Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmm o zaman mufradattan sorcaklar kuzumm yanı lıse sevıyesınde sorcaklar gıbı..
alan egıtım testı egıtım bılımlerımı?

kahvaltı.
1 dl ekmek(buğday bitmişti beyaz yedim:17:)
5 zeytin
1 haşlama yumurta
peynir çeşitleri

ara:
1 kivi

öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak

ara:
1 incir

akşam:
1 kase yoğrt
1 kase nohut yemeği
acı biber turşusu

suyumu az içtim
spor şimdilik yok:17:

bugün biraz kh yüklü olmus ama dengede tutmussun:46:

bugün sevda dışında herkesın menusunu cok begendım aysunayn cok buluodum her zaman bugun hosuma gttı rabıste tatlı yememıs:1:

sevdaaaa senı yazdm kara kaplı deftere canga yuuznden en sevdiğim çıkolardan birisi nasıl yersınn nasılllll:1::1::1::1:

bide aysenurun menuyu hıc begenmedım o ne kız ole kus kadar yemıısn gene simdi o pısen yemekten ye de can kan gelsın biraz

ben tekrardan spora donuorm 45 dk daha yapsam bugun 1.5 saat olck koşu bandm vuhuuu:1::1:

o zaman boşeverelim cnm sevndım senınde boyle dusunmene sen yine eskı ayşenur ol içinden geleni yaz içimize attıkça hiç işin içinden çıkamıorz burda sanıırm 15 kısıyız takım olarak derdimiz sıkıntımız endısemız olunca 1 kısı dusuncegne 15imiz birden dusunelım yukumuz hafıflesın :16::16::16::16:

bende boleyım ıste ıcımdekı neyse dılımdekı de o arkadan konusmak fesatlık bılmem hıc ıcımde dısımda bırdır.kalbımdekıde dılımdedır.

dogru dıyon valla hayat paylastıkca guzel :9::9:

bende ole dusunmustum ama 40 soru alan 10 soru bu alan egıtımınden cıkıcakmıs.alandan 50 soru dıyolardı zaten ee egıtımden kac soru cıkacak anam ne bu yaa su hale bak .......

sıkıntı yapma ya zaten derslere hakımsın.....

bugün sevda dışında herkesın menusunu cok begendım aysunayn cok buluodum her zaman bugun hosuma gttı rabıste tatlı yememıs:1:

sevdaaaa senı yazdm kara kaplı deftere canga yuuznden en sevdiğim çıkolardan birisi nasıl yersınn nasılllll:1::1::1::1:

bide aysenurun menuyu hıc begenmedım o ne kız ole kus kadar yemıısn gene simdi o pısen yemekten ye de can kan gelsın biraz

ben tekrardan spora donuorm 45 dk daha yapsam bugun 1.5 saat olck koşu bandm vuhuuu:1::1:

abartma sporu sende...:47::47::47: cezasını sonradan cekersın.....bugünlük yeter sporun.....çok istiyorsun call gibi minder hareketlerı yap.....

hımm bak onu düşünmemiştim hiç.....bence eğitim bilimleridir......

sıkıntı yapma ya zaten derslere hakımsın.....

abartma sporu sende...:47::47::47: cezasını sonradan cekersın.....bugünlük yeter sporun.....çok istiyorsun call gibi minder hareketlerı yap.....

yok be nerde hakımımm tekrar bakmak lazımmm amannnn :37::37::37:

haklısın cnm yerken farkettim nohut yememem gerektiğini ama kendimi alıkoyamadım:50:yeme dur fazla vs desemde ikna edemedim kendimi bitiverdi:1::1:

offffffffff şu aralar gevşedim ben gene:4:

yok yok menülerin iyi bence.....bazen fazla gibi oluyor ama:34:

JUJU nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27::27::27::27:

gamze de yok piyasada yoksa sevda ile aynı seylerı yedınız de gelmeye mı korkuyon.....korkunun ecele faydası yok ona göre.....:32::32::52::52::52:

aysunaycım saol bebegım ııce ıcım karardı :) esıme dun soledım gıtmesekmı seneye yazmı gıtsek dıye gıdelım dıyor ıkımızde yorgunuz dıyor dogruda soluyor cokta gıdesı var onada kıyamıyorum napalım 1 kaç gun katlanıcaz artık aysuncum aslınmda bebekler daha kucuk bebekken bırakabılırsın baskasına 6 aydan sonra zorr bırakılıo ozamana kadar ııce anacı babacı oluyolar etraflarında olup bıtenı farkedıolar ama yenı doganken cok farketmıyolar daha bebek oldukları ıcın anne baba ayrımı tam olmadıgından buyuyunce 6 ayı doldurunca bırakmıolar anneyı

yok yok menülerin iyi bence.....bazen fazla gibi oluyor ama:34:

JUJU nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27::27::27::27:

gamze de yok piyasada yoksa sevda ile aynı seylerı yedınız de gelmeye mı korkuyon.....korkunun ecele faydası yok ona göre.....:32::32::52::52::52:

canom gamze ıs gorusmesıne gıttı 8 de falan gelırım dedı dua edelım onun ıcın hayırlısı neyse o olsun

hımmmmm ben böyle kendımı şey gibi hissettim nasıl desem meraklı:9::9:
ama yorumuna cevap vereyım......
yazdıgın isimlerden çogu hem gercek ismini söyledi hem de fotosunu koydu.....senin görmeme sebebin başlarda topiği çok az ziyaret etmenden kaynaklı olabilir veya da dıkkatınden kaçmış olabilir.....(ki büşranın fotoları hala profilinde)
sakın yanlış anlama burası devlet dairesi değil ..ya da ne bilim gebete ni sorgulamayacagız.....sadece daha samimi olma adına...hani kimle konusyoruz ben bilmek isterım sahsen....çünkü karsılıklı okurken kafamda canlandırıyorum....
yoksa kimse zorla bir şey yapmasın,zorla yapacaksa hiç yapmasın daha iyi.....

umarım yorumuma kırılmazsın bayagıdır bu muhabbet oluyor da içimden geçeni artık söylemek istedim.....:34:

Yok cornicim.. Artık bir aileyiz rahat rahat düşüncelerimizi ifade edebiliriz. Herkes herkesi çok seviyor bu yüzden kimsenin art niyetle bir şey dediğini sanmmam zaten..

İsim konusunu tekrar açmana gerek yok çünkü bu konudaki fikrimi daha önce zaten belirttim. Burada yazdıklarımız asla silinmiyor. İsmimi söyleyip de ileride tesadüfen bir tanıdığın rastgelip de sinirlerimi bozmasını istemem. Hatırlarsan bizim grup ilk kurulurken böyle bir olay olmuştu ve nickini değiştiren arkadaşlar olmuştu.

Fotoğraf konusuna gelince meraklanman gayet doğal canım. Ben de çok merak ediyorum herkesi.. :52::52::52::52: Ve sadece 3 kişiyi gördüm. O yazdığım isimlerin foto albümü yok ki. Nereye koydular..:41::41::41::41: Senin de yok albümün...

O zaman anlaşma öneriyorum 1 martta herkes foto albümü yapacak o kadar...:24::24::24::24:

evet sıra geldi menüme;

sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
1 dilim salam

öğlen:
2 yk yeşil fasulye
çok az haslanmıs tavuk
1 domates
yeşil soğan,biber turşu
1 bardak kefir

ara:
1 greyfurt

akşam:
1 kase sebze çorbası

menüm

sabah
2 dilim tost ekmeğinden kaşarlı yağsız tost
1 bardak ayran

öğle
3 4 çatal patates kızartması

ara
yarım elma

akşam
yarım tabak kuru fasülye
3 çatal pilav
salata

45 dk koşu bandı
2.5 lt su
patates kızartması ve pılav gun ıcınde fazla ıkısınden 1 ını tercıh et hem nerde gorulmus duyulmus dıyette kızartma yendıgı yahu bısey desem kabahatlı olcam bız gobek yaglarını ertelım kurtulalım gobekten dıoz hanımefendı kızartma yemıss ye yede sıssın gobegın fırtlasın pantolonlardan kızartma kat-i suretle yok bıdaha gormek ıstemıyorum aslaaaaaaaaaaa:47:
benim menüm de şöyle çok utanıyorum...

sabah 2 dilim beyaz ekmek,1 parça peynir,2 tatlı kaşığı tahinli pekmez,2 tatlı kaşığı kadar da kaymak:17::17::17:

ara yok

öğle:1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan,1 tabak ıspanak,1 dilim beyaz ekmek

ara:1 tane canga :17::17::17::17:

akşam:6 tane lahana sarması,1 tane yumurta çok canım istedi bizimkiler yerken :17::17::17::17: dayanamadım...1 bardak ayran

su 1.5 litre,spor 100 mekik yaptım---yarım saat te eliptik yapıcam

dalin cezalandır beni hakettim cezayı :17::17::17::17:
tahın pekmez canga kaymak yarım ekmege yakın ekmek yemıssın ve yarım tencere sarma kuzum sen yanlıs topıktesın şişttt huuuu burası kılo verenlerın topıgı kılo almak ısteyenler topıgı baska tarafta sen topıklerıkarıstırmısın.benıde yeseydın utanma cekınmegel benıde ye 45 dakıka elıptık yapacaksın sana az bıle.
tahınh pekmez yemısya baban gıbı guclumu olcan sen bakım.bu menuyle bıdaha gelme buraya kılo almak ısteyenlerın topıgıne yaz orası ıcın ornek bı menu :47::47::47:
ortada bı menu yok ama ayıp olmasın yazayım bıseyler karalayayım :33:

sabah kalsık kahvaltı 2 tanede cıcıbebe
ara temızlık
ogle temızlık
ara temızlık
aksam temızlık
5.takımda cene calma

2 lıtre su
spor temızlık
ve markete gıdıp gelme
ve merdıvenlerden cop ındırme
ve bukadar

haa veeeeee temcerede et yemegım pısıyo gec mec ondan yıcem olur demı
ıste ornek menu bu menu :1::1::1::1::1: det bana det kızdım kendıme hakaten :47:
evet kızlar menumm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin

ogle
1 kase corba

ara
kahve

aksam
3 yk yogurt ıcıne 1 kozlenmıs kırmızı bıber uzerı 1 ceviz

su:2 lt
spor:az sonra yapıcamm:9:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: ıste menu budur bakın bakın kızartmaları kaymakalrı goturenelr bakında utanın menunuzden
merhaba şekerlerrr :3::3::3:

menümü hemen paylaşıyım yazıları okuyayımm... dünkü pideden sonra umarım ceza menüm iyidir:9::9::9:

2 yumurta sarısı

1 havuç
1 tane ceviz

1 kase mercmek çorba

2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 tane form bisküvi

1 kase lahana kavurma
1 kase pancar kavurma
yarım kase yoğurt

yatmadan süttt

bugün yürüyüş yapacağımmmmm
mercımek corbası ve kavurmalar ucu bır arada fazla cnm kavurma yaglı bı besın mercımek ıse karbonhıdratlı 1 deıl hemde 2 kavurma yemısın cesıt yapmısın mercımek corbasınıda dıyette yemeyın ya yemeyınnnnnn onun yerıne sebze corbası yıyın ha makarna yemısın ha mercımek farkı yokk
kahvaltı.
5 zeytin
1 haşlama yumurta
peynir çeşitleri

ara:
1 kivi

öğle:
1 kase mercimek çorbası

ara:
1 incir

akşam:
1 kase yoğrt
1 kase nohut yemeği
acı biber turşusu

suyumu az içtim
al bı mercımek daha ben bıtarafımı bosa yırtıyom mercımegın makarnadan bı farkı yok hadı sen onu yemıssın nohutu yemeseydın ıkısıde karbonhıdrat ama oldumu sımdııı
neyse ama guzel bı menu kurtarır yanı gıderı var

cornı ve sevda sızı cok pıs kınıyorum bugun :47:

Yok cornicim.. Artık bir aileyiz rahat rahat düşüncelerimizi ifade edebiliriz. Herkes herkesi çok seviyor bu yüzden kimsenin art niyetle bir şey dediğini sanmmam zaten..

İsim konusunu tekrar açmana gerek yok çünkü bu konudaki fikrimi daha önce zaten belirttim. Burada yazdıklarımız asla silinmiyor. İsmimi söyleyip de ileride tesadüfen bir tanıdığın rastgelip de sinirlerimi bozmasını istemem. Hatırlarsan bizim grup ilk kurulurken böyle bir olay olmuştu ve nickini değiştiren arkadaşlar olmuştu.

Fotoğraf konusuna gelince meraklanman gayet doğal canım. Ben de çok merak ediyorum herkesi.. :52::52::52::52: Ve sadece 3 kişiyi gördüm. O yazdığım isimlerin foto albümü yok ki. Nereye koydular..:41::41::41::41: Senin de yok albümün...

O zaman anlaşma öneriyorum 1 martta herkes foto albümü yapacak o kadar...:24::24::24::24:

hadı leennnnnn ben album yapptım koydum herkes gordu sen nıye gormedın cunku yoktun cunku yemekelre yumulmakla mesguldun cunku ugramıyodum bıde herkes martın 1 ınde album yapsın dıye kızıyooo.

neyse bıde sneın ıcın yaparız bariiii :9::9::9::9:

patates kızartması ve pılav gun ıcınde fazla ıkısınden 1 ını tercıh et hem nerde gorulmus duyulmus dıyette kızartma yendıgı yahu bısey desem kabahatlı olcam bız gobek yaglarını ertelım kurtulalım gobekten dıoz hanımefendı kızartma yemıss ye yede sıssın gobegın fırtlasın pantolonlardan kızartma kat-i suretle yok bıdaha gormek ıstemıyorum aslaaaaaaaaaaa:47:

tahın pekmez canga kaymak yarım ekmege yakın ekmek yemıssın ve yarım tencere sarma kuzum sen yanlıs topıktesın şişttt huuuu burası kılo verenlerın topıgı kılo almak ısteyenler topıgı baska tarafta sen topıklerıkarıstırmısın.benıde yeseydın utanma cekınmegel benıde ye 45 dakıka elıptık yapacaksın sana az bıle.
tahınh pekmez yemısya baban gıbı guclumu olcan sen bakım.bu menuyle bıdaha gelme buraya kılo almak ısteyenlerın topıgıne yaz orası ıcın ornek bı menu :47::47::47:

ıste ornek menu bu menu :1::1::1::1::1: det bana det kızdım kendıme hakaten :47:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: ıste menu budur bakın bakın kızartmaları kaymakalrı goturenelr bakında utanın menunuzden

mercımek corbası ve kavurmalar ucu bır arada fazla cnm kavurma yaglı bı besın mercımek ıse karbonhıdratlı 1 deıl hemde 2 kavurma yemısın cesıt yapmısın mercımek corbasınıda dıyette yemeyın ya yemeyınnnnnn onun yerıne sebze corbası yıyın ha makarna yemısın ha mercımek farkı yokk

al bı mercımek daha ben bıtarafımı bosa yırtıyom mercımegın makarnadan bı farkı yok hadı sen onu yemıssın nohutu yemeseydın ıkısıde karbonhıdrat ama oldumu sımdııı

benı nıye kınıyon kız.......:27::27::27::27:

:17::17::17::17::17:

evet sıra geldi menüme;

sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
1 dilim salam

öğlen:
2 yk yeşil fasulye
çok az haslanmıs tavuk
1 domates
yeşil soğan,biber turşu
1 bardak kefir

ara:
1 greyfurt

akşam:
1 kase sebze çorbası

:46::46::46::46::46::46:

menüm

sabah
2 dilim tost ekmeğinden kaşarlı yağsız tost
1 bardak ayran

öğle
3 4 çatal patates kızartması

ara
yarım elma

akşam
yarım tabak kuru fasülye
3 çatal pilav
salata

45 dk koşu bandı
2.5 lt su

kızartmaaaaaa olmamışşşşşşşşşş:19::19:

benim menüm de şöyle çok utanıyorum...

sabah 2 dilim beyaz ekmek,1 parça peynir,2 tatlı kaşığı tahinli pekmez,2 tatlı kaşığı kadar da kaymak:17::17::17:

ara yok

öğle:1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan,1 tabak ıspanak,1 dilim beyaz ekmek

ara:1 tane canga :17::17::17::17:

akşam:6 tane lahana sarması,1 tane yumurta çok canım istedi bizimkiler yerken :17::17::17::17: dayanamadım...1 bardak ayran

su 1.5 litre,spor 100 mekik yaptım---yarım saat te eliptik yapıcam

dalin cezalandır beni hakettim cezayı :17::17::17::17:

sevda kaçamak bir olur iki olur üç olur bu neeeeeeeeeee:47::47::47::47::47:

dalin şuan kendine eziyet etmekle mesgul cnm......ama sana dalini aratmayacagımza emın olabilirsin başlayalım öhöhöhöh......

oh ohhhhhh kahvaltıya bak beyaz ekmekler havada ucmus yetmemiş pekmez o da yetmemiş bir de üstüne kaymagı olsun demişsin..........hata 1

ooooo sabah beyaz ekmegı az yemıstın 1 bütün ekmege tamamlayım mı dedin......hata 2

ooooooooooooo araya bak sanki az yedık bir de canga ile kendini ödüllendirmişsin....hata 3

akşama bak anacım senın canın neler istememiş ki bugün...hanı insanın canı 1 tane ister de sen tencerenın dibini yalamıssın annem ya....

nasıl oldu mu dalin gibi:1:

Ay çok güldüm dalinin ikizi tıpkısının aynısı :52::52::52::52:

canım sıkkın aksam aksam neden kendımı bole mutsuz hıssedıyorum anlamadım ölcem heralde.aksama hurremın olusu bıle benı mutlu etmeye yetmıyo yoruldumda.tatıle gıdıcez ama cocukları goturmıcek olmamaızda canımı cok sıkıyo onları gotursem tatılım burnumdan gelır goturmesem canım sıkılır aklımkalır
bebegı yengeye kızımı halaya oglumuda babaneye bırakıcaz resmen dagıtıcaz cocukları 1 hafta ben onlarsız onlar bensız napcam ben sızce ne yapsam sızce gotursemmı yada bendemı gıtmesem.gotursemde onlarla ılgılenmekten yok uykualrı yok yemeklerı telasından tatılımden bısey anlamam goturmesem uzuluyorum ayrı kalmak koyuyo asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık napsamkı ?:26::26:

bence ikizleri aynı yere bırak bebeğini de yanında götür. hem deniz görsün. hem küçük arabasında uyur kumsalda yanınızda. ben kız küçükken gitmiştim tam 6 aylıktı. hiç zorluk yaşamadım.

ortada bı menu yok ama ayıp olmasın yazayım bıseyler karalayayım :33:

sabah kalsık kahvaltı 2 tanede cıcıbebe
ara temızlık
ogle temızlık
ara temızlık
aksam temızlık
5.takımda cene calma

2 lıtre su
spor temızlık
ve markete gıdıp gelme
ve merdıvenlerden cop ındırme
ve bukadar

haa veeeeee temcerede et yemegım pısıyo gec mec ondan yıcem olur demı

hııııımmmmmmmm temizlik detoksu yapılmış :50::50:

evet kızlar menumm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin

ogle
1 kase corba

ara
kahve

aksam
3 yk yogurt ıcıne 1 kozlenmıs kırmızı bıber uzerı 1 ceviz

su:2 lt
spor:az sonra yapıcamm:9:

bence akşama salata falan ekleseydin bana çok az geldi :50:

merhaba şekerlerrr :3::3::3:

menümü hemen paylaşıyım yazıları okuyayımm... dünkü pideden sonra umarım ceza menüm iyidir:9::9::9:

2 yumurta sarısı

1 havuç
1 tane ceviz

1 kase mercmek çorba

2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 tane form bisküvi

1 kase lahana kavurma
1 kase pancar kavurma
yarım kase yoğurt

yatmadan süttt

bugün yürüyüş yapacağımmmmm

kavurmadan kastın?

kahvaltı.
5 zeytin
1 haşlama yumurta
peynir çeşitleri

ara:
1 kivi

öğle:
1 kase mercimek çorbası

ara:
1 incir

akşam:
1 kase yoğrt
1 kase nohut yemeği
acı biber turşusu

suyumu az içtim

nohut ve mercimek aynı gün :50:

hadı leennnnnn ben album yapptım koydum herkes gordu sen nıye gormedın cunku yoktun cunku yemekelre yumulmakla mesguldun cunku ugramıyodum bıde herkes martın 1 ınde album yapsın dıye kızıyooo.

neyse bıde sneın ıcın yaparız bariiii :9::9::9::9:

bebeğim koydugun albümü neden siliyorsun o zaman.. siz hepiniz topluca benim gruptan çıkma ihtimalimin olduğu hafta mı koydunuz resimleri? hakkımı yedirmemmm.. foruma uğramamazlık hiiiiiiç yapmadım.. (o malum bir hafta dışında) her zaman cevap veremedim ama hep uğradım. aklım hep forumda oldu.. hakkımı yedirmem. zaten günümün 1 saat forum okumakla geçiyor. bir de son zamanlarda gözüm açılmadığı halde yapıyorum bunu.

Bunu yapaydın daha iyiydi bacım... :4::4::4::4::4::4::4::4: ya da bunu :22::22::22::22: :52::52::52:

Back
X