Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla en iyisini yapıyorsun......bende bayagıdır bakmıyordum etrafıma...kabuguma cekılsem iyi olacak.çünkü herkesın düşüncesi farklı olunca çatışmalar kaçınılmaz oluyor....

Hayır, gerçek tektir ve bunu bile kabul ettiremediğimiz zekaya sahip insanlar var..Bence de biraz dinlen tatlım..

bugün ne yapacaksınız?

çorbamı içip dışarımı çıksam dıyorum da nereye gıdecegım......:26: tek başıma alışverişi de sevmıyorum.....

bir tane konu varda orada biri ile tartıstım daha dogrusu neyın savasını verıyor anlamadım da.....gereksız muhabbet.böyle milletı birbirine düşürecek konular neden açarlar anlamıyorum.zevk alıyorlar galiba bu durumdan....

boş ver cornella yaa bazen gerçi insanlar öyle abuk subuk konuşuyorlar ki mecburen cevap veriyorsun sen takılma onlaraa

Yalnızlık çok zorrr cornimmm, öyle bekliyorum ve yapacak hiç bişi yokk.... :26::26::26:

aynen öyle eşim diyor ki bugün seni kardeşinin yanına gönderıyım mi ?
yok dedim....
napacam gidip o zaten öğlene kadar okulda....
burdaki kızlarla da cok asırı görüşmücem ....
2 haftada bir yeter .....çok dedikodu yapıyorlar.basıma agrılar giriyor.....:27::27::27:

aynen öyle eşim diyor ki bugün seni kardeşinin yanına gönderıyım mi ?
yok dedim....
napacam gidip o zaten öğlene kadar okulda....
burdaki kızlarla da cok asırı görüşmücem ....
2 haftada bir yeter .....çok dedikodu yapıyorlar.basıma agrılar giriyor.....:27::27::27:

:27::27::27::27::27::9::9::9::9::9::9:

günaydın cnm..idare edıyoz....karar aşamasındayım dışarı çıksam mı onu düşünüyorum....dışarısı da cok rüzgarlı....

cık tabıkııı hava guzelse tuğbişim hem hava almıs olursun hem bişey yememis olursunnn:9::9::9:
Ben isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeennn :33: modundayım :9::9: yalnızlıktan sıkıldım :26::26: sen nasılsın canım..

yookkkk isyaaaeennnn falannnnnn ac muziği oyna evde en basıtıııı mutlu olmak ıcın cok sebebımız varr ki yalnız degılızzz:21::21::21: ıyıyım ben cok sukurr gamzem kahvaltı yapıcam sımdııı:56::56:

Ben isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeennn :33: modundayım :9::9: yalnızlıktan sıkıldım :26::26: sen nasılsın canım..

cık tabıkııı hava guzelse tuğbişim hem hava almıs olursun hem bişey yememis olursunnn:9::9::9:

yookkkk isyaaaeennnn falannnnnn ac muziği oyna evde en basıtıııı mutlu olmak ıcın cok sebebımız varr ki yalnız degılızzz:21::21::21: ıyıyım ben cok sukurr gamzem kahvaltı yapıcam sımdııı:56::56:

yaw sizde ne kadar uzakta oturuyorsunuz be kardeşim......azcık yakın olaydınız ya.....

dışarıda güneş varda yalancı güneş o....rüzgar var bayagı.....gidersem eşimin yanına gidecegım.....başka nere var ki:43::43::43::43::43::43:
memlekette olsaydım yarın kardeşim gelıyor, ünide ki..... annemlere gıderdım:21:
ama maalesef tam 7 saat uzaklıktayım.....:43::43::43::43::43:

bugün buralar sessiz...ıssız.....en iyisi ben kaçayım....duşumu aldım...saçlarımı halledeyım,çorbamı içeyım...ver elini alanya sokakları...görüşürüzzzz:5::5::5::5:

arkadaşlar bol hayırlı günler diliyorum bugün bir arkadaşın vedası ar bi kafede akşam 7.gibi başlayacak ben ne giycem gıcık oldum bakalım ayarlarız artı saat 3 plates var sabahta temizliğimi yemeğimi yaptım oooooooooooo hayat güzelsin ama biraz zor ama yuvarlanıp gidiyoruz işte

jujum cuma yarışmaları paylaşım alanında püsküüt şöyle yazmış

5. TAKIM
1) Üyelerinizden toplight için bilgi aktarıyorum:
Yarışma başlangıç bilgileri: 92 kilo / 11 Aralık 2009
Ayda bir hazırladığım bireysel sıralama listesinde bu bilgileri kullanacağım, bilginize.

ben 2. hamileliğimde 92 kiloya çıkmıştım onun haricinde hiç 92 kilo olmadım canım bunu anlamadım ne demek istemiş canım yaa
bi de bireysel sıralama listesi nerde yayımlanıyo?

canım o durumu bende anlamadım valla

kızlar gecen gun gamzeyede sordum sızlerede sorma geregı hıssettım kırıcı uzucu olmamak adına
menulerınıze yaptıgım sert yorumlar canınızı sıkıyormu bak eger sızı kıryor uzuyorsam lutfen ama lutfen soleyın hakkımı helal etmem bak 2 kelıme sohbetın bıle hakkı var.
ben aradakı samımıyete guvenerek ve motıve etmesı amacıyla kaçamakları bıraz sert elestırıyorum ama kaş yaparken gozde cıkarıyor olabılırım lutfen dogruuyu soleyın

kuzucum benim. daha önce de demiştim sinirlenince daha seksi oluyorsun :35::35::35::1::1::1::1:

Merhabalar.. Burada da güneş var. Ama bahçeye çıkınca donuyorum rüzgardan.. Kız dün beni gene fitil etti. Öğle uykusuna yatırmadığım halde gece uyumadı. 3 kere çığlık çığlığa uyandı. Dua mı okutsam ne yapsam.. Var bir şeyler bu kızda. Gündüz sorun yok gece nasıl huysuz nasıl mızmız...

yaw sizde ne kadar uzakta oturuyorsunuz be kardeşim......azcık yakın olaydınız ya.....

dışarıda güneş varda yalancı güneş o....rüzgar var bayagı.....gidersem eşimin yanına gidecegım.....başka nere var ki:43::43::43::43::43::43:
memlekette olsaydım yarın kardeşim gelıyor, ünide ki..... annemlere gıderdım:21:
ama maalesef tam 7 saat uzaklıktayım.....:43::43::43::43::43:

valla yakın olmayı bende cok ıstrdım kuzum yaaa...... aynı kaderı paylasıyoruzz bızde 8 saat mesafedeyızz :(

Back
X