- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.641
kilom 75.6 kızlar yüzdeyi bilmiyorum rica etsem siz yapın haftaya ben yaparımbu arada herkesek günayydıınnn
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysuncum benim yerimede gez ben nbtteyim salı pazarımız var her salıda nbtt yazmışlar vay anasını kaçırdık pazarı gördünmü
cornalle o avatar ne öyle
![]()
yok canım neden çok bilmiş diyeyim elbette faydalı olan her bilgiyi sindiririm ben kendi bünyemde...şu hanımefendı olayı bende de yok valla nede olsa adanalıyık diyip işin içinden cıkıyorum ben
cnm sadece akşam yemegınde ki ekmeği keşke yemeseydın,patates ve ekmek yerıne balıgın yanında bol salata nefis olurdu
jujum burda ki herkes az çok spor salonlarına gitmiştir heralde.....bende 21 yaşımdan beridir spor salonu ile hasır neşir olan biriyım...sebebı polislik ,zayıflama vs derken böyle oldu....
spor hocalarımdan çok sey öğrendıgımı düşünüyorum eğer çok bilmişlik olarak görmezsen ufak bir önerim var.....gerçi sende tam 12 den vurmussun öz eleştirinde....
plates,callen yada mekık yanı yer mınderı hareketlerıni yapmadan fitnees çalısmazsan yaptıgın şeyler sana kalori yaktırabılır ama çok az.....bu sadece incelmeye yardımcıdır...o yuzden bu tür sporlardan önce mümkünse tempolu yürürüş vs tarzında sporlar yapılmalı 2 dk nefes aldıktan sonra diğer hareketlere gecılmelı .....ben böyle öğrendım kendı vucudum da yıllarca tasdik ettim...
spor salonunda platese gelen üyelere eger erken gelmıslerse 30 dk yürüyüş bandında yürümelerini önerirdi hoca.....![]()
evet bende kilomu yazayım 79.700 +400 gözüm aydın bakalım. Haftaya böyle olmasın![]()
herkese günaydınlar bayanlar... Umarım hepiniz için iyi bir sabah olmuştur benim kilom fazla çıktı ama ben biliyordum böyle olacağını haftaya bakalım çok iyi olur sonuç inşallah... ben bi kilo çizelgemi düzenleyim gelir okurum yazılanları...
yok canım neden çok bilmiş diyeyim elbette faydalı olan her bilgiyi sindiririm ben kendi bünyemde...
kende öz eleştirimde haklı olduğumu gördüm sayende hatamı farkettim o zaman callenden önce 30 dk yürürüyüş sonrasında callen yapacağım artık
hiç üzgün .. pişman.. sonuçtan hoşnutsuz gibi durmuyorsun farkındamısın??? ben -100 çıktım diye kendimi yiyorum burda ama sende +400 normal gibi bir yazım şeklin var canım neden böyle...
kendi öz eleştirini yapmanı rica edeceğim senden...![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün hesap günü
geçen hafta 65.9
bu hafta 65.2
giden 700 gr
yüzdem 1.06
fena sayılmaz![]()
tatlım bugün valla çok memnun kaldım sanırım şişmemiş kaslarım 800 gr gitmiş mutlu oldum ...
.
22 şubat 71.o
1 mart 70.6
giden 0.4oo gram
70.6/0.4/0.56 bilmemki doğrumu hesapladım canım kaptanım çok az gitmiş varya dalinden kaçmak lazım
günaydınlarr geçmişi okumadan bildirimi yapayım
5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 86,20 /
aysunayy ( 65,90 /65,20/0,70/1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
ZES ( 79,30 /
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 /70,60/0,40/%0,56)
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 / 76,50/ 0,80 / %1,03 )
5.TAKIM ORTALAMASI
daha fazla düşmesini bekliyordum ama regli öncesi olunca fazla gitmemiş aysunayy ve ukyo yu ekledim da ekledim listeye
5.Takım 298. Etap
*JUJU* ( 86,20 / 86,10 / 0,10 / % 0,12 )
aysunayy ( 65,90 / 65,20 / 0,70 / % 1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
biricikoglumertug ( 76,70 /
ZES ( 79,30 / 0,00 / 79,30 / % 100,00 )
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 / 70,60 / 0,40 / % 0,56 )
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 / 76,50 / 0,80 / % 1,03 )
Sevda_M ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 )
5.TAKIM ORTALAMASI
öz eleştiri *juju*
bu hafta tartıdan aldığım sonuçtan memnun değilim... 100 gr gitmiş...
cuma gününden itibaren bir haftamı eleştirirsem eğer hafta sonu yaptığım düzensiz yeme ve kaçamaklarımın acısını hafta içi düzgün beslenmeme rağmen istediğim kiloyu verememeye bağlıyorum... şalet hafta sonumdada düzgün beslenmiş olsaydım bugün tartıda daha güzel bir sonuç alırdım. hafta sonu kaçamağımın bana artı kilo alarak dönmesi ve bu kalan beş günde verdiğim kilo o artıyı eksiye dönüştürmekten öteye gitmedi... bunin için kendime kızıyorum şimdi...tek hatam hafta sonu kaçamağımdı yoksa yediğim lahmacunlardan pişman değilim....
bu hafta su içmedim buda hatalarımdan birisi
yeşi çay içmedim
yürüyüşümü yapmadım evet callen yaptım ama demekki yeterli kalori yaktırmıyor callen yürüyüş şart demekki...
bu benim kendime yaptığım eliştirimdir... kilosundan memnun olmayan istediği kiloyu veremeyenlerinde kendi öz eliştirisini yapmasını istiyorum :126:
kilom 75.6 kızlar yüzdeyi bilmiyorum rica etsem siz yapın haftaya ben yaparımbu arada herkesek günayydıınnn
kilo veren herkesi tebrik ediyorum![]()
( 67.7 / 67.5 / 0.20 / 0.3% )
verdiğim gramdan hiç memnun değilim öz eleştirime gelicek olursak regl olcam bunun arkasınada sığınmak istemiyorum bu hafta geç yatıp geç uyandım dengem şaştı kilomada kesin yansımıştır bu 1 dilim baklava dışında hiç kaçamağım olmadı bence onuda fazlasıyla sporla erittim o yuzden yapamıorm özeleştiri bnm gzmden kaçanlar olmuş olabilir menülermi hatırlayan arkadaşlar varsa yazabilirler yanlışlarımı
herkesi tebrik ederim gene gzl kilolar verilmiş devamı gelir inşallah her hafta katlanarak
kahvaltımı yapıp geliorm![]()
jujucum bu bahaneyse diyeyim adetim gecikti bekliyorum hala olmadı bir bu etki etmiştir birde bu hafta fazla yedim karnımın şişi hiç inmedi sanki belki adet gecikmesininde etkisidir bilemiyorum normalde adetten önce 1,5-2 kilo fazla çıkıyorum +400 aslında böyle bir gecikme için bana fazla gelmedi o yüzden belkide çok şaşırmadım. Sizin adet öncesi kilonuz fazla çıkmıyor mu bende çok şişlik oluyor yaaaayok canım neden çok bilmiş diyeyim elbette faydalı olan her bilgiyi sindiririm ben kendi bünyemde...
kende öz eleştirimde haklı olduğumu gördüm sayende hatamı farkettim o zaman callenden önce 30 dk yürürüyüş sonrasında callen yapacağım artık
hiç üzgün .. pişman.. sonuçtan hoşnutsuz gibi durmuyorsun farkındamısın??? ben -100 çıktım diye kendimi yiyorum burda ama sende +400 normal gibi bir yazım şeklin var canım neden böyle...
kendi öz eleştirini yapmanı rica edeceğim senden...![]()
cornella sen ne zaman söyleyeceksin kilonu canım
biricikoglumertug sendende öz eleştiri istiyorum... haftada 0,37 gr vermiş görünüyorsun ben senden daha iyi bir rakam bekliyordum
cnm sadece akşam yemegınde ki ekmeği keşke yemeseydın,patates ve ekmek yerıne balıgın yanında bol salata nefis olurdu![]()
jujucum bu bahaneyse diyeyim adetim gecikti bekliyorum hala olmadı bir bu etki etmiştir birde bu hafta fazla yedim karnımın şişi hiç inmedi sanki belki adet gecikmesininde etkisidir bilemiyorum normalde adetten önce 1,5-2 kilo fazla çıkıyorum +400 aslında böyle bir gecikme için bana fazla gelmedi o yüzden belkide çok şaşırmadım. Sizin adet öncesi kilonuz fazla çıkmıyor mu bende çok şişlik oluyor yaaaaAma şunuda diyeyim ki bu hafta jujucum biraz fazla yediğimi kabul ediyorum callen yaptım sadece 2 gün yapmadım onun zayıflamaya etkisi yok hepimiz biliyoruz inceltiyo ama daha henüz o etkisinide göremedim. Ve bu hafta hiç yürüyüş yapmadım koşu bandında bunlar etkilidir diye düşünüyorum.