Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnnnnnnn kk nın çıtır güzel bayanları..:12::12:

okuldayım ama boşluk buldum girdim:1:

nasılsınız bakalım...:29:

fark olmaz mı mutlaka vardır.......
bu arada bu seren serengille diyet yapanlar haftada 3-5 kilo Allah ne verdıyse artık verıyorlar....anlamadım ben bu işi......:44::44::44:
haftada 3-4 kilo mu:53::53: nerdeymiş bakim o diyet azıcık inceleyeyim...

kızlar haftasonum düzensiz geçti... kaçırmışda olubilirim kaçırmamışda.. abartmışda olabilirim abartmamışda bilemiyorum 2 öğün yedim saatler düzensiz spor yok...

bu hafta kendimi cezalandırıp akşam yeşillik ve protein yiyeceğim sadece....

valla bende pastalar,makarnalar götürdüm .....hafta içi denge günlerimiz başlasın o zaman:27::27:

evet kızlar bende cezalıyım toparlamam lazım yoksa cumaya + çıkarım bugün tartıldım sabah izin var diye neredeyse 1 kilo + çıktım :53: benim vucut böyle işte hemen su ödem yağ ne varsa toplar 1 günlük kaçamaktan:27::27: o yüzden cumaya kadar toparlamak için akşamları aç yatacam anacım:31:

ama bırsenım cok prı yersem kas kas olmazmıyım cunku callende ypıorumya

menum
sabah 1 dılım peynır 4 kırma zeytın 1krem peynır 2 catal bogurtlen recelı 1 dılım ıncecık beyaz ekmek 5 kofte

ara sekersız 3 u bıarada 3 form bıskuvı

ogle yogurtlu ıspanak yemegı salata 5 dılım yagsız tavada kozlenmıs domates ekmek ceyrek dılım beyaz ekmek

ara ceyrek karakoy 4te 1 i

aksam 7 ızgara kofte yogurt yesıllık tam 2 kucuk lokma beyaz ekmek

2 kuru kayısı 10 fındık

2 lıtreden fazla su 30 dkk elıptık 30 mekık bunlar yapıldı 1 saatte callen yapıcam gece 11 de

vay anam vay menuye bak vuuu ben bu menuyle zayıflarmıyımkı hihihihihi

evvet yorumları alayım
kahvaltıda köfteyi nasıl yiyosun ben onu anlamadım o biraz fazla olmuş
KIZLAR MENUMU YAZIP CIKICAM CNM COK SIKKIN 3 AYLIK OLAN BEBEGIMIN PARMANI KESTIm OLSEM ONDAN IYIYDI ICIM YANIYOOO

sabah 1 poaca
aksam 8 kofte bıraz ekmk ıstah falan yok sporda yok
su 2 ltre
canım allahtan tırnak keserken olmuş olabilir böyle seyler geçmiş olsun
kızlarrrrrrrrrrrrr facebokunuz var mı? kullanıyor musunuz?????????????
benim var düzenli kullanıyordum ama işyerinden yasaklayınca evde düzenli giremiyorum

bende menümü yazayım anca çene çalmışım. eee menüde iş olmayınca yazasım bile gelmiyor
sabah:
zeytin
peynir yumurta
sucuk 7-8 dilim
bal
kaymak
2-3 dilim ekmek
Öğle:
7 tane ızgara tavuk kanadı
1 bardak ayran
3 ceviz büyüklüğünde kurabiye
Ara
10 badem
Akşam:
5 ceviz büyüklüğünde kurabiye

ve koca nihayetinde :27::27::27::27:bi göbek
tüm dünyayı yedim sanki
pazar gününe özel olsun ama juju duymasın fena olur :19::19::19:
akşam kurabiyeler biraz fazla olmuş tüm gün 8 kurabiye bal kaymak biraz abartmışız ZES
ya kızlar ben sizi çok merak ediyorum................
ayşenuru(dalin)
gamzeyi
büşrayı
meltemi(juju)
beni gördünüz..........diğer arkadaslarımızı da görmek isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52:
benim profildeki resmim 2008 den şimdi ondan bi 15 kilo fazlam var müsait olursam bi ara albüm yapayım gerçi kiloluyum diye pek resim çektirmiyom :(
Afedersn ama yazmadan gecemicem :) Ozellikle dunku aksam yemegin beni benden aldi hihi okuya okuya bitiremedim canim napmissin oyle :)

büşra cim akşam yemeği 4 yerfıstığı 2 badem 1 meyve kokteyli nesi fazla bacım yaa aşkolsun
bu arada haftasonu heopimiz abartmışız kendi adıma fazla abartmamaya çalıştım ama 2 günde gezmede olunca düzen bozuldu su az spor sadece ctesi vardı artık tekrar düzene girme zamanı

jujum sende dürümler pideler falan haftasonu abartmışın şekerim neyse hepimizin öyle oldu :) bu arada kızlar sabah 9 da açtım bu saate kadar oku oku bitmedi ne güzel sohbet etmişsiniz öyle herşeyi alıntılayadım sadece öenmli gördüklerimi alıntıladım o kadar

günaydınnnnnnnn kk nın çıtır güzel bayanları..:12::12:

okuldayım ama boşluk buldum girdim:1:

nasılsınız bakalım...:29:

haftada 3-4 kilo mu:53::53: nerdeymiş bakim o diyet azıcık inceleyeyim...

evet kızlar bende cezalıyım toparlamam lazım yoksa cumaya + çıkarım bugün tartıldım sabah izin var diye neredeyse 1 kilo + çıktım :53: benim vucut böyle işte hemen su ödem yağ ne varsa toplar 1 günlük kaçamaktan:27::27: o yüzden cumaya kadar toparlamak için akşamları aç yatacam anacım:31:
yanlış akşam aç yatma... salata ye bol bol hem aç yatmamış olursun hem düşük kalorili ve kilo yapmıcak bişeyler yemiş olursun..

jujum sende dürümler pideler falan haftasonu abartmışın şekerim neyse hepimizin öyle oldu :) bu arada kızlar sabah 9 da açtım bu saate kadar oku oku bitmedi ne güzel sohbet etmişsiniz öyle herşeyi alıntılayadım sadece öenmli gördüklerimi alıntıladım o kadar

valla bilemedim dürüm yedim ama iki öğün beslendim .. tartılamıyorumda regli yüzünden...

geçmişi okumak benim içinde kolay olmadı anam bu ne dedim döktürmüşler resmen

büşra cim akşam yemeği 4 yerfıstığı 2 badem 1 meyve kokteyli nesi fazla bacım yaa aşkolsun
bu arada haftasonu heopimiz abartmışız kendi adıma fazla abartmamaya çalıştım ama 2 günde gezmede olunca düzen bozuldu su az spor sadece ctesi vardı artık tekrar düzene girme zamanı[/QUOTE]

Ay yok onu demiyorum beeen bi ogunde dondurma falanda hupletmissin kalabalik bi ogundu yanlismi gordum acabaaaa pardon ya :)

Günaydın kızlllarrr...

aaaa elhaldülillah bende akrebimmmm

sen böyle düzensiz yemeye devam et güzelim ... ara lar yok öğlen yok.. sonra niye + çıktım de...

canım kaptanım, geçen hafta hiiiiiiç öyle yapmadım. her şeyim düzen içindeydi. veremeyince bu hafta sıyırdım kafayı...

kızlar haftasonum düzensiz geçti... kaçırmışda olubilirim kaçırmamışda.. abartmışda olabilirim abartmamışda bilemiyorum 2 öğün yedim saatler düzensiz spor yok...

bu hafta kendimi cezalandırıp akşam yeşillik ve protein yiyeceğim sadece....

Bu arada normale döneceğim inşallah. herkes bir şekilde zıvırtmış haftasonu.. kendi kendine de ceza vermiş :1: demekki arada psikolojiden çıkılabiliyor.. bu hafta en azından kilo almamaya çalışacağım..

Bu arada juju sana eriyorum bitiyorum :33::33::33:

kabızlık sorunu çeken arkadaslara ufak bir tavsiyem olmustu......bim de satılan sivribiber turşudan alın demiştim cumadan beri yiyorum imanım gevredi resmen...acıyı cok severım ....ama bu seferki felaket acıymıs ben kabızlıktan ziyade cok sevdıgım ıcın yıyorum .....ama o gundur ne yedıysem içimde kalmıyor:17::17:

hem metabolizmam çalısıyor,acıdan dolayı.....ama kendımı ejderha gibi hissettim agzımdan alev cıkıyordu:27::27::27::27:

Günaydın kızlllarrr...

canım kaptanım, geçen hafta hiiiiiiç öyle yapmadım. her şeyim düzen içindeydi. veremeyince bu hafta sıyırdım kafayı...

Bu arada normale döneceğim inşallah. herkes bir şekilde zıvırtmış haftasonu.. kendi kendine de ceza vermiş :1: demekki arada psikolojiden çıkılabiliyor.. bu hafta en azından kilo almamaya çalışacağım..

Bu arada juju sana eriyorum bitiyorum :33::33::33:

kuzum geçen haftan düzenlimiydi sence... detoks yapim ödem atim dedin ama tam tersi olmadımı...

evet bu hafta sonu bir benim sanıyordum ama herkez cozutmuş.. mühim olan kendi hatalarımız farkına varıp önlem almak bence.. ben farkındayım bana kilo bazında etkisi ne bilmiyorum ve meçhule yelken açıyorum dikkat edicem gereğinden fazla hemde .. cumaya kadar...

hayırdır kız naptımda erittim seni...:26:

kabızlık sorunu çeken arkadaslara ufak bir tavsiyem olmustu......bim de satılan sivribiber turşudan alın demiştim cumadan beri yiyorum imanım gevredi resmen...acıyı cok severım ....ama bu seferki felaket acıymıs ben kabızlıktan ziyade cok sevdıgım ıcın yıyorum .....ama o gundur ne yedıysem içimde kalmıyor:17::17:

hem metabolizmam çalısıyor,acıdan dolayı.....ama kendımı ejderha gibi hissettim agzımdan alev cıkıyordu:27::27::27::27:

katılıyorum canım acı metabolizmayı hızlandırır kabızlığada iyidir.. boşaltım sisteminde sorunu olanlara dokunabilir ama söyleyim...

bu arada hafta sonu çubuk tarçın aldım şimdi iş yerinde demledim içiyorum mis mis.... ara öğünümdede 2 yulafla bizküvi arasına 1 çk bal sürdüm yedim... işte mis gibi tatlı isteğimi önlemiş oldum..

vücutlarının benımkinden pek de bir farkı yok sankim:43::43::43::43:

$18.webp$16.webp$02.webp$08.webp$12.webp

maşallah size kızlarr ne güzelsiniz öyleeeeeeee:nazar::nazar::nazar::12::12:

valla sanırım geçmişi bugünlük okuyamıcam yoksa sabahlamam lazım:9:
sağol canım dünü saymazsak fena sayılmaz:29:

sağol canım hoşbuldum..:38:
ama bildirim yaptığım kiloda değilim sanırım bi gün kaçırsam hemen artıyor kilom:31:
dün biraz kaçırmışım...

aaaah benim bu sindirim sistemim keşke sonradan değişen bişey olsa hemen atardım:9::9:
tamam yarından itibaren düzeltiyoruz menüleri..
hem seni geçmem lazım geride kalamam:27:

:27::27: hodri meydan dı buu :52::52::52: :33:

.

1,5 saatlik bağ bahçe yürüyüşünden sonra 45 dakika koşu bandındada yürüdüm :))))

kızlar herkese iyi geceler. ben yavaş yavaş yatayım.yarın mesaii var ve yarın işim çk.. öpüldünüzz
aklıma bi fikir geldii;;;

yarın hiç kimse kaçamak yapmasınn nedersiniz :)) akşama günün birincisi ilan ederizz. ama sağlıklı şekilde.. :))) ben kendimle bu yarışa başlıyorum. çok uzak hedef olmadan sadece yarın için...

Tamam, bende varımmm :31:

şu mankenleri görünce aklıma geldi resim çekecem dedims durdum bi türlü çekemedim... Bende don sütyen bi kaç resim çekim kendim için bakim dışardan nası duruyom... Belkim halimi görür utanırım :17:

hmm değişik bişey cnm ilk defa görüorm denenebilir cok ınceleyemedm vaktm yok pek inceleym daha net bısı soylerım

esracııım cok guzelsın maasallah :nazar: bende gaza geldim 2 foto daha attım :1:
saol cnm sende cok gzlsin:nazar::nazar:
Hadi bakalıımm kepenkleri indiriyoruz.. menümü yazayım da sabah günaydın diyen kişiler yorum yapsın :1:

sabah:
mantarlı omlet
peynir
2 dilim ekmek
domates
2 tk tahin+ 2tk pekmez

ara yok
öğlen yok
ara yok

akşam:
1 tabak ıspanak
üstüne 100 gr kadar yoğurt

çayla 6 adet bisküvi :18::18: hemide kremalı :19::19:

not: hala beni hayata döndürecek bir babayiğit aranıyor. :25::25::25: yok mu tutup silkeleyecek.. geçen hafta dikkat ettiğim halde - çıkmam beni delirtiyor. resmen her şeyi yemek ve en azından bunun için - çıktım demek istiyorum. :47::47: Az biraz daha kilo verip ondan sonra sıkılaşayım ya.. Çok az kaldı.. 4 kilocuk!!!
cnm cok gzl menün tabi bskuvılerı oglen yeseydin daha gzldiii akşam olmamış hiç. senin kilon az yanı hedefine yakınsın zaten gram gram gtceksn bazen + görceksın takma bu kdr sadce spora agırlık ver biraz

ben asında hiç sevmem acıyı ama o turşuları seviorm bn genelde minik tombullardan alıydm pek etkili değil onlar bide sivrileri deneyimmmm:56::56:

owwwwwwwww amanınnn kiloyu fln geçtim o selülit neee:53::53::53:

bu arada herkese günaydınnnn birazdan yengemlere gitcem aradı poğca yapıomus sabah gayet kaçamaksız gzl bi kahvaltı yaptm o yuzden pogcadan yiyebiliirm sanıırm 1 tane akşamada çorbam var sadce onu içicem bakym belki yemek varsa yengemde ppogca yemem yemek yerım ama abartmıcagma söz verıorm herkesi öpüorum kendnize iyi bakın akşama grsuruz:119::119::119:

Günaydın arkadaşlarım, genzim yanıyor, midem bulanıyor, birazcık baş dönmemde var..Galiba benim metobolizmaya o kadar yüklenince iflas ettiii :26::26: offffff kendimi kötü hissediyorum, inşaallah geçer :26::26:

.

hmm değişik bişey cnm ilk defa görüorm denenebilir cok ınceleyemedm vaktm yok pek inceleym daha net bısı soylerım

saol cnm sende cok gzlsin:nazar::nazar:

cnm cok gzl menün tabi bskuvılerı oglen yeseydin daha gzldiii akşam olmamış hiç. senin kilon az yanı hedefine yakınsın zaten gram gram gtceksn bazen + görceksın takma bu kdr sadce spora agırlık ver biraz

ben asında hiç sevmem acıyı ama o turşuları seviorm bn genelde minik tombullardan alıydm pek etkili değil onlar bide sivrileri deneyimmmm:56::56:

owwwwwwwww amanınnn kiloyu fln geçtim o selülit neee:53::53::53:

bu arada herkese günaydınnnn birazdan yengemlere gitcem aradı poğca yapıomus sabah gayet kaçamaksız gzl bi kahvaltı yaptm o yuzden pogcadan yiyebiliirm sanıırm 1 tane akşamada çorbam var sadce onu içicem bakym belki yemek varsa yengemde ppogca yemem yemek yerım ama abartmıcagma söz verıorm herkesi öpüorum kendnize iyi bakın akşama grsuruz:119::119::119:

hadi bakim kazasız, belasız git gel....:5::5::5::5:

:27::27: hodri meydan dı buu :52::52::52: :33:

.

:9::9:haftada 1 kilonun üzerinde veriyorsun:nazar: valla ben o kadar verebilirmiyim bilmem.. bu hafta ilkti benim için 1 kilo verdim ya hemen havalandım:9:amaaaaaa senin çok gerinde kalmamam lazım:9:

:29::29:yav haftada 200 gr veriyorum bu hava nerden geldi bilmem fos çıkarım ben ama laf ağızdan bir kere çıkar..kısacası hee hodri meydan :52:

herkese kocamann gunaydınlarrrrr, mutlu bır hafta dılıyorummm:16::16:
ben haftaya kotu basladım tam 1 kg + dayım su an kızlarr. sanırım ılaclardan ve adet olcam ondann... bu hafta 2 kat dıkkatlı olmam lazımm...

Back
X