Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

centiqim ve dalinim çok teşekkür ediorum dalincim napım senı yakalamam lazm bnm :1::1:

centiq kız sen sosyal guvenlik ve calışma bakanlıgnda flnmı calışysn:1::1:
cnm ben başlayalı 6 ay oldu sanıırm tazmınat 1 yıldan sonra oluyooo bgun haber verdıler ay sonuna kadar calışabılırsın dedıler 10 gun fln yapıo sanıırm

ben ankaradyım cnm cevre muhendisiym tesekkur ederim yardımın için baya bılgılı gorerekten senı bı sorum var bunlar cıkardıkları ıscılere bı dılekce yazdırıo kendı el yazılarıyla işten kendı ıstegmle cıkmak ıstıorm dıo ozette ama susletıolar onu muhasebeci soluo ısten cıkan yazı altınada imza atyo ve eger tazmınatı olanlar varsa onuda veryolar patayı sıkıntı yapmıolar pekı o kagdı banada imzalatmak ıstıcekler ne gbi bi sorun olur ımzalarsam bılgn varmı
hahaha sen deıl ben sana yetısmeye calısıyorum akıllım senden 10 kılo fazlayım anammmmm :18:
annamm bunların hepsini şimdik 1 saat ayrıldıydın ozaman mı yaptın:53:
bende 30 dk eliptik yaptım diye bişey yaptım sandım havalara girdiydim vallahi billahi:60::60:
enerjine hayranım dalinim:16::nazar:

ben hep boleyım kuzucum nası verıyom sanıon bu kıloları bana oturmak haram o bı saat ıcınde elıptıgımı yaotım mekıgımı cektım cocukları hallettım kocayı hallettım doyur gıydır bıldıgın atom karınca kıpır kıpır kıpır ordan oraya :51:

yakmışsındır canım 1 saat yürüyüş mükemmel keşke bende yürüyebilsem okadar...
teşekkür ederimm.

canım kaptanım:16:

hatırladım hemen düzelttim yukarıdaki mesajımı:17:
4 kişiyiz topiciğimizde bebek aşkıyla tutuşan:16::16:
hem kilolarımızı verir hem bebek büyütürüz inşallah...:16:

tabi bebeklerle bizde büyüyabiliriz:60:
Allahım umarım hepinize en hayırlı ve sağlıklı bebişler vermesini diliyorum tüm kalbimle ve dualarımla.

KIzzzzlarrrr iyi akşamlar hepinize de.... bende menümü yazayım size beğenir misiniz bilmiyorum benimkinede yorum yapın nooooluuuuuuuuur!.....
Sabah:
yarım elma
10 badem
Öğlen:
yoğurtlu kereviz salatası
6 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık etli pilav
1 bardak ayran
Akşam:
kahvaltılık
3-4 lokma kıymalı yumurta
1-2 çatal peynir
1-2 tatlı kaşığı bal
Ara:
kapiçino içtim az önce bitti artık yemem...
:46::46::46::46::46::46::46:

hahaha sen deıl ben sana yetısmeye calısıyorum akıllım senden 10 kılo fazlayım anammmmm :18:

ben hep boleyım kuzucum nası verıyom sanıon bu kıloları bana oturmak haram o bı saat ıcınde elıptıgımı yaotım mekıgımı cektım cocukları hallettım kocayı hallettım doyur gıydır bıldıgın atom karınca kıpır kıpır kıpır ordan oraya :51:

ahanda yazıorm buraya sen bana tur bindircennnn:1::1:

maşallah sana yavrucuk:nazar:

Grubumuza bayılıyorum. ARkidişlerime bayılıyorum. Bu kadar candan sıcak kişilerin buluşması kaynaşması şaşılacak bir şey bence.. Ben Tuğba yı özledim göremedim. İzinli miydi bugün.. Bricik oğlumertuğ nerede? Ve şu an topiği okuyan 9 kişiyiz.. Aktifiz aktiiiiiiiiif :46

Çok önemli: Kızlar siz nasıl mekik çekiyorsunuz? yani hareketin doğru olduğunu nereden biliyorsunuz benim hemen boynum ağrıyor ense kaslarım kopuyor sanıyorum...
boynun ağrıyosa boynunu zorluyorsundur aman dikkat :34:

canım uzmn tv de güzel anlatıyorr.ben onu izlemiştim vaktindeee:9::9::9: artık mekik çekmiyorumm. aaaaa bide mekik aleti almıştım unutmuşumm :1::1::1:

Jujummmm geçerken beni de bırakırmısın :9::9::9: bende çok öperim kızlarr:54::54: jujuyla gideyim bari yol masrafı olmaz..Yolu beleşe getiririm hahahhah :1::1: iyi gecelerr.. :54:

.

hadi lennn alırım anahtrını bakkk:1:

bunun savas demek oldugunu bılıyosun demi :47: anahtarımı almaya calısırken anahtarından olmayasın ona göre :27: bekle 1 ay sonra ben sana fark atıyomuyum atmıyomuyum yedıgım ıkı lokma ondanda edecek benı hihihihi :72: ama sen buyuk konustun kucuk hanım bugunu unutmaaaa :32::32::32::ssz::40::40:

Yaaaaaa patateste de carbo varmışş.. ben neden bilmiyorum ya..
eşime dedim bana dediki karbonhidratın bombası olsaydı patatesten yapılırdı..

Len o kadar dikkat ettim ekmek yemedim. nereden öğreniyorsunuz neyin içinde ne var. kimyadan kaldım mı ben lisede ya..

:14::14::14::14:

eeeee herkes gidiyo ende gidiyim artık dimi:9:
benimki dellendi bugünzaten adamın hiç yüzüne bakmadım:9:
gideyimde azıcık bakışalım:9::9::9:

öpüyorum hepinizi güzeller iyi gecelerrrrrrrrrrrrr:16::3:

eeeee herkes gidiyo ende gidiyim artık dimi:9:
benimki dellendi bugünzaten adamın hiç yüzüne bakmadım:9:
gideyimde azıcık bakışalım:9::9::9:

öpüyorum hepinizi güzeller iyi gecelerrrrrrrrrrrrr:16::3:
sizi yaramazlar sizi e hadı gıtde bakısın azcık :1:
Yaaaaaa patateste de carbo varmışş.. ben neden bilmiyorum ya..
eşime dedim bana dediki karbonhidratın bombası olsaydı patatesten yapılırdı..

Len o kadar dikkat ettim ekmek yemedim. nereden öğreniyorsunuz neyin içinde ne var. kimyadan kaldım mı ben lisede ya..

:14::14::14::14:

soledım ben sana kuzucum patatesı cok yemısın yememen lazımdı dıye patatesın hammaddesı ne nısasta nısasta nedır karbonhıdratt :26:

Menumu yazayim bndee

Sabah: bi yumurta biraz lor peynir bir dilim ekmek yesil cay

Ara: 3 kuru kayisi

Oglen: izgara tavuk ve 2 dilim ekmek tursu

Ara: 2 kuru kayisi

Aksam: yok
Ara: bir kivi
Dunden cezaliyim bn:(

1 bucuk litre su

Back
X