• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kızlar ben sizi çok merak ediyorum................
ayşenuru(dalin)
gamzeyi
büşrayı
meltemi(juju)
beni gördünüz..........diğer arkadaslarımızı da görmek isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52:

ya kızlar ben sizi çok merak ediyorum................
ayşenuru(dalin)
gamzeyi
büşrayı
meltemi(juju)
beni gördünüz..........diğer arkadaslarımızı da görmek isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52:

anaaaa sen beniii görmedin miiiiiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52:

anaa cıdden erkek olmus yaaa. ama soyledıklerıne bakılırsaa zor olsa gerek Allah sonunu hayr etsınn..

tugba nerde gorduler senııııı ben neden gormedımmm:8::8:

dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn, gel beni yerden yere vurrrr, yık dök parçalaa...kendime getirr datlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :47::47::47::47::47::47::47::47:

.

haaaaaaaaaaaaaaaa tamamm :D

anaa cıdden erkek olmus yaaa. ama soyledıklerıne bakılırsaa zor olsa gerek Allah sonunu hayr etsınn..

tugba nerde gorduler senııııı ben neden gormedımmm:8::8:

Orda gorduklerinin arasinda gamzede yaziyor ama sen daha iyi bilirsin gamze abla ahahaah

rabişcim sen daha takımda değildin benım bi resim ekleme maceram var:9::9::9::9:

bu arada şu olaya iyice acıklık getireyim.......takım olarak ;

fotosunu gördüklerimiz: dalin,gamze,juju,büşra,cornella

fotosunu görmediklerimiz: rabyas,zes,birsen,chentiq,toplight,aysun,biricikoğlumertuğ

rabişcim sen daha takımda değildin benım bi resim ekleme maceram var:9::9::9::9:

fotosunu görmediklerimiz: rabyas,zes,birsen,chentiq,toplight,aysun,biricikoğlumertuğ
hee ama ben yoktumm ben gormedımmm duymadım bılmıyorummm:9::9::9:

Albüm yapın kızlar ve sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayın...Kimse göremiyor hem, hemde arkadaşlarınızla tanışmış oluyorsunuz :31::31::31:

.

gamze benım salak kardesim senı silmiş faceden......sımdı telde konusuyoruz....tanımadım dedi....bende azarladım....neyse bir daha ekleriz sonra.....:21:

hee ama ben yoktumm ben gormedımmm duymadım bılmıyorummm:9::9::9:

Albüm yapın kızlar ve sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayın...Kimse göremiyor hem, hemde arkadaşlarınızla tanışmış oluyorsunuz :31::31::31:

.

evet albüm yapın.................isteriz isteriz:23::23::23::23:
ya birde chentiq,zes.sizin gercek isimleriniz nedir daha önce kaç kere sordum nıye cevap vermıyonuz siz bana..:30::30::30::30::30::30: adamı hasta etmeyinnnn leynnnnnn:9::9::9::9::9::9::9::9:

Senin menünü görünce kendimden utanıyorum büşrammmmmm, ben pislik bir insanım yaa :30::30::30: dünya önümde olsa yerim bu gün :43::43: hala ikna olamadım sanırım..motivasyonumu geri istiyorummmmmmmmmmmmm :47::47::47::47: dalin gelsede beni bir silkelese :43::43::43:

.

Ya ben de silkelenmek istiyorum.. Cumadan beri bas bas bağırıyorum kimse ilgilenmiyor.. son hafta mahvetti beni :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

merhaba kızlarrr ne alemdesınız bakemmm:16::16:

hemen menumu yazıyorumm

sabah

2 dilim ekmek
patateslı yumurta
peynır
5 zeytınn
1 cay kasıgı bal

ogle
yok

ara
cezeryee

aksam
yarım ekmekten bıraz az ekmek arası sucuk
2 bardak ayran
bıberıye tursusu

su:2 lt ye 1 bardak kaldı :)
spor:acık havada yuruyusss

bende menümü yazayım anca çene çalmışım. eee menüde iş olmayınca yazasım bile gelmiyor
sabah:
zeytin
peynir yumurta
sucuk 7-8 dilim
bal
kaymak
2-3 dilim ekmek
Öğle:
7 tane ızgara tavuk kanadı
1 bardak ayran
3 ceviz büyüklüğünde kurabiye
Ara