyku tutmucak...:6:

bi keren yeşil çayla ara öğün olmaz ... aralar atlanmış.... öğlen nie muzla süt canım yokmuydu yiyebilecek bişiler.... akşamı da iple çekiyorum gazimi olcan şehitmi ....:8:
su içilmiş.... hımmmmmmm spor yapılmış... tebrikler

hımmmmmm güne böyle geç başlanırsa vucutta geç uyanır metabolizmada geç çalışır hatta hiç çalışmaz kabız da olunur kilo da zor verilir nedim.... :6:
su içilmiş.... spor ev işi yeter de artar bile bellerin kopmuştur senin şimdi:8:

ohhhhhhhhhhhh ohhhhhh gelll vatandaş gellllll kilo vercem deyip tatlının dibine vuran takım arkadaşımızın menüsüne gel....
öğle yemeğine bak ya kek.... çikolatalı gofret.... toplasan kalorisini dalin26 nın bir günlük kalorisini geçer senin bir öğle yemeğin...
ara öğüne bak anam 2 hurma neyine yetmedide ardına pişmaniyeyi yapıştırdın kuzum heee????
su içilmiş... güzel spor ev işi 2 saat yok anam yemezler onu saymam yat mekik çek...

bide soruoy bak bak bak bak çokmu yemişim.... aslında çok değil yanlış şeyler yemişin bu nedenlede aslında çıkmışsındırda tatlı yiyerek... artık yok öyle tatlı şeyler sabah kahvaltısında 1 tk bal pekmez reçel dışında yok no no no andueeeeeeeee şiiroooooooooooo

öğünler güzel kuzum sadece ara öğünlerin yok....
su 1,5 lt okeydir tamamlanacak.... spor yapılmamış bu saatten sonra yapılacak sonra uyku tutmucak ve uyuyamıyorum denecek...

10.30 da kalkmışmış ohhhhhhhhhhh güne nekadar erken başlamışsın sen daha kargakar bile uyanmadan... kahvaltı yapılmamış ama ara niyetine elma yenmiş... ben direk öğleye bağlarsın sanıyordum.
evet elma ile başlanan güne tabisi hafif şeyler yenerek devam edilir elma bu çünkü hazmet hazmet bitmez o midede ürer çoğalır yulaf kepeği misali şişer... onun için öğlen biber miber geçiştiririz hep:9:
aradada nescafe benim anlamadığım bunun neresi ara oooo ozaman ben ne aralar yapıyorum çaylar kahveler sodalar ooooooooo
hahhhhhhh sabah öğle tıka basa yedik hatta fazla geldi dedikki akşama hafif olsun turp rendeleyelim .... dalin26 ile yanlız kala kala buda cozuttu vesselam :20:
bu kadar yemenin üstüne birde meyva yicekmiş bak sennnnn onu nası hazmedicen kızzzzzzzzzzzz:1:
valla o yürüyüş tempolu muydu yok değil... ıhlıya tıslıya saymam evdede yapcan...

anam sen bi tosta bu cezayı veriyosan rabiş kendini assın :27:

anam ara öğünde çay nescafe soda olmuyo sendemi aynısını yaptın ... bir elma bir kase yoğurt 6-7 badem yada fıstık bunlar ara öğün olur okeyyyyyyy arasssoooooo

su içilmiş tamamdır spor 20 dk kafi değil ne yaptın yer hareketi 30 mekik mi 50 mekik mi ne yaz bakem....

ayyyyyyyyyyyyyyyy bütün menüleri oku hepsine cevap yaz valla eğil eğil belim ağrıdı dizimi bilem izleyemedim.... bugün neyim var bilmiyorum kendime şaştım normalde bu tarzda kontrol etmezdim:9: bende birazdan yazarım kesin beni topa tutarsınız bunca lafın ardından :52:
hahahah aynen kaptanı deryam bende onu gecırdım aklımdan ay bugun cokmu yedım dıye hehhehe benı bole sevın anacımm :51::51::51: dum dum kafanın tekıyımdır :51:
dalin ilk olarak bu anlamı ima ettiğimi düşündürdüğüm için özür dilerim. İş yerinde hızlıca yazdığım (hangi yönlere çekilebileceğini düşünmeden) için ölçüp tartmadım. şunuda belirteyim herkes fikrini beyan ediyordu bende fikrimi belirttim. ama senin anladığın anlamda yazmadım heleki böyle güzel bir ortamda.

teşekkür ederim
Kaptanım ve arkadaşlar müsadenizle aranızdan ayrılmak istiyorum. Hepinize başarılar dilerim.

hayırdır ya ne oldu neden böyle bir karar verdin ben anlamadım [/QUOTE

Sanırım yazılı iletişimde iyi değilim. Kendimi ifade edemiyorum ve yanlış anlaşılmalara sebep oluyorum.

suanda geregınden fazla abarttıgının farkındamısın bırsen.sen annene kızdıgında annelıkten redmı edıyon yada kocana kızınca bosuyonmu arkılerınde dedıgı gıbı sanal ıletısımde oluyo bole seyler bende geregınden fazla abarttım sanırım alınganlık ettım kusura bakma.ver elını el sıkısalım kucaklasalım koklasalım ve unutalım tatlım.allah askına abartma gıtmek falan noluyo davsana kusup dag terketmek senınkısı bıdaha duymayım gıtmek falan :54::16::16::16:
sen benım dalgınlıgıma bas yogunluguma ver.hadı gıtmek falan sıl aklından de bakem barıstıkmı barıs cıbımı tutcanmı :37::37::37::37::37:

Back
X