Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dalin ben tutkular bitti diyerek şaka yaptım gerçekten evdevar ve yemiyosan ii çünkü eve alınca dürtüyo beni gidip yiyesim geliyor evde varken hakim olmuşşsan ii demek için dedim .seni severim bilirsin menin içinde ben kimsenin menüsüne yorum yapamıyorum alınır diye belki..

aysunya 20 dkk elıptık ancak yapıorum ama yetmezkı mıllet 45 dkk yapıo nası yapıolar sasıom yorulmuyorum bolca terlıyorum tek sıkıntım sıkılmak cok canım sıkılıyo uzerındeyken ya napsamda eglencelı hale getırsem ayaklarımı zor ıttır kaktır goturuyom bısıklete okaa yanı canım ıstemıyo bu hafta ben 100 grm verırsem dua edecem

böyle daha güzellll:46:

aysunya 20 dkk elıptık ancak yapıorum ama yetmezkı mıllet 45 dkk yapıo nası yapıolar sasıom yorulmuyorum bolca terlıyorum tek sıkıntım sıkılmak cok canım sıkılıyo uzerındeyken ya napsamda eglencelı hale getırsem ayaklarımı zor ıttır kaktır goturuyom bısıklete okaa yanı canım ıstemıyo bu hafta ben 100 grm verırsem dua edecem

sen verirsin senin zaten bebeğin küçük daha belki kilodan çok ödem dir onlaar gider takma kafaya

sabah: çeçil peyniri.....
domates-biber

öğlen: 1 kase zerdaçallı yoğurt

akşam:5 adet sarma
1 kase yoğurt

ara : kuru kayısı

su: içmeye devam
spor: yok belim ağrıyor ,bütün gun yattım ,hala da yatıyorum.....

Son düzenleme:
Sadece ben bilmiyorum herhalde renkli yazmayı sanırım o yüzden karışmasın diye menümü yazarken uğraşıyorum hep

bizede öğretin renkli yazamyı ben yapamadım onu

cnm bak yorum yazdıgın yerde B harfi var oraya tıkla :40: böyle bir şey gelecek 2 tane arasına yazacaksın.......bir dene bakalım. bak arasında yazıyor yorumum B harflerının arasında

Son düzenleme:
sana saçma gelecek ama sana bir önerim var..yorum yaparken yazı tarzını değiştir...yani kalın yaz .....bu şekilde kelimeler birbirine giriyor,bazıları okunmuyor,anlaşılmıyor....:26:

bak mesela bu yorumun.dümdüz bır yazı gibi yanı okurken akısı gitmıyor birbirine giriyor kelimeler......
menün zaten güzel senın....çok dikkat edıyorsun bu hafta.....

Dalin ben tutkular bitti diyerek şaka yaptım gerçekten evdevar ve yemiyosan ii çünkü eve alınca dürtüyo beni gidip yiyesim geliyor evde varken hakim olmuşşsan ii demek için dedim .seni severim bilirsin menin içinde ben kimsenin menüsüne yorum yapamıyorum alınır diye belki..

böyle daha güzellll:46:

sen verirsin senin zaten bebeğin küçük daha belki kilodan çok ödem dir onlaar gider takma kafaya

ukyocum o parti bitti yenısı geldı bızım bebeler cok olunca kayıntı eksık olmuyo ıstersenız cekeyım resımlerını kule yapayım çıkıları :1::1::1: dolap cakılı zaten pınguler alpelalar dondurmalar ama cıs bolumunde durdukları ıcın hıc yemek aklıma gelmıyo yemıyorum yanı az evvel karnıom acıkır gıbı oldu bı tane galeta attım azıma kepeklı catur cutur onu yedım

tugbacım bu yazı tarzı ıyımı :51::51::51: tugba varya ben 100 grm vermıs olursam kuzucum dıyete devam edemem ya bırakırım gıbıme gelıyo kendıme naasıl yedırırım ben bunu pöff bu hafta ıcımde hıc kılo verıceme daır bı umut yok nıye bole oldukı kaptan ızın versede yaqrın bı tartılsam acaba cumadann bu yana hıc veremedımmı dıye

bundan kelli yazılarım bu boyut olcak yok efendım ben gormedımdı ayy gozumden kaçmıs demeyesınız gozunuze gopzunuze sokacam bole :21::21::21::21: :37::37::37:

Ayyy çok pisss idaalı olmuş bu menü :9::9: portakalı ye bence :9:

.
yemem beni kes gene yemem:1:
Ben aldım canım yarın sabah başlıyorum :1: kocaman bir lahana 2,5 tl hahahaha

.
ne kdr ucuzmuş daha çok şey öğrenmem gerek çok:1:
gamze ben değil rabiş yazmıs onu:1:

ayy evet ya 54 dü değil mi?:9::9::9::9::9::9: alışkanlık olmus:9::9::9::9: her sakallıyı dedem zannetmesem bariiiiiiii

niye gidiyon niye gelıyon derler ya senınkı o hesap:9:
çıkcam işten kuzu biliyomusun bizimkiyle kavga ettik az önce evde takılcm bnde cnm cok sıkkın aslnda bi ton agladm gzlerım şiş şiş:43::43:
Benimkide yokkkkk, dün akşam bana kızıyordu pc yi bırakta yanıma gel kalori yaktırıcam sana diye :1::1::1::1: bu akşam geç gelicekk..yaktınızmı diye düşünen olursa hahahahahah yarım saat güreştik hahahahhaha :1::1::1:( bildiğiniz güreş yani ) hahahaha

.
:1::1::1::1:
kızlarrrr merhaba sabah okula gittim gene sınav sınav bayılazammmm :1::1:
akşam 4-15 gibi geldim yemek yap ye...eşimin kursu vardı onu gönderdim bi duş aldım oturdum pc başına ancak bu saat oldu:31:
bu aralar sizden ayrı kalıyorum ama akşamları girmeye çalışıyorum p.tesiden itibaren daha çok aranızdayım:38:

yok bende cezalıyım bu ara çok boşladım diyeti:17:

:1::1::1:

çok geçmiş olsun canım..inş.çabucak iyileşirsiniz..
jujuya yardımcı olmak konusunda katılıyorum sana tek başına gerçektende çok zor oluyor..
forumda en çok paylaşımda bulunan ve istekli arkadaşlarımızdan 2 kişi olabilir..

ödül konusuna gelince bence haftada 1 gün mesela bildirimden hemen sonra yada ertesi gün ufak bi ödül yada kaçamakta denebilir yapılabilir gibi geliyor bana nefsi körlemek yada kandırmak adına..yoksa gerçektende insan bir anda kendini yiyeceklere kaptırabiliyor kendini kaybedebiliyor:17:
spor konusuna gelnce haklısın hergün yapabilirsek çok çok iyi olur zaten hepimiz elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz gün ayaktayız buda spor sayılır aslında..:8:

paylaşıma gelince ben okullar açılmadan daha çok paylaşımda bulunuyordum gene de elimden geldiğince hergün girmeye çalışıyorum ama bugünlerde gerçektende çok yoğunum sınavlar hızla başladı günde 3 oturum.okulda giremiyorum zaten şu sıra..
sakın ha bahane olarak algılanmasın bu durum..

aynen bugün ne pişirsem diye düşünmek pişirmekten daha zor:9:

bugün çorba ypmadım..geç geldim eve acilen buzluktn bişeyler çıkarıp yapıverdim:31:

ankarayı sevmiyormusun:43:
ben orada doğdum büyüdüm öyle özlüyorum ki.:16:
istersen yer değiştirebiliriz:1:.

pırasayı sabah sabah iyi yiyorsun cnm yaa ben akşamları bile zor yiyorum onu:1:
detoks yapıyorsun sanırım baya az yemişsin.
ama ben beğendim.

sende çok az yemişsin canım..
yada be çok yüyorum o yüzden az geliyo bana:17:
yok cnm detoks değil az yemeye calışıorm olmuş dmi menüm yuppi yuppi:1:
menumu yazayım nasılsa kımse yorumlamıcak ama yazayım genede
sabah klasık kahvaltı ekmeksız lahana corbam ara lahana corbam
ogle karnabahar yemegı 1 kaseden az 1 kasede kısır bulgur az ywesıllık bol dıyet kısırı
ara lahana corbası aaksam 1 kaseden az lıght kısır lahana corbam
2 ltre su 50 mekık 10 dkk elıptık
cnm sankı bu çorbadan snra yeme işi sende bi düzene girdi gbi geldi bana bide corbayı nasıl benımsedysen ÇORBAM fln olmusss:1:
gamzecım ozur dılenecek bı durum yok canım.

aqysunaycım saol cnm menume gene bır tek sen yorum yapmıssın

ya kızlarya cok kalorı harcatacak bı kaç hareket bılıomusunuz ne yapsam az gelıyo benden bu hafta cok bı performans beklemeyın :43:

ip atla cnm baya kalori yaktırıo zıp zıp zıp:1:

ya kızlarya cok kalorı harcatacak bı kaç hareket bılıomusunuz ne yapsam az gelıyo benden bu hafta cok bı performans beklemeyın :43:[/QUOTE]
gene en fazla harcatan eliptiktir canım devam:8:
evet cnm sıkılıyo insan benim derdimde aynı..demiştim hatırlarsın ilk zamanlar..
hareketli müzikle oluyo ancak..kulklığı takıp ritim tutacaksın yoksa zorlanıyo insan..:26:
benim yanıbaşımda şu an bana bakıyo mesela:27:
domates-biber

1 kase yoğurt

menün güzel cornim:16:
geçmiş olsun cnm:26:
Sadece ben bilmiyorum herhalde renkli yazmayı sanırım o yüzden karışmasın diye menümü yazarken uğraşıyorum hep

canım yazı yazdığın yerde B var büyük...yazını seçip ona tıklarsa koyu yazar...A yazını seçip buna tıklarsan hangi renk istersen o yazar..:34:

domates-biber

1 kase yoğurt

hahahaha çeçil peynire bayıldım :1::1:

.

yemem beni kes gene yemem:1:

ne kdr ucuzmuş daha çok şey öğrenmem gerek çok:1:

çıkcam işten kuzu biliyomusun bizimkiyle kavga ettik az önce evde takılcm bnde cnm cok sıkkın aslnda bi ton agladm gzlerım şiş şiş:43::43:

:1::1::1::1:

yok cnm detoks değil az yemeye calışıorm olmuş dmi menüm yuppi yuppi:1:

cnm sankı bu çorbadan snra yeme işi sende bi düzene girdi gbi geldi bana bide corbayı nasıl benımsedysen ÇORBAM fln olmusss:1:

ip atla cnm baya kalori yaktırıo zıp zıp zıp:1:
corbam bnm canım corbammmmmmmmm
valla duzene gırdı gırmesınede ben bole yemege devam edersem kılo mılo verememkı
ıp atlamak bnmde aklıma gelıyoda alt katla kanlı bıcaklı olurum kesın:72::72::72: spor gazısımı etcen benı

menülere bugün genel bi yorum yapıym herkes ne kadar az yemiş öyle gzlerim yaşardıııııı:1::1:

bu kaçamaklar cezalar yaramış eferin eferinn bizeeeee:32::32:

aynen aysuncum ya suan bnmkıde tee oteden bana bakıo ben ona uzaktan sevısıyoruza ole dıyorumkı len ordan berı zayıflatamazmısın benı kıs kıs kıss dıye ses cıkarıyo oda:17::17::17:

Back
X