Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen katılıyorum lafgı azımdan aldın

kız ben sana kaç kere daha solıcem aaaaaaaaaaaa saplak gelıyo haaa gecmıstekı yazımı hıcmı okumadın dıyorumkı proteın al dedıysem kusana kadarda demedım dıyorum herseyın fazlası zarar dedım olculu yıyeceksın dıyorum sen cok fazla yemıssın abartma dıyorum ornek bı menude yazdım hatta ona bak bakalım gene soluyorum bu yazılan cok dogru sabah yumurta sut peynır ye ogle bı kase et haslama aksamda yesıllık le yogurtla bı parca tavuk balık dana ne ıstıyosan ondan bı parca ye yesıllıgı bol ye demedımmı aralarda bol corba acıktıkca corba ıoceceksın et yemıceksınkı bu sadece 1 haftalık detoks dedım 2.sını yapmak ıcın 2-3 hafta gecmesı gerek dedım 1 haftadan uzun surmesı saglıga zararlı dedım dedım de dedım ama anlatamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :47::47::47: :16::16::16::16:

bayıldım gamze bak senı anıyo dıyet cola falan busra gamze tugba juju rabıs aysun bırsen kızlar sızden bahsedıyo :54::54::54: oda sızın gıbı yıyomus tazı gıbı kosuyomus :37::37::37:

estagfurullah canım altı ustu 1 kaç kılo verdım daha 20 aha vermem lazım daha cok az bu :53:

hahahahahahahaha gebertirimmm :33::33::33::33::33:

.

aslında 10 deıl aralık sonu ocak basından ıtıbaren 15 kılo verdım totalde 95 ıdım ınanabılıomusun 95
95 neyy laaaaaannnnnnnnnn :53::53::53:

E bacım ocak başı şu an şubat sonu desek 1,5-2 ayda 15 kg bu da az değil yahuuu maşallah sana bebek ne kadar senin

hahahahahahahaha gebertirimmm :33::33::33::33::33:
lülülülülülüülüllülüüü :37:
.

E bacım ocak başı şu an şubat sonu desek 1,5-2 ayda 15 kg bu da az değil yahuuu maşallah sana bebek ne kadar senin

3 bucuk aylık teyzesi :emir_bebek::emir_bebek:

chentiqçım sen bakma o yazılanlara 1 hafta altı ustu 7 gunluk bı detoks omur boyu ekmek yeme demedık leyynn 7 guncuk surda kaldı 3 gun sabret ıse yararsa sevınırsın yaramazsa olsun en azıdnan deneıdm dersın kuzucum her ınsan aynı deıl hepımızın metabolızması farklı bende ıse yarayan sende yaramaz sende yarayan bende yaramaz :54:
benceben sınırlenınce bole oluyom :41::41::41::37::37::37:

:1::1::1::1:

3 bucuk aylık teyzesi :emir_bebek::emir_bebek:

:1::1::1::1:[/SIZE][/COLOR][/B]

anammm o daha süt kokuyıordur bacım bişey diyecem emziriyormusun? gerçi sende biliyorsun ama emzirirken bu kadar sıkı diyet yapman ve bu kadar çok kilo vermen pek iyi değil çünkü zayıflama sürecinde çok sıkı diyet yapılırsa bebeğe sütten laktik asit olarak gecer bu da bebek için iyi değildir karışıyor gibi olmayayım ama annesi o daha çok küçükkkk

anammm o daha süt kokuyıordur bacım bişey diyecem emziriyormusun? gerçi sende biliyorsun ama emzirirken bu kadar sıkı diyet yapman ve bu kadar çok kilo vermen pek iyi değil çünkü zayıflama sürecinde çok sıkı diyet yapılırsa bebeğe sütten laktik asit olarak gecer bu da bebek için iyi değildir karışıyor gibi olmayayım ama annesi o daha çok küçükkkk

yok cnm emmıyop keske emse ydı 2 ay emdı sonra ıstemedı sutumde azaldı suan gene var ama az emse cogalacakta emmıyo :50:

Selam kızlar ben 9. takımın üyelerinden biriyim.... şöyle bi bakayım dedim neler kaynatıyosunuz diye... dalin arkadaşın verdiği kiloyu okuyunca inme inecekti nerdeyse helall olsun valla.... ben son 6-7 aydır 3 kilo verip akabinde geri alıyorum demekki ben bir şey yapmıyormuşum dedim.... takım ruhunuzuda ayrıca taktir ettim.... nerde şu lahana detoksu bulamadım amaa.... rakip deyip hor görmeyin mülteci muamelesi yapmayın bana lütfen :))) link atarsanız sevinirim önceki sayfalara gide gide bi hal oldum.....

bettüüülllllll n'apıyorsuuunnnn boş boş okumak olmaz öylee... nasıl gidiyor zayıflama 9 da mısın hala?

bettüüülllllll n'apıyorsuuunnnn boş boş okumak olmaz öylee... nasıl gidiyor zayıflama 9 da mısın hala?

evet 9 dayım.... 65 küsurlara inmiş idim her şey güzel gidiyordu sonra ev taşıdım bilmemne... bu bahaneyle birayda verdiğim 4 kiloyu alıp geri döndüm takımıma.... şimdi de toparlanmaya çalışıyorum....67 - 68 - 69 arası dönüp duruyorum.... bir dengeye oturtamadım daha....

yok cnm emmıyop keske emse ydı 2 ay emdı sonra ıstemedı sutumde azaldı suan gene var ama az emse cogalacakta emmıyo :50:

emmiyo sa söyleyeceğim bişey yok arkadaşım sende çok dikkat ediyosun bişey yemiyosun ama henüz lohusa olduğun için bu kadar çabuk kilo veriyor olabilirsin hamilelikte kaç kilo almıştın canım?
bu arada öğlen yoğurt ve 2,5 galeta yedim az önce de 3 tane kuru kayısı yedim ara öğün olarak

Selam kızlar ben 9. takımın üyelerinden biriyim.... şöyle bi bakayım dedim neler kaynatıyosunuz diye... dalin arkadaşın verdiği kiloyu okuyunca inme inecekti nerdeyse helall olsun valla.... ben son 6-7 aydır 3 kilo verip akabinde geri alıyorum demekki ben bir şey yapmıyormuşum dedim.... takım ruhunuzuda ayrıca taktir ettim.... nerde şu lahana detoksu bulamadım amaa.... rakip deyip hor görmeyin mülteci muamelesi yapmayın bana lütfen :))) link atarsanız sevinirim önceki sayfalara gide gide bi hal oldum.....

ay kuzucan ben seni yerim.. aynı anda yazmışım nasıl kalp kalbe karşıymış ama.. sen detoks iste senin köppeeeen olsun http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/28825-lahana-suyu-kuru-ibrahim-saracoglu-tarifi.html al bacım. kilo verdikçe beni hatırla:32::32::32::32::32:

emmiyo sa söyleyeceğim bişey yok arkadaşım sende çok dikkat ediyosun bişey yemiyosun ama henüz lohusa olduğun için bu kadar çabuk kilo veriyor olabilirsin hamilelikte kaç kilo almıştın canım?
bu arada öğlen yoğurt ve 2,5 galeta yedim az önce de 3 tane kuru kayısı yedim ara öğün olarak
ılk dogumu yapmadan once 55 le hamıle kaldım 89 la doguma gırdım ıkızdı ama onlar ıkıncıde 84 le kaldım 98-99 gıbı doguma gırdım
Naptınız bakim... Fazla konuşmamışsınız bende face de bil ve fethet diye bi oyuna sardım anam bırakamıyorum
ona bı ara bende cok pıs takılmıstım varya zar xor bıraktım

:16::16::16::16::16:

ılk dogumu yapmadan once 55 le hamıle kaldım 89 la doguma gırdım ıkızdı ama onlar ıkıncıde 84 le kaldım 98-99 gıbı doguma gırdım
maşallah yaa sen ikizleri o kiloyla doğurmuşsun ben ilk doğumumda 56 ile hamile kalıp 85 le doğuma girmiştim tek bebe çıktı bi de çıka çıka 2800 gr çıkmıştı bebe olduğu gibi ben almıştım kiloyu ikinciye de 75 le kalıp 95 le girmiştim 20şer 30 ar kg alarak doğuma girdim yalnız bende acaip bir ödem sorunu vardı 2. doğumda son 10 günde 10 kg almıştım 10 kg ile doğuma gidiyorum derken 20 kg ile gitmiştim dr um çok korkmuştu preeklemsi olacak diye
ikizler kaç yaşında peki?

ona bı ara bende cok pıs takılmıstım varya zar xor bıraktım

:16::16::16::16::16:

Dalincim ayni ben valla bende ikinci dogumda 100 kiloyu gordum...:1: topak tombalak biseydim :9::9:

Back
X