Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

163 cnm 55 olsamda yeter 50lere bi düşüyümde:1::1:

benden kitle indeksim normal oluo baksna kılo cizelgeme yanı normalı kac tamda bılmıorm ama:1:
[/QUOTE

Tatlım sen 63 kilo civarında normal oluyorsundur, normal kiloda olma başka kitle endeksinin verdiği kiloda sanırım en alt limit..yani boyun çok kısa değil 55 olsann bile çok bende yani ince durursunn canımm :26::26:

.

seda sayanda bir ara diyet yapıyordu ya konusmaları geldi aklıma.......
yemeyin anacım yemeyin......
azcık tutun şu boğazınızı
bakın bana aç geziyorum ,kuş kadar yiyorum diyordu......
ya o değil de bu hadise nasıl zayıfladı bı kadar aklım almıyor arkidiş ya

Çok çirkin olmuş ama yaaa, sarkmış heryeri :9::9::9:

.

niye aklın almıyo anam kaç kilo verdiki 10-15 ... ahanda dalinde verdi 10 kilo kadar bir ayda

kızlar takıma birini çağırdım ... benim 4. takımın liderliğini yaptığım dönemde birlikte kilo vermiştik ikimizde mutlu ayrılmıştık... ben bebek yapcam die kilo aldım ama bebeğim olmadı... oda bebek sahibi oldu doğum sonrası kilolarını vericek inşallah

sen nasıl istersen jujum..gelsin onu da bağrımıza basarız... sıkarız sıkarız incecik kalır:16:

anaammmm 50 miii :53::53: ben o kiloları ne zaman gordum hatırlamıyorum bılee:9::9:
bnde hatırlamıorm valla ben ortaokulda bıle gormemıs olabılırım:1::1:
163 cnm 55 olsamda yeter 50lere bi düşüyümde:1::1:

benden kitle indeksim normal oluo baksna kılo cizelgeme yanı normalı kac tamda bılmıorm ama:1:
[/QUOTE

Tatlım sen 63 kilo civarında normal oluyorsundur, normal kiloda olma başka kitle endeksinin verdiği kiloda sanırım en alt limit..yani boyun çok kısa değil 55 olsann bile çok bende yani ince durursunn canımm :26::26:

.
ağzından bal damlıo gamzemmmmm:32::32:
ben bırakıorm artık diyeti hadi eyvallah:1::1:

yok olmaz 63 cokkk ben bı ara 65 olmustm coktu yanı kıloluydum hala bn ince kemıklıym mınyonum yanı su an deglım tabı zayıflasam mınyon olurum:1::1:
kemık olmaynca her yer et yağ lömbür lümbür oluyo bnce 54 fln iyi

yok olmaz 63 cokkk ben bı ara 65 olmustm coktu yanı kıloluydum hala bn ince kemıklıym mınyonum yanı su an deglım tabı zayıflasam mınyon olurum:1::1:

Ayyyyy bak şimdi içimde bişey kıpraştıı :9::9: ben hiç minyon olamamışım meğer :30: yoksa zayıf olsam minyon mini minnacık bişi olurumm:26: ama olmak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn :17: :21:

.

ordan bana 1 kg kemiksiz et sar bakim yafrumm:9::9::9::9::9:

kızlar ben esasında 95 kılo ıle basladım maratona doguma gırdım 98 kılo cıktım 90 kılo sut olsun dıe yyedım oldum 95 kılo sonra gene 90 a dustum kendılıgınden gıttı 2 ayda 1 ay once 90 dım dedım dıete baslıcm 10 daha verdım toplamda 2 ayda 15 kılo ama o 5 ı saymıom kendılıgınden gıttı cunku

bana gelsinde bi görsün göğüs neymişşş:60::60::60::60::60::60::60:

şşşşşşştttttttt ben o konuda kimseye sıramı kaptırmam çekil bakim sen:9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar ben esasında 95 kılo ıle basladım maratona doguma gırdım 98 kılo cıktım 90 kılo sut olsun dıe yyedım oldum 95 kılo sonra gene 90 a dustum kendılıgınden gıttı 2 ayda 1 ay once 90 dım dedım dıete baslıcm 10 daha verdım toplamda 2 ayda 15 kılo ama o 5 ı saymıom kendılıgınden gıttı cunku

anladık cnm 90 senin uğurlu rakamın:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Ayyyyy bak şimdi içimde bişey kıpraştıı :9::9: ben hiç minyon olamamışım meğer :30: yoksa zayıf olsam minyon mini minnacık bişi olurumm:26: ama olmak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn :17: :21:
bnde ya mınnacık olmak ıstıorm ruzgarda ucmak ıstıorm:1::1::1::1:
.

ordan bana 1 kg kemiksiz et sar bakim yafrumm:9::9::9::9::9:

yağsız yerinden verym abla yaglılar rakıp takımlara:1::1::1:

vay be beklediğim olmuş çok uğraşmıştım şu takım listesinde adım görünsün diye olmadı işte napalım ama ben 2 kilo verdim hızla erimeye devam ediyorum saygılar

Back
X