Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım parmagını sute batır 7 ye kadar say eger dayanıyorsan dogru sıcaklık demektırr:16::16: sonra 1lt sute 1 yk yogurt olacak sekılde olcu yap sutten bıraz yogurdun ıcıne al yogurdu seyrelt ve sute ekle guzelce karstır sar sarmala sabah ac ve sallamadan buzdolabına kaldırr..
tamam canım aynen 5 e kadar saydım parmağım yanar gibi oldu sonra da dediğiniz gibi yaptım...sardım sarmaladım..kaldırdım..çok severim yoğurdu inş.güzel olur:16:

teşekkür ederim:38:

ama ben tubısle esrayı kıskandım sımdı yokmu benımlede yarısacak bı cengaver kaptanı deryamla yarısıoduk ama ara cok acıldı :1::1: kaptanım tırt cıktı :17::17::17:

yokmu kendıne guvenen bı cengaver bakam :72::72::72:
Dalin şimdi okudum mesajını sanki seninle yarışsam iyi olacak gibi hem bende hızlanırım belki senle...

Menümü yazayım:
Sabah
10 badem
Öğle
pırasa
yoğurt
Ara
muz
akşam
ızgarada 6 tavuk kanadı
2 bardak ayran
Ara
sütlü neskafe

tamam canım aynen 5 e kadar saydım parmağım yanar gibi oldu sonra da dediğiniz gibi yaptım...sardım sarmaladım..kaldırdım..çok severim yoğurdu inş.güzel olur:16:

teşekkür ederim:38:

insallah tutar canımm sonucu paylas bizimleee:16::16:

Dalin şimdi okudum mesajını sanki seninle yarışsam iyi olacak gibi hem bende hızlanırım belki senle...

dalinle biz rakip olduk canım istersen sende katıl bizee 3lü rakip olusturalımmm:9::9:

sabah

iki dilim ekmek arası 1 tk pekmez

ara

5-6 badem

öğlen

1/2 bulgur çorbası
3 köfte
1/2 makarna

ara

1 portakal

akşam

2 dilim ekmek
3 içli köfte

su yu tamamlamadım devam ediyorum
sporu yapmadım miğdem acık yatışsın öyle yapıcam

kaptanım sabah çok az olmuş.. araya peynir de serpiştirseydin. 1 tk kaşığı için 2 dilim ekmek fazla bence.. onun haricinde akşamki ekmekler :19:
Evett çok sevgili arkadaşlarımmm :102: bu gün birazcık ayrı kaldım buradan, misafirlerim vardı :118: Güzel bir gündü..Teyzemler ve kızları geldi :21: Mutlu oldum kiiii :16::16:

Hemen menümü paylaşmak istiyorum..:51:

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 adet yeşil biber
1 k.k. peynir

Ara: 1 meyve
1 fincan şekersiz nescafe

:56::56::56::56:

Öğle: 3 yemek kaşığı yağsız makarna
2 yemek kaşığı yoğurt
2 adet dolma
çeyrek galeta

Ara: 2 kuru kayısı

Akşam: 1 dilim kepek ekmeği
1 kırmızı 2 yeşil biber (ızgara)
1 domates
1 kase çorba

Ara: 1 adet meyve ile günü kapatırım..:3:

Su içiyorum ve gün bitmeden tamamlamış olurum..:7:

Spor: misafir gelicek diye koşturdum ama kaptanım spor saymayabilir :20::20: zaten bende yarım saat eliptik düşünüyorum :21:

Dip Not: Misafirlerim için, browni kurabiye, çikolata soslu sütlü tatlı, yoğurtlu makarna, dolma ve ıspanaklı börek yapmıştım..sadece makarnadan yedim, yağsız ayırmıştım kendime, diğerlerinin tadına bile bakmadım..Yemin ediyorum burası olmasa ve takımıma saygım olmaa hüppppp diye yutardım hepsini :78::78:

İyiki varsın 5. Takım :46::46::46: :kkk:

.

gamze şoktayım.. öyle şeyler pişirip insan ucundan da mı tatmaz nasıl olmuş diye.. tebrik koyuyorum valla. o anını bizle paylaşır mısın? yani o şeytani an aklına gelince nasıl savuşturuyorsun? ben kekin tadına bakacaktım güya dün!!! :47::47::47::26::26::26::26:

bende menumu yazayımm

sabah: bı yumurta ceyrek tane orgu peynır bır dılım ekmek yeşil çay
ara : nesacefe
oglen : dısardaydım en masum sey tosttu maalesef.az kaşarlı bol domatesli yağsız tost cay
ara: soda kahve çay :5:

akşam: bı kase yogurt ustune bi çay kasığı reçel koydum

2 litre su ve yarım saat yer hareketi ( bisiklet olsun efendime soyleym cesitli bacak hareketleri olsun ) :1:

nasıl bir ara o öyle soda kahve çay :27::27:

menüm.

kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
azıcık tereyağı:17:

öğle:
1 kase k.mercimek çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
1 dl ekmek
salata

ara.
1 bardak neskafe

akşam
1 tabak sulu köfte
1 kase yoğurt

suyumum tamamladım
birazdan da sporumu yapıcam..

gayet dolu dolu güzel bir menü...

SABAH

2 dilim ekmek
peynir

ÖĞLEN

1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ARA ÖĞÜn

1 elma

AKŞAM

1 tane çupra balık
yeşil salata
1 dilim ekmek

SUUUUUUUUU

İÇTİM ÇİYORUM

SPORRRRRRRR

1 saat plates
1saat yürüyüş normal tempo

az snra yeşil çay iççem birde koşu bandında 30 dk yürürüm

bugünki favorim sensin çok beğendim.

gelelim benim menüme...

sabah:
peynir
1dl tahıllı ekmek
biberli omlet
2 tk fıstık ezmesi ve bal (nihayet fıstık ezmemden kuurtuldum)

ara:
ıhlamur

öğle:
1 tabak bulgur plavı
1 kase sebzeli çorba

ara:
3ü1 arada fındıklı

akşam:
azcık bulgur pilavı ve ekmek (kızdan kalanları yediğimden)
1 kase kuru fasulye

şimdi:
çay içeceğim.. yanında kek yerim diye korkuyorum.. sinirim moralim çok bozuk lütfen engel olun :25::25::25::25::25::25:

o ara öğünümü hiç sorma chentiq yaaa dısardaydım muhabbet ediyoduk arkadaslarımla herkes yemek yiyor kızartmalar sigara börekleri falan.ben de sürekli bişeler içip durdum :1::1:

hobaaaa hadi bakalımmm:8::8: ne için rakibiz biz simdi ne yapıcaz olay ne yaaa:9::9:
bıde ben neden goremıyorum senın bebişleriii??

hahhahaha ben hakem olayım :9::9: yanlış yapana kırmızı kart :49: 3 kırmızı kart alan 1 yenilgi alır ona göre :51: takipteyim :53: Not: kaçamaklarda kırmıza karta sebeptir :33:

.

SABAH

2 dilim ekmek
peynir

ÖĞLEN

1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ARA ÖĞÜn

1 elma

AKŞAM

1 tane çupra balık
yeşil salata
1 dilim ekmek

SUUUUUUUUU

İÇTİM ÇİYORUM

SPORRRRRRRR

1 saat plates
1saat yürüyüş normal tempo

az snra yeşil çay iççem birde koşu bandında 30 dk yürürüm

Günün menüsü olmayı hak kazanmış bence, süpersin arkadaşım :46::46::46::46:

.

kaptanım sabah çok az olmuş.. araya peynir de serpiştirseydin. 1 tk kaşığı için 2 dilim ekmek fazla bence.. onun haricinde akşamki ekmekler :19:

gamze şoktayım.. öyle şeyler pişirip insan ucundan da mı tatmaz nasıl olmuş diye.. tebrik koyuyorum valla. o anını bizle paylaşır mısın? yani o şeytani an aklına gelince nasıl savuşturuyorsun? ben kekin tadına bakacaktım güya dün!!! :47::47::47::26::26::26::26:

nasıl bir ara o öyle soda kahve çay :27::27:

gayet dolu dolu güzel bir menü...

bugünki favorim sensin çok beğendim.

gelelim benim menüme...

sabah:
peynir
1dl tahıllı ekmek
biberli omlet
2 tk fıstık ezmesi ve bal (nihayet fıstık ezmemden kuurtuldum)

ara:
ıhlamur

öğle:
1 tabak bulgur plavı
1 kase sebzeli çorba

ara:
3ü1 arada fındıklı

akşam:
azcık bulgur pilavı ve ekmek (kızdan kalanları yediğimden)
1 kase kuru fasulye

şimdi:
çay içeceğim.. yanında kek yerim diye korkuyorum.. sinirim moralim çok bozuk lütfen engel olun :25::25::25::25::25::25:

Canım hemen anlatayım tabiki..:16: emin ol çok kolay değil karşı koymak ama hemen burayı aklıma getiriyorum, biz grup olarak yarışıyoruz ve onların tadına bakmak demek bu günümün boşa gitmesi hatta belkide yarınımında ziyan olması demek..Bu hem bana hemde takım arkadaşlarıma büyük haksızlık olur..Emeğe saygı sadece bitanem :9::9:

.

kuzumm tamam da ben yaslıyım benım metabolızma daha yavass:9::9:
ama bak cornella ıle garfield beraber spor yapii biz da yapalım tamammı annemm:16::16:
valla sen bılın kuzum yarısa varım dıyosan hodrı meydan yok ben yokum korktum tırtım cok yaslıyım bahanelerı yusuf yusuf durumlarıyla pacayı kurtarmaya bakarım dıyosaaaaan bılemem:37::37:
dalin kıııı 8 dakika programı ne dümdüz karın marın bana da de!.. nolur...
bı 8 dkk programı var hergun uygularsankı coooooooook zor kısa zaman sonra karnın ınanılmaz sıkılşasıyo ben cok eskıden yapardım ama ozaman zayıftım buaksam bı denedık esımle bırlıkte ama ben koca gobegı kaldıramadım bıraz daha kılo vermem lazım uygulamak ıcın

tamam tatlım hem rabıse basksana yemedı ona :22::22::22: heheheh senınle yarısalım oda gelırse 3 umuz kapısırız olurmu en kılolunuz bnm 1 kıloda olsa ben fazlayım ama sızı gecerım ona gore sımdıden hırsa geldım yarısmak bence motıve edıyo hemde hırslandırıyo haydı bakem

ay aksam ole yogundumkı anlatamam evı topladım cocukları yıkadık esımle bırlıkte yemekte yaptık kıcım yer gormedı aksam 8 bucukta yedım aksam yemegımı sonra bebegıde yıkadık hazır kızısmısken mutfagı topla bulasıkları makıneye at vs vs vsss anca gelebıldım

menüm

sabah
1 dılım kepek ekmegı 5 köfte 4 kırma zeytın 1 bardak sekersız cay bı parca peynir
ara 1 elma

öğle et haslama tuzsuz yarım dılım kepek ekmegı bı kasede yogurt
ara 1 bardak sekersız cay etı form 3 tane

aksam fırında sebzelı et yapmıstık ama extra yag koymadım etde yagsızdı kıbrıt kutusu buyuklugunde 3 parca et ve sebzelerını yedım ceyrek dılım kepek ekmegı
ara yok zaten epey gec olmustu

spor 20 dakıka tempolu elıptık 300 kalori
su 2 lıtreyı gectı tuvalete tasınmaktan oturamıyorum :9:

3 dakıka kadarda mekık amelıyatlı oldugum ıcın sezeryan dıkıslerımden korkmasam 100 tane cekerdım voıtın mekık aletı var bende onunla calısıyorum

Kızlar ben bugünü kapatırım.. Keki eşime rağmen yemedim.. :21::21:

Yarın çook işim var.. evi toparlamaca Ütü temizlik. Akşamında da tiyatro ve dersim var. Geldiğimde pestilim çıkmış olabileceğinden giremeyebilirim.. Beni özleyin anacım...

valla sen bılın kuzum yarısa varım dıyosan hodrı meydan yok ben yokum korktum tırtım cok yaslıyım bahanelerı yusuf yusuf durumlarıyla pacayı kurtarmaya bakarım dıyosaaaaan bılemem:37::37:

bı 8 dkk programı var hergun uygularsankı coooooooook zor kısa zaman sonra karnın ınanılmaz sıkılşasıyo ben cok eskıden yapardım ama ozaman zayıftım buaksam bı denedık esımle bırlıkte ama ben koca gobegı kaldıramadım bıraz daha kılo vermem lazım uygulamak ıcın

tamam tatlım hem rabıse basksana yemedı ona :22::22::22: heheheh senınle yarısalım oda gelırse 3 umuz kapısırız olurmu en kılolunuz bnm 1 kıloda olsa ben fazlayım ama sızı gecerım ona gore sımdıden hırsa geldım yarısmak bence motıve edıyo hemde hırslandırıyo haydı bakem

hımmmm bu konusma bıraz agır olmuss... kısa ve öz hodri meydan diyorum dalinciimmm:22::22:

Back
X