Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

uykum vaaaaaaaa bebe uyutmuyor. imdat yaa...

herkese günaydımn bir nbtt daha bitityor uykusuz yorgun daha eve gitmedim 9 da dvredecez nbti sizleri seviyorum

üzülme canım ilaçla hemen tedavisi olacak bişey..Allah dermansız dert vermesin...
sakın sıkma canını:38:

dalin canım alt karın kasları için bi hareket biliyorum ebru şallı cd lerinden...
yere sırt üzeri uzan ,ellerini aşağı uzat yada kalçanın altına koy,ayaklarını yukarı kaldır ve dizlerden kırmadan düz bişekilde yere doğru yerden 10 cm kalana kadar yavaş yavaş indir.bak buradaki gibi canım gerçektende karın kaslarını zorlayıp karnı topluyor:34:
Alt karın kasları hangi hareketlerle sıkılaşır? - UZMANTV

güzel canım..sadece kahvaltını biraz daha artırabilirsin:46:

güzel:46:suyunu da içmişsindir dimi.

ooo süper dalinim:46:
sadece 7 tane köfte akşama biraz fazla olmuş
onun dışında süper..

:46::46::46:

kahvaltın zayıf olmuş juju.onun dışında süperrr...

seninde kahvaltın az olmuş canım..onun dışındakiler gayet güzel:46:

öğün atlanmış..kahvaltın da az olmuş..
ama dışarıda oluncs oluyo cnm.:34:

aysunay canım linki tıkladım süper bir hareket ve kolaya da benziyor... ben de yapaıcam artık benim de çok ihtiyacım var iyi oldu ....

.

Menümü yazayım
sabah:
1 muz küçük boy
5 badem 10 fındık
Öğle:
1 tabak kıymalı karnıbahar
Ara:
kaju
fındık
badem üçlemesinden 20 tane kadar olmuştur
Akşam
kahvaltılık yedim ama biraz fazlaca kaçırdım
1 saar şu calle teyzenin videosunu yAPTIM

tatlım menün süper olmuş...kajuyu bende çok severim...şu calle teyzenin videosunu indiremedim sanırım ben çok ta merak etmiştim

.

gamzoşş bu sendeki arzudaki ve sevdadaki M'nin anlamı ne sorabilimiiym:1:

1 dilim pasta ve yarım acıbadem kurabiyesi.... esim ben mutlu olayım dıye almıs gelmıs bende hayır dıyemedımm:17:

mutlu oldunmu rabişşş:1::1::1::1:
nese bugün cuma ben bişe demiorm suçluyum bnde baklava yedim zaten demeye hakkım yok kızma hakkını başkasına devrediyorummm:1::1::1::1::1::1:

Canım evet ikimizde aynıyız :1::1: hoş geldin tatlımm...

hahahaha bence ancak bu mazeret baklavayı haklı çıkarırdı :1::1:

Afiyet olsun canımm :56:

Canım arzu'da M yok :1: sevda ve bende var :1: Sebebi şudur Gamze alamadım :27: alınmış daha önce, şöyle birşey düşündüm hani insan çok sevdiğini benimseyip sever yaaa misal: Can'mmm, Aşkı'mmm, tuğbaaa'mmmm, Rabia'mmmm gibi hahahaha yani beni benimseyin ve Gamze_m diye sevin :33:

.

Bu arada 350 kalorilik eliptik yaptım ama 1 adet şeker yedim, şu sert olup ağızda eriyenler varya onlardann :26:

.

bugünn herkess kacamaklar yapıyorr irili ufaklııı yalnız degılımm oleeyyyyy:9::9::9::9:

kızlar dün cumaydı nasıl olsa cumaları kaçamak yapmak bence sorun olmaz gibime geliyor yani zaten haftada birkere ödül öğünü oluyor ya ona sayın ..

heee bu ara da bana da sevdammmmmmmm deyin bende de var M ...benim nickimi de gamzemmmm almıştı...

.:1::1::1::1:

Gamze bacı ne olacak beniim bu halim... sen de bittin sen kızııııııııııııım yazmışsın zatiii.... :44:

Canım ben onu neden yazdım biliyormusun? senin kilona yetişicem, yani bir yerde uzun yazdım, sana meydan okudum yanii :9: kaç benden demek istedim meleğim.. :16::16:

.

chentig kaç valla gamze yetişcem dedimi yetişir kimse tutamaz ben de dalinden kaçıcam yetişti bile bana....aslında ben de birini kovalasam burda bi gözüme kestireyim de onu yakalamaya çalışayım:1::1::1::1::1::1:

ben cok acım bananeeeee bananeee bu saatte yemek yıcem bananeeeeeeeee :43:

dalinim yemedin inşallah o saate bişey bak kaçıyorum senden ona göre

.

kızlar dün cumaydı nasıl olsa cumaları kaçamak yapmak bence sorun olmaz gibime geliyor yani zaten haftada birkere ödül öğünü oluyor ya ona sayın ..

heee bu ara da bana da sevdammmmmmmm deyin bende de var M ...benim nickimi de gamzemmmm almıştı...

.:1::1::1::1:

He yaaa dün gibi hatırlıyorum, 1 ay oluyorrr vayy beeee :33:

.

chentig kaç valla gamze yetişcem dedimi yetişir kimse tutamaz ben de dalinden kaçıcam yetişti bile bana....aslında ben de birini kovalasam burda bi gözüme kestireyim de onu yakalamaya çalışayım:1::1::1::1::1::1:

dalinim yemedin inşallah o saate bişey bak kaçıyorum senden ona göre

.

Aynenn arkadaşımm yakalaa birinii, sana tavsiyem garfield06 ( 68,20 / 67,70 / 0,50 / % 0,73 ) kovala derim, aslında cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44 ) en uygunu amma kızcağız belinden spor yapamıyor..Haklı bir savaş olsun, adilce hahahahha ben hakem olurum :33::33:

.

Aynenn arkadaşımm yakalaa birinii, sana tavsiyem garfield06 ( 68,20 / 67,70 / 0,50 / % 0,73 ) kovala derim, aslında cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44 ) en uygunu amma kızcağız belinden spor yapamıyor..Haklı bir savaş olsun, adilce hahahahha ben hakem olurum :33::33:

.

Aslında ukyo ( 71,60 / 71,00 / 0,60 / % 0,84 ) süper olur hahahahahah bence bu olsunn, diğerlerine sonra bakalım :34:

ukyo ( 71,60 / 71,00 / 0,60 / % 0,84 ) <<<<<<<<< Sevda_M (76.5/76.3/0.2/%0.26) Bu süper görünüyorr :46::46::46::46:

Ben taktım chentiq ( 61,70 / 61,80 / -0,10 / % -0,16 ) canımmm, balımmm, benim biricik rakibemmmm :46::46:

Kızlarrrrr öncelikle herkese kocaman günaydınlarr ve ardından bakın hangi bilgiyi paylaşıcağım sizlerle :16::16:

Karnı Düzleştirmenin yolları

Sıkı bir karın her zaman çekici ve alımlı görünmenizi sağlar. Giydiğiniz her şey üzerinize daha güzel oturur ve imrenilen bir vücudun başı orantılı bir karın ile mümkündür. İşte yapmanız gerekenler:

1)Duruşunuza Dikkat

Ayakta dururken daha iyi bir duruş karın kaslarının doğru çalışmasını sağlar. Kulaklarınız omuz hizasında olmalı ve dizlerinizi kırmamalısınız. Omuzlarınızın ön kısmı askıya gömlek astığınız gibi düz olmalıdır. Öne doğru eğik durursanız kamburunuz çıkar ve zamanla kalıcı olabilir. Ağırlığınızı topuklarınıza verin. Bu sayede hem düzgün bir duruşa hem de sağlıklı karın kaslarına sahip olacaksınız.

2) Resmin Bütününü Düşünün!

Karın kaslarınızı çalıştırırken vücudunuzun diğer bölümlerini ihmal etmeyin. Sıkı bir karın için örneğin sırt ve bel bölümünde bulunan kasların da durumu oldukça önemlidir. Ayrıca dengeli bir biçimde tüm vücudu çalıştırmazsanız karnınız sıkı ancak diğer yerler gevşek kalacaktır.

3) Kano Dönüşü

Dik durun, ayaklarınızı omuz hizasında ayırın. Ellerinizi birleştirin ve kürek çektiğinizi hayal edin. Sağ ve sol tarafınıza doğru birleştirdiğiniz ellerinizi kanoda oturur gibi kürek hareketini 20 kere yapın. Hareketleri yaparken derin nefes almaya dikkat edin.

Gergin bir karına kavuşmak hayal değil! İşte seksi bir vücut için vazgeçilmeziniz olacak ürünler!

4) Kedi Tekmesi

Ayaklarınızı birleştirip dik durun. Kollarınızı uçak kanatları gibi açın. Nefes verin ve aynı zamanda bacağınızı kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın. Kollarınız önünüzde paralel olrak durmalı. Her bir bacak için 20 kez aynı hareketi yapın. Bu sayede bu bölgede bulunan kaslarınızın çalışacak ve yağ yakımı artacaktır.

5) Esneme

Dik durun, topuklarınızı birleştirin ve ellerinizi karnınızın altında kilitleyin. Nefes verin ve kollarınızı esnetebildiğiniz kadar aşağı doğru itin. Aynı zamanda parmak ucunuza kalkmaya çalışın. Bu şekilde 10 kez aynı hareketi tekrarlayın.

6) Yemenize Dikkat!

Ne kadar egzersiz yaparsanız yapın, yediklerinize dikkat etmediğiniz takdirde karnınızı istediğiniz şekle sokamazsınız. Unutmayın mideniz karnınızda bulunuyor ve onun tıka absa dolu olması güzelliğinize gölge düşürecektir.

7) Gerçekçi Olun!

Genleriniz vücudunuzun şeklinde önemli bir rol oynar. Ancak nasıl olsa ailemdeki herkes kilolu diye tatlılara hücum etmek de doğru değildir. İstediğiniz takdirde ve gerçekçi hedefler koyduğunuzda motive olduğunuzu ve çarpıcı bir vücuda sahip olmanın o kadar da zor olmadığını göreceksiniz.

8) Acele Etmeyin!

Kimse bir günde muhteşem bir karına kavuşmuyor. Sabırla çalıştığınızda ve günde sadece 20 dakikanızı ayırdığınızda çok zaman geçmeden istediğiniz ölçülere ulaşacaksınız. Unutmayın! Her şeyin başı sabır…

.

yok yemedım bebemm mavısımı uyutup yattım hemen yoksa yıyedebuludum 1 bardak su ıctım bastırdı
herkese gunaydınnnnnnnnnnn

78.7 sabah ac karnına :32::32::32:

oooooo süpersin tatlımmmm, ama yinede 79.2 den baz alıcaksın değil mi bebeğim..günaydın bu arada, mavişini yerim ama seninnnn :16::16::16:

dalin26 canım beni hatırladınmı ? doqum yaptınmı oldumu bebişin..
eveeeeeet hatırlamzmıyım tatlım yaaaa canımsın hosgeldın.sende bıze basarı oykunu paylasırsın motuıve oluruz :21::21::21:
oldu cnm 9 kasımda 37 haftalık dogdu oglum 3 aylık sımdı masallahı var

oooooo süpersin tatlımmmm, ama yinede 79.2 den baz alıcaksın değil mi bebeğim..günaydın bu arada, mavişini yerim ama seninnnn :16::16::16:

evet cnm 79.2 yı baz alayım bıdahakı hafta 500-600 grm daha zayıflamıs goruncem 1bucuk kılo versem uzerıne buda eklense 2yı gecerde 1.lık kursusune otururum hihiihihih :9::9:

Back
X