- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #78.061
bende pc ye ındırdım bol bol dinlıyorum......
bayılıyorum yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende pc ye ındırdım bol bol dinlıyorum......
canım benim çok sağol......bizde öleyız eşim destekçi ama arada tutuyor galiba....biliyorum benım iyiliğimi istiyor sanırım ben alınganlık edıyorum......neyse hayırlısı olsun artık.....
iyi akşamlar kızlar hiç keyfim yok bunalım takılıyorum menümü yazıp çıkcam idare edin bugün beni
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
öğle
yarım bardak çabuk çorba
1 elma
akşam
5 6 istavrit
2 dilim ekmek
spor yapamıcm su içemiorm
noldu kuzucum ya.....![]()
gönül işleri cnm önemli bişey değil ben cok takıyorum kafaya sözde yarın sevgililer günü pehhhhhhhh:113::113::113::113::113::113:
Sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
peynir
öğlen
patates salatası
1 börek
közlenmiş biber
akşam
acıkmadım
spor ,
yürürüm akşam
suuuuuuuuuu
içtim
dipnot........
Dün bi plates yaptırmış hoca varya hamlamışım ya he arafım yıkılıyo
bugün anneannemler vardı ve ağır top arkadaşları
oturmaya gelmişlerdi
fırında sütlaç
pazılı börek
un kurabiyesi
patates salatası
közlenmş biber yoğurtlaım
kek,
ben sadece 1 börek ve salatalardan yedim
eskiden olsa dahaçok yerdim ama canım bile çekmedi
bilmemmmmmmmmm anormalmi
cornim çok iyi anlıyorum seni şu an tıpkı yaşadıklarını yaşıyorum bilmiyorum sonu nereye gitcek hayırlısı istemekten tevekkül etmekten başka bişey gelmez elimizdenyok cnm..........
iş kurun bir sertiikası var.iş ve meslek danışmanlığı diye......benim bu sertifikadan hiç haberim olmamıstı ta ki 4-5 ay öncesine kadar....
şimdi iş kur alım yapıyor yalnız bu s ertifikayı şart koşuyor......bu alımlardan sonra bir daha alım yapmayı düşünmuyoruz dıye bakan acıklama yaptı.......
yalnız üni ler yeni sınav duyuruları bile yaptılar...ve bayagı masraflı sadece 2 üni veriyor ......
bizde rabyas ile ne yapacagımızı bilemıyoruz......
bakan biraz önce 70 altını bile alacaklarını açıkladı.....ona moralim bozuldu 70 altını almak yerıne neden bir sonraki sınav beklenmıyor
bu iş konusu benı cok geriyor.....
eşimle bile tartıstık biraz önce atanma ile alakalı değil ama hayatın net olmasın kendini geliştir dedi......daha ne yapmamı beklıyor anlamıyorum.....
annem arar ne yaptın neden işe girmiyorsun.....çalışmıcaksan çocuk yap o zaman vs diye çok bunalıyorum
hergüne kafa yoğunluğu ile uyanıyorum.....off kafanızı şişirdim![]()
ne gzl söyledin tamda ondan işte cnmtahmin zor olmadı
boşver ya bu erkekleri çok takmıcan.....deveye diken erkeklere.........yaranıyor emin ol.....
bizi suçlamıyorsundur umarım senin tircihindi takım listesinde olamamak
suçlamıyorum ama en azından listede adım görünsün isterdim o zamanlar paylaşım yapamasamda daha önceleride yapmıştım greyy yazıp yanına kilosunu belirtmedi yazılsaydı en azından hedefimi gerçekleştirmiş olucaktım. neyse herkese başarılar