- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.161
uykum vaaaaaaaa bebe uyutmuyor. imdat yaa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme canım ilaçla hemen tedavisi olacak bişey..Allah dermansız dert vermesin...
sakın sıkma canını
dalin canım alt karın kasları için bi hareket biliyorum ebru şallı cd lerinden...
yere sırt üzeri uzan ,ellerini aşağı uzat yada kalçanın altına koy,ayaklarını yukarı kaldır ve dizlerden kırmadan düz bişekilde yere doğru yerden 10 cm kalana kadar yavaş yavaş indir.bak buradaki gibi canım gerçektende karın kaslarını zorlayıp karnı topluyor
Alt karın kasları hangi hareketlerle sıkılaşır? - UZMANTV
güzel canım..sadece kahvaltını biraz daha artırabilirsin
güzelsuyunu da içmişsindir dimi.
ooo süper dalinim
sadece 7 tane köfte akşama biraz fazla olmuş
onun dışında süper..
kahvaltın zayıf olmuş juju.onun dışında süperrr...
seninde kahvaltın az olmuş canım..onun dışındakiler gayet güzel
öğün atlanmış..kahvaltın da az olmuş..
ama dışarıda oluncs oluyo cnm.![]()
Menümü yazayım
sabah:
1 muz küçük boy
5 badem 10 fındık
Öğle:
1 tabak kıymalı karnıbahar
Ara:
kaju
fındık
badem üçlemesinden 20 tane kadar olmuştur
Akşam
kahvaltılık yedim ama biraz fazlaca kaçırdım
1 saar şu calle teyzenin videosunu yAPTIM
gamzoşş bu sendeki arzudaki ve sevdadaki M'nin anlamı ne sorabilimiiym![]()
1 dilim pasta ve yarım acıbadem kurabiyesi.... esim ben mutlu olayım dıye almıs gelmıs bende hayır dıyemedımm![]()
mutlu oldunmu rabişşş
nese bugün cuma ben bişe demiorm suçluyum bnde baklava yedim zaten demeye hakkım yok kızma hakkını başkasına devrediyorummm![]()
Canım evet ikimizde aynıyızhoş geldin tatlımm...
hahahaha bence ancak bu mazeret baklavayı haklı çıkarırdı
Afiyet olsun canımm
Canım arzu'da M yoksevda ve bende var
Sebebi şudur Gamze alamadım
alınmış daha önce, şöyle birşey düşündüm hani insan çok sevdiğini benimseyip sever yaaa misal: Can'mmm, Aşkı'mmm, tuğbaaa'mmmm, Rabia'mmmm gibi hahahaha yani beni benimseyin ve Gamze_m diye sevin
.
Bu arada 350 kalorilik eliptik yaptım ama 1 adet şeker yedim, şu sert olup ağızda eriyenler varya onlardann :26:
.
bugünn herkess kacamaklar yapıyorr irili ufaklııı yalnız degılımm oleeyyyyy![]()
Gamze bacı ne olacak beniim bu halim... sen de bittin sen kızııııııııııııım yazmışsın zatiii.... :44:
Canım ben onu neden yazdım biliyormusun? senin kilona yetişicem, yani bir yerde uzun yazdım, sana meydan okudum yaniikaç benden demek istedim meleğim..
.
ben cok acım bananeeeee bananeee bu saatte yemek yıcem bananeeeeeeeee![]()
herkese günaydımn bir nbtt daha bitityor uykusuz yorgun daha eve gitmedim 9 da dvredecez nbti sizleri seviyorum
ben cok acım bananeeeee bananeee bu saatte yemek yıcem bananeeeeeeeee![]()
ortada buluşalım madem öyle.. gidişatım onu gösteriyor benim![]()
uykum vaaaaaaaa bebe uyutmuyor. imdat yaa...
günaydınlar 5. takımın melekleri ....
.
kızlar dün cumaydı nasıl olsa cumaları kaçamak yapmak bence sorun olmaz gibime geliyor yani zaten haftada birkere ödül öğünü oluyor ya ona sayın ..
heee bu ara da bana da sevdammmmmmmm deyin bende de var M ...benim nickimi de gamzemmmm almıştı...
.![]()
chentig kaç valla gamze yetişcem dedimi yetişir kimse tutamaz ben de dalinden kaçıcam yetişti bile bana....aslında ben de birini kovalasam burda bi gözüme kestireyim de onu yakalamaya çalışayım
dalinim yemedin inşallah o saate bişey bak kaçıyorum senden ona göre
.
Aynenn arkadaşımm yakalaa birinii, sana tavsiyem garfield06 ( 68,20 / 67,70 / 0,50 / % 0,73 ) kovala derim, aslında cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44 ) en uygunu amma kızcağız belinden spor yapamıyor..Haklı bir savaş olsun, adilce hahahahha ben hakem olurum
.
Yemedin inşaallah dalinimm, benim nazlı bebişim..
.
yok yemedım bebemm mavısımı uyutup yattım hemen yoksa yıyedebuludum 1 bardak su ıctım bastırdı
herkese gunaydınnnnnnnnnnn
78.7 sabah ac karnına![]()
eveeeeeet hatırlamzmıyım tatlım yaaaa canımsın hosgeldın.sende bıze basarı oykunu paylasırsın motuıve oluruzdalin26 canım beni hatırladınmı ? doqum yaptınmı oldumu bebişin..
oooooo süpersin tatlımmmm, ama yinede 79.2 den baz alıcaksın değil mi bebeğim..günaydın bu arada, mavişini yerim ama seninnnn![]()