Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne çok yazmışınız öyl varya oku oku tam btiremedim daha ben nbtten çıkınca başhekim toplantı yaptı varya saydı sayıştırdı neysesonra eve gelince pazara gittim akşama hamsi yapcam tabiki fırınd yemek isteyen buyurabilir bizim pazarda yere öküp kıyaet satıyorlar 3 milyona kot pantilon 5 milyona blayzr ceket aldım kot az dar oldu neyse bnde daralacağım için sıkıntı yok sizi seviorum
balığa bayılırımmmm..afiyet olsun canım.
bana gelince:47::47::47:
sabah 1 kase sütlü kornfleks
ara 2 elma
öğle yarım gözleme-1 bardak ayran-1 küçük dilim tavuk göğsü tatlısı 6 tane sarma (gün vardı)
ara yok
akşam 2 köfte 2 patates(izmir köfte) yarım kase yoğurt.1 dilm kepekli ekmek.
ara sütt
su:1.5 oldu devam ediyorum.

şimdi yürüyüş yapmaya gidiyorum. ama çokkkk yorgunummmmm

Hosbuldum tatlim...tsk ederim...ozel deil aslinda ,gamze biraz bahsetmis sanirim ...konuyu acipta caninizi skmayim...bu gun menumu yazmayim ben:1::1: yoksa fena ceza alacaga benziyor. :1::1::21:

yokyaa kacmak yok yaz bakam menunu sansına hangı ceza duscek bakalım.
ama ben catlarım meraktan tum gecmısıde okudum ama anlamadım heralde fransız kaldım bı ozet gecsen sekeırm:54::54:

arkadaşlar slmmmm...:42::42::42::42: istenmeyen bazı sebeplerden dolayı takımımı bırakmış bulunuyorum...:15::15::15::15:artık sizlerle motive olacam inşallahhhh ....takımda olmasam bile takım ruhuyla sizlerin yanında olmak istiyorum....diyette en iyi şey motivasyon burda da bunu yakalayacağıma inanıyorum.....:54::54::54:sizlerde izin verirseniz burdan menülerimi ve yaptığım sporları paylaşmak istiyorum ve sizleri de takip edip motive olmak istiyorum.....:56::56::56::56::56:

canım hoş geldin aramıza evet malesef takımlardan yarıldığın için 6 ay başka bir takıma giremezsin ama biz seni takımdaymış gibi düşünücez sende öyle hisset yediklerini ve yaptığın sporu paylaş kaçamaklarında dalinden azarını ye ceza verdiği hareketleri yap... valla kaptanım ama beni bile cezalandırıyo... :)

aslında cok deıl haftada 1 kılo solermısın su sok dıyetı bı bakınayım

haftada 1 kıloyu kımmı vercdek bennnnnnnnnnnnnnn :51:

kuzucum sıskınlık yapıo lıflı gıda oldugu ıcın gaz yapıyo o sıslık gaz aslında bendede oldu ama wcye ben gece gunduz cok cıkıyodum allah allah :26:

sence ben verırmıyım evet verırım :ssz:

:1::1::1::1::1::1::1::37::37::37:hahahah koptum yarım cay bardagı nane yerıne pul bıber ha hahahahah tatlım senın lahanan az olmus yahu sen keske hepsını koyaydın ben yar4ısını koydum ama bnm lahana nasıl tarıf etsem dıyarbakır karpuzu kadardı duduklume sıgmadıda ıkı posta yapotım odem tutmaz sen ayrı bı yerde kalan lahanayıda hasla blendırdan gecır hem acısınıda alır dıger corbaya ekle cnm sastım ben ınanılmaz wc ye cıkıyodum bugun bıraktım corbam bıttı bıdahakı haftada kalanıyla yapacam :23:

zati bi sen verirsin anam bizden bekleme :51:

:32::32::32::32:
hosgeldın sefalar getırdın arkadasım basımızın ustunde yerın var kendı topıgın gıbı davran menulerını paylas benden cezalarını all
ozel deılse neden ayrıldın dıger takımdan hemm sen gecen hafta bıreyselde dereceye gırmıstın yanlıs hatırlamıyosam kız barı cumadan once bıraksaydın ben 3. olcaktımm :1::1::1::1:allahım planlara bakk :52::52:

dalinim o konu burada açılmayacak ben yasakladım cıssss geçmişe mazi derler orda olmuş orda kalmış....

Hemen menümü paylaşmak ve halka arz etmek istiyorum :9::9::9:

Sabah: 1 bardak lahana suyumu aç karınla içtim :46:
1 dilim kepek ekmeğine labne sürüp yedim

Ara: yok

:56::56::56::56:

Öğle: 1 porsiyon haşlama pırasa (yağsız
1 porsiyon haşlanmış lahana
1 dilim kepek ekmeği
3 adet acı biber (miniklerden)

Ara: 1 elma

Akşam: 1 porsiyon ıspanak, 2 kaşık yoğurt ilaveli
1 dilim kepek ekmeği
4 adet taze soğan :9::9:

Su: içiyorum hala
Spor: 2 saat ağır ev işi ve 100 mekik :emir_bebek:

valla bu cafcaflı yazım stili olmasa dalin mi dicektim... her bişi haşlanmış hayırdır rekoramı koşcan bu hafta valla imreniyorum nasıl yiyosnuz haşlanmış pırasa vs leri....

kızlar menum

sabah 1 kaç sucuklu yumurta 1 dılım ekmek 1 ucgen krem peynır sekersız cay
ara yok
ogle yok
ara yok
aksam 1 kaseden az fazla kısır 4 galeta
ara yok

spor bıraz ev ısı
su 1 bucuk oldu 2 bucuga kadar gıder

ara yok öğlen yok ara yok akşam yok dalin yok kalmadı yeni bitti:1:

ya ne bıleyım bu8 hafta hıc kılo vermemıs gıbı hıssedıyorum devamlı gıydıgım esofmanım kıcımdan dusmesıne ragmenh hala kılo vermemıs gıbı hıssedıyorum kafayımı yıyomkı :26:

olabülür..... :24:

ara 2 elma
öğle yarım gözleme-1 bardak ayran-1 küçük dilim tavuk göğsü tatlısı 6 tane sarma (gün vardı)
ara yok
ara sütt

buyrun burdan yakın hadı gozlemeyı yedın dıgerlerını yemesyedın tatlıyı yedın kalanları yemeseydın anacım hangı bırını sayayım koftede allah bılır yagda kızarmıstır sarma gozleme tavuk gohsu tatlısı ızmır kofte hayatım benıde yeseydın kuzucum cekınme gel benıde ye hazır kızısmısken.sana 60 mekık canım 60 mekık cekıyosun :47::47::47::47::47::47:

:32::32::32::32:
hosgeldın sefalar getırdın arkadasım basımızın ustunde yerın var kendı topıgın gıbı davran menulerını paylas benden cezalarını all
ozel deılse neden ayrıldın dıger takımdan hemm sen gecen hafta bıreyselde dereceye gırmıstın yanlıs hatırlamıyosam kız barı cumadan once bıraksaydın ben 3. olcaktımm :1::1::1::1:allahım planlara bakk :52::52:

tamamdır kaptanım
.

Son düzenleme:
ara 2 elma
ara yok
ara sütt

seni daline havale ediyorum.... normalde güzel bir menü ama öğlen gözleme tatlı sarma üçü bir arada olmamış

yokyaa kacmak yok yaz bakam menunu sansına hangı ceza duscek bakalım.
ama ben catlarım meraktan tum gecmısıde okudum ama anlamadım heralde fransız kaldım bı ozet gecsen sekeırm:54::54:

yasaaaaakkkkkkkkkkkkkkk

ara 2 elma
ara yok
ara sütt

Allahtan bu gün gündüz oluyor genelde :9::9::9: hahaha düşünsenize gece olup yiyip uyuduğumuzuu :52::52::52:

.

canım hoş geldin aramıza evet malesef takımlardan yarıldığın için 6 ay başka bir takıma giremezsin ama biz seni takımdaymış gibi düşünücez sende öyle hisset yediklerini ve yaptığın sporu paylaş kaçamaklarında dalinden azarını ye ceza verdiği hareketleri yap... valla kaptanım ama beni bile cezalandırıyo... :)

dalinim o konu burada açılmayacak ben yasakladım cıssss geçmişe mazi derler orda olmuş orda kalmış....

valla bu cafcaflı yazım stili olmasa dalin mi dicektim... her bişi haşlanmış hayırdır rekoramı koşcan bu hafta valla imreniyorum nasıl yiyosnuz haşlanmış pırasa vs leri....

hahahahahahahha jujucuğummmmm, balsın, cansın, kaymaklı ekmek kadayıfısın, böreksin sen yaaa, kaçamağa ne hacet seni okumak onları yemek kadar mutlu ediyor benii :9::9::9: idolümsünn dalinnnnnnnnnnnnnn :16:

.

sabah

2 yumurta

ara

yok

öğlen

1/2 çorba
1/2 makarna
2 adet kürdan kebabı

ara

yok

akşam

tere roka domates sarımsak ve hazır tavuk köftesinden karışık şalata yaptım onu yedim...
1 muz

su içmedim unuttum

birazdan 40 dk yürüyeceğim...ve 20 mekik borcum var daline

inşallah canım...
samsuna gelmeyi çok istiyorum..:16:

merhaba canım hoşgeldin..
takımından ayrılmana üzüldüm:26:
ama her zaman bekleriz:42:

hosbuldum canım tşk ederim :42::42::42:

Arkadaşlar biliyorsunuz ki sevda benim arkadaşım ve üst kat komşum :9::9:

Hoşgeldin tekrardan canım arkadaşım..:16:

.

hoşbuldum arkadaşım iyiki varsın :54::54::54::54:

Dalinnnnnnnnnnnnnnn kızz bu hafta olucaksın inşaallah, sana kendim gibi güveniyorum balım..hadi bakalımmmm :46::46::46:

.

dalincim valla bilseydim ozaman ayrılırdım..:9::9::9::9::9:

Hemen menümü paylaşmak ve halka arz etmek istiyorum :9::9::9:

Sabah: 1 bardak lahana suyumu aç karınla içtim :46:
1 dilim kepek ekmeğine labne sürüp yedim

Öğle: 1 porsiyon haşlama pırasa (yağsız
1 dilim kepek ekmeği
3 adet acı biber (miniklerden)

Ara: 1 elma

Akşam: 1 porsiyon ıspanak, 2 kaşık yoğurt ilaveli
1 dilim kepek ekmeği
4 adet taze soğan :9::9:

Su: içiyorum hala
Spor: 2 saat ağır ev işi ve 100 mekik :emir_bebek:

afiyet olsun arkadaşım süpersin valla :46::46::46::46::46:

kızlarr merhabalarrrr... menumu paylasım hemenn

sabah
1 haslanmıs yumurta
3 tane form bıskuvi
sekersız cay

ogle
yok canım ıstemedı kahvaltıyı gec yaptım

ara
3 hurma
1 portakal

aksam
1.5 kepce corba
1 tabak yesıl mercımek yemegı
yarım dılım ekmek
salata ve yogurt

su:2 lt tamamlandı
spor: henuz yapmadım mekık cekıcem

sabah

2 yumurta

ara

yok

öğlen

1/2 çorba
1/2 makarna
2 adet kürdan kebabı

ara

yok

akşam

tere roka domates sarımsak ve hazır tavuk köftesinden karışık şalata yaptım onu yedim...
1 muz

su içmedim unuttum

Sanki kaptanım sende azalttın menülerini..:26: :26: bu haftayı çok merak ediyorummmm :16::16:

.

bugun kalmadıysa balparem yarına sıparıs edıyorum sımdıden yırın senı :46::46:
tamamdır kaptanım
.
tamam cnm sıl okudum zatı hihihihi yorum yapsammı neyse meltos kızmasın :47:
Allahtan bu gün gündüz oluyor genelde :9::9::9: hahaha düşünsenize gece olup yiyip uyuduğumuzuu :52::52::52:

.
tavana asardım sizi :72:
gamze sil canım o mesaj içeriğini kime diyorum ben siz benim yazdıklarımı okumuyormusunuz :47:
:18::18::18::18::18::18::18:
hahahahahahahha jujucuğummmmm, balsın, cansın, kaymaklı ekmek kadayıfısın, böreksin sen yaaa, kaçamağa ne hacet seni okumak onları yemek kadar mutlu ediyor benii :9::9::9: idolümsünn dalinnnnnnnnnnnnnn :16:

.

:16::16::16::16::16::34::34:

sabah
1 haslanmıs yumurta
3 tane form bıskuvi
sekersız cay

ogle

ara
3 hurma
1 portakal

aksam
1.5 kepce corba
1 tabak yesıl mercımek yemegı
yarım dılım ekmek
salata ve yogurt

su:2 lt tamamlandı
spor: henuz yapmadım mekık cekıcem

hahahahah hurmalar 3 e çıkmış..balımmmmmmmmmmm ilk çıktığımda hurma alıcam valaa, gerçi dalinden tırsmassam alıcam :33:

.

bilmem ben hala kendimi aşırı doymuş hissediyorum...

kızzzzzzzzzzzz dalin sütlaç var dolapta yesem mi ki... bi tk yedim az önce :56:

sabah

2 yumurta

ara

yok

öğlen

1/2 çorba
1/2 makarna
2 adet kürdan kebabı

ara

yok

akşam

1 muz

su içmedim unuttum

makarna yerıne corba olsaydı guzel olurdu kurdan kebabı o balcanlar kofteler bol yagda kızardı demı neyse az yemıssın olcak okaa dıcez artık :21: mekıgını cek yatana kadarda ıcebıldıgın kadar su ıc bak odem yapacan su toplıcan tartı agır basacak

sabah
1 haslanmıs yumurta
3 tane form bıskuvi
sekersız cay

ogle

ara
3 hurma
1 portakal

aksam
1.5 kepce corba