- Konu Sahibi Cherry Mom
- #80.901
çok zor değil ya dogustan kızıl gibi hissedıyorum kendımı
çikolata kokusu haaaane romantikler var aramızda......bizde de mum var ama şu elektrikler kesıldıgınde yaktıgımız beyaz mumlardan
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok zor değil ya dogustan kızıl gibi hissedıyorum kendımı
çikolata kokusu haaaane romantikler var aramızda......bizde de mum var ama şu elektrikler kesıldıgınde yaktıgımız beyaz mumlardan
![]()
varsın romantiklikten olsu beeeeeeee nolcak sankiben mumu sevıyorumm hacı ama romantıklıkten degıl beeeeee....
cornella bende senin bi resmin vardı tam hatırlayamıyorum ama masada oturuyorsun sanırım yan durmuşsun koyu renk saç o halini çok beğendim koyu renk daha hoş olmuştu doğal renk gibiydi sanki buda benim fikrim canım.
varsın romantiklikten olsu beeeeeeee nolcak sanki
ya bu ünlüler çocuk doğrduktan sonra 1-2 aya nasıl eski hallerine dönüyorlar ya hayret bişey tuğba büyüküstün ikiz bebek doğurdu sanki o mu doğurmuş belli değil maşallah. EEE tamam yüzleriyle ekran önünde para kazanıyorlar ama bu kadarda olur mu ama bu haksızlıkdermişim
okadar yersen tabi zayıflayamazsın
bende kendim çalıp kendim oynadım cevabını bildiğim bir şeyi bilmiyormuş gibi davranıyorum her şeyin formülü belli uygulamak lazım
![]()
bugün çok yemiş gibi hissdiyorum akşamı cok hafif geçirecegım......normalde bu saatlerde yemegımı yerdım .....kızlar yaz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günler şimdiden uzadı bile.......
yok ya bi ara silememiştin ya resimini o zaman görmüştüm heee kızıl mı oda koyu gibi duruyordu sanki hani bütün resimleri harmanlamışsın ya ordan hatırlıyorum sanki bi masada yan duruyorsun çok güzel çıkmıştı o resim bilmem doğru tarif edebildim misende resmim mi var zes:44::44::44:
aslında hepsi kızıl ama ışıktan foto makinesınden renkler değişiyor cnm......![]()
bende songül karlıyı merak edıyorum kadın resmen karizmatık herifi bulunca taş gibi oldu......neler yaptı acep?
canım o gün konuşmuştuk okuduk tabii sen yazarsında okumazmıyız kaptanımbu arada mevsimlerden romadan bi alıntı paylaştım ama bakıyorum kimse üstüne bişi almamış... tınlamadınız mı .. okumadınız mı... umursamadınız mı anlamadım ben her kelimesini satır satır okudum sindirdim kendi hatalarımı buldum...![]()
evet cnm dogduklarından berı bole yaptım alıstırmak 15 gunumu falan aldı ama alıstılar bebegede ole yapıorum karnını doyuruyorum altını alıyorum ılgılenıyorum uyuması gerektıgınde pusetıne yada yatagına koyuyorum uyuyo
yok ya bi ara silememiştin ya resimini o zaman görmüştüm heee kızıl mı oda koyu gibi duruyordu sanki hani bütün resimleri harmanlamışsın ya ordan hatırlıyorum sanki bi masada yan duruyorsun çok güzel çıkmıştı o resim bilmem doğru tarif edebildim mi![]()
sahi doğru diyon ama ben bu songül karlıyı seda sayana benzetiyorum artık sizde benzetiyor musunuz? sanki aynı estetikçiden çıkmışlar
![]()
aaaaaaaaaaaaa evet profilinde varmış :26::26::26:bu resim iştehımmmm hatırladım sankim......evet orda da kızıldı..profilimde ki foto galiba![]()
aaaaaaaaaaaaa evet profilinde varmış :26::26::26:bu resim işte![]()
aman boş ver yaaa beyazlasın rahatsız olmuyorsanız nolcak sankievet cnm ben 8 yıldır kızılım ama nişanda kuaför yuzunden saclarım bozulmustu yenı yenı düzelıyorlar....ama tabı eskıden sacımızda beyaz mı vardı şimdi bayagı çoğaldılar....
dün de eşim diyorkı....dizinde yatıyordum.cnm sacında bayagı beyaz var diyor...eskisi gibi boyamıyorum sacımı![]()
t6atlım vlc palyer formatına cevır atbı bellege tak tv ye bendekı tum vıdeolar o sekılde ve tvdede ızlıyorum.bırde 2.care hdmı kablon vardır yoksa al 10 tl bısıy onu pcnın hdmı dölüüne tak dıger ucunuda tvye sen pcde ne yaparsan aynen tvde cıkar ızledıgın vıdeolarda format ne olursa olsun
olemı dıgerlerı hep hamıle yada dogum yapmısmı ıns darısı da sızın basınıza olsun canımmmmm bende gelıcem ugrıcam topıgınee