- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.741
kaptanım çokmu olmuş sanki:44::44:
juju güya bugün sadece protein- sebze yiyecekti

maşallah protein-sebze dışında her şeyı yemiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptanım çokmu olmuş sanki:44::44:
bende gittim aşurelik buğdayımı ocaga koydum......bizim ki aşagıda galatasarın macını seyredıyor komsularla.komsular yetmıyor sankim iş yerınden 2 tane de ark nı çağırdı...allahtan aşagıdalar bu baş agrısı ile çekemezdım valla.......
GS yenılıyordu 2-0 neysekı 3-2 öne geçmiş......yenılseydı biizmkini düşünemıyorum .....Allah korusun evi başımıza yıkardı üzüntüden....GS yenilince kafayı yiyorda
o nasıl bi çayyy bende içeyimmbende metabolizma çayı yaptım onu içiyorum eşimde yanımda baklava yiyor bu nasıl dünya
birsen deniz bence de menün çok ii
selam kızlar . Benim hayin kocam bilgisayara el koydu nasıl sinir oldum. İşten geldim şu dalinin dediği karıya başladım 10 dk olmadan geldi bizimkisi vay efendim açmış gelir gelmez yemek yapsaymışım bi hışımla gittim mutfağa yemek yaptım. Tabi spor gitti yapamadım. Hem yemek yapıyorum hem söyleniyorum adama. Neysem bizimki uğraş uğraş big. Virüs mü bulaştırdı ne hala başında söyleniyor bende cepten yazıyorum anam ne zormuş..
Bu arada menüm
Sabah
İki yumurta
Ara
İki bisküvi arası 1 çk bal
İki kupa tarçın çayı
Öğle
Bulgur pilavı
Kuru fasulye
Yoğurt
İki saat sonra ara
Sekiz fındık
İki saat sonra
On fıstık
Akşam
Mercimek çorba
Salata
Haşlanmış tavuk göğsü
Ara
Armut
4-2 oldu tugbammmmm![]()
* Bir Trakyalının Aşk Mektubu :)
Nufut Gözlü Sevgilim Asibe,
Te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş edersin bea ...
Abe Allah belacımı versin seni çok severim.
Yatmaz mıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime...
Dünerim u tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin bea ...
Ekmekten sudan kesildim artıkın.
Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat oynarım.
Üldürdün beni beaa... Düşün bobam düşün...
Amet Aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum.
Akşamları sizin maallede sülerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını.
Duyarsın elbet. Ölmüş nenem bile dinner.
"Anlarım kızanım seni anlarım ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep...
İşte u zaman çeltik tarlasına döner gözlerim. Epten gene vıcık vıcık olur aalamaktan...
Şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beaa...
Aşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının.
Agana da süle düümesin artıkın beni. Sankim u iç aşık ulmamış.
Düver Alla düver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu beaa...
Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün bilem yaparım taa ne olsun beaa...
Süle anana akşama çıtlatsın bunları bobana.
Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin.
Buzmayasın adamın aklını.
Yarın gece Alil'le İsiin'i alırım yanıma, atarım seni Ismayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım bulabilceklermi..
Te ben adama bukuda sülerim başkada bişey sülemem...
Seni er şeyden çok seven sevgilin;
- Yolsuzların Kara Mümin
şükür şükürkesin ayaktadır şuanda.acayip fanatik ya
şimdi yukarı gelir.......sanki aşagıda maçı izlememiş gibi özet görüntüleri bekler,izlemeden yatmaz.....
bizimkidee belgesel delisi replikleri bile bıliyo mılyon kere ızledıgı seyı tekrar ızleyebılıyo yaaaa![]()
napcan hacı idare etcennnnnnn![]()
bide yorumcuları dınlerler o goldu burda ofsayt var mac btmıs nie tartışıonuzzzşükür şükürkesin ayaktadır şuanda.acayip fanatik ya
şimdi yukarı gelir.......sanki aşagıda maçı izlememiş gibi özet görüntüleri bekler,izlemeden yatmaz.....
valla naparsa yapsın isterse ölü taklidi yapsın umrumda değil bugüne kadr gecenin bi körü yediklerne saysıno nasıl bi çayyy bende içeyimm
garfield 1 puaça için çok ağırrrr cezayoğut yada salata yeseydinn. vucudun sabaha kadar napcakk
![]()
bizimkidee belgesel delisi replikleri bile bıliyo mılyon kere ızledıgı seyı tekrar ızleyebılıyo yaaaa![]()
selam kızlar . Benim hayin kocam bilgisayara el koydu nasıl sinir oldum. İşten geldim şu dalinin dediği karıya başladım 10 dk olmadan geldi bizimkisi vay efendim açmış gelir gelmez yemek yapsaymışım bi hışımla gittim mutfağa yemek yaptım. Tabi spor gitti yapamadım. Hem yemek yapıyorum hem söyleniyorum adama. Neysem bizimki uğraş uğraş big. Virüs mü bulaştırdı ne hala başında söyleniyor bende cepten yazıyorum anam ne zormuş..
Bu arada menüm
Sabah
İki yumurta
Ara
İki bisküvi arası 1 çk bal
İki kupa tarçın çayı
Öğle
Bulgur pilavı
Kuru fasulye
Yoğurt
İki saat sonra ara
Sekiz fındık
İki saat sonra
On fıstık
Akşam
Mercimek çorba
Salata
Haşlanmış tavuk göğsü
Ara
Armut
ben geldimmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119:
menümdenn başlayım bakalım
sabah
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 ekşi elma
öğlen
1 tane ev yapımı poğça
akşam
yok(poğcanın cezası)
su 2 lt
spor yok şimdi 1 elma yıyebiliirm
Aslında böyle verilen kilolar belkide geri alınmaz ama ben sabredemiyorum yaaa, daha katı yaparak kısa sürede vermeyi çoookkk istiyorumm
.
tatlımm güzel fındık yemişsinn aralardaaa![]()
uykunuz yok mu sizin anacım........![]()
Offfffffffff patladım sıkıntıdannnn, acıktım birdeeeee..Asla yemedim tabiki amaaa normal insan olmak istiyorum artık yaaaa
.