Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamze sen bana face lnkını deılde avatar lınkını yollamısın 7 tane falan su avatarında sallanan karının resmı cıkıyo pekı face avatarında nası bı resım var ben 1 kaç tane buldum ama

gamze sen bana face lnkını deılde avatar lınkını yollamısın 7 tane falan su avatarında sallanan karının resmı cıkıyo pekı face avatarında nası bı resım var ben 1 kaç tane buldum ama

.....................:27::27::27:

Son düzenleme:
ben cuma gün çok istememe rağmen teknik sorunlar yüzünden yapamamıştım sabahleyinde eşime vermeyi unuttum dvd yapsın diye bizim laptop desktop gibin fişini çıkarınca çalışmıyo onunda cd si bozuk o yüzden evde dvd ye çeviremedi eşim olmadı sıpalar yattıktan sonra çalışma odasından salona getireyim laptop u orda yapayım laptop ın durduğu oda da adım atacak yer yok o yüüzden başlayamadım yaa bende başlamak istiyorummm :30::30:

hımmm nerden baslasam sımdı dusmus gene cenenız

GARFİELD once sana bı fırcamı atayımda sonra sadede geleyım tubısımın paylastıgı resımlerı gordunmu ıste onlara ozenıyosan kola ıcmeye devam et baskada lafım yok kokorec ekmege gelıncede onu ye cok cnn ıstıyosa ama aksamı cok az ye dengelesın

UKYO cum en sınır oldugum seydır ve 3 cocugum var bır kjere bu duruma dusmemısımdır baskasının evınde cayıra salınan cocuklardanda nefret edıorum analarındanda bn cocuklarım kucuk dıye dısarı cıkmam ev oturmasına ghıtsem bıle kıcım yer gormez hep peslerındeyım.evın halını tahmın edebıılmek bnm ıcın zor deıl zıra bnm hergunkı halım hihihi

JUJU cum callene baslamakla ıyı edersın tatlım basbas bagrıyorum kızlara baslayın dıyorum ama cogu umursamıyo ben bılıyorum 1-2 ay sonra yapanalrı gorunce keske yapsaydık dıcekelr.ılk 3 gun zorlanırsın sonra alısıosun cnm ınan bana

CHENTIQ cım sen sanırım lahana detoksunu yapamadın yoksa sonuc alman ısten bıle deıl ben aldım cunku.sılkelenme mevzusuna gelınce tembelsın tembel ben 2 ay bıle olmadı 95 kılodan suan 78 e dustum bende otursaydım habıre bende veremezdım sporuna agırlık ver 1 aydan fazladır su 5 kıloyu veremedın :47: yaz gelıyo benım pacalar tutstu.yaza sısko mu gırmek ıstıyosun hem cokta kılon yok su callenı 1 ay yapsan 6 gunde 1 ara verıp o fazladan 5 kıloyu vermıs olursun zaten sen cok sıkma 3 aya yay senın yerınde olsam coktan mezundum

GAMZE m sana gelıncede yeme ıstegın reglıden olabılır o an baska seylerle ugras yada aklına kılolu hallerını getır kewndıne tekrar bolemı olmak ıstersın dıye sor anında gecer ıstegın ıllakı krıze gırdıysen ev vardır bıskuvı tarzı bısıy 1 tahne al ve mınnacık lokmalar halınde uzun uzun cgne tadını alarak ye o bastırır.sakın kızlar yenılmeyın nefsınıze sakınnnnn .bolo bol dınlen cnm 1-2 gun spor yapma

CORNELLA m o paylastıgın resımler ıyı olmus cola ıcenler ın gozune gozune sokmak lazımdı.bende cok selulıt vardı 1 senedır hayatımdan kolayı cıkardım spora basladım dıyete basladım yok denecek kadar azaldı.kılodan daha beter o melet

AYSUNAY ım kabızlıgın ıcın safranı onerırım haftada 4 gun yogurda karıstırıp ye ben ole yaptım duzeldı kabızlıgım ama cok yeme bu seferde karın agrısı yapıo tam bı tahlıye uzmanı :9::9::9:

ınsallah unuttugum kımse yoktur gozume carpanlar bunlar oldu
anam safranı nası içicez bende safran almıştım ama dal dal tütün gibi bişi bu

kızlar bende hıc ıyı degılım dungece kabus gıbıydı aksamdan dıs agrım basladı gece 1 de sıddetlendı yattık 1 bucukta saat 2.30a kadar uyumusum sonra ole bır agrıyla uyandımkı beynım bogazım kulagım uyusmus dıs agrısından gozlerımden yaslar akıyo kalktım agrı kesıcı yenı aldım dıye almadım tuzlu suyla gargara yaptım banamısın demedı dısınol surdum ama bayagıda yuttum oda kesmedı 2-3 saat sonra artık oluyorum sandım agrıdan aldım kolonya sısesını sıktım agzıma agzımın ıcı kezzap dokmus gıbı yandı 1 damla bogazıma kacınca hepsını yuttum.mıdem yandı ama hala dısım gecmedı gene doldurdum kolonyayı agzıma okadar gozum donmuskı agrısına dayanamıyorum yoksa bole bıseyı kımse yaptıramaz bana ouda yanlıslıkla yuttummu.agrı bıraz hafıfledı ohh be dedım.10 dakıka ancak gecmıstıkı bırden ıcım bosaldı sankı kemıklerımı almıslar gıbı bombos hıssetmeye basladım ellerım soguk terlemeye ve tıtremeye basladı basım donmeye gozum kararmaya basladı esım uyuyodu bende zar zor yatak odasına kadar gıttım esımı durttum uyanmadı ama sesım cıkmıyo yuksek sesle seslenıyım dıyorum cıkmıyo sesım gozumun onu karardı benekelr gormeye basladım onu durtcek takatımde kesılınce yataga yıgıldım kaldımgoz kapakalrım kapanıyo ben kapamamaya ugrasıyorum yarım saat o sekılde kaldım mıde bulantım sıddetlendı ve banyoya gıttım ıstıfra ettım.lavabonun onune yıgıldım kendımden gecmedım ama.sonra elımı yuzumu yıkadım odaya gectım basım fena donuyo.dıs agrısı kalmadı ama hıc.sonra bebek acıktı uyandı kalkayım ona mama ıcın dedım ayakta duramıyorum sankı koca bı buyuk ıcmıs gıbıydım resmen sarhos olmusum kızlar cakır keyıfım.bas donuyo gozler yuvasında donerken tum oda donuyo falan saga sola yalpaya yalpaya gezıyorum saat oldu 5 bnm adamda olum uykusunamı yattı nedır gozunu acmadı olup gıtsem haberı yok.ufak capta bı zehırlenme yasadım sanırım.ıstıfra edınce bıraz rahatladım ama edemeseydım hastanelık olcaktım.sabah 9 da ıkızler uyandı ben kafayı kaldıramıyorum dunden kalma gıbıyım.suan kalmadı sersemlık gectı ama dun geceyı yasamıs syamıyorum.kolonyadan sarhos olunurmu ya :26:

ahhh dalin ahhhhhhhhh kızım bi gününde normal geçmizmi senin.... ne badireler atlatmışsın... eee diş işini hallettin mi bari ya yaptır ya çektir anam manyakmısın acı çekiyon

kızlar aşağıdaki listeyi her ayın başında püsküüt hazırlıyor ,,, şubat ayın başında hazırlanan listede şuan yarışan yarışmacılar arasında genel sıralamamızı işaretledim... ilk 10 kişiyi sabit bıraktım aradakileri sildim bizim takımdakilerin kaçıncı olduklarını görmesi açısından...

1 . fatoş0808 *6.Takım* ( 37,50 / 27,78% ) @ 05.08.11 # 135,00 # 97,50
2 . anşaaa *7.Takım* ( 24,00 / 25,26% ) @ 24.12.10 # 95,00 # 71,00
3 . zeburus *4.Takım* ( 18,10 / 21,55% ) @ 28.09.12 # 84,00 # 65,90
4 . TrulyScrumptious *9.Takım* ( 20,00 / 20,83% ) @ 14.10.11 # 96,00 # 76,00
5 . bahayk *7.Takım* ( 13,20 / 20,00% ) @ 20.01.12 # 66,00 # 52,80
6 . tubis87 *4.Takım* ( 16,10 / 18,99% ) @ 10.08.12 # 84,80 # 68,70
7 . banusultan *2.Takım* ( 14,50 / 18,13% ) @ 03.12.10 # 80,00 # 65,50
8 . gurbet_dmr *13.Takım* ( 16,40 / 16,84% ) @ 18.05.12 # 97,40 # 81,00
9 . garden *1.Takım* ( 16,60 / 16,27% ) @ 21.10.11 # 102,00 # 85,40
10 . Pasam3405 *7.Takım* ( 15,00 / 15,79% ) @ 03.02.12 # 95,00 # 80,00
...
...
38 . dalin26 ( 5,80 / 6,53% ) @ 11.01.13 # 88,80 # 83,00
...
54 . cornella ( 2,90 / 3,92% ) @ 11.01.13 # 74,00 # 71,10
...
58 . Gamze_M ( 2,60 / 3,61% ) @ 25.01.13 # 72,00 # 69,40
...
70 . biricikoglumertug ( 2,30 / 2,88% ) @ 11.01.13 # 80,00 # 77,70
71 . ZES ( 2,30 / 2,77% ) @ 11.01.13 # 83,00 # 80,70
...
73 . birsen-deniz ( 1,80 / 2,63% ) @ 18.01.13 # 68,40 # 66,60
...
75 . ukyo ( 1,60 / 2,13% ) @ 18.01.13 # 75,00 # 73,40
...
77 . garfield06 ( 1,50 / 2,11% ) @ 18.01.13 # 71,00 # 69,50
78 . gibisankiacaba ( 1,90 / 2,07% ) @ 18.01.13 # 92,00 # 90,10
...
80 . aysunayy ( 1,30 / 1,90% ) @ 11.01.13 # 68,50 # 67,20
...
89 . busramnmn ( 0,30 / 0,45% ) @ 18.01.13 # 66,00 # 65,70
...
104 . *JUJU* ( -9,90 / -12,79% ) @ 05.10.07 # 77,40 # 87,30

NOTLAR:
Tabloda yer alan bilgiler sırasıyla şu şekildedir:
Toplam yarışmacılar arasında kaçıncı olduğu
Yarışmacının adı
Yarışmaya girdiği ilk günden bugüne kadar verdiği / aldığı toplam kilo
Yüzde olarak kaybettiği kilo oranı (sıralamada bu bilgi baz alınıyor.)
Yarışmaya giriş tarihi
Yarışmaya girdiği tarihteki kilosu
Tablonun hazırlandığı etap tarihindeki kilosu
Verilen toplam kilo; "294. Etap kilosu - Yarışmaya kayıt tarihindeki kilo" formülüyle hesaplanmaktadır.
Sıralama, "Toplam Kilo Kaybı (%)" baz alınarak yapılmaktadır.
Herhangi bir sebeple ayrıldıktan sonra yeniden dönen üyelerin başlangıç kilosu olarak, Cuma Yarışmasına katıldıkları ilk tarihteki kiloları temel alınır.
Sözkonusu liste her yeni ay başında güncellenecektir.

evet hatırlıyorum.dıyorumya ıcımden dedımkı ınsanlar olurken bolemı hıssedıyolar.eger kusmasaydım cok az kalmsıtı kendımden gecmeme ama allahtan bulantı sıddetlendı bayagı kustum.ben bukadar olucanı tahmın etmedım yuttugumda aptal gıbı 2 kez yaptım bunu sabah esıme anlattım cok kızdı bana :43:
geçniş olsun dalincim...

günaydın kızlar anca girebildim pc ye dün eşimin arkadşlrı gelmişti 2 aile 3 çocuk vardı varya beni perişan ettiler şuan kendimi üstümden tır geçmiş gibi hisediyorum çok yordular biri açmış yürürüş bandına yürüyor diğer makyaj malzemeleri çıkarmış yere dökmüş diğeri televizyonun kablosunu çıkarmış annelerie oturmuş çyını içiyo herşeyi kırıp döktüler 2 tane de genç kız vardı yardımfelan etmediler gıcık oldum onlara sehpa vereyim derkende sehpayı ayağıma düşürdüm parmağım kırıldı zannnettim anam kadın oralı bile olmadı onlar gidince girecektim nete ama evi toladım saat 12 olmuştu kimse yoktur diye girmedim çok gıcık oldum kadına çoçukları takip etmesi lazımama nerde hiç umrunda dahi değildi

ayyy sevmıyorum boyle sorumsuz ınsanları yaaa nasıl bu kadar rahat olabılıyorlar aklım almıyooo....

gamzemmm, dalinn cok gecmıs olsun kızlarrrr:16:

ayyy sevmıyorum boyle sorumsuz ınsanları yaaa nasıl bu kadar rahat olabılıyorlar aklım almıyooo....

gamzemmm, dalinn cok gecmıs olsun kızlarrrr:16:

bazısı öyle oluyor gıcık oldum ama bidha ki böyle olmaz o zaman aççam ağzımı yumcam gözümü

jujucum safranın toz olanıda var aktarlarda yogurta karıstırıp ıcılıyo saolun kızlar badıre atlattık :)

bende gamzelerdeydım oturmaya ghıtıım hehehe burdan berı onun pcye gırdım callenetıcs ı kurdum sımdıde temızlık yapacam opuyorummm hepınızı

Call 1. gün bitti. bacaklarım titriyor. ve omuzlarım ağrıyor. kadın o kadar serbest bırakın gevşek gevşek dedi ama .. mümkün değil yapamıyorum

dalin çok büyük geçmiş olsun git dişçiye kurtul canım en azından 1 2 gider kurtulursun

hımmm nerden baslasam sımdı dusmus gene cenenız

GARFİELD once sana bı fırcamı atayımda sonra sadede geleyım tubısımın paylastıgı resımlerı gordunmu ıste onlara ozenıyosan kola ıcmeye devam et baskada lafım yok kokorec ekmege gelıncede onu ye cok cnn ıstıyosa ama aksamı cok az ye dengelesın

UKYO cum en sınır oldugum seydır ve 3 cocugum var bır kjere bu duruma dusmemısımdır baskasının evınde cayıra salınan cocuklardanda nefret edıorum analarındanda bn cocuklarım kucuk dıye dısarı cıkmam ev oturmasına ghıtsem bıle kıcım yer gormez hep peslerındeyım.evın halını tahmın edebıılmek bnm ıcın zor deıl zıra bnm hergunkı halım hihihi

JUJU cum callene baslamakla ıyı edersın tatlım basbas bagrıyorum kızlara baslayın dıyorum ama cogu umursamıyo ben bılıyorum 1-2 ay sonra yapanalrı gorunce keske yapsaydık dıcekelr.ılk 3 gun zorlanırsın sonra alısıosun cnm ınan bana

CHENTIQ cım sen sanırım lahana detoksunu yapamadın yoksa sonuc alman ısten bıle deıl ben aldım cunku.sılkelenme mevzusuna gelınce tembelsın tembel ben 2 ay bıle olmadı 95 kılodan suan 78 e dustum bende otursaydım habıre bende veremezdım sporuna agırlık ver 1 aydan fazladır su 5 kıloyu veremedın :47: yaz gelıyo benım pacalar tutstu.yaza sısko mu gırmek ıstıyosun hem cokta kılon yok su callenı 1 ay yapsan 6 gunde 1 ara verıp o fazladan 5 kıloyu vermıs olursun zaten sen cok sıkma 3 aya yay senın yerınde olsam coktan mezundum

GAMZE m sana gelıncede yeme ıstegın reglıden olabılır o an baska seylerle ugras yada aklına kılolu hallerını getır kewndıne tekrar bolemı olmak ıstersın dıye sor anında gecer ıstegın ıllakı krıze gırdıysen ev vardır bıskuvı tarzı bısıy 1 tahne al ve mınnacık lokmalar halınde uzun uzun cgne tadını alarak ye o bastırır.sakın kızlar yenılmeyın nefsınıze sakınnnnn .bolo bol dınlen cnm 1-2 gun spor yapma

CORNELLA m o paylastıgın resımler ıyı olmus cola ıcenler ın gozune gozune sokmak lazımdı.bende cok selulıt vardı 1 senedır hayatımdan kolayı cıkardım spora basladım dıyete basladım yok denecek kadar azaldı.kılodan daha beter o melet

AYSUNAY ım kabızlıgın ıcın safranı onerırım haftada 4 gun yogurda karıstırıp ye ben ole yaptım duzeldı kabızlıgım ama cok yeme bu seferde karın agrısı yapıo tam bı tahlıye uzmanı :9::9::9:

ınsallah unuttugum kımse yoktur gozume carpanlar bunlar oldu
valla ben ne yiyip içeceğimi şaşırdım..:31:
bazen iyi ama çoğu zaman kötüyüm..
birde nu deneyeyim dışarı ç:31:ktı:31:mda alayım..keten tohumuda yemiştim öyle yoğurda katıp ama 1-2 gün kullanınca bıraktım..birde bunu deneyeyim..

kızlar bende hıc ıyı degılım dungece kabus gıbıydı aksamdan dıs agrım basladı gece 1 de sıddetlendı yattık 1 bucukta saat 2.30a kadar uyumusum sonra ole bır agrıyla uyandımkı beynım bogazım kulagım uyusmus dıs agrısından gozlerımden yaslar akıyo kalktım agrı kesıcı yenı aldım dıye almadım tuzlu suyla gargara yaptım banamısın demedı dısınol surdum ama bayagıda yuttum oda kesmedı 2-3 saat sonra artık oluyorum sandım agrıdan aldım kolonya sısesını sıktım agzıma agzımın ıcı kezzap dokmus gıbı yandı 1 damla bogazıma kacınca hepsını yuttum.mıdem yandı ama hala dısım gecmedı gene doldurdum kolonyayı agzıma okadar gozum donmuskı agrısına dayanamıyorum yoksa bole bıseyı kımse yaptıramaz bana ouda yanlıslıkla yuttummu.agrı bıraz hafıfledı ohh be dedım.10 dakıka ancak gecmıstıkı bırden ıcım bosaldı sankı kemıklerımı almıslar gıbı bombos hıssetmeye basladım ellerım soguk terlemeye ve tıtremeye basladı basım donmeye gozum kararmaya basladı esım uyuyodu bende zar zor yatak odasına kadar gıttım esımı durttum uyanmadı ama sesım cıkmıyo yuksek sesle seslenıyım dıyorum cıkmıyo sesım gozumun onu karardı benekelr gormeye basladım onu durtcek takatımde kesılınce yataga yıgıldım kaldımgoz kapakalrım kapanıyo ben kapamamaya ugrasıyorum yarım saat o sekılde kaldım mıde bulantım sıddetlendı ve banyoya gıttım ıstıfra ettım.lavabonun onune yıgıldım kendımden gecmedım ama.sonra elımı yuzumu yıkadım odaya gectım basım fena donuyo.dıs agrısı kalmadı ama hıc.sonra bebek acıktı uyandı kalkayım ona mama ıcın dedım ayakta duramıyorum sankı koca bı buyuk ıcmıs gıbıydım resmen sarhos olmusum kızlar cakır keyıfım.bas donuyo gozler yuvasında donerken tum oda donuyo falan saga sola yalpaya yalpaya gezıyorum saat oldu 5 bnm adamda olum uykusunamı yattı nedır gozunu acmadı olup gıtsem haberı yok.ufak capta bı zehırlenme yasadım sanırım.ıstıfra edınce bıraz rahatladım ama edemeseydım hastanelık olcaktım.sabah 9 da ıkızler uyandı ben kafayı kaldıramıyorum dunden kalma gıbıyım.suan kalmadı sersemlık gectı ama dun geceyı yasamıs syamıyorum.kolonyadan sarhos olunurmu ya :26:
offfffffff canım çok geçmiş olsun.:26:ne kadar kötü olmuşsun..
dişçiye git ihmal etme sakın..o ağrı gene gelecek çünkü:26:
kızlar callen bana etkı etmeye basladı sanırım sabah uzerımı degıstırırken gobegımın yanında kalan sarkmalar one dogru kaymıs ve gozle gorulur azalmıs ve sudyenımın altından tasan et yıgını ıse artık yokk dıyettenmı callendenmı bılemem ama gobegım toparlanmaya basladı ve sankı bacakalrım daha ınce :46::46:
:46::46::46::46::46::46::46:
cornım alkole alısıgım uygun yer ve zamanda ıctıgım olur.ama hıc ıkı agız dolusu kolonya ıcılırmı mahvettı ıcımden bı ara sunu gecırdım yemın edıyorumkı ınsanlar olurken bolemı hıssedıyolar dıe bayagı moda gırmıstım yanı.80 derece kolonya mahvettı benı.ben dogumdan buyana 3 dısımı yaptırdım bırını yaptırıom dıgerı agrıyo ona gıdıom tam kurtuldum derken oburu agrıyo.sebebıde arka arkaya dogumlar dıslerımı bıtırdı

benim en çok korktuğum şeydir..hamile olunca dişlerin çok kötü oluyor diyorlar habire çünkü:26:
şimdi bile problamları var ozamanı düşünemiyorum

menüm.
kahvaltı
1 dl tam buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
2 zeytin
peynir çeşitleri

ara:yok

öğle:
1 kase nohut yemeği
2 lokma ekmek

ara:yok

akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt

suyumu tamamlarım..

spor yapmadım ama yürüdüm okul çıkışı

Son düzenleme:
sabah
2 dilim ekmek
peynir
1 dilim helva

öğlen
2 sarma
yeşil salat 4 5 çatal
rus salatası 2 çatal

akşam
peynir
zeytin
1 dilim ekmek

spor
2.5 saat sahlde yürürüşü

suuuuuuuu
içtim

aysunaycım bıtmıyokı bnm dıs derdım 1.nı yaptırıom 10 gun sonra baskası agrıyo onuda yaptırıyom 1 ay sonra baskası bıktım dıscıden ve yanagıma vurulan uyusturucudan bööööööööööö

ukyocumk haftada 4 gunde callen yap ıstersen

chentıq alısacaksın bebısım 2-3 gun sonra kalmıcak o acılar

karnım felaket acıktı ne yesem ne yesem dedım kendıme bı havuctartor yapayım hafıf olur hemde lezız pulobıberıde basarım ıcıne metabolızma patlaması yasarım dıye dusundum yoksa sabahı edemem fenalık gelır acayıp acımmm

menümm
sabah
1 dilim ekmek üzeri labne

ara
yok

oglen
1 cıkolatalı gofret(198 cal):17:

ara
yok

aksam
yarım kase corba
1 tabak nohut yemegı
salata tursu
yarım dılım ekmek

su:2 lt tamamlandı daha ıcerım
spor: yapamadım henuz

Call 1. gün bitti. bacaklarım titriyor. ve omuzlarım ağrıyor. kadın o kadar serbest bırakın gevşek gevşek dedi ama .. mümkün değil yapamıyorum

Ayyyyyy chentiq canım aynen yaaa, hepsini tam olarak yaptın mı? canım...

Bu arada dalinimmm ço0k teşekkürler bebemmmmmm..harikasın sen..iyiki tanımışım sizleriii..dalinimmm nasıl sağlıklı ve nasıl fayda göreceğimiz bir seans oldu :1::1::1: 6 gün yapıp pazara dinleneceğizz inşaallahh :21::21:

.

Back
X