Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

centikçimmm okundugu gıbı yazıom ama ıdare et :1:
sabah kalktıgında once bı bardak su hemen ardından bır kupa lahana detoksumuzu ıcıyosun yarım saat sonra kup kup dogranmıs etını haslanmıs olarak bı kucuk cerez kasesı kadar yaklasık 10-15 kup et koyuyosun yanına yogurt peynır bır kaç zeytın ekmek asla yok ama bu detoksta ona gore yıyıosun arada yanı 3 saat sonra 2 kupa corba oglen 1 kase corba gene aynı sekılde et ve yogurt ama yogurt bol olsun ekmek yok

ara gene 2 kupa ozel corba
aksam 2 kupa ozel corba et yemekten sıkıldım dersen 2-3 yumurta hasla yanına yogurtla ye yumurtayı yesıl soganla salatada yapabılırsın
ha bıde unutmadan sabah harıc her ogunde bol yesıllık olacak ve gunun ıstedıgın herhangı bı saatınde muz harıc bır meyve yemen gerek.ve ne zaman acıkırsan hupletıosun corbamızdan yada etmızden gece yatmadan bıle ıc bu corbayı 0 kalorı oldugu ıcın hıcbı zararı yok bu detoksun saatı yok.corbayı gece susadıgında bıle ıcebılırsın ama yag koymuyosun corbaya ac kalmamak en buyuk avantaj ne zaman acıksam su gıbı ıcıyorum corbayı bırkaçda et atıstırıyorum ben gunde 2 lıtre corba belkı fazladır 3 lıtrede su ıcıyorum.ama wc den cıkamıyorum.

gelelım corbamızın hazırlanısına yarım lahanayı dogra at dudukluye 1 demek maydonoz dogra at ustune 3-5 sogan dogra 2 domates 3-4 te yesıl tatlı bıber ve yarım cay bardagı nane pul bıbere abartmadan tuz koy suyunu 45 dkk pısır corban sulu olsunkı su gıbı ıcebılesın uzerıne ben lımonda sıkıyorum ama ekmek yok 1 hafta boyunca karbonhıdrat kesınlıkle yok oketo bebem :16::16::16::16::16::16:

Evvett kızlar işte benüm menüm :9:

Sabah: 1 k.k. kaşar peynir
1 domates
1 bardak süt

Ara: yok

:56::56::56::56:

Öğle: 2 baget kadar tavuk ve 2 köfte ızgara
1 bardak Cola ( zero )
1 kaşık yoğurtlu makarna

Ara: yok

Akşam: 2 dilim kepek ekmeğine labne peynir sürdüm ve yedim
1 bardak cola ( zero )

Ara: 4 adet Eti Form light mısır ve pirinç patlağı yemeği düşünüyorum..
4 adet kalorisi: 80 ayrıca yağ ve şeker ilavesiz..

Su: içmeye devam

Spor: 300 kalori yaktım eliptikte, 100 mekik ve 50 de ip atladım

.
colayı cok ıcıyosun cnm zero dedıgıne bakma gene fazla seker ıcerıyor ve hooop yag cıs det onun yerıne ayran ıcsene ohh mıs bıdaha menunde kola gormek ıstemıyorum :47::47::47::47::47: yat cabuk 30 mekık cezalısın ve cola selulıt yapıor haberın varmı sekerparem odem yapıor sen lok lok goturuyon cıss det

colayı cok ıcıyosun cnm zero dedıgıne bakma gene fazla seker ıcerıyor ve hooop yag cıs det onun yerıne ayran ıcsene ohh mıs bıdaha menunde kola gormek ıstemıyorum :47::47::47::47::47: yat cabuk 30 mekık cezalısın ve cola selulıt yapıor haberın varmı sekerparem odem yapıor sen lok lok goturuyon cıss det

Tamam bebişimm ama şeker 0 diyor :9::9:

.

itiraf ediyorum bende........hatta diyorum ne yesem ama sonra dıyorum tubi sen dıyettesın noliii:27::27::27::27:

kızlarrrrrrrrrrr yeni avatarım nasıl.................:52::52::52::52::52::52:

en sevdiğim kediiiiiiiii garfieldddddddddddddddd

offf yaaaa canım neler istiyo nelerrrrrr:36::36::36: su ıcım barı napım bıde kahve sıgara yapımmm:24::24:
kız sen nerden buluosun bole avatarları yaaaa:9::9::9:

delüüüü:1::1:

bgün teyzem ananem yengem hep zayıflamışsın ddı kuzen dıyetsyene gdıosn dımı dedı ınandıramadım

ben daha hırslandım bayanlar wuhuuuuuuuu:1:

bende 7 leri görmek istiyorum bu hafta ınsallahh... su an acayıp mutsuz hıssedıyorum kendımı delı gıbı yıyesim var zor tutuyorum valla... engelleyın beni kızlaaaarrrrrr:52::52::52:

bende 7 leri görmek istiyorum bu hafta ınsallahh... su an acayıp mutsuz hıssedıyorum kendımı delı gıbı yıyesim var zor tutuyorum valla... engelleyın beni kızlaaaarrrrrr:52::52::52:

bak bende çok acım ama yemıyorum.......hem bırazdan yatarız artık.....sabah ki kahvaltıyı hayal et:56::56::56::56::9::9::9::9:

Allahtan 10 kilo zayıflamadın heeee seni yolda görseler tanımazlardı heralde:9::9::9:

eferim gaza gel böle......
bnm aslında başlangc kılom 75 o yzuden bu kdr fark edıyolar sanıırm 10 kılolarıda grcem inşşşş:1:

su iç cicim lıkır lıkırrr lıkırrrr:1::1::1:

Back
X