canım biraz geç de olsa hoşbuldum siz bu arada bisürü yazmışsınız bebek artık büyüdü teyzesi 19 aylık olacak nerdeyse kendini ifade etmeye başladı yavaş yavaş cümle kurmaya çalışıyo abiye gelince beklediğim kıskançlık olmadı ben daha fazla bekliyordumaçıkcası çok seviyo severken bazen ufaklığın canını acıtsa da :)
bu arada henüz diyetisyene başlayamadım 2. doğum sonrası gittiğim diyetisyen yeni bir hastanede başlayacak ben seni ararım dedi ondan haber bekliyorum gecen hafta memleketteydim kardeşimden african mango aldım deneme amaçlı salı gün ona başladım acaip iştahımı kapattı 2 gündür tartılmadım salı gün sabah tartılmıştım 79 kg gelmiştim ama yok yorgunluğu ödem falan varsa biraz daha aşağı olabilirim istersen 79 kg yu al istersen yarın sabah tartılayım yeni kg mu bildireyim canım
hoşbulduk
hoşbulduk
hoşbulduk
hoşbulduk inşallah hep birlikte veririz kiloları
hoşbulduk canım geçmiş olsun size de bu arada bebek kaç aylık sesi kısıldıysa laranjit olabilir benim küçükde de olmuştu antibiyotik kullanmadan direk buhar makinası ile buhar vererek (her saat başı 5 dk) atlatmıştık umarım sizde kolay atlatırsınız
bu arada öğlen 1,5 saat tempolu olmasa da yürüdüm işlerimi halletmek için öğlen yemeği olarak 4 adet eti form mısır patlağı yedim en masum onu buldum yiyebilecek