Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

offf kızlar bugün eşim izinliydi dışardaydım giremedim geçmişi okuyim dedim valla yarıda kaldı :37::37: oku oku bitiremedim
menüm
sabah domates peynir 3 zeytin 3 tane patates kızartması 2 dilim ekmek

öğle yok

ara 1 elma 2 form çubuk

akşam 1 tabak et sote 2 kaşık pilav ayran

1 fincan nescafe

offf kızlar bugün eşim izinliydi dışardaydım giremedim geçmişi okuyim dedim valla yarıda kaldı :37::37: oku oku bitiremedim
menüm
sabah domates peynir 3 zeytin 3 tane patates kızartması 2 dilim ekmek

öğle yok

ara 1 elma 2 form çubuk

akşam 1 tabak et sote 2 kaşık pilav ayran

1 fincan nescafe

Offffffffffffff offfffffffffffffff açlıktan ölmüşkenn bu menüyü okumak hiç iyi olmadı beeee :27::27::27::27::27:

.

bugün doğru düzgün gelemedim işlerim çoktu. hemen menümü yazayım çıkayım
sabah: yok
öğle:
1 tabak kıymalı lahana,
yarım kase yoğurt,
biraz ıspanak salatası
Ara:
15 badem
10 fındık
akşam:
kalan ıspanak salatasının devamını yedim
1 kase yoğurt

bugün doğru düzgün gelemedim işlerim çoktu. hemen menümü yazayım çıkayım
sabah: yok
öğle:
1 tabak kıymalı lahana,
yarım kase yoğurt,
biraz ıspanak salatası
Ara:
15 badem
10 fındık
akşam:
kalan ıspanak salatasının devamını yedim
1 kase yoğurt

Güzel valaaa. az ama özzz :1::1:

.

uyuyakalmışım menülere yorum yapamadım üzgünüm..

sabah:
1tk tahin 1 tk pekmez
1,5 dilim bugday ekmek
peynir
1 dilime yakın hiindi jambon

ara:
boza
sütlü neskafe

öğle:
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 kase yoğurt

akşam:
1 tabak ıspanak yemegı
1 kase yoğurt

akşamüstü
1 adet piko
1 bardak sütlü nesakafe

uyanır uyanmaz geldim umarım uykum kaçmadan geri uyurum :31:

uyuyakalmışım menülere yorum yapamadım üzgünüm..

sabah:
1tk tahin 1 tk pekmez
1,5 dilim bugday ekmek
peynir
1 dilime yakın hiindi jambon

ara:
boza
sütlü neskafe

öğle:
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 kase yoğurt

akşam:
1 tabak ıspanak yemegı
1 kase yoğurt

akşamüstü
1 adet piko
1 bardak sütlü nesakafe

uyanır uyanmaz geldim umarım uykum kaçmadan geri uyurum :31:

:46::46::46::46::46::46:

cıdden yukleyemeyen yuklemek ısteyen yapamayan olursa tr dublajını ben hallederım kızlar ayıpsınızz :40::40:

kız hadi bana da çözüm bul... benim herif bilgisayara el koyunca bende tv den yapim dedim...tv den youtube girdim aradım bulamadım . bilgisayardakini belleğe aldım öyle taktım tvye ama nası bi formatsa göstermedi... normalde bellekten film izliyorum tv de ama bunu çalmadı ...

juju nerde acep? yemek yıyordur o şimdi:)

nerde olcak herifine sinirlendi mutfakta yemek yaptı sonrasında tv den uğraştı açabilirmiyim acaba calleni diye ama beceremedi kös kös oturdu...

hahahahah bu hafta ceza verdi juju kendine, hafif sebzeler le geçiştiricek akşam yemeklerini :27::27:

.

akşamları salata ve protein alacam demiştim yaptım da tavuk haşladım salada bi kepçede çorba okadar...

kaptanım çokmu olmuş sanki:44::44:

anam çok olan tarafı neresi söylede bilimmmmm

juju güya bugün sadece protein- sebze yiyecekti:9::9::9::9::9::9::9::9:
maşallah protein-sebze dışında her şeyı yemiş:27::27::27:

valla kuzum ben kendimi açlıkla terbiye edemem bu sefer olmaz az az gitsin ama kalıcı olsun istiyom.

bu arada herkese günaydınnnnnn.... sonunda dün akşam reglim başladı da bende rahatladım... davul olmuştum kaç gündür... callenini ilk gününü kaçırdım bende bu hafta 5 gün yapar bir gün dinlenirim napim...

Son düzenleme:
günaydınlarr

tatlım gofret doyurucu deil ama başka birşy yememişsin zaten dengelemişsin ..su konusuna gelince de fazla su içmeninde böbreler için sakıncalı olduğunu okumuştum 2 litre birgün için yeterli gibi ama araştırmak lazım bu konuyu...

.

savda cım 2 lt su en azı ben mesela günde 3 lt içiyorum yazın sıcaklqrda ise 5-6 yı buluyo 5-6 lt abartı ama 2 lt çok değil canım

ben geldimmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119:

menümdenn başlayım bakalım

sabah
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara
1 ekşi elma

öğlen
1 tane ev yapımı poğça

akşam
yok(poğcanın cezası:1:)

su 2 lt
spor yok şimdi 1 elma yıyebiliirm
canım çok az olmuş ev yapımı poaca da hazır kadar yağ olmaz ki bu akadar az yeme

kız hadi bana da çözüm bul... benim herif bilgisayara el koyunca bende tv den yapim dedim...tv den youtube girdim aradım bulamadım . bilgisayardakini belleğe aldım öyle taktım tvye ama nası bi formatsa göstermedi... normalde bellekten film izliyorum tv de ama bunu çalmadı ...

nerde olcak herifine sinirlendi mutfakta yemek yaptı sonrasında tv den uğraştı açabilirmiyim acaba calleni diye ama beceremedi kös kös oturdu...

aynı şey callen de benim başıma da geldi jujum yaa tv den açamadım bellekle dün akşam kocanın iş yemeği vardı o yüzden dvd de gelmedi ben de başlayamadım bizde bugün başlayalım tabii kısmet olursa

küçük bebesi olan kızlar akşamları bebeler size yapışmıyor mu yaa ben işten eve gidince yemek bile yedirmiyo bana bana sarılıp eli mememde oturacak kalkınca kıyametler kopuyı anca baba evde ise ona bırakıp yemek falan yiyebiliyorum akşam yatışı da 10 oluyo en erken sonrasında kalk ertesigünün yemeğini yap ortalığı topla derken benim halim kalmıyo dalin hele senin bu bebeler konusundaki tavırlarına hayranım

gelelim saadete dünki menüm

sabah 1 dilim ekmek 1kk peynir
ara yok
öğlen 4 kaşık yoğurtlu kereviz salatası 3 galeta
ara 1 avuc beyaz leblebi
2 kuru kayısı
akşam 4 kaşık bezelye 2 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık yoğurt
ara yok
spor 30 dk tempolu yürüyüş biraz bacak hareketleri ufaklık kucağımdayken ancak onu yapabildim mekik bile çektirmedi
su dün bana göre az oldu 2 lt

günaydınlarr

savda cım 2 lt su en azı ben mesela günde 3 lt içiyorum yazın sıcaklqrda ise 5-6 yı buluyo 5-6 lt abartı ama 2 lt çok değil canım

canım çok az olmuş ev yapımı poaca da hazır kadar yağ olmaz ki bu akadar az yeme

aynı şey callen de benim başıma da geldi jujum yaa tv den açamadım bellekle dün akşam kocanın iş yemeği vardı o yüzden dvd de gelmedi ben de başlayamadım bizde bugün başlayalım tabii kısmet olursa

küçük bebesi olan kızlar akşamları bebeler size yapışmıyor mu yaa ben işten eve gidince yemek bile yedirmiyo bana bana sarılıp eli mememde oturacak kalkınca kıyametler kopuyı anca baba evde ise ona bırakıp yemek falan yiyebiliyorum akşam yatışı da 10 oluyo en erken sonrasında kalk ertesigünün yemeğini yap ortalığı topla derken benim halim kalmıyo dalin hele senin bu bebeler konusundaki tavırlarına hayranım

ara yok
ara 1 avuc beyaz leblebi
2 kuru kayısı
ara yok
spor 30 dk tempolu yürüyüş biraz bacak hareketleri ufaklık kucağımdayken ancak onu yapabildim mekik bile çektirmedi

Canım senin menülerimde ara sıra görüyorum, beyaz leblebiyi ne için tüketiyorsun? biliyorsun ki diyet te sarı leblebi daha makbul..Bunun şekeri çok fazla onun için önerilmiyor bildiğim kadarıyla :26::26:

Bu arada herkese kocaman günaydınlarrrrrrrr :46::46:

.

günaydınlarr

ara yok
ara 1 avuc beyaz leblebi
2 kuru kayısı
ara yok

günaydın canımcım.. menünde normal bence az da olsa sporunuda yapmışsın ben yapamadım mesela ....

Selam beybiler,

sizce nohut kilo aldırır mı veyahut su mu tutar bir etkisi olur mu? yada brüksel lahanası ?

hatırlamazmıyım yaa sanslıydımkı ılk denemede oldu hıc umuduym yokken darısı ıns ısteyen butun herkesın basınaaa ama sen bıraktın bı donem bıseyler gırdı araya dıye hatırlıyorum keske hıc ara vermeseydın.ama herseyın hayırlısı zamanı var cnm yahey dıgı o gunler :43:
Canım o dönemlerde çalışma hayatı daha aqır basıyordu ondan dolayı vazgeçmiştim..aslında iyide oldu çalışmaktan az çok hevesimi aldım aklımda kalmadı...şimdi kendimi tam olarak hazır hissediyorum Rabbimde izin verirse hemen hamile kalmak istiyorum...çok bambaşka bir duygu eşi benzeri yok...topikteki herkes hamile yada doqum yapmış sadece banu_k ve ben kalmışız.. şimdi başka topikler soquk geliyor...ama biyerden başlamam lazım desteqe ihtiyacım olucak..
ErginSena hoş geldin arkadaşım, başarılı bir arkadaş zannediyorum :16::16: aramızda böyle birini görmek güzel..İnşaallah istediğin gün rabbim sana bebek versinn :16:

.
hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah:16:
bu arada ERGİNSENA sıkı takipçinim......daha öncelerden biliyordum başarı hikayenı falan okumustum:34:

öylemii çok sevindim canım :16:

Back
X