Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:52::52::52::52:
allam beğenmedi bi tane menü..işte tamam bunu beğenecek diyorum gene yok:1::1:
bugün cozuttuk demek ki:27:

juju sen neler yedin bakimmmmmmmmmm:56:
zes büşra gelin hele size de dayak var:27:

ghamzenın menusude olmamıs neyını begeneyım dunyanın kuruyemısını yemıs cok fazla olmus

rabyasın menusu suana kadar ornek menu onu begendım gerı kalan cıvıtmıs dagıtmıs bende dahıl hele ben suyla calısmaya calısan dızel motor gıbıyım suyla calısıyom benzın yok :33:

bugunku menuuum

sabah: Yagsiz tost cok az kasar bol domatesli bir tosttu :) sekersiz cay
ara: Elma
oglen: 3 kasik firinda tavuklu patates 4 kasik pilav yogurt
ara: Ihlamur ictm
aksam: Bir bucuk dilim ekmek braz menemen 3 zeytn birazck peynr

2 bcuk ltre su

büşracım iileştinmi kuzu dalin denkaç yutar senide

Bugunku menuuum

Sabah: yagsiz tost cok az kasar bol domatesli bir tosttu :) sekersiz cay
Ara: elma
Oglen: 3 kasik firinda tavuklu patates 4 kasik pilav yogurt
Ara: ihlamur ictm
Aksam: bir bucuk dilim ekmek braz menemen 3 zeytn birazck peynr

2 bcuk ltre su

Akşam sanki minnacık fazla :44::44::44:

ghamzenın menusude olmamıs neyını begeneyım dunyanın kuruyemısını yemıs cok fazla olmus

rabyasın menusu suana kadar ornek menu onu begendım gerı kalan cıvıtmıs dagıtmıs bende dahıl hele ben suyla calısmaya calısan dızel motor gıbıyım suyla calısıyom benzın yok :33:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

:9::9::9::9:

biz benzinliyiz anacım ama az yakarız :60:depo hep dolu:39::39::27:

Bugunku menuuum

Sabah: yagsiz tost cok az kasar bol domatesli bir tosttu :) sekersiz cay
Ara: elma
Oglen: 3 kasik firinda tavuklu patates 4 kasik pilav yogurt
Ara: ihlamur ictm
Aksam: bir bucuk dilim ekmek braz menemen 3 zeytn birazck peynr

2 bcuk ltre su

kısa ve oz fazla olmus ama hastasın dıyede kıyamadım sımdı napsamkı :26: oglen menun fazla
kısaca tostlar pılavlar beyaz ekmekelr havada ucuyo kap kap ye
ama hastasın guce ıhtıyacın vvar bugune has senı gormezden gelıorum :27::27::27:

ımdaaaaaaaaaat havaya ucuyodukk evı gaz sardı mutfaga gırmez olaydımmmmmmmmm tencere tasmıs ve 1 saattır ates sonuk bı vazıyette gaz kacıomus burnuma gaz kokusu geldı mutfaga bı gırdım nefes alamadımmmm abbooo basıma gelmeyen kalmıo kendımı okutcam sole enıne boyuna coluk cocuk ucacaz havaya:18::18::18::18::18::18:

ımdaaaaaaaaaat havaya ucuyodukk evı gaz sardı mutfaga gırmez olaydımmmmmmmmm tencere tasmıs ve 1 saattır ates sonuk bı vazıyette gaz kacıomus burnuma gaz kokusu geldı mutfaga bı gırdım nefes alamadımmmm abbooo basıma gelmeyen kalmıo kendımı okutcam sole enıne boyuna coluk cocuk ucacaz havaya:18::18::18::18::18::18:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: Allah korusunnn

len dediğine bak şunun ya:47::47::47: 1 saattir napıyon sen aklın yemekte degıld ki tencerede olsun:47:

benim menüm de şöyle çok utanıyorum...

sabah 2 dilim beyaz ekmek,1 parça peynir,2 tatlı kaşığı tahinli pekmez,2 tatlı kaşığı kadar da kaymak:17::17::17:

ara yok

öğle:1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan,1 tabak ıspanak,1 dilim beyaz ekmek

ara:1 tane canga :17::17::17::17:

akşam:6 tane lahana sarması,1 tane yumurta çok canım istedi bizimkiler yerken :17::17::17::17: dayanamadım...1 bardak ayran

su 1.5 litre,spor 100 mekik yaptım---yarım saat te eliptik yapıcam

dalin cezalandır beni hakettim cezayı :17::17::17::17:

Yaaa sevda hanım sen beni terkedip gidersen böyle olur :(:43:
Bir daha olmasın kuzum

P.S.: 13. Takımdan Nihal ben canlarım hepinize selamlarrr

geçmiş olsun dalinnn..:26:.

cornella cnm sıcacık bi süt iç çok acıkınca ben öyle yapıyorum gçiyo:7:

cornella

canım menün normaldi bi sorun görmedim ben abartı...

garfield06

sabah iyi ama öğlen 2-3 çatal patates kızartması yerine tıka basa sebze yeseydin keşke..

Sevda_M

sabah ilk öğün onun için bişi demiyorum yediklerine
öğlen güzel
akşamda da güzel ama o aradaki canga olmadı kuzum niye yedin bak ilk haftan olcak bizde ayıp valla erit hemen onu...

dalin26

kız doğruyu söle sen nasıl bir türsün neyle besleniyon... gelecekten ışınlandında yemek yerine hap mı içiyon... damardan mı alıyon nasıl bir bünye arkadaş anlamadım 3çocuk spor temizlik koşturmaca ama yakıt namına gr lokma yok... yok yok yok ben senin bünyeyi anlamadım gittii

rabyas

canım fena değil senin menünde artık abartı didiklemiyorum ufak hataları görmezden gelicem.

birsen-deniz

evet güzel bir ceza günü olmuş canım aç kalmadan sama az kalorili beslenmişsin...

Back
X