Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menün az olmuş cnm hatta yok olmuş:1:
sporunda dibine vurmuşsun ama gzl tabi spor uzun lafın kısası hoşgeldinn dalin:1:

Herzamanki menulerin gibi degil ama sende farkndasn zaten.eski enerjini bi toplarsan insallah normale donersn gamze reisss:)

Allah beeee abla sen naptin ya saka mi bu ben hic begenmedim

Sen benim boyle konustugma bakma daha kendi menumu yazmadm bugun bise yaptimki ben hic sorma hiiic :))

Geberceğiniz açlıktan hahahahahah desemde inanmayınn :33::33::33:

.

büşraaa sağol bebeğimmmmm:16:

:46::46::46:

accucuk karbon yüklü olmuş..:34:
portakalında karbon oranı yksek akşam değilde öğlenki arada yesen daha iyiydi..

çok sağol cnmmmmmm:16:

:9::9::9::9:bir dakin daha geldi:9:
ne yedin kız sen göremedim:9:

kendime ceza verdim diye ama bugünden itibaren normal bir insan gibi olacak menülerim hadi bakalım hayırlısı :9::9::9::9:

.

22 şubat 71.o
1 mart 70.6

giden 0.4oo gram

70.6/0.4/0.56 bilmemki doğrumu hesapladım canım kaptanım çok az gitmiş varya dalinden kaçmak lazım

günaydınlarr geçmişi okumadan bildirimi yapayım

5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 86,20 /
aysunayy ( 65,90 /65,20/0,70/1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
ZES ( 79,30 /
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 /70,60/0,40/%0,56)
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 / 76,50/ 0,80 / %1,03 )
5.TAKIM ORTALAMASI

daha fazla düşmesini bekliyordum ama regli öncesi olunca fazla gitmemiş aysunayy ve ukyo yu ekledim da ekledim listeye

Son düzenleme:
ben geldim.....

akşam yemek yemedim bir armut bir portakal yedim....

callen yaptım bugün daha bi iyiydi sanki hissettim hareketleri... bazı hareketleri tam bazılarını 70 e kadar yaptım boynumda fena değildu bu sefer güçleniyor demekki...

gel lelelim benim lahmacunlara...

gamze de sölemiş normal menülerimden az bile yedim bugün öğlen 3 tane küçük lahmacun yemişim ki bu öğlen bunda abartı bir durum yok arkadaş bir porsiyonun yarısını yemişim işte... benim kendime yaptığım ayar bu eskiden yediğime göre az yemek ... ben hızlı kilo vermek istemiyorum ki istesem veririm niye vermim ama benim metabolizmam zaten bozulmuş bozulacağı kadar iyice alt üst etmek değil amacım... ben hem kilo vermek hem metabolizmamı adam gibi rayına sokmak istiyorum ki geri almayayım.... amacım bu ben 79 görene kadar böyle gideceğim 300 - 500 - 600 belki 100 gidecek her hafta ama gidecek... yavaş ta olsa ilerleyecek... ben beklemekten sıkılmıyorum acele etmiyorum hedefe ulaşmak için...çünkü sizin geçtiğiniz o yoldan ben iki kere geçtim . biliiyorum o serüveni o hazzı kaç kere birinci geldim bu yarışmada ... bunları tattım tokum artık kendim için vucudum için en iyisi ile ilerlemek istiyorum.... ben ayarımı biliyorum dedim ve akşamı meyva ile geçiştirdim gün içerisinde fazlalığı yok ettim... bugün eşimin ddğum günüydu kayınvaldem pastasından tut böreğine tatlısından tuzlusuna hazırlanmıştı ama tek lokma yemedim hemde tek lokma bile .... niye sizce ben bilmiyormuyum yemeyi... canım tatlı istediğinde oturup pasta tatlı yiyeceğime o durumda en masumu seçip sütlaç muhallebi yiyerek zararı en aza indiriyorum ... yarın tartı günü bunun bilincindeyim ne çıkıcak tartıda bilmiyorum ama benim içim rahat sadece hafta sonu için vicdan azabım var onun dışında memnunum kendimden....

beni eleştirmeyin demiyorum bu yazdıklarımla aman ha yanlış anlamayın en çok ben istiyorum yorum yapmanızı ... bunları yazdım çünkü benü bu kriterlerde eleştirin ben sağlam adımlarla ilerlemek istiyorum ve normalin dışşına çıktığımda dur deyin bana olurmu.... mesela bugün o pastayı yemiş olsaydım yerden yere vurun beni derdim yada o lahmacunların tamamını yeseydim abarttmışsın demenize gıkım çıkmazdı...

kendimi anlatabiliyormuyum bilmiyorum umarım anlıyorsunuzdur... bunlar sitem değil tekrar ediyorum kendimi amacımı izlediğim çizgiyi anlatmaya çalıştım size umarım beni anlarsınız... içinizde en uzun süre burada kalacak olan benim bunu biliyorum ... sizleri buradan mutlu ve zayıf bir şekilde yollarken yerinize yenileri gelecek belki onlarda gidecek bilmiyorum benim kilo serüvenim ne kadar sürecek ama yavaş olucak bu sefer çünkü ben öyle olsun istiyorum bu sefer böyle deneyeceğim... kalıcı olsun istiyorum....

sizleri seviyorum her birinizi ayrı seviyorum :34:.... hepinizin rengi farklı bu takılda gökkuşağının renkleri gibi birbirimizi tamamlıyoruz...

döktüm içimi...:17:

jujum şu bir gerçek burda en çok başarılı olan kişi sensin bence...herzaman söylüyorum en sağlıklı bir şekilde veriyorsun kilonu önemli olanda o zaten birde verdikten sonra geri almamak önemli olan eminimki senin verdiğin kilolar kalıcı olacaktır çünkü herşeyden yiyorsun ama az yiyorsun....gamzede söylemiş ya gerçek bir hanımefendi gibi ....bizim yanlışımız herzaman söylüyorum kendimizi aç bırakıyoruz sonra görmemiş gibi saldırıyoruz herşeye çok yanlış çok bana göre....

.

juju ben seni anlıyorum çünkü bende yiyorum öğün atlamıyorum:9::9:
birden yemeklerimi kesemiyorum ben öğün atlamakta istemiyorum..
ben zamanında lise yıllarımda vs hiç yemeden çok kilo vermeye çalıştım ama haddiyle geri aldım:31:
şimdi öğün atlamadan istediğim herşeyden azar azar yiyorum
hem mutlu oluyorum hem azda olsa zayıflıyorum:13:
tabi bazen cıvıtıyorum ama ertesi gün dengelemeye çalışoyurm...
işte öyle..

bende onu çok yapardım bi kaç zamandır yapmıyorum..
geçmiş olsun cnm..

en doğru olanı yapıyorsun cnm inş bende yapmaya çalışacam artık bu günden itibaren..

.

leyynnnnnnn yuru gıtttttttt :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: Nası tırsıttım amaaaa kuzumsun sana hıc alınırmıyım ben yahuu eksın yaptım eksınnnn canom sen ye bıdaha lahmacun gene yersın fırcayı

bncede cok sınır bozucu bı durum yaaa

yok hatunlar ne alınması jujuya takıldım vben sevıomonla ugrasmayı

sız tıkanana kadar yıceksınız bende susup oturcam aklınız alıomu tasa tutsanız susmam ben hacılar :51::51::51:
Ben ne ıcın varım sızın dızgınlerı sıkmak ıcın sız yemege yumulunca agzınızı burnunuzu dokmek ıcın varım ben canolarrr :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Sevıyorum len sızıııııııııııııııııııııııııııı

ohhhhh şükür sonunda normal dalin gelmiş... Valla bi ara tırstım ben diğer takımlardaki gibi küslükler alınganlıklar gelan olmasın istiyorum takımımızda ...

offffffffffffffffff dalinim yaaaaaaaaaa bu ekşın beni öldürücek, az kaldı gidip bir çikolatayı götürüyordum :33::33::33::33::33::33:

sana noluyo kız yemek için bahane mi arıyon sen bana mı öyle geliyo ... :20:

şu sondaki zafiyet menüsü bnm ki sanıırm:1::1: Ama ölmedim kaptanım henüzzz diyet bitene kdrda öle bi niyetm yok snrasına bakarz:1::1:

oyyy oyyy oyyyy yavrucuk ne tatlıdır şimdi bıcır bıcır:16::16: Dalin cocugudamı dıyete soktn seker yeme fln:1::1: Ama cidden ben çocugm olursa ekmek hamur işi tatlı yedirmicem nasıl alısırsa ole gider:1:

ben değilim bikere hıh:110::110::110::1:

herkes yatmış sanırım eee bende kaçar o zaman yarın verilen kilolarla grusmek uzere:16::16:

bilemedin canım sevda_m yi kastetmiştim bişi yememişki dün ...

iyi geceler fıstıklarr :3::3::3::3:

Ev topla ütü derken daha şimdi oturabildimm ..

Biraz okuyayım dedim ama çok geç kalıcam...
Menümü yazayımm yorumları yarn okurumm artık :34::34::34:

Yağsız tost (tam tahl)

1 dilim baklava (insan görünce dayanamıyoo :26::26:)

yarm kase türlü yarım k. Cacık 1 kase makarna

1 tane ceviz yarm elma

1 kase mercimek ç. 1 kase sulu köfte 1 dilim ekmek

spor yok su tamam..

Sabah ola hayır ola,,inşallah çok güzel eksiler görürüz.

Uyanık arkadaşlar hepinize iyi geceler :16::16::16:

benim lahmacunlara laf edecenice yenen pizzaları profiterolleri baklavaları görün anam... :19:

[ı][sıze=3]tatlım bugün valla çok memnun kaldım sanırım şişmemiş kaslarım 800 gr gitmiş mutlu oldum ...[/sıze][/ı]

.

okadar aç kalmaya 800 mü gitti şimdi ... Bu hafta menülerini takip edeceğim sağlıklı bir menü istiyorum senden

[ı][sıze=3]
jujum bende yokum :43::43::43::43::43::43:
[/sıze]
[/ı]

.

seninkini de halledecem merak etmeeee

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3::3:

bugün hesap günü:1::1:

geçen hafta 65.9
bu hafta 65.2
giden 700 gr
yüzdem 1.06

fena sayılmaz:8::8:

:46::46::46::46::46::46::46:

22 şubat 71.o
1 mart 70.6

giden 0.4oo gram

70.6/0.4/0.56 bilmemki doğrumu hesapladım canım kaptanım çok az gitmiş varya dalinden kaçmak lazım

:46::46::46::46::46::46:

tebrikler kızlar....

ohhhhh şükür sonunda normal dalin gelmiş... Valla bi ara tırstım ben diğer takımlardaki gibi küslükler alınganlıklar gelan olmasın istiyorum takımımızda ...

sana noluyo kız yemek için bahane mi arıyon sen bana mı öyle geliyo ... :20:

bilemedin canım sevda_m yi kastetmiştim bişi yememişki dün ...

benim lahmacunlara laf edecenice yenen pizzaları profiterolleri baklavaları görün anam... :19:

okadar aç kalmaya 800 mü gitti şimdi ... Bu hafta menülerini takip edeceğim sağlıklı bir menü istiyorum senden

seninkini de halledecem merak etmeeee

ama jujum bi önceki gün çok yemişim :1::1::1::1::1:

.

menümü yazıp geçmişi okumaya gidiyorum ben
kahvaltı 1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara yok öğle
1 ayran tavuklu salata
ara
10 beyaz leblebi
akşam
1 dilim ekmek
10 tane fırında hamsi 1,5 dilim patates
ara yok
su tamam spor maalesef yok hadi bakalım ben geçmişi okurken siz benim menüye yorum yapın

bende yapıyım kilo bildiririmimi ama yüzde nasıl hesaplanıyodu bilmiyorum

geçen hafta kilom:76.3

bugünkü kilom: 75.5

giden kilom :800 gr

5.Takım 298. Etap
*JUJU* ( 86,20 / 86,10 / 0,10 / % 0,12 )
aysunayy ( 65,90 / 65,20 / 0,70 / % 1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
biricikoglumertug ( 76,70 /
ZES ( 79,30 / 0,00 / 79,30 / % 100,00 )
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 / 70,60 / 0,40 / % 0,56 )
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 / 76,50 / 0,80 / % 1,03 )
Sevda_M ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 )
5.TAKIM ORTALAMASI

öz eleştiri *juju*

bu hafta tartıdan aldığım sonuçtan memnun değilim... 100 gr gitmiş...

cuma gününden itibaren bir haftamı eleştirirsem eğer hafta sonu yaptığım düzensiz yeme ve kaçamaklarımın acısını hafta içi düzgün beslenmeme rağmen istediğim kiloyu verememeye bağlıyorum... şalet hafta sonumdada düzgün beslenmiş olsaydım bugün tartıda daha güzel bir sonuç alırdım. hafta sonu kaçamağımın bana artı kilo alarak dönmesi ve bu kalan beş günde verdiğim kilo o artıyı eksiye dönüştürmekten öteye gitmedi... bunin için kendime kızıyorum şimdi...tek hatam hafta sonu kaçamağımdı yoksa yediğim lahmacunlardan pişman değilim....

bu hafta su içmedim buda hatalarımdan birisi

yeşi çay içmedim

yürüyüşümü yapmadım evet callen yaptım ama demekki yeterli kalori yaktırmıyor callen yürüyüş şart demekki...

bu benim kendime yaptığım eliştirimdir... kilosundan memnun olmayan istediği kiloyu veremeyenlerinde kendi öz eliştirisini yapmasını istiyorum :126:

Son düzenleme:
bugün okulum yok ve buranın pazarı hem kumaş çamaşır hem sebze çıkıp 2-3 saat gezicem birazdan..
ttnete de gitmem lazım tarifemi değiştiricem..

spor yapmıyorum ne zamandır azıcık yürüyeyim bari:1:

bende yapıyım kilo bildiririmimi ama yüzde nasıl hesaplanıyodu bilmiyorum

geçen hafta kilom:76.3

bugünkü kilom: 75.5

giden kilom :800 gr

bu hafta verdiğin kilo/ geçen haftaki kilo*100

76.3-75.5=0.8 kg

0.8/76.3*100=1.04 ay ne karışık anlattım dimi:1::1:

başkanım dün yazdıkların konusunda haklısın ben de senin gibi yavş veriyorum sen yaşamış biri olaraaak tecrübelisin kendi bildiğini yap seni seviyorum

kahvaltı 1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara yok öğle
1 ayran tavuklu salata
ara
10 beyaz leblebi
akşam
1 dilim ekmek
ara yok
su tamam spor maalesef yok hadi bakalım ben geçmişi okurken siz benim menüye yorum yapın

güzel menü ben beğendim..
sadece akşamki ekmek olmasa iyiymiş ama balıkta ekmeksiz yenmez ki:1:

tatlım ya birde mürdüm eriğinin kurusunu denesen oda fayda edebilir belki

.

canım bi de mürdüm eriği deneyeyim dünki menüme sabahki kuru kayısıyı yazmayı unutmuşum bu sabahta doğru dürüst çıkamadım zati wc ye

Moralim çok bozuk kızlar.. Yepyeni pantolonuma yağ sıçradı. boydan boya minik minik damlalar.. yağ şişesinin yerini değiştirirken çok mu sert bıraktım nedir kapak fırladı. tabi içindeki minik yağ damlaları da.. Bu leke çıkmaz değil mi :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlar demişler ama bulaşık deterjanı ile ov sonra yıka geçer bişey kalmaz

bu arada ben de kendi özeleştirimi yapayım ben daha çok gideceğini tahmin ediyordum akşamları dün hariç hep salata ile geçiştirdim sadece 1 öğlen çok az fazla yemiştim abartı değildi o da ama istediğim gibi spor yapamadım ve regli öncesiyim sabah açıkcası 800 gr ı görünce çok fazla mutlu olmadım ben 1 kg üstüne çıkar diye düşünmüştüm ama olmadı inşallah onun olduğu günleri de göreceğim ee sizler menüme yorum yapmamışsınız bu arada
aysun cum yapmış yorumu şimdi gördüm

Son düzenleme:
bugün okulum yok ve buranın pazarı hem kumaş çamaşır hem sebze çıkıp 2-3 saat gezicem birazdan..
Ttnete de gitmem lazım tarifemi değiştiricem..

Spor yapmıyorum ne zamandır azıcık yürüyeyim bari:1:

aysuncum benim yerimede gez ben nbtteyim salı pazarımız var her salıda nbtt yazmışlar vay anasını kaçırdık pazarı gördünmü

kendime ceza verdim diye ama bugünden itibaren normal bir insan gibi olacak menülerim hadi bakalım hayırlısı :9::9::9::9:

.

şu hanımefendı olayı bende de yok valla nede olsa adanalıyık diyip işin içinden cıkıyorum ben:1::1::1::1::1:

kahvaltı 1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara yok öğle
1 ayran tavuklu salata
ara
10 beyaz leblebi
akşam
1 dilim ekmek
ara yok

cnm sadece akşam yemegınde ki ekmeği keşke yemeseydın,patates ve ekmek yerıne balıgın yanında bol salata nefis olurdu:56::56::56:

5.Takım 298. Etap
*JUJU* ( 86,20 / 86,10 / 0,10 / % 0,12 )
aysunayy ( 65,90 / 65,20 / 0,70 / % 1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
biricikoglumertug ( 76,70 /
ZES ( 79,30 / 0,00 / 79,30 / % 100,00 )
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 / 70,60 / 0,40 / % 0,56 )
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 / 76,50 / 0,80 / % 1,03 )
Sevda_M ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 )
5.TAKIM ORTALAMASI

öz eleştiri *juju*

bu hafta tartıdan aldığım sonuçtan memnun değilim... 100 gr gitmiş...

cuma gününden itibaren bir haftamı eleştirirsem eğer hafta sonu yaptığım düzensiz yeme ve kaçamaklarımın acısını hafta içi düzgün beslenmeme rağmen istediğim kiloyu verememeye bağlıyorum... şalet hafta sonumdada düzgün beslenmiş olsaydım bugün tartıda daha güzel bir sonuç alırdım. hafta sonu kaçamağımın bana artı kilo alarak dönmesi ve bu kalan beş günde verdiğim kilo o artıyı eksiye dönüştürmekten öteye gitmedi... bunin için kendime kızıyorum şimdi...tek hatam hafta sonu kaçamağımdı yoksa yediğim lahmacunlardan pişman değilim....

bu hafta su içmedim buda hatalarımdan birisi

yeşi çay içmedim

yürüyüşümü yapmadım evet callen yaptım ama demekki yeterli kalori yaktırmıyor callen yürüyüş şart demekki...

bu benim kendime yaptığım eliştirimdir... kilosundan memnun olmayan istediği kiloyu veremeyenlerinde kendi öz eliştirisini yapmasını istiyorum :126:

jujum burda ki herkes az çok spor salonlarına gitmiştir heralde.....bende 21 yaşımdan beridir spor salonu ile hasır neşir olan biriyım...sebebı polislik ,zayıflama vs derken böyle oldu....
spor hocalarımdan çok sey öğrendıgımı düşünüyorum eğer çok bilmişlik olarak görmezsen ufak bir önerim var.....gerçi sende tam 12 den vurmussun öz eleştirinde....

plates,callen yada mekık yanı yer mınderı hareketlerıni yapmadan fitnees çalısmazsan yaptıgın şeyler sana kalori yaktırabılır ama çok az.....bu sadece incelmeye yardımcıdır...o yuzden bu tür sporlardan önce mümkünse tempolu yürürüş vs tarzında sporlar yapılmalı 2 dk nefes aldıktan sonra diğer hareketlere gecılmelı .....ben böyle öğrendım kendı vucudum da yıllarca tasdik ettim...:34:

spor salonunda platese gelen üyelere eger erken gelmıslerse 30 dk yürüyüş bandında yürümelerini önerirdi hoca.....:51:

Back
X