Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ortada bı menu yok ama ayıp olmasın yazayım bıseyler karalayayım :33:

sabah kalsık kahvaltı 2 tanede cıcıbebe
ara temızlık
ogle temızlık
ara temızlık
aksam temızlık
5.takımda cene calma

2 lıtre su
spor temızlık
ve markete gıdıp gelme
ve merdıvenlerden cop ındırme
ve bukadar

haa veeeeee temcerede et yemegım pısıyo gec mec ondan yıcem olur demı

evet kızlar menumm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin

ogle
1 kase corba

ara
kahve

aksam
3 yk yogurt ıcıne 1 kozlenmıs kırmızı bıber uzerı 1 ceviz

su:2 lt
spor:az sonra yapıcamm:9:

merhaba şekerlerrr :3::3::3:

menümü hemen paylaşıyım yazıları okuyayımm... dünkü pideden sonra umarım ceza menüm iyidir:9::9::9:

2 yumurta sarısı

1 havuç
1 tane ceviz

1 kase mercmek çorba

2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 tane form bisküvi

1 kase lahana kavurma
1 kase pancar kavurma
yarım kase yoğurt

yatmadan süttt

bugün yürüyüş yapacağımmmmm

cnm zor bır durum 1 tane de değil ki 3 taneler.......onlarla gidersen dedıgın gibi hiçbir şey anlamazsın.....bebek de çok küçük daha:26: hadi kızlar neyse de......onları da ayrı ayrı vermeyın...çocukları ayırmayın bence.....

biraz beklesemıydınız mayıs çok erken hem küçük bebiş de bıraz daha buyurdu....
eger verecek olursan ikizleri bıyere ver onları ayırma.......

ama şu bir gercek... senın aklının kalacagı.....tanıdıgım cok var bırakıp tatıle gıdıyorlar.çocukla zor oluyor dıyorlar.....

bak bunu ıyı dedın cano ıkızlerı aırmayayım ben ıkısınıde babaneye bırakayım.canım mayıs bızım ıcın en ıdealı esımın 15 gunluk bı ıznı var ozaman yoksa kurbandan sonraya kalır.ozamanda kasım kısa denk gelır yaz ortası gıdemeyız esımın ıslerının en yogun zamanı ya annelık ne gıcık bısey kendını bıle dusunmeden onları dusunuyosun 6 gun onlarsız kabus olmasa ıyıdır.ama esımle bas basa kalmayalıda 3 sene oldu 3 senedır hep bı cocuk temposu hep bı curcuna bedenen ve ruhen yoruldum desem az olmaz yanlız kalmaya kafayı dgaıtmayada ıhtıyacım var.neyse dayancaz artık gotursem bınpısman olurum gıttıgıme gıdeceme.aglamalar huysuzlukalr peee
e

ara temızlık
ogle temızlık
ara temızlık
aksam temızlık
5.takımda cene calma

2 lıtre su
spor temızlık
ve markete gıdıp gelme
ve bukadar

evet kızlar menumm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin

ogle
1 kase corba

ara
kahve

aksam

menümü hemen paylaşıyım yazıları okuyayımm... dünkü pideden sonra umarım ceza menüm iyidir:9::9::9:

2 yumurta sarısı

1 havuç
1 tane ceviz

1 kase mercmek çorba

2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 tane form bisküvi

1 kase lahana kavurma
1 kase pancar kavurma
yarım kase yoğurt

yatmadan süttt

dalin: neye yorum yapım anacım....pişen yemekten ye bari.......

rabişim: menüne bayıldımmmmm.çok hafif olmus....

birsen: cnm düne göre başarılı......

dun actım nerde nereyı gorduysem actım.bugunde saolsun eltosum aydınlattı benı anlatırım bı ara

yazıkya caresızlık mahvedıyo adamı derken ? ozellıkle yazık ya derken ? uzuldum bıraz bu cumlene esracım

bugun yoruldum temızlık su bu gıremedım cam kapı perde tul eltımle temızlık yaptık yardıma gelmıs saolsun 3 cocukla zor olur sana dıye onunkıler okula gıdıyo.

bıde sanırım ben endıselendıgım konularda bıraz abartıp kendımı kuculttum cızgımden cıktım.basıt gorunmeye basladım yada komık olmaya garfının bu cumlesınden bunu anladım daha dıkkatlı olmaya calısırım.en azından komık olmamaya caba gosterırım :5:

yazık derken cok kafaya taktgın için söyledim bunu çaresizliğin ne demek olduğunu bende bilyorum çünkü spor yapsanmı yapmasanmı ne yapsan eski haline döncek bilemiosun bunu verdiği endişeylede çok yıpratıosun kendını ve hksızlık ediosun kendine de bu yuzden yazık dedim
sadece sana değil kim böle kendını yırtarak kilo vermeye çalışsa ona diorm gzlemlediğiz sen hepimizden çok takıosun bence kilo olayını çunku burdakı çogu kısının çok çokk oncelerdede kılo problemı vardı msla ben hep diyetteyımdır kendımı bıldm bılelı ama bi turlu 65ten ınemedim msla juju oda bı donem kılo verıp tekrar almıs toplighte gamze tugbada boyle emınım bu arkadaslarda ılk kılo verme seruvenlerınde senın gbi yapıp cok endıselenmıstır ama bu endıse kar etmıo şimdi cogumuz akıllandık yavas yavas sonuc grmeye calışıorz sadede gelyim bıldm kadaryla sen onceden cok zayıfmıssın bebeklerden snra kılo almıssın ve kılo verme surecınde yenı sayılırsn bu kdr acele etme snuclar yavas yavas belli etcek kendını tum bunları anlatmadmda yazık dedım sadce kendını flnda kucultmedin sen komık durumada dusmedın hepımız aynı amac için ugrasıorz burda herkes kılolu kımı kımın yanında kucuktcez burda bunları gdp zayıf bırıne anlatsan belkı kımse anlamaz senı ama emın ol burdakı herkes cok net anlıodur kırdıysam yazdıklarımla ''yazık'' lafmla kusuruma bakma özer dilerm.

bak bunu ıyı dedın cano ıkızlerı aırmayayım ben ıkısınıde babaneye bırakayım.canım mayıs bızım ıcın en ıdealı esımın 15 gunluk bı ıznı var ozaman yoksa kurbandan sonraya kalır.ozamanda kasım kısa denk gelır yaz ortası gıdemeyız esımın ıslerının en yogun zamanı ya annelık ne gıcık bısey kendını bıle dusunmeden onları dusunuyosun 6 gun onlarsız kabus olmasa ıyıdır.ama esımle bas basa kalmayalıda 3 sene oldu 3 senedır hep bı cocuk temposu hep bı curcuna bedenen ve ruhen yoruldum desem az olmaz yanlız kalmaya kafayı dgaıtmayada ıhtıyacım var.neyse dayancaz artık gotursem bınpısman olurum gıttıgıme gıdeceme.aglamalar huysuzlukalr peee
e

napcan artık bol bol arayıp haberlerını alırsın.....dediğin gibi bıraz dınlenmen lazım....kafa dagıt.....

evet sıra geldi menüme;

sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
1 dilim salam

öğlen:
2 yk yeşil fasulye
çok az haslanmıs tavuk
1 domates
yeşil soğan,biber turşu
1 bardak kefir

ara:
1 greyfurt

akşam:
1 kase sebze çorbası
akşam baya az olmuş güzel bir menü cornim tebrikler:46::46:

menüm

sabah
2 dilim tost ekmeğinden kaşarlı yağsız tost
1 bardak ayran

öğle
3 4 çatal patates kızartması

ara
yarım elma

akşam
yarım tabak kuru fasülye
3 çatal pilav
salata

45 dk koşu bandı
2.5 lt su

öğle yemeğin az olmuş cnm..
onun dışıda güzel:46:

yazık derken cok kafaya taktgın için söyledim bunu çaresizliğin ne demek olduğunu bende bilyorum çünkü spor yapsanmı yapmasanmı ne yapsan eski haline döncek bilemiosun bunu verdiği endişeylede çok yıpratıosun kendını ve hksızlık ediosun kendine de bu yuzden yazık dedim
sadece sana değil kim böle kendını yırtarak kilo vermeye çalışsa ona diorm gzlemlediğiz sen hepimizden çok takıosun bence kilo olayını çunku burdakı çogu kısının çok çokk oncelerdede kılo problemı vardı msla ben hep diyetteyımdır kendımı bıldm bılelı ama bi turlu 65ten ınemedim msla juju oda bı donem kılo verıp tekrar almıs toplighte gamze tugbada boyle emınım bu arkadaslarda ılk kılo verme seruvenlerınde senın gbi yapıp cok endıselenmıstır ama bu endıse kar etmıo şimdi cogumuz akıllandık yavas yavas sonuc grmeye calışıorz sadede gelyim bıldm kadaryla sen onceden cok zayıfmıssın bebeklerden snra kılo almıssın ve kılo verme surecınde yenı sayılırsn bu kdr acele etme snuclar yavas yavas belli etcek kendını tum bunları anlatmadmda yazık dedım sadce kendını flnda kucultmedin sen komık durumada dusmedın hepımız aynı amac için ugrasıorz burda herkes kılolu kımı kımın yanında kucuktcez burda bunları gdp zayıf bırıne anlatsan belkı kımse anlamaz senı ama emın ol burdakı herkes cok net anlıodur kırdıysam yazdıklarımla ''yazık'' lafmla kusuruma bakma özer dilerm.

kırmadın uzuldum sadece suna uzuldum bole derken acaba yazık caresızlıkten naptıgını sasırmıs komık duruma dusuruyo kendını dıye dusundun zannetım o yuzden uzuldum.dedıgın gıbı onceden cok zayıftım ve suan kılolu olmayı kendıme yedıremıyorum hemde bukadar asırı kılolu olmayı helekı bole sarkmıs bı gobek cok canımı sıkıyo ama tabı genede toplamıs halı ben topluyorum kılo verdıkce o salıyo sasırdım kaldım ama bugun bu endısemınde yersız oldugunu ogrendım onuda anlatırım bır ara.ben deıl sen kusuruma bakma yanlıs anlamısım yanlıs yorumlamısım.eskı resımlerıme bakıyorum ben nezaman bu halıme donucem dıye dusunmekten nesemı kaybedıyorum.ama ben ınat ettım kılolarımın benı uzmesıne ızın yok onlar uzulsun yanlıs adama cattıkları ıcın felsefesını hayatıma sokuyorum.3 gun sonra gene aglanmasam tabı.3 cocuk buyutuyorum tek basıma koca evı cekıp cevırıyorum gerek hayattakı sorumlulugumm ole buyukkı kıcı kırık 3-5 kılo bıde bakıma muhtac gobegınmı hakkından gelemıcem ben heheytt be gaza bakın.

sanada kırılmadım kusmedım gucenmedım ben senı sevıyorum.ben yanlıs anlamısım tamamen alakasız yorumlamısım sen kusuruma bakma.bugunbıraz sıkıntılıyım ona ver nacızane :54::54:

kızlar bugun bana bı kıyak yapın ve ultımas gosterın bana butun gun ısten gucten basımı kasıyıp yemek yıyemedım sabahkıyle duruyorum etım pısınce ondan yesem karnım doyana kadra sole adam akıllı olurmu? bıraz gec olcak ama sızede sorayım dedım.bugun yeterınce kalorı harcadım ve yemek yemem lazım yoksa sabaha cıkamam :)

evet sıra geldi menüme;

sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
1 dilim salam

öğlen:
2 yk yeşil fasulye
çok az haslanmıs tavuk
1 domates
yeşil soğan,biber turşu
1 bardak kefir

ara:
1 greyfurt

akşam:
1 kase sebze çorbası
ben begendımmmmmm tuğbişimmmm:46::46::46::46::46:
menüm

sabah
2 dilim tost ekmeğinden kaşarlı yağsız tost
1 bardak ayran

öğle
3 4 çatal patates kızartması

ara
yarım elma

akşam
yarım tabak kuru fasülye
3 çatal pilav
salata

45 dk koşu bandı
2.5 lt su
güzell esracımmmm:46::46::46::46:
benim menüm de şöyle çok utanıyorum...

sabah 2 dilim beyaz ekmek,1 parça peynir,2 tatlı kaşığı tahinli pekmez,2 tatlı kaşığı kadar da kaymak:17::17::17:

ara yok

öğle:1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan,1 tabak ıspanak,1 dilim beyaz ekmek

ara:1 tane canga :17::17::17::17:

akşam:6 tane lahana sarması,1 tane yumurta çok canım istedi bizimkiler yerken :17::17::17::17: dayanamadım...1 bardak ayran

su 1.5 litre,spor 100 mekik yaptım---yarım saat te eliptik yapıcam

dalin cezalandır beni hakettim cezayı :17::17::17::17:
oohhh cangalar kaymaklar sarmalarrr afiyet olsun canımm:9:

ara temızlık
ogle temızlık
ara temızlık
aksam temızlık
5.takımda cene calma

2 lıtre su
spor temızlık
ve markete gıdıp gelme
ve bukadar

hani menu ben goremıyorummmmm.....

2 yumurta sarısı

1 havuç
1 tane ceviz

1 kase mercmek çorba

2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 tane form bisküvi

1 kase lahana kavurma
1 kase pancar kavurma
yarım kase yoğurt

yatmadan süttt

begendimmm:46::46::46::46:

benim menüm de şöyle çok utanıyorum...

sabah 2 dilim beyaz ekmek,1 parça peynir,2 tatlı kaşığı tahinli pekmez,2 tatlı kaşığı kadar da kaymak:17::17::17:

ara yok

öğle:1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan,1 tabak ıspanak,1 dilim beyaz ekmek

ara:1 tane canga :17::17::17::17:

akşam:6 tane lahana sarması,1 tane yumurta çok canım istedi bizimkiler yerken :17::17::17::17: dayanamadım...1 bardak ayran

su 1.5 litre,spor 100 mekik yaptım---yarım saat te eliptik yapıcam

dalin cezalandır beni hakettim cezayı :17::17::17::17:
kahvaltı ağır olmuş..akşamda sarmalar:27: ne desem ki:27:

canım sıkkın aksam aksam neden kendımı bole mutsuz hıssedıyorum anlamadım ölcem heralde.aksama hurremın olusu bıle benı mutlu etmeye yetmıyo yoruldumda.tatıle gıdıcez ama cocukları goturmıcek olmamaızda canımı cok sıkıyo onları gotursem tatılım burnumdan gelır goturmesem canım sıkılır aklımkalır
bebegı yengeye kızımı halaya oglumuda babaneye bırakıcaz resmen dagıtıcaz cocukları 1 hafta ben onlarsız onlar bensız napcam ben sızce ne yapsam sızce gotursemmı yada bendemı gıtmesem.gotursemde onlarla ılgılenmekten yok uykualrı yok yemeklerı telasından tatılımden bısey anlamam goturmesem uzuluyorum ayrı kalmak koyuyo asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık napsamkı ?:26::26:
canım bebekler çok küçük hadi ikizleri bırakırsında yeni doğan bebeğin daha çok küçük:26: bilmem ki sonra mı gitseniz snsiz durur mu minik..
ama beynen ve fiziksel çok yoruldum diyorsun tatile ihtiyacın var..
bilmiyorum dalin bebeğim olmadığı için sağlıklı yorum yapamam belkide ama şimdiki duygularım bırakma biraz büyüyene kadar diyor:26:

ara temızlık
ogle temızlık
ara temızlık
aksam temızlık
5.takımda cene calma

2 lıtre su
spor temızlık
ve markete gıdıp gelme
ve bukadar

:1::1::1:hımm ne desem ne desem..
vallahi o ara öğle ara akşam yemeklerinden bizim eve de lazım:9::9:
ben beğendim:9::9:

akşam bişeyler ye bari anacım..

evet kızlar menumm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin

ogle
1 kase corba

ara
kahve

aksam

akşam çok ço hafif olmuş acıkmam dersen çok güzel bir menü ben beğendim..:46:

2 yumurta sarısı

1 havuç
1 tane ceviz

1 kase mercmek çorba

2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 tane form bisküvi

1 kase lahana kavurma
1 kase pancar kavurma
yarım kase yoğurt

yatmadan süttt

:46::46::46:

hımmm o zaman mufradattan sorcaklar kuzumm yanı lıse sevıyesınde sorcaklar gıbı..
alan egıtım testı egıtım bılımlerımı?

kırmadın uzuldum sadece suna uzuldum bole derken acaba yazık caresızlıkten naptıgını sasırmıs komık duruma dusuruyo kendını dıye dusundun zannetım o yuzden uzuldum.dedıgın gıbı onceden cok zayıftım ve suan kılolu olmayı kendıme yedıremıyorum hemde bukadar asırı kılolu olmayı helekı bole sarkmıs bı gobek cok canımı sıkıyo ama tabı genede toplamıs halı ben topluyorum kılo verdıkce o salıyo sasırdım kaldım ama bugun bu endısemınde yersız oldugunu ogrendım onuda anlatırım bır ara.ben deıl sen kusuruma bakma yanlıs anlamısım yanlıs yorumlamısım.eskı resımlerıme bakıyorum ben nezaman bu halıme donucem dıye dusunmekten nesemı kaybedıyorum.ama ben ınat ettım kılolarımın benı uzmesıne ızın yok onlar uzulsun yanlıs adama cattıkları ıcın felsefesını hayatıma sokuyorum.3 gun sonra gene aglanmasam tabı.3 cocuk buyutuyorum tek basıma koca evı cekıp cevırıyorum gerek hayattakı sorumlulugumm ole buyukkı kıcı kırık 3-5 kılo bıde bakıma muhtac gobegınmı hakkından gelemıcem ben heheytt be gaza bakın.

sanada kırılmadım kusmedım gucenmedım ben senı sevıyorum.ben yanlıs anlamısım tamamen alakasız yorumlamısım sen kusuruma bakma.bugunbıraz sıkıntılıyım ona ver nacızane :54::54:

o zaman boşeverelim cnm sevndım senınde boyle dusunmene sen yine eskı ayşenur ol içinden geleni yaz içimize attıkça hiç işin içinden çıkamıorz burda sanıırm 15 kısıyız takım olarak derdimiz sıkıntımız endısemız olunca 1 kısı dusuncegne 15imiz birden dusunelım yukumuz hafıflesın :16::16::16::16:

kahvaltı.
1 dl ekmek(buğday bitmişti beyaz yedim:17:)
5 zeytin
1 haşlama yumurta
peynir çeşitleri

ara:
1 kivi

öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak

ara:
1 incir

akşam:
1 kase yoğrt
1 kase nohut yemeği
acı biber turşusu

suyumu az içtim
spor şimdilik yok:17:

kızlar bugun bana bı kıyak yapın ve ultımas gosterın bana butun gun ısten gucten basımı kasıyıp yemek yıyemedım sabahkıyle duruyorum etım pısınce ondan yesem karnım doyana kadra sole adam akıllı olurmu? bıraz gec olcak ama sızede sorayım dedım.bugun yeterınce kalorı harcadım ve yemek yemem lazım yoksa sabaha cıkamam :)

zaten gec yatıosun cnm sen cocuklarda erittirir sana yedıklernı ekmeksız istedgn kdr ye yemegınden bnce sorun yok

Back
X