Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlarım, genzim yanıyor, midem bulanıyor, birazcık baş dönmemde var..Galiba benim metobolizmaya o kadar yüklenince iflas ettiii :26::26: offffff kendimi kötü hissediyorum, inşaallah geçer :26::26:

.

noldii bakim....bi nane limon iç iyi gelir belkim........

herkese kocamann gunaydınlarrrrr, mutlu bır hafta dılıyorummm:16::16:
ben haftaya kotu basladım tam 1 kg + dayım su an kızlarr. sanırım ılaclardan ve adet olcam ondann... bu hafta 2 kat dıkkatlı olmam lazımm...

günaydın cnm..büşra ile seni kulaklarınızdan çivilemek lazım.hani tartı yoktu....cumaya kadar bir daha cıkmak :20::20::20::20:

hmm değişik bişey cnm ilk defa görüorm denenebilir cok ınceleyemedm vaktm yok pek inceleym daha net bısı soylerım

saol cnm sende cok gzlsin:nazar::nazar:

cnm cok gzl menün tabi bskuvılerı oglen yeseydin daha gzldiii akşam olmamış hiç. senin kilon az yanı hedefine yakınsın zaten gram gram gtceksn bazen + görceksın takma bu kdr sadce spora agırlık ver biraz

ben asında hiç sevmem acıyı ama o turşuları seviorm bn genelde minik tombullardan alıydm pek etkili değil onlar bide sivrileri deneyimmmm:56::56:

owwwwwwwww amanınnn kiloyu fln geçtim o selülit neee:53::53::53:

bu arada herkese günaydınnnn birazdan yengemlere gitcem aradı poğca yapıomus sabah gayet kaçamaksız gzl bi kahvaltı yaptm o yuzden pogcadan yiyebiliirm sanıırm 1 tane akşamada çorbam var sadce onu içicem bakym belki yemek varsa yengemde ppogca yemem yemek yerım ama abartmıcagma söz verıorm herkesi öpüorum kendnize iyi bakın akşama grsuruz:119::119::119:
görüşürüz canımmmm...:3:
Günaydın arkadaşlarım, genzim yanıyor, midem bulanıyor, birazcık baş dönmemde var..Galiba benim metobolizmaya o kadar yüklenince iflas ettiii :26::26: offffff kendimi kötü hissediyorum, inşaallah geçer :26::26:

.

tansiyonun mu düştü acaba..
vucudun yoruldu demek..canım dinlen yat nane limon iç..süt iç azıcık uzan:38:
geçmiş olsun...

gamze_m

dikkat et kendine kuzum havalar şakaya gelmiz beslenmene dikkat et ki hastalanmanda kolay kolay olmasın...

rabyas

sende katıl bakalım kaçamaklılar kervanına ama cumaya kadar o + yı - ye çeviricez azimliyiz...

aysunayy

kuzum dalinle gamzeden uzak dur bak ben dalinle yarışıcaktım güya noldu tıssssss veremem ben okadar

garfield06

hadi bakalım akşama menünü bekliyorum kaçamak nekadar yapılacak...

bu arada pazartesi tartılma konusuna sınır mı getirdiniz kız.. biri tartılıyo biri niye tartıldın diyo...

ben normalde tartılıyordum bu hafta dışında.. hafta sonu kaçamağımın bana neye mal olduğunu anlıyordum ...

gamze_m

dikkat et kendine kuzum havalar şakaya gelmiz beslenmene dikkat et ki hastalanmanda kolay kolay olmasın...

rabyas

sende katıl bakalım kaçamaklılar kervanına ama cumaya kadar o + yı - ye çeviricez azimliyiz...

aysunayy

kuzum dalinle gamzeden uzak dur bak ben dalinle yarışıcaktım güya noldu tıssssss veremem ben okadar

garfield06

bu arada pazartesi tartılma konusuna sınır mı getirdiniz kız.. biri tartılıyo biri niye tartıldın diyo...

ben normalde tartılıyordum bu hafta dışında.. hafta sonu kaçamağımın bana neye mal olduğunu anlıyordum ...

evet meltemcımm ınsallah + lar - olacakkkk:16:

ama pzt tartılabılıyoduk sankı yanlısmı hatırlıyorummmm:26:

gamze_m

rabyas

aysunayy

garfield06

hangi ara pzt tartılalım dedınız cızzzzzz valla hatırlamadım.......ben pzt mümkün değil çıkmam tartıya o kadar kacamaktan sonra.....hafta da 1 kere cıkıyorum artık herkes biliyor cuma benım tartı günüm:):32::32:
tartım da ortada hiç dikkatimi çekmiyor valla:1:

rabiş foto eklemeyı unutma:27::27::27::27::27:

aysun; seni de çok merak edıyorum akşam sende koy....şöyle endamına bir bakalım:27:

herkese kocamann gunaydınlarrrrr, mutlu bır hafta dılıyorummm:16::16:
ben haftaya kotu basladım tam 1 kg + dayım su an kızlarr. sanırım ılaclardan ve adet olcam ondann... bu hafta 2 kat dıkkatlı olmam lazımm...

gamze_m

rabyas

aysunayy

garfield06

anaaaaaaaaaaaa... hiç haberim yok. benim en son bildiğim kesinlikle tartıya çıkılmayacak. çünkü + ları görünce motive bozuluyor.. hattı cornicim bile düzelmişken noluuuuoo... bi de jujudan itiraflar her ptesi çıkıyordum diyor yaa :44::44::44:

Bu hafta eriyeceğim biteceğim kaptanım öyle diyor... gamzecim geçmiş olsun hemen iyileş bak bugün callen teyzeye başlayacaktık unuttun mu...

gamze_m

rabyas

aysunayy

garfield06

hehe benimkisi yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabı juju :52:
laf ağzdan çıktı bi kere :25:gamzeyle aynı kilodayız ama hızla uzaklaşacak benden..yerimde saymaya devam:27:

ya ben nasıl + 1 kilo çıktım aklım almıyoooooooo:25:

rabiş foto eklemeyı unutma:27::27::27::27::27:

aysun; seni de çok merak edıyorum akşam sende koy....şöyle endamına bir bakalım:27:

tamam canımmm söz...ilk fırsatımda ekleyeyim 1-2 foto:38:

Yaa pazartsi tartiliyoduk juju naaparsa onu yaparim bn hihihi amma çakalim ha :D tamam tamam bidaha tartilmcam bendeeee sadece cuma gunleriiiii sozzz

Gamze hanim ablaaa yat dinlen sicak seyler icin hasta olmaaaa :(

bende arada kacıyorum geri gelıyorum.....evin işleri birikti onları yapıyorum...diğer tarafta da yarısma var.haftanın tembeli seçilmek istemiyorum:9::9::9:

günaydın kızlar anca girebildim pc ye dün eşimin arkadşlrı gelmişti 2 aile 3 çocuk vardı varya beni perişan ettiler şuan kendimi üstümden tır geçmiş gibi hisediyorum çok yordular biri açmış yürürüş bandına yürüyor diğer makyaj malzemeleri çıkarmış yere dökmüş diğeri televizyonun kablosunu çıkarmış annelerie oturmuş çyını içiyo herşeyi kırıp döktüler 2 tane de genç kız vardı yardımfelan etmediler gıcık oldum onlara sehpa vereyim derkende sehpayı ayağıma düşürdüm parmağım kırıldı zannnettim anam kadın oralı bile olmadı onlar gidince girecektim nete ama evi toladım saat 12 olmuştu kimse yoktur diye girmedim çok gıcık oldum kadına çoçukları takip etmesi lazımama nerde hiç umrunda dahi değildi

günaydın kızlar anca girebildim pc ye dün eşimin arkadşlrı gelmişti 2 aile 3 çocuk vardı varya beni perişan ettiler şuan kendimi üstümden tır geçmiş gibi hisediyorum çok yordular biri açmış yürürüş bandına yürüyor diğer makyaj malzemeleri çıkarmış yere dökmüş diğeri televizyonun kablosunu çıkarmış annelerie oturmuş çyını içiyo herşeyi kırıp döktüler 2 tane de genç kız vardı yardımfelan etmediler gıcık oldum onlara sehpa vereyim derkende sehpayı ayağıma düşürdüm parmağım kırıldı zannnettim anam kadın oralı bile olmadı onlar gidince girecektim nete ama evi toladım saat 12 olmuştu kimse yoktur diye girmedim çok gıcık oldum kadına çoçukları takip etmesi lazımama nerde hiç umrunda dahi değildi

ayy cnm biran gözümün önünden gecırdım halini.....büyük konusmak istemıyorum da böyle kadınlarada deli oluyorum...çocugunu salıyorlar .....sende kapıları kilitleseydın.hiç ayıp olmazdı onların ayıbı çocukla ılgılenmedıklerı için......
o genc kızların da sucu yok en büyük suc analarında kalkın kızlar demıyor:47::47::47:

:9::9:haftada 1 kilonun üzerinde veriyorsun:nazar: valla ben o kadar verebilirmiyim bilmem.. bu hafta ilkti benim için 1 kilo verdim ya hemen havalandım:9:amaaaaaa senin çok gerinde kalmamam lazım:9:

:29::29:yav haftada 200 gr veriyorum bu hava nerden geldi bilmem fos çıkarım ben ama laf ağızdan bir kere çıkar..kısacası hee hodri meydan :52:

Vallahaaa geldimm, hasta olup bu savaşı direk kaybetmeye tahammülüm yok :1::1::1::1:

.

noldii bakim....bi nane limon iç iyi gelir belkim........

Canımmm, dün yediklerimden sonraa sabah hiç bişi canım istememişti, sevdacığımda kahve içmeye davet ettii, 1 lokma peynir ve çeyrrek elma yemiştim, o mideyle kahve ve üstüne bitki çayı içince zannediyorum ki ağır geldi yada zarar verdi midemeee :26::26: biraz uzandım şimdi daha iyiym fakat yemek görmeye hiç tahammülüm yok :50::50::50:

.

görüşürüz canımmmm...:3:

tansiyonun mu düştü acaba..
vucudun yoruldu demek..canım dinlen yat nane limon iç..süt iç azıcık uzan:38:
geçmiş olsun...

Yok gülüm yokk, midem bulandı çok yemekten :1::1::1: uzandım birazcık daha iyiyimm, tansiyonum düşmemiştir sanırım :1::1:

.

Canımmm, dün yediklerimden sonraa sabah hiç bişi canım istememişti, sevdacığımda kahve içmeye davet ettii, 1 lokma peynir ve çeyrrek elma yemiştim, o mideyle kahve ve üstüne bitki çayı içince zannediyorum ki ağır geldi yada zarar verdi midemeee :26::26: biraz uzandım şimdi daha iyiym fakat yemek görmeye hiç tahammülüm yok :50::50::50:

.

haftasonu bende halsızdım ya eşimde halsızdı...sanırım havalardan oluyor...bu havalar hepimizi aldatıyor.mevsim geçişi de var......

gamze_m

rabyas

aysunayy

garfield06

Canım kaptanım benim yaaaa, sen nasıl güzel bir insansın..tamam çok şükür daha iyiym ve hastalanmak istemiyorum..benimde çok istediğim bir şey var bu haftaaa..Hadiii kızlarrr hep beraberrr 1. olmak iççin elimizden geleni yapalım bu haftaaa, az yemek çok sporla başrı kazanalımm ne olurrrrrrrrrrrrr :46::46::46::46:

.

Back
X