- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #78.181
Jujum sen püsküüt le görüştün mü sınır varmıymış listede ? gerçi benim ihtiyacım olan motivasyon eğer sınır varsa bile ben size takılırım listedeymiş gibi paylaşımda bulunurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptanım gbisankıacaba ayrılmadımı takmdan lıstde adını grdmde bişeymı kacrdım yoksa:26::26:
banada yollarmıısn excel rica etsem
kaptanım gbisankıacaba ayrılmadımı takmdan lıstde adını grdmde bişeymı kacrdım yoksa:26::26:
banada yollarmıısn excel rica etsem
Tatlım bende mailimi sana versem, sende bana yollarmısınkaptanımızı çok yormamak adına
.
gıbısankıacabayı cıkarmıcanmı
5.Takım
*JUJU* ( 86,70 /
aysunayy ( 67,20 /
dalin26 ( 81,50 /
biricikoglumertug ( 76,70 /
ZES ( 80,10 /
garfield06 ( 68,60 /
birsen-deniz ( 66,30 /
cornella ( 69,60 /
gibisankiacaba ( 90,10 /
ukyo ( 72,70 /
Gamze_M ( 67,60 /
busramnmn ( 65,10 /
chentiq ( 62,70 /
evettttttttt listemiz bu şekilde yarın herkes kilo bildirimini yüzde olarak eklesin bakalım yapabilecekmiyiz....
bugun kımse benımle konusmuyo![]()
ıyı asukur daha ıyıce kımse benı sormadı bu dalın nerelerde napar demedı ühühühühüüü
sana öyle gelmiştir cnm.......
benim de eşim aradı şimdi gelirken ekmek alayım mı? diyor.....
bende yok dedim benım baska planım var dısarı cıkarız dedim.....
napacagız dısarda diyor( bu sırada arabada arkadasları esnıyor ,hepsi evli:) kimin umrunda sevgililer günü......
bende bi bagırdım...bugün özel bir gün evde oturmam ben dedim.....
halbu ki külliyen yalan maksat spor olsun bana yarın tartı günü ya![]()
sana öyle gelmiştir cnm.......
benim de eşim aradı şimdi gelirken ekmek alayım mı? diyor.....
bende yok dedim benım baska planım var dısarı cıkarız dedim.....
napacagız dısarda diyor( bu sırada arabada arkadasları esnıyor ,hepsi evli:) kimin umrunda sevgililer günü......
bende bi bagırdım...bugün özel bir gün evde oturmam ben dedim.....
halbu ki külliyen yalan maksat spor olsun bana yarın tartı günü ya![]()
benim de menüm de 2 çatal pasta var korkuyorum yazmaya:26::26::26::26:
hahahhahahaaaaaaaaaaz evvel kapı caldı actım cıcekcı elınde bı demet gul cıcegınız var dedı aldım uzerınde hayatıma anlam katan kadına yazıodu altındada sinan dedım bı yanlıslık var sınan dıye bırını tanımıyorum adresı okudu burası deılmı dedı burası dedım baktım adrese bızım apartman nese orda mese yazıyodu ılerdekı apartmanlara bak orasıdır dedım.adınız ozgul deılmı dedı hayır dedım
ozur dıledı gıttı kan cıkaracak evde
esım gorse kım bu sınan dıcek hahhahahahaa