Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kızlar ben sizi çok merak ediyorum................
ayşenuru(dalin)
gamzeyi
büşrayı
meltemi(juju)
beni gördünüz..........diğer arkadaslarımızı da görmek isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52:

ya kızlar ben sizi çok merak ediyorum................
ayşenuru(dalin)
gamzeyi
büşrayı
meltemi(juju)
beni gördünüz..........diğer arkadaslarımızı da görmek isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52:

anaaaa sen beniii görmedin miiiiiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52:

anaa cıdden erkek olmus yaaa. ama soyledıklerıne bakılırsaa zor olsa gerek Allah sonunu hayr etsınn..

tugba nerde gorduler senııııı ben neden gormedımmm:8::8:

dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn, gel beni yerden yere vurrrr, yık dök parçalaa...kendime getirr datlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :47::47::47::47::47::47::47::47:

.

haaaaaaaaaaaaaaaa tamamm :D

anaa cıdden erkek olmus yaaa. ama soyledıklerıne bakılırsaa zor olsa gerek Allah sonunu hayr etsınn..

tugba nerde gorduler senııııı ben neden gormedımmm:8::8:

Orda gorduklerinin arasinda gamzede yaziyor ama sen daha iyi bilirsin gamze abla ahahaah

rabişcim sen daha takımda değildin benım bi resim ekleme maceram var:9::9::9::9:

bu arada şu olaya iyice acıklık getireyim.......takım olarak ;

fotosunu gördüklerimiz: dalin,gamze,juju,büşra,cornella

fotosunu görmediklerimiz: rabyas,zes,birsen,chentiq,toplight,aysun,biricikoğlumertuğ

rabişcim sen daha takımda değildin benım bi resim ekleme maceram var:9::9::9::9:

fotosunu görmediklerimiz: rabyas,zes,birsen,chentiq,toplight,aysun,biricikoğlumertuğ
hee ama ben yoktumm ben gormedımmm duymadım bılmıyorummm:9::9::9:

Albüm yapın kızlar ve sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayın...Kimse göremiyor hem, hemde arkadaşlarınızla tanışmış oluyorsunuz :31::31::31:

.

gamze benım salak kardesim senı silmiş faceden......sımdı telde konusuyoruz....tanımadım dedi....bende azarladım....neyse bir daha ekleriz sonra.....:21:

hee ama ben yoktumm ben gormedımmm duymadım bılmıyorummm:9::9::9:

Albüm yapın kızlar ve sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayın...Kimse göremiyor hem, hemde arkadaşlarınızla tanışmış oluyorsunuz :31::31::31:

.

evet albüm yapın.................isteriz isteriz:23::23::23::23:
ya birde chentiq,zes.sizin gercek isimleriniz nedir daha önce kaç kere sordum nıye cevap vermıyonuz siz bana..:30::30::30::30::30::30: adamı hasta etmeyinnnn leynnnnnn:9::9::9::9::9::9::9::9:

Senin menünü görünce kendimden utanıyorum büşrammmmmm, ben pislik bir insanım yaa :30::30::30: dünya önümde olsa yerim bu gün :43::43: hala ikna olamadım sanırım..motivasyonumu geri istiyorummmmmmmmmmmmm :47::47::47::47: dalin gelsede beni bir silkelese :43::43::43:

.

Ya ben de silkelenmek istiyorum.. Cumadan beri bas bas bağırıyorum kimse ilgilenmiyor.. son hafta mahvetti beni :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

merhaba kızlarrr ne alemdesınız bakemmm:16::16:

hemen menumu yazıyorumm

sabah

2 dilim ekmek
patateslı yumurta
peynır
5 zeytınn
1 cay kasıgı bal

ogle
yok

ara
cezeryee

aksam
yarım ekmekten bıraz az ekmek arası sucuk
2 bardak ayran
bıberıye tursusu

su:2 lt ye 1 bardak kaldı :)
spor:acık havada yuruyusss

bende menümü yazayım anca çene çalmışım. eee menüde iş olmayınca yazasım bile gelmiyor
sabah:
zeytin
peynir yumurta
sucuk 7-8 dilim
bal
kaymak
2-3 dilim ekmek
Öğle:
7 tane ızgara tavuk kanadı
1 bardak ayran
3 ceviz büyüklüğünde kurabiye
Ara