Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende gittim aşurelik buğdayımı ocaga koydum......bizim ki aşagıda galatasarın macını seyredıyor komsularla.komsular yetmıyor sankim iş yerınden 2 tane de ark nı çağırdı...allahtan aşagıdalar bu baş agrısı ile çekemezdım valla.......
GS yenılıyordu 2-0 neysekı 3-2 öne geçmiş......yenılseydı biizmkini düşünemıyorum .....Allah korusun evi başımıza yıkardı üzüntüden....GS yenilince kafayı yiyorda:27::27::27:

4-2 oldu tugbammmmm:9::9::9:

bende metabolizma çayı yaptım onu içiyorum eşimde yanımda baklava yiyor bu nasıl dünya
o nasıl bi çayyy bende içeyimm :9::9:

birsen deniz bence de menün çok ii

selam kızlar . Benim hayin kocam bilgisayara el koydu nasıl sinir oldum. İşten geldim şu dalinin dediği karıya başladım 10 dk olmadan geldi bizimkisi vay efendim açmış gelir gelmez yemek yapsaymışım bi hışımla gittim mutfağa yemek yaptım. Tabi spor gitti yapamadım. Hem yemek yapıyorum hem söyleniyorum adama. Neysem bizimki uğraş uğraş big. Virüs mü bulaştırdı ne hala başında söyleniyor bende cepten yazıyorum anam ne zormuş..
Bu arada menüm

Sabah
İki yumurta

Ara
İki bisküvi arası 1 çk bal
İki kupa tarçın çayı

Öğle
Bulgur pilavı
Kuru fasulye
Yoğurt

İki saat sonra ara
Sekiz fındık

İki saat sonra
On fıstık

Akşam
Mercimek çorba
Salata
Haşlanmış tavuk göğsü

Ara
Armut
:46::46::46::46::46:

garfield 1 puaça için çok ağırrrr ceza :9::9::9: yoğut yada salata yeseydinn. vucudun sabaha kadar napcakk :40::40:

* Bir Trakyalının Aşk Mektubu :)

Nufut Gözlü Sevgilim Asibe,

Te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş edersin bea ...

Abe Allah belacımı versin seni çok severim.

Yatmaz mıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime...

Dünerim u tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin bea ...

Ekmekten sudan kesildim artıkın.

Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat oynarım.

Üldürdün beni beaa... Düşün bobam düşün...

Amet Aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum.

Akşamları sizin maallede sülerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını.

Duyarsın elbet. Ölmüş nenem bile dinner.

"Anlarım kızanım seni anlarım ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep...

İşte u zaman çeltik tarlasına döner gözlerim. Epten gene vıcık vıcık olur aalamaktan...

Şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beaa...

Aşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının.

Agana da süle düümesin artıkın beni. Sankim u iç aşık ulmamış.

Düver Alla düver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu beaa...

Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün bilem yaparım taa ne olsun beaa...

Süle anana akşama çıtlatsın bunları bobana.

Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin.

Buzmayasın adamın aklını.

Yarın gece Alil'le İsiin'i alırım yanıma, atarım seni Ismayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım bulabilceklermi..

Te ben adama bukuda sülerim başkada bişey sülemem...

Seni er şeyden çok seven sevgilin;

- Yolsuzların Kara Mümin

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

şükür şükür:D kesin ayaktadır şuanda.acayip fanatik ya:9::9:
şimdi yukarı gelir.......sanki aşagıda maçı izlememiş gibi özet görüntüleri bekler,izlemeden yatmaz.....

bizimkidee belgesel delisi replikleri bile bıliyo mılyon kere ızledıgı seyı tekrar ızleyebılıyo yaaaa:9::9::9::9:

şükür şükür:D kesin ayaktadır şuanda.acayip fanatik ya:9::9:
şimdi yukarı gelir.......sanki aşagıda maçı izlememiş gibi özet görüntüleri bekler,izlemeden yatmaz.....
bide yorumcuları dınlerler o goldu burda ofsayt var mac btmıs nie tartışıonuzzz:1:
o nasıl bi çayyy bende içeyimm :9::9:

:46::46::46::46::46:

garfield 1 puaça için çok ağırrrr ceza :9::9::9: yoğut yada salata yeseydinn. vucudun sabaha kadar napcakk :40::40:
valla naparsa yapsın isterse ölü taklidi yapsın umrumda değil bugüne kadr gecenin bi körü yediklerne saysın:1::1::1:
bizimkidee belgesel delisi replikleri bile bıliyo mılyon kere ızledıgı seyı tekrar ızleyebılıyo yaaaa:9::9::9::9:

garip yaratık bu erkekler:1::1:

selam kızlar . Benim hayin kocam bilgisayara el koydu nasıl sinir oldum. İşten geldim şu dalinin dediği karıya başladım 10 dk olmadan geldi bizimkisi vay efendim açmış gelir gelmez yemek yapsaymışım bi hışımla gittim mutfağa yemek yaptım. Tabi spor gitti yapamadım. Hem yemek yapıyorum hem söyleniyorum adama. Neysem bizimki uğraş uğraş big. Virüs mü bulaştırdı ne hala başında söyleniyor bende cepten yazıyorum anam ne zormuş..
Bu arada menüm

Sabah
İki yumurta

Ara
İki bisküvi arası 1 çk bal
İki kupa tarçın çayı

Öğle
Bulgur pilavı
Kuru fasulye
Yoğurt

İki saat sonra ara
Sekiz fındık

İki saat sonra
On fıstık

Akşam
Mercimek çorba
Salata
Haşlanmış tavuk göğsü

Ara
Armut

Aslında böyle verilen kilolar belkide geri alınmaz ama ben sabredemiyorum yaaa, daha katı yaparak kısa sürede vermeyi çoookkk istiyorumm :52::52::52:

.

ben geldimmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119:

menümdenn başlayım bakalım

sabah
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara
1 ekşi elma

öğlen
1 tane ev yapımı poğça

akşam
yok(poğcanın cezası:1:)