- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #79.281
hahaha sen deıl ben sana yetısmeye calısıyorum akıllım senden 10 kılo fazlayım anammmmm :18:centiqim ve dalinim çok teşekkür ediorum dalincim napım senı yakalamam lazm bnm
centiq kız sen sosyal guvenlik ve calışma bakanlıgnda flnmı calışysn
cnm ben başlayalı 6 ay oldu sanıırm tazmınat 1 yıldan sonra oluyooo bgun haber verdıler ay sonuna kadar calışabılırsın dedıler 10 gun fln yapıo sanıırm
ben ankaradyım cnm cevre muhendisiym tesekkur ederim yardımın için baya bılgılı gorerekten senı bı sorum var bunlar cıkardıkları ıscılere bı dılekce yazdırıo kendı el yazılarıyla işten kendı ıstegmle cıkmak ıstıorm dıo ozette ama susletıolar onu muhasebeci soluo ısten cıkan yazı altınada imza atyo ve eger tazmınatı olanlar varsa onuda veryolar patayı sıkıntı yapmıolar pekı o kagdı banada imzalatmak ıstıcekler ne gbi bi sorun olur ımzalarsam bılgn varmı
annamm bunların hepsini şimdik 1 saat ayrıldıydın ozaman mı yaptın
bende 30 dk eliptik yaptım diye bişey yaptım sandım havalara girdiydim vallahi billahi
enerjine hayranım dalinim![]()
ben hep boleyım kuzucum nası verıyom sanıon bu kıloları bana oturmak haram o bı saat ıcınde elıptıgımı yaotım mekıgımı cektım cocukları hallettım kocayı hallettım doyur gıydır bıldıgın atom karınca kıpır kıpır kıpır ordan oraya