- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.201
canım 2-3 yıl sonra düzene girer.. benim prensesim kalkınca televizyonu açıp çizgi film izliyorrr
![]()
seninki kaç yaşında cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 2-3 yıl sonra düzene girer.. benim prensesim kalkınca televizyonu açıp çizgi film izliyorrr
![]()
7 yaşında teyzesiseninki kaç yaşında cnm
herkese merhaba kızlar..
sabah 7.30 da kalktım kahvaltımı yapıp sınava gittim neyseki erken bitti eşimle tekrar dışarı çıktık..
şimdide akşam yemeğini yapıyorum ancak oturabildim selam vereyim dedim
akşama da eşimin okuldan arkadaşına bebek görmeye gideceğizdaha 2 aylık
geç gelebilirim beklide giremem menümü paylaşayım..![]()
kahvaltı:
2 dl tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 haşlama yumurta
peynir çeşitleri
ara:yok
öğle:
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğrt
1 dl buğday ekmeği
ara:
1 avuç sarı leblebi
1 incir
akşam:
1/2 kase sebze çorbası
2 dilim antrikot
yeşil salata.
daha yemek istemiyorum ama akşama bebek görmeye gideceğiz kaçamak olabilir dün herkes yapmıştı bugünde ben yapayım dimi zaten cumartesiler ya gün oluyor yada bi yerlere gidiyoruz hep kaçamak oluyor
suyumu tamamlarım..
spor eşimle 1 saat yürüdük..![]()
gamzemmmmmmmm
kınamı yaktm derken
bnce pişirme kaptanım sen yıyemıosun doya doya bırak oda yemesin![]()
nası imrendim şimdi ben eve tıkıldım bugün bi yere gidemedim tadını çıkarmışsın oh ne güzel
kolay gelsin kaptanım
herkese merhabalarrrrrr.
kızlar buralara bahar yavaş yavaş gelmeye başladı. laleler papatyalar açtıııı .. bugün kırlardaydık. kızımla çiçek topladıkkk. yürüdük. nehire taş attık..badem ağaçları çiçekleriyle bizi selamladı..her yer yemyeşil.. egeliler bilir sarmaşıkta çıkmış.(bayılırım)
![]()
![]()
valla ben 12 ye kadar yatmayı özledimbenim oğlum 8 de en geç oda ayakta ama yinede 9 10 kadar uyukluyorum
![]()
herkese merhaba canlarrr
nasılsınızzz??
oldum bıttım bugun oglenden berı temızlık yapıyoruz esimle dıp kose ne varsa heryer tertemız oldu mıs oldu heryerrrr![]()
ay bugun buralar ne kadan da sakiiiiiiin
herkese merhaba canlarrr
nasılsınızzz??
oldum bıttım bugun oglenden berı temızlık yapıyoruz esimle dıp kose ne varsa heryer tertemız oldu mıs oldu heryerrrr![]()
Ohh ne güzel, ne huzurlu olmuşsunuzdurgüle güle kirletin canım
.
hg cnm eşine kocaman bi alkış![]()
herkese merhaba canlarrr
nasılsınızzz??
menüm
2 çatal omlet
peynir
1 tk çukulata
1 dilim ekmek
ara yok
1 kase brokoli çorbası
yarım kase sarmaşık kavurması
1 dilim ekmek
2 çatal salçalı makarna
ara 2 çatal kek
1 kase makarna(salçalı)-çay