- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.041
geçmiş olsun büşrammm kendine dikkat et...vizeler finaller var önünde![]()
hiç sorma abla valla şimdiden basladılar kucuk sınavlar yapmaya baslamaya hakkımzda hayrlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun büşrammm kendine dikkat et...vizeler finaller var önünde![]()
ya dalincim bizim bi komşumuz vardı kadın 4 çocuk doğurdu doğumdan sonra diyet ve spor yaptı ne kadar zayıflamıştı kadın yaaa göbek möbek giysiden hiç belli olmuyordu aynaya baktığında belki görüyordur ama biz giysiyle gayet güzel çocuk doğurmamış bir bayan görüntüsündeydi 4 çocuk diyorum haaa 4...ama ne azimli bi bayandı yaaa vavavvvvvvvvvv maşallah eşinin görevi gereği yurt dışında kalacaklardı 4 yıl sanırım onada bi heves verdi kiloları iyide oldu sonra gardrobunu baştan yeniledi. Ya sen ümitsiz olma ümit sensin dalinimkarın kaslarım yırtılıp bırbırınden ayrılmıssa sayet hala duzelecek dıyebılırmısın ya derı fazlalıgı keske o yazıyı okumasaydım lanet olsun ya nerden okudum.bırazcık umudum ve cabam vardı sımdı ıse bosuna cabalama be kızım dıyoıcımdekı ses
ahh ahh corım bnmde bole olsa hıc takmam ayaga bı kalksın dumduz durur o gobek ama bnmkı resımde gosterdıgım gıbı aynı ıste
kızlar suda var karnımı cekebıldıgım kadar ıcıme cektıgımde sarkıkbolgelerım yukarı kalkıyo kayboluyo ama bırakınca loop dıye aynıs ey
Ne demek büşrammm sağlıklı olun ki kendinize çevrenize faydanız olsun. Sınavlarda kopya falan çekerken dinç ol akıllımhiç sorma abla valla şimdiden basladılar kucuk sınavlar yapmaya baslamaya hakkımzda hayrlısıtesekkr ederm bu aradaaa
Bi saattir teker teker okudum yazdklarinizi gozlerm agridi ayol.ha bu arada bn size kustumm 2 gndur girmiyorum dgru dzgun.biri de dememiski bu busra nerdeee hihh valla menume niye yorum yapmadnz falan diye trip atmam ackcasi ama buna küstümm hihh hemde ömür boyu ay abarttim:) nyse ciddiyim! Bundan sonra da menumu yazip gecmisi okuyup cikarimm elvedaa...
Not: tribin kizi ya daa isyankar_adanali
Hahaha
Size gulmedimmm hihhhh
Bi saattir teker teker okudum yazdklarinizi gozlerm agridi ayol.ha bu arada bn size kustumm 2 gndur girmiyorum dgru dzgun.biri de dememiski bu busra nerdeee hihh valla menume niye yorum yapmadnz falan diye trip atmam ackcasi ama buna küstümm hihh hemde ömür boyu ay abarttim:) nyse ciddiyim! Bundan sonra da menumu yazip gecmisi okuyup cikarimm elvedaa...
Not: tribin kizi ya daa isyankar_adanali
Hahaha
Size gulmedimmm hihhhh
Ay çok komik herkes tribik olmuş forumda...
KIZLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRR GÜNAAAAYDDDDDDDDDDIIIIIIIIINNNNNNNNNNN
![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
büşra juju küsmek yok öyle gelin bakim buraya
chentiq canım ne kadar erken kalkmışsın öyle sen gece 5iyisindir inş...
bugün dersim geç başlıyor dışarda işlerim vardı ama erteliyorum cuma giderim![]()
günaydın kızlar.... dün damarım tuttu bi trip atim dedim arkamdan küsen küsene .... bi rahat rahat trip de atamıyoz anacım ... çocuğun var derdin var derlerya aynı onun gibi oldu....
ay jujuu benim davam ayriiii sana ozenmedim ayol :)) nyse herkese gunaydin hanimlaaar
canım sabah açtım pc yi açar açmaz kk yıda açtım ama bi türlü okuyup yazamadım şimdi gördüm ne dediler canım kabuzlığa? kaçırdım mı aceba?chentiq
aysunayy
cornella
günaydın kızlar.... dün damarım tuttu bi trip atim dedim arkamdan küsen küsene .... bi rahat rahat trip de atamıyoz anacım ... çocuğun var derdin var derlerya aynı onun gibi oldu....
kızlar doktorumda kabızlığı anlatacaklar dinlemeye çalışıam ama işyeri ne kadar dinlenirse artık... sizde kaçırmayın kabızlık sorunu olanlar var aramızda
yok yok salı sallanır derler ya hepimiz bi acayiptik desene dün... ben güne güzel başladım umutluyum inancım var tartıldım +300 çıktım ama cumaya daha var eksiye dönüştürmeye çalışacağım.. buna rağmen moralimi bozmadım ... sizde öyle yapın diyetinizin sizi ve hayatınızı ele geçirmesine izin vermeyin
günaydınlarrrr
canım sabah açtım pc yi açar açmaz kk yıda açtım ama bi türlü okuyup yazamadım şimdi gördüm ne dediler canım kabuzlığa? kaçırdım mı aceba?
valla bende dünki vahim öğle yemeğinden sonra akşam sadece 1 elma yedim sabah bakalım ne kadar artıdayım diye tartıldım bende cumaya kadar daha sıkı vermem gerekiyor diye -500 gr şu anda hoşuma gitti keşke biraz spor yapabilseydim daha iyi olacaktı ama sıpalardan fırsat bulamadım sadece biraz 15-20 mekik çektim 20 şer bacak hareketi ancak o kadar oldu
dünkü sinem yurdanur olayı neydi diyenler....şuanda atv de müge anlıyı izleyebilirlerhaberci gibi oldum..reklamlardan sonraaaaa.....
![]()
ne güzel canım - leri görmek... allahım cumaya bende - çıkayım nalır artık 86 görmek istemiyorum yaaa...
dün callen yaptın mı sen??? ben yaptım ama herkes oram ağrıdı buram ağrıdı 3 gün tutuldum dedi ben tutulmadım beceremedim mi ki acep :126:
valla doktorum açık bizim odada çeviremiyorum ki dalga geçiyorlar benle bunları izleme diye![]()
yaa ne güzel brokoli karnıbahar haşlamıştım işyerine getirecektim sabahleyin koşturmaca ile unutmuşum öğlen artık yoğurt galeta ya talim edeceğim bu arada benim regli olmam lazım son 2 ay hep 1 hafta önce gelmişti acaba regli mi olacam yaa gecen 2 aya bakarsam şimdi regli olmam gerekirdi inşallah cumaya kadar gelir ya da cumadan sonra gelir cumaya - çıkmak istiyorum
regli zaten başlı başına bir dert olmadan önce şişersin davul gibi olursun gene aynı neredeyse iki haftanı katlediyo![]()