Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KIzzzzlarrrr iyi akşamlar hepinize de.... bende menümü yazayım size beğenir misiniz bilmiyorum benimkinede yorum yapın nooooluuuuuuuuur!.....
Sabah:
yarım elma
10 badem
Öğlen:
yoğurtlu kereviz salatası
6 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık etli pilav
1 bardak ayran
Akşam:
kahvaltılık
3-4 lokma kıymalı yumurta
1-2 çatal peynir
1-2 tatlı kaşığı bal
Ara:
kapiçino içtim az önce bitti artık yemem...
gayet güzel canım menün:34:
allahım onu bana bağışlasın var bitane .. ama 4 yıldır 2.ciyi istiyoruz olmuyor....

gördüm canımcım ne bilem hani bi tane varya unuttunuz sandım :)

valla gayet normıl bir menü canımcım ... su içtin mi spor ne alemde

benim eşimde varikosel oldu... iş yerinde aşırı sıcağa maruz kaldığından sperm sayısıda düşük çıkıyor aşılama için bile yetersiz dedi doktor... ilaç kullanması lazımdı 6 ay 3 ay kullandı geçen sordum içiyormusun diye bıraktım dedi... oda usandı sanırım bende tüp bebek mi yaptırsam diyorum şimdi

juju eğer ki eşinde istiyorsa..
oralarda güvenilir bir merkezde varsa bi görüşmeye gidin canım istediğiniz zaman ..
aşılama için yetersizse tüp bebek deneyebilirsiniz:38:

ben hsg falan çektirmedim tüp bebekte eşimde sıkını olduğu için benden istemediler kist felan yoktu adetlerimde düzenli idi ben filmden bayağı korkuyorum o yüzden çektirmedim gittiğimiz merkez iiydi doktorumuz çok ilgiliydi ama evden dışarda olmak çok zor ankrada çankaya da ahalı semtten herşey para adım atsam para sen şimdi hangi hastaneye gidiyosun sende gzle fark ediecek hissttiğin bi sıkıntı varmıydı

canım benim adetlerim tek gün gecikmez...hiç kist falan bilmem çıkmaz çıkmadı..:50:
ama aşılama yada tüp bebekten önce mutlaka yaptırılmalı rahim filmi diye biliyorum ben..
bak benim rahim filmi olmasına rağmen bilemedi ankaradaki çok iyi (!) doktor.:47:.
bizde ankaradakini tunalıda..gürgan klinikte yaptırdık..

şimdi istanbul memorial hastanesine gidiyoruz..kk da topiği var gerçektende çok iyi bi yer.

gözle görülecek hiç bir fark yoktu canım bende..hatta defalarca alttan ultrasona girdim aşılamada tüp bebek tedavisinde öncesinde sonrasında..
hiç bir şey gözlenmedi hatta herşey çok iyi dendi.ama değilmiş..

Son düzenleme:
canım benim adetlerim tek gün gecikmez...hiç kist falan bilmem çıkmaz çıkmadı..:50:
Ama aşılama yada tüp bebekten önce mutlaka yaptırılmalı rahim filmi diye biliyorum ben..
Bak benim rahim filmi olmasına rağmen bilemedi ankaradaki çok iyi (!) doktor.:47:.
Bizde ankaradakini tunalıda..gürgan klinikte yaptırdık..

şimdi istanbul memorial hastanesine gidiyoruz..kk da topiği var gerçektende çok iyi bi yer.

Gözle görülecek hiç bir fark yoktu canım bende..hatta defalarca alttan ultrasona girdim aşılamada tüp bebek tedavisinde öncesinde sonrasında..
Hiç bir şey gözlenmedi hatta herşey çok iyi dendi...

benimde aynen sen gibi bizim doktorda memorialda aptırmış orda tutmuş ikizleri var bizim doktor tüpler tıkalı dahi olsa tüp bebekte önemli değil demiti bizim ileri hızlı sıkıntımız var dna hasarımız var eşimde cesaretimide toplaram eğer bi günçektirirm o filmi seninlede tekrar kouşuruz detaylı bakalım hayırlısı

Annaaammmm... Okudukça yeni sayfalar ekleniyor bitiremetince pes ettim.. Yoksa öyle bir yazacaktım ki okuyamayacaktınız valla.. Önce menümü yazayım;

Kalkınca:
1 bardak su+1 kase dalin çorbası

Kahvaltı:
peynir
1,5 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 bardak ballı bitki çayı

ara:
1 kase dalin çorbası
su

öğlen:
3 fırında köfte
1 avuç fırında patates
azcık fırında somon
1 kase dalin çorbası
kuzukulağı
1 bardak kefir

ara
2 bardak sütlü nescafe

akşam:
1 kase dalin çorbası
1 köfte
biraz haşlanmış et
kalan balık
bi çatal fırında patates
1 bardak kefir

suyumu fazlası ile içtim ama spor yapacak kadar iyileşmedim.

dalincimmm sana ilk gün menümü sundum. yanlış yaptığım bir şey var mı? ben içtiğim sulardan ötürü normal gidiyorum wc ye yani normalden farklı bir artış yok. KArnım acayip şişkin ve hiç acıkmadan içtim o çorbaları hiç acıkmadan yedim o etleri. bir şişkinlik ve tokluk hissi. Bu normal mi? Bu çorba olayını abartmıyor muyuz? Daha 35 kepçe çorbam var. Bir daha lahana haşlayıp katarsam ne olur bilmiyorum.. Aboooooo

SEVDA; Hoşgeldin

GAMZE; Menünde her şey var ama sağlıksız değil işte bu diyorum

AYŞENUR; Bu düzensiz menü iişi hiç sağlıklı değil biliyorsun değil mi?

BİRSEN; Sabah çok az başlamışsın günün sonuna doğru zıvırtmışsın. Ben snein yerinde olsam günden önce iyice bir güzel yapardım ki kahvaltıyı, cıssssssları yyecek yer kalmasın.

RABİA; Menün güzel

HASRET; günün menüsü seninkisi canım..

AYSUN; pilav yiyorsan ekmek yeme. Gerekirse brazcık daha pilav al. Bir de sen rahatsız mısın spor yapmadığın için soruyorum?

ESRA; kaç sene çalışmıştın? tazminatını falan verdiler mi? çıkacaksın dediklerinden sonra seni 1 haftadan az süreyle çıkaramazlar. iş bulman içinde günde 1,5 saat iznin var. haklarının hepsini araştır ve kullan. mesleğin nedir, ben de araştırayım bir yandan istersen sen ankara dasın değil mi?

Son olarak muhabbeti kaçırdım kimin kocası makine mühendisi?

SORU: Dünkü menümü unuttuğum için paylaşamadım. tek bldiğim akşam fırında somon yediğiim ..:50::50:

tamam bende kalktım haydiiiiiiiiiiiiii gamze kızlarrrrrrrrr sizde kartılın 20.50 de buradayız..:46::46:

Bende geldimmmmmmmmmmm :8::8::8::8:

.
bende geldım 34 dkk elıptık yaptım cayımı ıctım geleyım derken ıkızlerımden oglusum cısını gecırmıs onu yıkadı esım vs vs vs derken gelemedım artı 55 mekık butun arkıdeslerıme mekık cezası verdım dıye goynum razı gelmedı bende cekeyım dedım derrrrrrrrrrrrrmısım hahaha sız mekıklerı cekıp ıncelırken ben gerı kalırmıyım hahahahaha ne kotuyum :1::1::1:
ben geldim herkes gitmiş nese ben yorumlara başlayım oku oku bitiremedim zaten:1:

en beğendiğim menü: ukyonunki:46::46:
en beğenmediğim:birsenin menüsü:20::20:

kalan menülerin hepsinide beğendim
jujum bugün gayet gzl menün yani diğer kızlarınkine daha cok benzemiş:1:

sevdacığım hşgeldin sefalar getirdin sen öğlen yarım ekmekmi yedin benmi yanlış okudum:19:

beni bugün dinleyen yardım etmeye çalışan fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim
çıkmama gerek kalmadan işten çıkarıldım zaten yeni birisi alınmıştı akrabalarıydı tabi beni barındırcak değiller özel sektör yani 27 şubatta son kez gdip bırakıyorum işi 1 haftam var
akşamki iş görüşmemdede saçmalayıp çok az bi miktar veryolar maaş olarak sabah 8 akşam 8 cumarteside dahil calışcakmısım maaşı kbl etmedım dusunelım bız arıcaz dedıler aramazlar bılıorm ararlarsada kabul etmem kolemıyım ben 12 saat calışyım
başka iş bile aramam belki otururum evimin kızı annemin yavrusu olurum burdan özel sektörün kapitalist sisteminede bütün samimiytimle saygılarımı iletiorm

gelelim asıl konumuza

sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

öğle
8 badem

akşam
1 tabak pırasa

cnm istemiyo bişey zaten akşamada isabet oldu cnımın istememesi

su bugün çok içemedim 1 lt filan olmuştur spor yapamıcam

yarın işe gitmicem izinliyim belki hastaneye gtcem onemli bısey deıl oyle gremessem merak etmeyn kuzucuklarım
oncelıkle daha ıyı sartlarda bı ıs bulman dılegıyle kamu sektorune gondermıs oldugun ıyı dılekelrıne aynen katılıyorum ve sanaaa onu acık nıce yollar dılıyorum
menune gelı8nce kız bune benden beter bu menu bukadarda az yenmezkı metabolızma yavaslar bak aman dıım bır kaç bısey daha ekleseydın en azından

cezadan sorumlu bakan ilan ettim canım.... elinde düdük bekliyo topiği:51:

kuzum ben tavuklu salata yaptım mesela acayip doyurdu bol bol yedim hatta ... şuanda gayet iyiyim ... tek sıkıntım cumartesi regli olcam inş cuma günü kiloma etki etmez...yarın da brokoli haşlarım tavuk haşlarım ondan bi salata yaparım akşamları karbonhidrat almayayım cumaya kadar....

kızlar nere gittiniz kııııııı ben de yeni geldimdi..... koşu bandımın karşısına bir güzel kurdum laptopu açtım dizimi 40 dk yürüdüm... sonracıma 15 tam mekik 25 yarım mekik çektim.... ve durum vahim ben eskiden zorlanmadan 50 tane rahat çekiyordum şimdi göbeğimden dizime kavuşamadım ki offf offff ....
ben senı taktım yawrum kafaya erıyecek o gobek ıste okaa ye sen kebapları pılavları gobusune topla yagları ama bu hafta baya baya azalttın menulerını yarınkı menune mumkunse yesıllık agırlıgı ver ve karbonhıdratı cıakrt .ben ıcıslerı bakanı olayım olmamı :1::1:
kapılardan geçemezdim heralde :1::1::1:

1 saat hız 6 koşma+yürüme karışık yapıldı . gözlemelerin acuğunu yakmışımdır dimii :1::1::1:

su tamamm
gozumden kaçtımı sandın hanı cezan olan mekık nerdeeeee :47: gozlemelerı yaktın ama tavugun gogsu hala mıdende yaga donusmeyı beklıyo mekık cek karın kaslarını kıpırdattır yaglar oraya yerlesmesın
evet güzel oldu eliptik aferim bize:46::46:bende bi yeşil çay yapayım üstünede ohhhh.:29:..

dalin gelmedi inememiştir o üzerinden devam ediyodur ..üzerine 1500 mekik 3000 ip atlama 1 saat koşu vs yaparda gelir o şimdi:52::52:
:1::1::1::1::1::1: dölüüüüüüüü
dalin teşekkürler beni mutlu ettin yadıklarınla
canımsın :16::54::54:
KIzzzzlarrrr iyi akşamlar hepinize de.... bende menümü yazayım size beğenir misiniz bilmiyorum benimkinede yorum yapın nooooluuuuuuuuur!.....
Sabah:
yarım elma
10 badem
Öğlen:
yoğurtlu kereviz salatası
6 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık etli pilav
1 bardak ayran
Akşam:
kahvaltılık
3-4 lokma kıymalı yumurta
1-2 çatal peynir
1-2 tatlı kaşığı bal
Ara:
kapiçino içtim az önce bitti artık yemem...

menun guzel cnm alkısss :46::46::46:
ama spor cok azzz sana ne versekkk du bı duseneyım sana 10 dkk mekık dıyelım 3 dkk da bır dınlenebülünn :54:

bende geldım 34 dkk elıptık yaptım cayımı ıctım geleyım derken ıkızlerımden oglusum cısını gecırmıs onu yıkadı esım vs vs vs derken gelemedım artı 55 mekık butun arkıdeslerıme mekık cezası verdım dıye goynum razı gelmedı bende cekeyım dedım derrrrrrrrrrrrrmısım hahaha sız mekıklerı cekıp ıncelırken ben gerı kalırmıyım hahahahaha ne kotuyum :1::1::1:

oncelıkle daha ıyı sartlarda bı ıs bulman dılegıyle kamu sektorune gondermıs oldugun ıyı dılekelrıne aynen katılıyorum ve sanaaa onu acık nıce yollar dılıyorum
menune gelı8nce kız bune benden beter bu menu bukadarda az yenmezkı metabolızma yavaslar bak aman dıım bır kaç bısey daha ekleseydın en azından

ben senı taktım yawrum kafaya erıyecek o gobek ıste okaa ye sen kebapları pılavları gobusune topla yagları ama bu hafta baya baya azalttın menulerını yarınkı menune mumkunse yesıllık agırlıgı ver ve karbonhıdratı cıakrt .ben ıcıslerı bakanı olayım olmamı :1::1:

gozumden kaçtımı sandın hanı cezan olan mekık nerdeeeee :47: gozlemelerı yaktın ama tavugun gogsu hala mıdende yaga donusmeyı beklıyo mekık cek karın kaslarını kıpırdattır yaglar oraya yerlesmesın

ama spor cok azzz sana ne versekkk du bı duseneyım sana 10 dkk mekık dıyelım 3 dkk da bır dınlenebülünn :54:

Maşallah canım sana..Valaaa bu hıza iyi dayanıyorsun, helal olsun :46::46::46::46:

.

cezadan sorumlu bakan ilan ettim canım.... elinde düdük bekliyo topiği:51:

kuzum ben tavuklu salata yaptım mesela acayip doyurdu bol bol yedim hatta ... şuanda gayet iyiyim ... tek sıkıntım cumartesi regli olcam inş cuma günü kiloma etki etmez...yarın da brokoli haşlarım tavuk haşlarım ondan bi salata yaparım akşamları karbonhidrat almayayım cumaya kadar....

kızlar nere gittiniz kııııııı ben de yeni geldimdi..... koşu bandımın karşısına bir güzel kurdum laptopu açtım dizimi 40 dk yürüdüm... sonracıma 15 tam mekik 25 yarım mekik çektim.... ve durum vahim ben eskiden zorlanmadan 50 tane rahat çekiyordum şimdi göbeğimden dizime kavuşamadım ki offf offff ....

iyi yapmısın canımm en ıyı dalın yapar oo ısııı:9::9::9::9:
canımm sen ben gamze juju..4 müz bebek istiyoruz sanırım topikte.inşallah Allahım bize de sağlıklı evlatlar verir..dediğin gibi takmamak en güzeli.:38:.
azıcık dertleşsek:38:seni rahatsız etmeyecekse konu..
siz samsunda mı denediniz tüp bebek..bi daha düşünüormusunuz..

ben ameliyat olmayı bekliyorum...yaza düşünüyoruz tekrar..:emir_bebek:

bende varım bebiş isteyenler arasındaaaaa:3::3:

benimde aynen sen gibi bizim doktorda memorialda aptırmış orda tutmuş ikizleri var bizim doktor tüpler tıkalı dahi olsa tüp bebekte önemli değil demiti bizim ileri hızlı sıkıntımız var dna hasarımız var eşimde cesaretimide toplaram eğer bi günçektirirm o filmi seninlede tekrar kouşuruz detaylı bakalım hayırlısı

canım evet tüpler tıkalı olsa önemli değil hatta tüpler hiç olmasada sorun dğeilmiş...
ama benim tüplerde sıvı birikmesi ihtimali var ve o sıvı embriyonun rahme tutunmasını engeller embriyoyu süpürürmüş:26:

başka merkezlerde 8 deneme yapan bir arkadaş 9.denemesi için memoriale geldi ve ilk tedavisinde hamile kaldı geçen hafta öğrendik:16::nazar:gerçektende güvenilir bir merkez.tabi inş.bana da uğurrlu gelir..gerçektende maddi manevi yıpratıcı bir süreç:26:

dna hasarı için pgt yöntemi uygulanıyormuş sizde de uygulandı mı cnm..

Annaaammmm... Okudukça yeni sayfalar ekleniyor bitiremetince pes ettim.. Yoksa öyle bir yazacaktım ki okuyamayacaktınız valla.. Önce menümü yazayım;

Kalkınca:

Kahvaltı:
peynir
1,5 haşlanmış yumurta
2 zeytin

ara:
1 kase dalin çorbası
su

öğlen:
3 fırında köfte
1 avuç fırında patates
azcık fırında somon
1 kase dalin çorbası
kuzukulağı
1 bardak kefir

ara
2 bardak sütlü nescafe

akşam:
1 kase dalin çorbası
1 köfte
biraz haşlanmış et
kalan balık
bi çatal fırında patates
1 bardak kefir

dalincimmm sana ilk gün menümü sundum. yanlış yaptığım bir şey var mı? ben içtiğim sulardan ötürü normal gidiyorum wc ye yani normalden farklı bir artış yok. KArnım acayip şişkin ve hiç acıkmadan içtim o çorbaları hiç acıkmadan yedim o etleri. bir şişkinlik ve tokluk hissi. Bu normal mi? Bu çorba olayını abartmıyor muyuz? Daha 35 kepçe çorbam var. Bir daha lahana haşlayıp katarsam ne olur bilmiyorum.. Aboooooo

SEVDA; Hoşgeldin

BİRSEN; Sabah çok az başlamışsın günün sonuna doğru zıvırtmışsın. Ben snein yerinde olsam günden önce iyice bir güzel yapardım ki kahvaltıyı, cıssssssları yyecek yer kalmasın.

RABİA; Menün güzel

AYSUN; pilav yiyorsan ekmek yeme. Gerekirse brazcık daha pilav al. Bir de sen rahatsız mısın spor yapmadığın için soruyorum?

ESRA; kaç sene çalışmıştın? tazminatını falan verdiler mi? çıkacaksın dediklerinden sonra seni 1 haftadan az süreyle çıkaramazlar. iş bulman içinde günde 1,5 saat iznin var. haklarının hepsini araştır ve kullan. mesleğin nedir, ben de araştırayım bir yandan istersen sen ankara dasın değil mi?

SORU: Dünkü menümü unuttuğum için paylaşamadım. tek bldiğim akşam fırında somon yediğiim ..:50::50:

tesekkurler canımm:16::16: sende patatesler harıcc proteın agırlıklı beslenmısın bugunnn:16::16:

Grubumuza bayılıyorum. ARkidişlerime bayılıyorum. Bu kadar candan sıcak kişilerin buluşması kaynaşması şaşılacak bir şey bence.. Ben Tuğba yı özledim göremedim. İzinli miydi bugün.. Bricik oğlumertuğ nerede? Ve şu an topiği okuyan 9 kişiyiz.. Aktifiz aktiiiiiiiiif :46

Çok önemli: Kızlar siz nasıl mekik çekiyorsunuz? yani hareketin doğru olduğunu nereden biliyorsunuz benim hemen boynum ağrıyor ense kaslarım kopuyor sanıyorum...

Kalkınca:

Kahvaltı:
peynir
1,5 haşlanmış yumurta
2 zeytin

ara:
1 kase dalin çorbası
su

öğlen:
3 fırında köfte
1 avuç fırında patates
azcık fırında somon
1 kase dalin çorbası
kuzukulağı
1 bardak kefir

ara
2 bardak sütlü nescafe

akşam:
1 kase dalin çorbası
1 köfte
biraz haşlanmış et
kalan balık
bi çatal fırında patates
1 bardak kefir

SEVDA; Hoşgeldin

RABİA; Menün güzel

tam dedim kiii abooov ne çok yemek var menüde..ama inceleyince güzelll beğendim..
yok canım hasta değilim tembelim sadece azıcık:9::9:
iyi yapmısın canımm en ıyı dalın yapar oo ısııı:9::9::9::9:

bende varım bebiş isteyenler arasındaaaaa:3::3:

aa bak seni yeni öğreniyorum canım...
gel gel 5 kişi olduk 5 tane tombiş bekliyoruz o halde:16::16:

Grubumuza bayılıyorum. ARkidişlerime bayılıyorum. Bu kadar candan sıcak kişilerin buluşması kaynaşması şaşılacak bir şey bence.. Ben Tuğba yı özledim göremedim. İzinli miydi bugün.. Bricik oğlumertuğ nerede? Ve şu an topiği okuyan 9 kişiyiz.. Aktifiz aktiiiiiiiiif :46

Çok önemli: Kızlar siz nasıl mekik çekiyorsunuz? yani hareketin doğru olduğunu nereden biliyorsunuz benim hemen boynum ağrıyor ense kaslarım kopuyor sanıyorum...

canım tugbanın kotası dolmus dun gelemeyecegını soylemıstııı:16::16: masallahh bızeee:nazar::nazar:

Kalkınca:

Kahvaltı:
peynir
1,5 haşlanmış yumurta
2 zeytin

ara:
1 kase dalin çorbası
su

öğlen:
3 fırında köfte
1 avuç fırında patates
azcık fırında somon
1 kase dalin çorbası
kuzukulağı
1 bardak kefir

ara
2 bardak sütlü nescafe

akşam:
1 kase dalin çorbası
1 köfte
biraz haşlanmış et
kalan balık
bi çatal fırında patates
1 bardak kefir

SEVDA; Hoşgeldin

RABİA; Menün güzel

cnm menun normla bı dıyet menusu olarak guzel ama lahana detoksum ıyı olmusmu dersen koca bı HAYIRRR derım newden cunku bu detoksta sekerlı bısey kesınlıkle yok bal olmamıs ve patatesı cok yemıssın oda olmamıs bu detoksta sadece proteın ve yesıllık yenıyor senın o hıssettıgın sıslık 1-cok su ıcmenden 2-yesıllık yememıssın karnını yesıllıkle doyurmamıssın 3- proteını fazla abartmıssın cnm

bak sana ornek bı menu
sabah 1 su bardagı corba 1 su bardagı su
yarım saat sonra 1-2 catal peynır 2 ızgara kofte 1 haslanmıs yumurta 1-2 zeytın ekmek yok
ara 1 kase corba
ogle bır kase haslanmıs az tuzlu et 1 koca kase yesıllık yagsız tuzsuz bol su

ara 1 bardak corba
aksam et tavuk balık hangını ıstersen yesıllık 1 kase corba bukadar
su 2-2.5 lıtre bu sekılde olması gerekıyor sen ufak tefek degısıklıkelr yapabılırsın yumurta yerıne sut vs gıbı etlerın yanında yogurt gıbı o sıskınlık bendede oldu cnm detoks sırasında bı cok kısıyede oluyo detoksu bırakınca gectı ve sankı eskısınden daha kuculdu normal o bu senın kılo aldıgını gostermıyo

eger ıcıne sınmedıyse devam etme kuzum asırı sıskınlık varsa corbayı azalt gunde 3 bardaga dusur aralarda yesıllık falan ye ıcme corba kuzucum

tam dedim kiii abooov ne çok yemek var menüde..ama inceleyince güzelll beğendim..
yok canım hasta değilim tembelim sadece azıcık:9::9:

aa bak seni yeni öğreniyorum canım...
gel gel 5 kişi olduk 5 tane tombiş bekliyoruz o halde:16::16:

insallah canım saglıklı sıhhatlı tombişlerimiz olsun insallahhh:16::16:

centiqim ve dalinim çok teşekkür ediorum dalincim napım senı yakalamam lazm bnm :1::1:

centiq kız sen sosyal guvenlik ve calışma bakanlıgnda flnmı calışysn:1::1:
cnm ben başlayalı 6 ay oldu sanıırm tazmınat 1 yıldan sonra oluyooo bgun haber verdıler ay sonuna kadar calışabılırsın dedıler 10 gun fln yapıo sanıırm

ben ankaradyım cnm cevre muhendisiym tesekkur ederim yardımın için baya bılgılı gorerekten senı bı sorum var bunlar cıkardıkları ıscılere bı dılekce yazdırıo kendı el yazılarıyla işten kendı ıstegmle cıkmak ıstıorm dıo ozette ama susletıolar onu muhasebeci soluo ısten cıkan yazı altınada imza atyo ve eger tazmınatı olanlar varsa onuda veryolar patayı sıkıntı yapmıolar pekı o kagdı banada imzalatmak ıstıcekler ne gbi bi sorun olur ımzalarsam bılgn varmı

Canımm çok teşekkür ederim öncelikle, sonrasında Tuğbacığımı çok özledik evet :26: kota sorunu vardı sanırım:26: halledip gelicek inşaallah :16::16:

.

annamm bunların hepsini şimdik 1 saat ayrıldıydın ozaman mı yaptın:53:
bende 30 dk eliptik yaptım diye bişey yaptım sandım havalara girdiydim vallahi billahi:60::60:
enerjine hayranım dalinim:16::nazar:

tugbanın kotası doldu yarın gelecek o canımda
bende bırıcıkoglu mertuga takıldım son ıkı haftadır aksılıkle bırakmıyo pesımızı

canım biricikoğlumert yok ortada nette sorunu vardı...

bi dönem plates yaptığım için söylüyorum boynuna asılarak mekik çekersen boynunda ağrır incinirde... kalkarken karın kaslarından güç alacaksın ve omuzlarınla kalkacaksın başın sabit kalacak yüzün tavana bakacak....

Back
X