Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cornella bende senin bi resmin vardı tam hatırlayamıyorum ama masada oturuyorsun sanırım yan durmuşsun koyu renk saç o halini çok beğendim koyu renk daha hoş olmuştu doğal renk gibiydi sanki buda benim fikrim canım.

cornella bende senin bi resmin vardı tam hatırlayamıyorum ama masada oturuyorsun sanırım yan durmuşsun koyu renk saç o halini çok beğendim koyu renk daha hoş olmuştu doğal renk gibiydi sanki buda benim fikrim canım.

sende resmim mi var zes:44::44::44:

aslında hepsi kızıl ama ışıktan foto makinesınden renkler değişiyor cnm......:21::21::21:

bugün çok yemiş gibi hissdiyorum akşamı cok hafif geçirecegım......normalde bu saatlerde yemegımı yerdım .....kızlar yaz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52:

günler şimdiden uzadı bile.......

ya bu ünlüler çocuk doğrduktan sonra 1-2 aya nasıl eski hallerine dönüyorlar ya hayret bişey tuğba büyüküstün ikiz bebek doğurdu sanki o mu doğurmuş belli değil maşallah. EEE tamam yüzleriyle ekran önünde para kazanıyorlar ama bu kadarda olur mu ama bu haksızlık:41::41::41::41:dermişim:27::27::27::27: okadar yersen tabi zayıflayamazsın:52::52::52::52: bende kendim çalıp kendim oynadım cevabını bildiğim bir şeyi bilmiyormuş gibi davranıyorum her şeyin formülü belli uygulamak lazım :53::53::53::53:

ya bu ünlüler çocuk doğrduktan sonra 1-2 aya nasıl eski hallerine dönüyorlar ya hayret bişey tuğba büyüküstün ikiz bebek doğurdu sanki o mu doğurmuş belli değil maşallah. EEE tamam yüzleriyle ekran önünde para kazanıyorlar ama bu kadarda olur mu ama bu haksızlık:41::41::41::41:dermişim:27::27::27::27: okadar yersen tabi zayıflayamazsın:52::52::52::52: bende kendim çalıp kendim oynadım cevabını bildiğim bir şeyi bilmiyormuş gibi davranıyorum her şeyin formülü belli uygulamak lazım :53::53::53::53:

:9::9::9::9::9:

bende songül karlıyı merak edıyorum kadın resmen karizmatık herifi bulunca taş gibi oldu......neler yaptı acep?

bugün çok yemiş gibi hissdiyorum akşamı cok hafif geçirecegım......normalde bu saatlerde yemegımı yerdım .....kızlar yaz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52:

günler şimdiden uzadı bile.......

valla yaa bu saatte hava kararmıs olurdu.... gun boyu kapalı olan havada sımdı gunes actı yaaa :9::9:

sende resmim mi var zes:44::44::44:

aslında hepsi kızıl ama ışıktan foto makinesınden renkler değişiyor cnm......:21::21::21:
yok ya bi ara silememiştin ya resimini o zaman görmüştüm heee kızıl mı oda koyu gibi duruyordu sanki hani bütün resimleri harmanlamışsın ya ordan hatırlıyorum sanki bi masada yan duruyorsun çok güzel çıkmıştı o resim bilmem doğru tarif edebildim mi:37::37::37::37:

bu arada mevsimlerden romadan bi alıntı paylaştım ama bakıyorum kimse üstüne bişi almamış... tınlamadınız mı .. okumadınız mı... umursamadınız mı anlamadım ben her kelimesini satır satır okudum sindirdim kendi hatalarımı buldum... :40:
canım o gün konuşmuştuk okuduk tabii sen yazarsında okumazmıyız kaptanım

evet cnm dogduklarından berı bole yaptım alıstırmak 15 gunumu falan aldı ama alıstılar bebegede ole yapıorum karnını doyuruyorum altını alıyorum ılgılenıyorum uyuması gerektıgınde pusetıne yada yatagına koyuyorum uyuyo

maşallah dalin sana ne diyeyim ben beceremedim yaa kucakta sallanarak uyuyo bizim ufaklık

bu arada bu öğlen ben abarttım maalesef bi arkadaş yeni evlendi biri de emekli olmuştu onları yemeğe götürdük biraz abarttım akşama yemeyeceğim

yok ya bi ara silememiştin ya resimini o zaman görmüştüm heee kızıl mı oda koyu gibi duruyordu sanki hani bütün resimleri harmanlamışsın ya ordan hatırlıyorum sanki bi masada yan duruyorsun çok güzel çıkmıştı o resim bilmem doğru tarif edebildim mi:37::37::37::37:

:27::27::27::27: sahi doğru diyon ama ben bu songül karlıyı seda sayana benzetiyorum artık sizde benzetiyor musunuz? sanki aynı estetikçiden çıkmışlar:52::52::52:

hımmmm hatırladım sankim......evet orda da kızıldı..profilimde ki foto galiba:27:

aaaaaaaaaaaaa evet profilinde varmış :26::26::26:bu resim işte :46::46::46::46:

evet cnm ben 8 yıldır kızılım ama nişanda kuaför yuzunden saclarım bozulmustu yenı yenı düzelıyorlar....ama tabı eskıden sacımızda beyaz mı vardı şimdi bayagı çoğaldılar....

dün de eşim diyorkı....dizinde yatıyordum.cnm sacında bayagı beyaz var diyor...eskisi gibi boyamıyorum sacımı:9:

evet cnm ben 8 yıldır kızılım ama nişanda kuaför yuzunden saclarım bozulmustu yenı yenı düzelıyorlar....ama tabı eskıden sacımızda beyaz mı vardı şimdi bayagı çoğaldılar....

dün de eşim diyorkı....dizinde yatıyordum.cnm sacında bayagı beyaz var diyor...eskisi gibi boyamıyorum sacımı:9:
aman boş ver yaaa beyazlasın rahatsız olmuyorsanız nolcak sanki

evet kızlar bugün ilk ben yazayım çünkü ben yeme işimi şimdi tamamladım........biliyorsunuz bugün aşure yaptım....saat 9.30 uyandım .....dün felaket basım agrıyordu bugün gec uyandım o yuzden......saat 11 e kadar aşure sürdü......o sırada tadına bakmaktan yarım kase aşure yemişimdir yani o yüzden.....

sabah: küçük bir kase aşure

ara: yarım dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır sürdüm
1 dilim de hindi salam

öğlen(aslında öğleden sonra sayılır):

1 büyük domates
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim hindi salam
turşu

akşam: 1 bardak kefir

t6atlım vlc palyer formatına cevır atbı bellege tak tv ye bendekı tum vıdeolar o sekılde ve tvdede ızlıyorum.bırde 2.care hdmı kablon vardır yoksa al 10 tl bısıy onu pcnın hdmı dölüüne tak dıger ucunuda tvye sen pcde ne yaparsan aynen tvde cıkar ızledıgın vıdeolarda format ne olursa olsun

olemı dıgerlerı hep hamıle yada dogum yapmısmı ıns darısı da sızın basınıza olsun canımmmmm bende gelıcem ugrıcam topıgınee

banunun açtıqı topikte bazı arkadaşlar diqerleride doqum aylarına göre başka topikteler...mesela eceli54 cuma günü doquma gidiyor seastrenin oqlu oldu...irmeganda hamileydi ama üyeliqi iptal olmuş çok üzüldüm...derya ve zuzuda hamile...inşallah sıra bendedir...e sende doqum yaptın nerdeyse kimse kalmadı...

sabah

1 dilim ekmek
2 zeytin

ara öğün
1 avuç leblebi

öğlen
yarım kase ezogelin çorba
3 çatal et döner
ara öğün

yarım portakal

akşam
yarım kase ezogelin çorba