Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evett kızlar menümm

sabah (gec kalktım)
5 zeytin
peynir
2 dilim ekmek
1 cay kasıgı ball:17:

ogle yok

ara
2 medıne hurması

aksam
1.5 kepce corba
2 tavuk baget(yagsız)
patates
salata
yogurt

su:2 lt tamamlandıı daha ıcerım:16:
spor:30 mekık

hahaha bu hurmalar ne zaman bitecek merak ediyorum...
çıktı canım ama mecbur bu hafta da listede bulunup genel yüzdeyi etkileyecek... bildirim yaparken kendi isteği ile ayrıldı dicem...
eeeee kolay değil kuzum birini eklemek te çıkarmak ta

hımmmmmmmmmmmmm napsak ki alsakmı kimseye yok diyemiyorum ki ben bana kalsa 20 kişi oluruz burda ...

canım 15 kişiyi geçmek yasak takımlar 12 kişi olcak diyo takım yönetimi, insiyatifi ile 15 e çıkabilir diyo yani var

niye len sen bağa güvenmiyonmu

hıııııııı küstük senle hepimis ... sebep mi yokkkkk.. :)

biliyoruz bebbişle uğraşmışsındır diye sormadık anlayışsızmıyız biz :34:

oyyyy kaptanim sen yorulma diye yaptim ;)

JUJU ben 3. takımada yazdım ama cvp vermedilerr yani almadılar beni:( alın beni gruba nolur nolurrr çok fena zayıflamak istiyorum ama tek olmuyo

hoş geldin aysunayyy

sevgililer günü akşamı herif maç izler dev ekranda

hanım laptopla kore dizisi izler koşu bandında

evin oğlu odasında ders yapar ....

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii ne güzel bir gün:...pahhhh yemişim sevgililer gününü

hoşbuldum canım:38:

bizde bişey yapmadık dizi izliyoruz :1: doğum günü ve evlilik yıldönümü önmli de bugünü pek sevmiyorum bende yaa:29:

b ugun sporda yapamadım ya tuh yarına 300-500 grm daa vereydım eyıydı.yarın böyük gün sımdıden yqapsammı bıldırımımı

hoş geldin aysunayyy

sevgililer günü akşamı herif maç izler dev ekranda

hanım laptopla kore dizisi izler koşu bandında

evin oğlu odasında ders yapar ....

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii ne güzel bir gün:...pahhhh yemişim sevgililer gününü

aynen herıf mac ızlıo dev ekranda hatun pc de kk da bebek uyuyo ıkızler oynasıyo

Ben geldimm. Menümü açıklıyorum:

Sabah
1 dilim tahıllı ekmek
bol beyaz peynir
1 tk bal

ara
1 bardak kefir

akşam
1 tabak k.fasulye

hahahhahahaaaaaaaaa :27::27::27: az evvel kapı caldı actım cıcekcı elınde bı demet gul cıcegınız var dedı aldım uzerınde hayatıma anlam katan kadına yazıodu altındada sinan dedım bı yanlıslık var sınan dıye bırını tanımıyorum adresı okudu burası deılmı dedı burası dedım baktım adrese bızım apartman nese orda mese yazıyodu ılerdekı apartmanlara bak orasıdır dedım.adınız ozgul deılmı dedı hayır dedım :D ozur dıledı gıttı kan cıkaracak evde :1::1::1::1::1: esım gorse kım bu sınan dıcek hahhahahahaa

ayy çok enteresan olmuş. Ben olsam verilen mal geri alınmaz o senin suçun der kapıyı kapardım.. :52::52:

O değil de ben size küstüm arkidişler.. Misafir gelecek diye iki arada bi derede kızlar merak etmesin diye girdim, size de hediye yolladım hemide çok özel bir hediye.. Kimse okumamış. Beni es geçmişsiniz. :53::53::53:

ayy çok enteresan olmuş. Ben olsam verilen mal geri alınmaz o senin suçun der kapıyı kapardım.. :52::52:

O değil de ben size küstüm arkidişler.. Misafir gelecek diye iki arada bi derede kızlar merak etmesin diye girdim, size de hediye yolladım hemide çok özel bir hediye.. Kimse okumamış. Beni es geçmişsiniz. :53::53::53:

ne hedıyesı kız valla gormedı ben sabah canım sıkkındı bebegım rahatsız ya bugun cok aktıf deıldı hatunlar 14 subatla mesgulduler :)))

geçmiş olsun balım... umarım ciddi bir şey değildir..

JUJU ben 3. takımada yazdım ama cvp vermedilerr yani almadılar beni:( alın beni gruba nolur nolurrr çok fena zayıflamak istiyorum ama tek olmuyo

hımmmmm bukadar istekli birini almazsak olmaz ama kesin bişey söylemem için yarını beklemen gerekecek canımcım kontrol etmem gereken yerler var

kuzum nerden anladın okumadığımızı ... okuduk:26:

Menumu yazayim uyumadan oncede gecmisi okuym

Sabah: yarim dilim kek ve nescafe
Ara: yok
Oglen: tavuklu salata 1 kadeh sarap hihihi
Ara: 5 badem ve yesil cay
Aksam: 2 kasik et haslama yarim tabak firinda sebze

2 litre su

Yeni gelen arkadas hosgeldin sefalar getirdiiiiiin

Dalincigim gecmis olsn cabucak iyilesir insallah

Garfieldcgm ve aysunaycgm hakkaten pek bi romantik takildik bugun :) ay bide bgun magazaya girdik bn bseler denicektim kabinden bi ciktim benimki elinde hediye paketi beklior calisanlar ftograf cekior falan baya iyiydi :))

Bu aradaaaaa elbise denedim ve small oldu ustune sevindirik oldum alt braz dar oldu ama sonucta oldu hihihi

arkadaslar bir sey benim kafami karıştırdı. bazi gruplar meyveye kati yaklasmis cok. saat 3'ten sonra yenmemeli hele aksam asla yenmemeli diye yorumlar okudum. meyve kadar saglikli bir sey yok ki. abartmadan ara öğünlerde yemeliyiz diye düşünüyorum. yanlismiyim arkadaslar? bu konu hakkinda Düşüncelerinizi merak ediyorum ;)

Yeni gelen arkadas hosgeldin sefalar getirdiiiiiin

Dalincigim gecmis olsn cabucak iyilesir insallah

Garfieldcgm ve aysunaycgm hakkaten pek bi romantik takildik bugun :) ay bide bgun magazaya girdik bn bseler denicektim kabinden bi ciktim benimki elinde hediye paketi beklior calisanlar ftograf cekior falan baya iyiydi :))

Bu aradaaaaa elbise denedim ve small oldu ustune sevindirik oldum alt braz dar oldu ama sonucta oldu hihihi

senin adina cok mutlu oldum canim :)

iyi akşamlar şöyle bir bakayım dedim maşallah döktürmüşsünüz kızlar henüz çok yeni olduğum için isimleri öğrenemedim ama 2-3 menü gözüme çarptı çok az değil mi? sanki 500-600 kalorilik diyet listesi gibi geldi bana her neyse 1-2 kişi 2 çatal pasta yemiş benimde akşamki menüm ıspanak püreli makarna ve 1 kadeh şarap idi 2 adet de portakal yedim sizin yediklerinizle kıyaslarsam sanki çok yedim gibi
juju canım koşu bandı gece komşuları rahatsız ediyormu ben de kendime zaman ayırabilirsem arada bi kullanayım diyom ama bilmiyom fırsat kalır mı 2 çocukla
dalin26 nasıl oldu bebek ? buhar makinasını demiştim gördün mü bilmiyorum eğer sesi düzelmediyse onu kullan tavsiye ederim neyse yarın görüşmek üzere iyi geceler size

arkadaslar bir sey benim kafami karıştırdı. bazi gruplar meyveye kati yaklasmis cok. saat 3'ten sonra yenmemeli hele aksam asla yenmemeli diye yorumlar okudum. meyve kadar saglikli bir sey yok ki. abartmadan ara öğünlerde yemeliyiz diye düşünüyorum. yanlismiyim arkadaslar? bu konu hakkinda Düşüncelerinizi merak ediyorum ;)

şu ana kadar bi sürü diyetisyen deneyimim oldu hepsinde en az 3 porsiyon meyve vardı 1 porsiyonu da mutlaka akşam yemekten sonra idi bence yenmemesi mantıksız

büşrammm hoşbulduk teşekkürler

Back
X