Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar slmmmm...:42::42::42::42: istenmeyen bazı sebeplerden dolayı takımımı bırakmış bulunuyorum...:15::15::15::15:artık sizlerle motive olacam inşallahhhh ....takımda olmasam bile takım ruhuyla sizlerin yanında olmak istiyorum....diyette en iyi şey motivasyon burda da bunu yakalayacağıma inanıyorum.....:54::54::54:sizlerde izin verirseniz burdan menülerimi ve yaptığım sporları paylaşmak istiyorum ve sizleri de takip edip motive olmak istiyorum.....:56::56::56::56::56:

]
atakumda oturmak ayrıcalıktır öyl diyor belediye başkanımız gelirsen buralara beklerim banada
inşallah canım...
samsuna gelmeyi çok istiyorum..:16:
arkadaşlar slmmmm...:42::42::42::42: istenmeyen bazı sebeplerden dolayı takımımı bırakmış bulunuyorum...:15::15::15::15:artık sizlerle motive olacam inşallahhhh ....takımda olmasam bile takım ruhuyla sizlerin yanında olmak istiyorum....diyette en iyi şey motivasyon burda da bunu yakalayacağıma inanıyorum.....:54::54::54:sizlerde izin verirseniz burdan menülerimi ve yaptığım sporları paylaşmak istiyorum ve sizleri de takip edip motive olmak istiyorum.....:56::56::56::56::56:

merhaba canım hoşgeldin..
takımından ayrılmana üzüldüm:26:
ama her zaman bekleriz:42:

valla normal su içmeye başladım ödem çok fazla bende o yüzden karbonatlı su içtim millet günde 3 lt içiyormuş ben anca 1 lt içerim fazlası yok değilse su içemem ömür boyu

canım senin dediğin olur tabiki ama sağlıklı beslenme tarzında bi diyet olursa benim diyetisyenlerin verdiği 2-3 tane şok diyetim var isterseniz onları da verebilirim

1 kg çok fazla yaa hep 1 kg 1 kg giderse bünye duruyo düzenli gitmesi önemli canım yaa
aslında cok deıl haftada 1 kılo solermısın su sok dıyetı bı bakınayım
seni mi kırcam canım hatta 20 değil 30-40 bile çekerim ....

kuzum tamamen kesmek de olmaz ama miktarını önemli ölçüde azaltabilir... Uyguladığın diyetin formatına före değişir bu ..

doğru kanıya varmışsın kuzum ama bu 10-15 kilo verdikten sonra duraklama dönemine girenler için geçerli altını çizeyimde... Buşra gibi metabolizmayı hızlandıracam diye çoşulmasın

zamanında bize katılmış olsaydı bence daha mutlu olurdu... Neyse sağlık olsun sıkılırsa yazabilir bizim takıma ama bir takımdan ayrıldıktan sonra 6 ay başka bir takıma giremez

oldu canım görürsem söylerim haftada bir kilo kim verecek ....
haftada 1 kıloyu kımmı vercdek bennnnnnnnnnnnnnn :51:
Selam kızlar ne yaparsınız?Annem geldi çok mutluyum. Bizimle ilgileniyor. Şimdi ben ütü yapıyorum o da içeride güllaç. Güllaç yasak değil dimi? Un yok yağ yok. Şeker desen zaten ben şeker kullanmıyorum hiç çayda kahvede..
Geçmişi akşama doğru okuyacağım.

Bir de dalin kıza sorum var.
Sevgili dalin ben çorbayı yaptım ama yarım çay bardağı nane olayını karıştırıp yarım çay bardağı pul biber dökmüşüm. Çorbayı iiçerken kulaklarımdan duman çıkıyor:52: :52::52:
Sabah kahvaltıda 1 kase içtim arada da içtim. Ama daha tuvalete çıkma olayları olmadı. Karnımda guruldamıyor. LAhana küçük boy almıştım onun yarısını kullandım ondan olabilir mi? Küçük çocuk plastik topu büyüklüğündeyd:emir_bebek::1::1: annesin ya anlarsın ne demek istedğimi:1::1:

Yoksa ilk gün diye m bir şey olmuyor.. Anlamadım şeker..

HErkesi öptüm hepinizi çok seviyorum.:32::32:
kuzucum sıskınlık yapıo lıflı gıda oldugu ıcın gaz yapıyo o sıslık gaz aslında bendede oldu ama wcye ben gece gunduz cok cıkıyodum allah allah :26:

bende tam tersini bilip hep daha az yiyodum:1:

yazık kıza hayattan soğumuş garibim öle bi takımda olsam ben direk patlatırdım kafalarına sizin değerinizi bilememişim cnmmm takımım:1:

bizim sınıftada kız azdı hatta bi kıza samet diolardı hihhohohohoh:1:

pardn bacım kım vercek o 1 kıloyuuu :1:
sence ben verırmıyım evet verırım :ssz:
Jujucum ben hayatta lahana haşlamadım. Kokusunu falan bilmem. Ama burada yazılanları okuyunca bayağı korkmuştum ya çorba çöpe giderse diye.
pişerken çok güzel kokuyordu ve içini acı pul biberle doldurmasaydım eminim çok lezzetli bir çorba olurdu :21::21::21:
Elimin ayarı olmamasına rağmen gene de beğenerek yiyorum acı severim zaten. Ayrıca alışılmadık şeyleri de severim. Eşimden izin çıksa ben şenlendirirdim mutfağı ama malesef sevmiyor.Özetle dalinin çorbası çok lezizzzzzzzz:7::7::7:
ama günde 15 çorba kepçesi çok fazla... Bıkmam inşallah..
Bir de gelsin de okusun acilen ben de göbek kocaman oldu. Ödem atacağına tutuyor mu bu meret n'apıyor anlamadım. Daha kazanla var evde..:27::27: Normal m bu yaşadığım durum dalin bacı.. Kocaman bir karınla savrularak ilerliyorum evde:26::26::26:

:1::1::1::1::1::1::1::37::37::37:hahahah koptum yarım cay bardagı nane yerıne pul bıber ha hahahahah tatlım senın lahanan az olmus yahu sen keske hepsını koyaydın ben yar4ısını koydum ama bnm lahana nasıl tarıf etsem dıyarbakır karpuzu kadardı duduklume sıgmadıda ıkı posta yapotım odem tutmaz sen ayrı bı yerde kalan lahanayıda hasla blendırdan gecır hem acısınıda alır dıger corbaya ekle cnm sastım ben ınanılmaz wc ye cıkıyodum bugun bıraktım corbam bıttı bıdahakı haftada kalanıyla yapacam :23:

:32::32::32::32:
hosgeldın sefalar getırdın arkadasım basımızın ustunde yerın var kendı topıgın gıbı davran menulerını paylas benden cezalarını all
ozel deılse neden ayrıldın dıger takımdan hemm sen gecen hafta bıreyselde dereceye gırmıstın yanlıs hatırlamıyosam kız barı cumadan once bıraksaydın ben 3. olcaktımm :1::1::1::1:allahım planlara bakk :52::52:

Arkadaşlar biliyorsunuz ki sevda benim arkadaşım ve üst kat komşum :9::9:

Hoşgeldin tekrardan canım arkadaşım..:16:

.

hosgeldın sefalar getırdın arkadasım basımızın ustunde yerın var kendı topıgın gıbı davran menulerını paylas benden cezalarını all
ozel deılse neden ayrıldın dıger takımdan hemm sen gecen hafta bıreyselde dereceye gırmıstın yanlıs hatırlamıyosam kız barı cumadan once bıraksaydın ben 3. olcaktımm :1::1::1::1:allahım planlara bakk :52::52:

Dalinnnnnnnnnnnnnnn kızz bu hafta olucaksın inşaallah, sana kendim gibi güveniyorum balım..hadi bakalımmmm :46::46::46:

.

Hemen menümü paylaşmak ve halka arz etmek istiyorum :9::9::9:

Sabah: 1 bardak lahana suyumu aç karınla içtim :46:
1 dilim kepek ekmeğine labne sürüp yedim

Ara: yok

:56::56::56::56:

Öğle: 1 porsiyon haşlama pırasa (yağsız
1 porsiyon haşlanmış lahana
1 dilim kepek ekmeği
3 adet acı biber (miniklerden)

Ara: 1 elma

Akşam: 1 porsiyon ıspanak, 2 kaşık yoğurt ilaveli
1 dilim kepek ekmeği
4 adet taze soğan :9::9:

Su: içiyorum hala
Spor: 2 saat ağır ev işi ve 100 mekik :emir_bebek:

kızlar menum

sabah 1 kaç sucuklu yumurta 1 dılım ekmek 1 ucgen krem peynır sekersız cay
ara yok
ogle yok
ara yok
aksam 1 kaseden az fazla kısır 4 galeta
ara yok

spor bıraz ev ısı
su 1 bucuk oldu 2 bucuga kadar gıder

Bak gör inşallah yine tırt çıkmayacaksın, hem daha 3 gün var, hala bişeyler değişebilir tatlım.. :16:

.

ya ne bıleyım bu8 hafta hıc kılo vermemıs gıbı hıssedıyorum devamlı gıydıgım esofmanım kıcımdan dusmesıne ragmenh hala kılo vermemıs gıbı hıssedıyorum kafayımı yıyomkı :26:

Hemen menümü paylaşmak ve halka arz etmek istiyorum :9::9::9:

Sabah: 1 bardak lahana suyumu aç karınla içtim :46:
1 dilim kepek ekmeğine labne sürüp yedim

Öğle: 1 porsiyon haşlama pırasa (yağsız
1 dilim kepek ekmeği
3 adet acı biber (miniklerden)

Ara: 1 elma

Akşam: 1 porsiyon ıspanak, 2 kaşık yoğurt ilaveli
1 dilim kepek ekmeği
4 adet taze soğan :9::9:

Su: içiyorum hala
Spor: 2 saat ağır ev işi ve 100 mekik :emir_bebek:

menune bayıldım butun gun otlamıssın kiikikikik :24: bu hafta sen fena gelıon gıbı haaaaaa masallah tütütütü

cola mola ıcmıon demı :47:

kızlar menum

sabah 1 kaç sucuklu yumurta 1 dılım ekmek 1 ucgen krem peynır sekersız cay
ara yok
ogle yok
ara yok
aksam 1 kaseden az fazla kısır 4 galeta
ara yok

spor bıraz ev ısı
su 1 bucuk oldu 2 bucuga kadar gıder

Klasik dalin menüsü :9::9: mesela sabah sucuk olmasaymış, yumurta olsaymış :26: aealarda en azından birer salatalık olsaymış, akşam 1 kaseden fazla çorba olsaymış :1::1: ama dediğim gibi sen halledersin kuzum :46:

.

menune bayıldım butun gun otlamıssın kiikikikik :24: bu hafta sen fena gelıon gıbı haaaaaa masallah tütütütü

cola mola ıcmıon demı :47:

Yok vallaha içmiyorum, ahaa sevda burda o şahittir :D sen olmasaydın belki içerdim amaa :26::26: iyiki varsın dalinimmm :16:

.

Ahhhh cornimmmmm ahhhhhhh, nerdesinnn özledim seniiiiiiii, tatlı krizimi senle geçiricem..Hadi gell ballı kurabiyemm, kurabiye dedim deee :9::9: Rabiammm nerde hahahaha kurabiyee rabiyeee :33::33:

.

Hosbuldum tatlim...tsk ederim...ozel deil aslinda ,gamze biraz bahsetmis sanirim ...konuyu acipta caninizi skmayim...bu gun menumu yazmayim ben:1::1: yoksa fena ceza alacaga benziyor. :1::1::21:

sende kuzum sende.zero cola dıyet kola dusmeyın bu tuzaklara bak kafıyede yaptım zınharrr gorme3k ıstemıyorummm :16:

Yok vallaha içmiyorum, ahaa sevda burda o şahittir :D sen olmasaydın belki içerdim amaa :26::26: iyiki varsın dalinimmm :16:

.

Klasik dalin menüsü :9::9: mesela sabah sucuk olmasaymış, yumurta olsaymış :26: aealarda en azından birer salatalık olsaymış, akşam 1 kaseden fazla çorba olsaymış :1::1: ama dediğim gibi sen halledersin kuzum :46:

.

kısır dedıgıne bakma dıyet kısırdı o 1 avuc bulgur var sadece kalanı ot mot yag bıle yok aaa ben bugun pek bı kafıye yapar oldum hihihih
sucukta yemıcektımde esım yerken ok canım cektı bılınmı ama 2-3 sucugun kalorısı ne olcak ev yapımı sucuk marketlerdekıler gıbı deıl yanı katkı maddesız onlara nazaran kalorısıde daha az :16::16:

sende kuzum sende.zero cola dıyet kola dusmeyın bu tuzaklara bak kafıyede yaptım zınharrr gorme3k ıstemıyorummm :16:

kısır dedıgıne bakma dıyet kısırdı o 1 avuc bulgur var sadece kalanı ot mot yag bıle yok aaa ben bugun pek bı kafıye yapar oldum hihihih
sucukta yemıcektımde esım yerken ok canım cektı bılınmı ama 2-3 sucugun kalorısı ne olcak ev yapımı sucuk marketlerdekıler gıbı deıl yanı katkı maddesız onlara nazaran kalorısıde daha az :16::16:

hahahahah Şair gibi AŞK kadınısın vesselam hahahah bendeki de laf :9::9: ikiz doğuran kadın tabisiii aşk kadını olucak hhahaha:16:

.

Back
X