- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.761
niye kız ...sevdaya git dicem de gecen gun kocası kovmustu galiba
hele bu saatlerde kapıya bile bakmazlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kız ...sevdaya git dicem de gecen gun kocası kovmustu galiba
hele bu saatlerde kapıya bile bakmazlar![]()
offf kızlar bugün eşim izinliydi dışardaydım giremedim geçmişi okuyim dedim valla yarıda kaldıoku oku bitiremedim
menüm
sabah domates peynir 3 zeytin 3 tane patates kızartması 2 dilim ekmek
öğle yok
ara 1 elma 2 form çubuk
akşam 1 tabak et sote 2 kaşık pilav ayran
1 fincan nescafe
bugün doğru düzgün gelemedim işlerim çoktu. hemen menümü yazayım çıkayım
sabah: yok
öğle:
1 tabak kıymalı lahana,
yarım kase yoğurt,
biraz ıspanak salatası
Ara:
15 badem
10 fındık
akşam:
kalan ıspanak salatasının devamını yedim
1 kase yoğurt
Offffffffffffff offfffffffffffffff açlıktan ölmüşkenn bu menüyü okumak hiç iyi olmadı beeee
.
bugün doğru düzgün gelemedim işlerim çoktu. hemen menümü yazayım çıkayım
sabah: yok
öğle:
1 tabak kıymalı lahana,
yarım kase yoğurt,
biraz ıspanak salatası
Ara:
15 badem
10 fındık
akşam:
kalan ıspanak salatasının devamını yedim
1 kase yoğurt
ay haklısın valla eşimde almış yanımda çikolatalı keklerden yiyo gıccccıkk bide üstüne acımdiyoo
![]()
bencede gece gece kan çıkaracak![]()
uyuyakalmışım menülere yorum yapamadım üzgünüm..
sabah:
1tk tahin 1 tk pekmez
1,5 dilim bugday ekmek
peynir
1 dilime yakın hiindi jambon
ara:
boza
sütlü neskafe
öğle:
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 kase yoğurt
akşam:
1 tabak ıspanak yemegı
1 kase yoğurt
akşamüstü
1 adet piko
1 bardak sütlü nesakafe
uyanır uyanmaz geldim umarım uykum kaçmadan geri uyurum![]()
cıdden yukleyemeyen yuklemek ısteyen yapamayan olursa tr dublajını ben hallederım kızlar ayıpsınızz![]()
juju nerde acep? yemek yıyordur o şimdi:)
hahahahah bu hafta ceza verdi juju kendine, hafif sebzeler le geçiştiricek akşam yemeklerini
.
kaptanım çokmu olmuş sanki:44::44:
juju güya bugün sadece protein- sebze yiyecekti
maşallah protein-sebze dışında her şeyı yemiş
tatlım gofret doyurucu deil ama başka birşy yememişsin zaten dengelemişsin ..su konusuna gelince de fazla su içmeninde böbreler için sakıncalı olduğunu okumuştum 2 litre birgün için yeterli gibi ama araştırmak lazım bu konuyu...
.
canım çok az olmuş ev yapımı poaca da hazır kadar yağ olmaz ki bu akadar az yemeben geldimmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119:
menümdenn başlayım bakalım
sabah
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 ekşi elma
öğlen
1 tane ev yapımı poğça
akşam
yok(poğcanın cezası)
su 2 lt
spor yok şimdi 1 elma yıyebiliirm
kız hadi bana da çözüm bul... benim herif bilgisayara el koyunca bende tv den yapim dedim...tv den youtube girdim aradım bulamadım . bilgisayardakini belleğe aldım öyle taktım tvye ama nası bi formatsa göstermedi... normalde bellekten film izliyorum tv de ama bunu çalmadı ...
nerde olcak herifine sinirlendi mutfakta yemek yaptı sonrasında tv den uğraştı açabilirmiyim acaba calleni diye ama beceremedi kös kös oturdu...
günaydınlarr
savda cım 2 lt su en azı ben mesela günde 3 lt içiyorum yazın sıcaklqrda ise 5-6 yı buluyo 5-6 lt abartı ama 2 lt çok değil canım
canım çok az olmuş ev yapımı poaca da hazır kadar yağ olmaz ki bu akadar az yeme
aynı şey callen de benim başıma da geldi jujum yaa tv den açamadım bellekle dün akşam kocanın iş yemeği vardı o yüzden dvd de gelmedi ben de başlayamadım bizde bugün başlayalım tabii kısmet olursa
küçük bebesi olan kızlar akşamları bebeler size yapışmıyor mu yaa ben işten eve gidince yemek bile yedirmiyo bana bana sarılıp eli mememde oturacak kalkınca kıyametler kopuyı anca baba evde ise ona bırakıp yemek falan yiyebiliyorum akşam yatışı da 10 oluyo en erken sonrasında kalk ertesigünün yemeğini yap ortalığı topla derken benim halim kalmıyo dalin hele senin bu bebeler konusundaki tavırlarına hayranım
gelelim saadete dünki menüm
sabah 1 dilim ekmek 1kk peynir
ara yok
öğlen 4 kaşık yoğurtlu kereviz salatası 3 galeta
ara 1 avuc beyaz leblebi
2 kuru kayısı
akşam 4 kaşık bezelye 2 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık yoğurt
ara yok
spor 30 dk tempolu yürüyüş biraz bacak hareketleri ufaklık kucağımdayken ancak onu yapabildim mekik bile çektirmedi
su dün bana göre az oldu 2 lt
günaydınlarr
savda cım 2 lt su en azı ben mesela günde 3 lt içiyorum yazın sıcaklqrda ise 5-6 yı buluyo 5-6 lt abartı ama 2 lt çok değil canım
canım çok az olmuş ev yapımı poaca da hazır kadar yağ olmaz ki bu akadar az yeme
aynı şey callen de benim başıma da geldi jujum yaa tv den açamadım bellekle dün akşam kocanın iş yemeği vardı o yüzden dvd de gelmedi ben de başlayamadım bizde bugün başlayalım tabii kısmet olursa
küçük bebesi olan kızlar akşamları bebeler size yapışmıyor mu yaa ben işten eve gidince yemek bile yedirmiyo bana bana sarılıp eli mememde oturacak kalkınca kıyametler kopuyı anca baba evde ise ona bırakıp yemek falan yiyebiliyorum akşam yatışı da 10 oluyo en erken sonrasında kalk ertesigünün yemeğini yap ortalığı topla derken benim halim kalmıyo dalin hele senin bu bebeler konusundaki tavırlarına hayranım
gelelim saadete dünki menüm
sabah 1 dilim ekmek 1kk peynir
ara yok
öğlen 4 kaşık yoğurtlu kereviz salatası 3 galeta
ara 1 avuc beyaz leblebi
2 kuru kayısı
akşam 4 kaşık bezelye 2 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık yoğurt
ara yok
spor 30 dk tempolu yürüyüş biraz bacak hareketleri ufaklık kucağımdayken ancak onu yapabildim mekik bile çektirmedi
su dün bana göre az oldu 2 lt
Canım o dönemlerde çalışma hayatı daha aqır basıyordu ondan dolayı vazgeçmiştim..aslında iyide oldu çalışmaktan az çok hevesimi aldım aklımda kalmadı...şimdi kendimi tam olarak hazır hissediyorum Rabbimde izin verirse hemen hamile kalmak istiyorum...çok bambaşka bir duygu eşi benzeri yok...topikteki herkes hamile yada doqum yapmış sadece banu_k ve ben kalmışız.. şimdi başka topikler soquk geliyor...ama biyerden başlamam lazım desteqe ihtiyacım olucak..hatırlamazmıyım yaa sanslıydımkı ılk denemede oldu hıc umuduym yokken darısı ıns ısteyen butun herkesın basınaaa ama sen bıraktın bı donem bıseyler gırdı araya dıye hatırlıyorum keske hıc ara vermeseydın.ama herseyın hayırlısı zamanı var cnm yahey dıgı o gunler![]()
hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallahErginSena hoş geldin arkadaşım, başarılı bir arkadaş zannediyorumaramızda böyle birini görmek güzel..İnşaallah istediğin gün rabbim sana bebek versinn
.
bu arada ERGİNSENA sıkı takipçinim......daha öncelerden biliyordum başarı hikayenı falan okumustum![]()