- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #79.381
aynen katılıyorum lafgı azımdan aldın
kız ben sana kaç kere daha solıcem aaaaaaaaaaaa saplak gelıyo haaa gecmıstekı yazımı hıcmı okumadın dıyorumkı proteın al dedıysem kusana kadarda demedım dıyorum herseyın fazlası zarar dedım olculu yıyeceksın dıyorum sen cok fazla yemıssın abartma dıyorum ornek bı menude yazdım hatta ona bak bakalım gene soluyorum bu yazılan cok dogru sabah yumurta sut peynır ye ogle bı kase et haslama aksamda yesıllık le yogurtla bı parca tavuk balık dana ne ıstıyosan ondan bı parca ye yesıllıgı bol ye demedımmı aralarda bol corba acıktıkca corba ıoceceksın et yemıceksınkı bu sadece 1 haftalık detoks dedım 2.sını yapmak ıcın 2-3 hafta gecmesı gerek dedım 1 haftadan uzun surmesı saglıga zararlı dedım dedım de dedım ama anlatamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
bayıldım gamze bak senı anıyo dıyet cola falan busra gamze tugba juju rabıs aysun bırsen kızlar sızden bahsedıyooda sızın gıbı yıyomus tazı gıbı kosuyomus
![]()
estagfurullah canım altı ustu 1 kaç kılo verdım daha 20 aha vermem lazım daha cok az bu![]()
hahahahahahahaha gebertirimmm

.