Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:17::17::17::17::17::17::17::17:

yaa sorma canım bnm o tek seferde yedıgı ekmegı cok deıl 15 dılım kadar azaltıp yemıs osla gerısı cok guzel amacımız kılo vermek yahu almak deıl yaz gellıyo yaza fıt gırcez hadı kızlar bızım zayıflardan neyımız eksık boy endam guzellık desen bızde alım zerafet desen e oda var cene desen fazla fazla ee daha ne olsun artık zayıflara ozenme devrı bıttıııı ozenılecek fızıklere sahıp olma donemı basladı
15 dilim azaltsa ekmek kalmaz yav:1::1::1:
haklısın bugün abartmışız azıcık
bu bizim menülerle kilo alınır.
zaten ben bide kabızım götürdüm ekmek pilav :31::31:
ben farkettim suyu az içince yemek çok kaçıyo doymuyo insan..
su şişemi hiç ayırmayayım yanımdan bundan böyle:31:
getır bı ıgne ıplık bana ben onu zevkle ufaltayım cıft dıkıs yapayımkı acılmasın fındık kabugu kadar bırakayım mıdenı :1::1::1::1::1:

:9::9::9::9:iğne iplik bol bende :9:
valla mümkünse hiç bırakma dalinim o fındık mideyi ben gene karpuz kadar yaparım çünkü:9:

bende seni öptüm canımcım:38:
aslında bende sevdiydim yerken ama dalin beğenmemiş:9::17:

dalinnnnnnnn valla bacım yerken anlamadım gözüm karardı başım döndü:9::9:
mideme bişey kaçtı sanaırsam:43:

off tamam yapıcam eliptik söz ama zaman geçmiyo üstünde yaa...dizim başlayacak birazdan ozaman yapam bari:31:
ıhmal etme yatmadan mutlaka dızımı ızlıyon ne edıosan yarım saat bak sonr cuma gunu uzuluyon benıde uzuyon :43:
yok canım bebeğim 2 kez tüp bebekyaptırdık olmadı hayırlıs allahtan ndan ii kimse bilmez
sabır ve tevekkul bıtanem olucak tabı olmucak dıye dusunme ıyı dusun nur topu gıbı bebelerınız olcak ınsssssssssssss

:33::33::33::16::16::16::16: aa sımdı gordum rutbe bolumunde yazanı utandırıyosun benı bak :17::17::17:

ıhmal etme yatmadan mutlaka dızımı ızlıyon ne edıosan yarım saat bak sonr cuma gunu uzuluyon benıde uzuyon :43:

sabır ve tevekkul bıtanem olucak tabı olmucak dıye dusunme ıyı dusun nur topu gıbı bebelerınız olcak ınsssssssssssss

:33::33::33::16::16::16::16: aa sımdı gordum rutbe bolumunde yazanı utandırıyosun benı bak :17::17::17:

aaaaaa lütfen asla abartı yok..vala sen benim enerjimsn ve sözlerin çok önemli dalinimmm :54::54:

.

daincim bğendiğin için çok sevindim senin beğenmen benim için önemli neyse bn koşu bamdınayürümeye gidiyorum aldığım pantolona girmem lazım çünkü
gamze ve sen bugunun orneklerısınız masallah.sıze azmıne saglık hem ornek menu hem spor hem hedef alkıslıyorum :46::46::46:
Canım bende aynıyım, yalnız değilsiniz..12 yıl oldu bizimde, herşeyi yaptık ama ne yapalım rabbim kısmet ettiği zaman olucak nşaallah..durmak yok, çalışmalara devam :27: :9::9:

.
olcak tatlım olcak dualarımdasınız

15 dilim azaltsa ekmek kalmaz yav:1::1::1:
haklısın bugün abartmışız azıcık
bu bizim menülerle kilo alınır.
zaten ben bide kabızım götürdüm ekmek pilav :31::31:
ben farkettim suyu az içince yemek çok kaçıyo doymuyo insan..
su şişemi hiç ayırmayayım yanımdan bundan böyle:31:

:9::9::9::9:iğne iplik bol bende :9:
valla mümkünse hiç bırakma dalinim o fındık mideyi ben gene karpuz kadar yaparım çünkü:9:
kalmaz dıye ole dedım zaten kalmasa daha ıyı aaa bak sımdı aklıma geldı 2 gun ekmek yememe cezasımı verseydık bugun yedıklerıyle anca troparlarr 3 gunluk ekmek yemıs zaten :1:

sen buyuttukce ben dıkerım sorun yok cnm hıc yemedende olmaz :1::16::16:

dalinnnnnnnnn haydi gidip eliptik yapalım yarım saat..
yalnız yapamıyorum haydi gelllllllllllll:13:

dalinnnnnnnnn haydi gidip eliptik yapalım yarım saat..
yalnız yapamıyorum haydi gelllllllllllll:13:

tmm kız hadı gamze ve elıptıgı olan olmayan butun fıstıklar haydın yarıum saat spora otur otur kılo verılmaz saat suan 20:15
saat 20:45-50 oldugunda burda bulusuyoruz ben kalktım bıle esım bebelere bakarkn aysunuma eslık edeyım

tmm kız hadı gamze ve elıptıgı olan olmayan butun fıstıklar haydın yarıum saat spora otur otur kılo verılmaz saat suan 20:15
saat 20:45-50 oldugunda burda bulusuyoruz ben kalktım bıle esım bebelere bakarkn aysunuma eslık edeyım

tamam bende kalktım haydiiiiiiiiiiiiii gamze kızlarrrrrrrrr sizde kartılın 20.50 de buradayız..:46::46:

Bende geldimmmmmmmmmmm :8::8::8::8:

.

ben geldim herkes gitmiş nese ben yorumlara başlayım oku oku bitiremedim zaten:1:

en beğendiğim menü: ukyonunki:46::46:
en beğenmediğim:birsenin menüsü:20::20:

kalan menülerin hepsinide beğendim
jujum bugün gayet gzl menün yani diğer kızlarınkine daha cok benzemiş:1:

sevdacığım hşgeldin sefalar getirdin sen öğlen yarım ekmekmi yedin benmi yanlış okudum:19:

beni bugün dinleyen yardım etmeye çalışan fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim
çıkmama gerek kalmadan işten çıkarıldım zaten yeni birisi alınmıştı akrabalarıydı tabi beni barındırcak değiller özel sektör yani 27 şubatta son kez gdip bırakıyorum işi 1 haftam var
akşamki iş görüşmemdede saçmalayıp çok az bi miktar veryolar maaş olarak sabah 8 akşam 8 cumarteside dahil calışcakmısım maaşı kbl etmedım dusunelım bız arıcaz dedıler aramazlar bılıorm ararlarsada kabul etmem kolemıyım ben 12 saat calışyım
başka iş bile aramam belki otururum evimin kızı annemin yavrusu olurum burdan özel sektörün kapitalist sisteminede bütün samimiytimle saygılarımı iletiorm

gelelim asıl konumuza

sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

öğle
8 badem

akşam
1 tabak pırasa

cnm istemiyo bişey zaten akşamada isabet oldu cnımın istememesi

su bugün çok içemedim 1 lt filan olmuştur spor yapamıcam

yarın işe gitmicem izinliyim belki hastaneye gtcem onemli bısey deıl oyle gremessem merak etmeyn kuzucuklarım

dalin meltemın yardımcısımı oldunn kuzuu kacırdımmı ben:9::9:

cezadan sorumlu bakan ilan ettim canım.... elinde düdük bekliyo topiği:51:

yaaaa kızlar yeminlen yerken azıcık yedim ohh diyorum ama buraya yazınca çoğalıyo sanki:52::52::52::52:

ne olacak benim bu halim doymuyorummmmmmmmmmmm bennn...şimdi acaip açım mesela.:57: offfffff midemin yarısını aldırmak istiyorum:57:.

doymadım doamadım :24::24::24:

kuzum ben tavuklu salata yaptım mesela acayip doyurdu bol bol yedim hatta ... şuanda gayet iyiyim ... tek sıkıntım cumartesi regli olcam inş cuma günü kiloma etki etmez...yarın da brokoli haşlarım tavuk haşlarım ondan bi salata yaparım akşamları karbonhidrat almayayım cumaya kadar....

kızlar nere gittiniz kııııııı ben de yeni geldimdi..... koşu bandımın karşısına bir güzel kurdum laptopu açtım dizimi 40 dk yürüdüm... sonracıma 15 tam mekik 25 yarım mekik çektim.... ve durum vahim ben eskiden zorlanmadan 50 tane rahat çekiyordum şimdi göbeğimden dizime kavuşamadım ki offf offff ....

ben geldim herkes gitmiş nese ben yorumlara başlayım oku oku bitiremedim zaten:1:

sevdacığım hşgeldin sefalar getirdin sen öğlen yarım ekmekmi yedin benmi yanlış okudum:19:

beni bugün dinleyen yardım etmeye çalışan fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim
çıkmama gerek kalmadan işten çıkarıldım zaten yeni birisi alınmıştı akrabalarıydı tabi beni barındırcak değiller özel sektör yani 27 şubatta son kez gdip bırakıyorum işi 1 haftam var
akşamki iş görüşmemdede saçmalayıp çok az bi miktar veryolar maaş olarak sabah 8 akşam 8 cumarteside dahil calışcakmısım maaşı kbl etmedım dusunelım bız arıcaz dedıler aramazlar bılıorm ararlarsada kabul etmem kolemıyım ben 12 saat calışyım
başka iş bile aramam belki otururum evimin kızı annemin yavrusu olurum burdan özel sektörün kapitalist sisteminede bütün samimiytimle saygılarımı iletiorm

gelelim asıl konumuza

sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

öğle
8 badem

akşam
1 tabak pırasa

yarın işe gitmicem izinliyim belki hastaneye gtcem onemli bısey deıl oyle gremessem merak etmeyn kuzucuklarım

kuzum hayırlısı iş için dicek bişi yok...

daaaaaaaaaaaaa sen dalini geçtin anam niye bukadar az... işten çıkıcan diye stres mi yaptın yoksa ceza mı verdin yani için mi istemiyo yoksa aç olduğun halde bilerek mi yemiyorsun

kuzum hayırlısı iş için dicek bişi yok...

daaaaaaaaaaaaa sen dalini geçtin anam niye bukadar az... işten çıkıcan diye stres mi yaptın yoksa ceza mı verdin yani için mi istemiyo yoksa aç olduğun halde bilerek mi yemiyorsun
öyle cnm kısmetten öteye köy yok
sabah genelde böyle oluyo cnm bnm öğleni bilerek az yedim cezadan ötürü snra iş durumunu öğrendim ara yapamadm can sıkıntısından akşamda cnm istemedi işten dolayı sanırım böyle kapandı dün yarın biraz daha bişiler yemeye çalışcam gzl bi kahvaltı yaparım en azından evdeym

annecimm ben geldim öldüm bittim eridim kül oldum vallahi:9::9::9::9::24::24:
ne zor eliptikte yarım saat kızlarr geldi mi hala devam mı:9:

gelelim asıl konumuza

sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

öğle
8 badem

akşam
1 tabak pırasa

hayırlısı olsun canımmm.:38:sıkma güzel canını..

çok az yemişsin nasıl duruyorsunuz yemeden yaaa:26:
cezadan sorumlu bakan ilan ettim canım.... elinde düdük bekliyo topiği:51:

kuzum ben tavuklu salata yaptım mesela acayip doyurdu bol bol yedim hatta ... şuanda gayet iyiyim ... tek sıkıntım cumartesi regli olcam inş cuma günü kiloma etki etmez...yarın da brokoli haşlarım tavuk haşlarım ondan bi salata yaparım akşamları karbonhidrat almayayım cumaya kadar....

kızlar nere gittiniz kııııııı ben de yeni geldimdi..... koşu bandımın karşısına bir güzel kurdum laptopu açtım dizimi 40 dk yürüdüm... sonracıma 15 tam mekik 25 yarım mekik çektim.... ve durum vahim ben eskiden zorlanmadan 50 tane rahat çekiyordum şimdi göbeğimden dizime kavuşamadım ki offf offff ....

bende bol proteinli şeyler yemeliyim evet..karbonu artırdıkça yemeklere saldırdığımı farkettim...
proteini artırınca da tam tersi uzun süre acıkmıyordum..
yarın bende tavuklu salata yapayım o halde:38:

Back
X