Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aysuncum benim yerimede gez ben nbtteyim salı pazarımız var her salıda nbtt yazmışlar vay anasını kaçırdık pazarı gördünmü

canım bende hiç gidemiyordum ama bu dönem cumaya dersim denk gelmedi bende hem şaşırdım hem sevindim..

burası minnicik bi yer 25bin nüfuslu tek sosyallik çarşı pazar birde küçük belediye sineması var başka yok:1::1:

o yüzden iyi oldu bugün gidip azıcık gezeyim:1:

ama şu bildirimler bitsinde kalkamıyorum meraktan:1:

sende üzülme elbet bir salın boşa çıkar gider gezersin:38:
:

herkese günaydınlar bayanlar... Umarım hepiniz için iyi bir sabah olmuştur benim kilom fazla çıktı ama ben biliyordum böyle olacağını haftaya bakalım çok iyi olur sonuç inşallah... ben bi kilo çizelgemi düzenleyim gelir okurum yazılanları...

( 67.7 / 67.5 / 0.20 / 0.3% )

verdiğim gramdan hiç memnun değilim öz eleştirime gelicek olursak regl olcam bunun arkasınada sığınmak istemiyorum bu hafta geç yatıp geç uyandım dengem şaştı kilomada kesin yansımıştır bu 1 dilim baklava dışında hiç kaçamağım olmadı bence onuda fazlasıyla sporla erittim o yuzden yapamıorm özeleştiri bnm gzmden kaçanlar olmuş olabilir menülermi hatırlayan arkadaşlar varsa yazabilirler yanlışlarımı

herkesi tebrik ederim gene gzl kilolar verilmiş devamı gelir inşallah her hafta katlanarak
kahvaltımı yapıp geliorm:3:

haftaya da benım regl zamanım:52::52::52:

bu arada gamze nerde kaldı şimdiye gelmiş olmazı lazımdı.....bugün cuma iş görüşmesimi sonuclandı acaba?

herkes yapmış öz eleştiri bende yapayım bari

1 önceki hafta larda akşam yemeğinden 1 saat sonra 30 dakika koşu bandında yürüyordum bu hafta yürümedim sanırım plates ten sonra yorgun oluyorum ama plates zayıflatmadığını sıkılaştırdığını hepimiz biliyoruz

2 öğle4n değilde akşam daha fazla yiyorum nedeni akşam eşim eve gelince birlikte yiyoruz öğlen tek olduğum için daha az yiyorum

3 kaçamaklar oldu baklava helva lahmacun gibi

4 hatalarımı anladım inşallah bi dahaki hafta daha ii ssonuçlarla buluşuruz

şu hanımefendı olayı bende de yok valla nede olsa adanalıyık diyip işin içinden cıkıyorum ben:1::1::1::1::1:

cnm sadece akşam yemegınde ki ekmeği keşke yemeseydın,patates ve ekmek yerıne balıgın yanında bol salata nefis olurdu:56::56::56:

jujum burda ki herkes az çok spor salonlarına gitmiştir heralde.....bende 21 yaşımdan beridir spor salonu ile hasır neşir olan biriyım...sebebı polislik ,zayıflama vs derken böyle oldu....
spor hocalarımdan çok sey öğrendıgımı düşünüyorum eğer çok bilmişlik olarak görmezsen ufak bir önerim var.....gerçi sende tam 12 den vurmussun öz eleştirinde....

plates,callen yada mekık yanı yer mınderı hareketlerıni yapmadan fitnees çalısmazsan yaptıgın şeyler sana kalori yaktırabılır ama çok az.....bu sadece incelmeye yardımcıdır...o yuzden bu tür sporlardan önce mümkünse tempolu yürürüş vs tarzında sporlar yapılmalı 2 dk nefes aldıktan sonra diğer hareketlere gecılmelı .....ben böyle öğrendım kendı vucudum da yıllarca tasdik ettim...:34:

spor salonunda platese gelen üyelere eger erken gelmıslerse 30 dk yürüyüş bandında yürümelerini önerirdi hoca.....:51:
yok canım neden çok bilmiş diyeyim elbette faydalı olan her bilgiyi sindiririm ben kendi bünyemde...

kende öz eleştirimde haklı olduğumu gördüm sayende hatamı farkettim o zaman callenden önce 30 dk yürürüyüş sonrasında callen yapacağım artık

evet bende kilomu yazayım 79.700 +400 gözüm aydın bakalım. Haftaya böyle olmasın:30::30::30::30::30::30::30:

herkese günaydınlar bayanlar... Umarım hepiniz için iyi bir sabah olmuştur benim kilom fazla çıktı ama ben biliyordum böyle olacağını haftaya bakalım çok iyi olur sonuç inşallah... ben bi kilo çizelgemi düzenleyim gelir okurum yazılanları...

hiç üzgün .. pişman.. sonuçtan hoşnutsuz gibi durmuyorsun farkındamısın??? ben -100 çıktım diye kendimi yiyorum burda ama sende +400 normal gibi bir yazım şeklin var canım neden böyle...

kendi öz eleştirini yapmanı rica edeceğim senden... :20:

yok canım neden çok bilmiş diyeyim elbette faydalı olan her bilgiyi sindiririm ben kendi bünyemde...

kende öz eleştirimde haklı olduğumu gördüm sayende hatamı farkettim o zaman callenden önce 30 dk yürürüyüş sonrasında callen yapacağım artık

hiç üzgün .. pişman.. sonuçtan hoşnutsuz gibi durmuyorsun farkındamısın??? ben -100 çıktım diye kendimi yiyorum burda ama sende +400 normal gibi bir yazım şeklin var canım neden böyle...

bir de öyle dene bakalım...cumaya farkı görürüz hep beraber:34::54:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3::3:

bugün hesap günü:1::1:

geçen hafta 65.9
bu hafta 65.2
giden 700 gr
yüzdem 1.06

fena sayılmaz:8::8:

tatlım bugün valla çok memnun kaldım sanırım şişmemiş kaslarım 800 gr gitmiş mutlu oldum ...

.

22 şubat 71.o
1 mart 70.6

giden 0.4oo gram

70.6/0.4/0.56 bilmemki doğrumu hesapladım canım kaptanım çok az gitmiş varya dalinden kaçmak lazım

günaydınlarr geçmişi okumadan bildirimi yapayım

5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 86,20 /
aysunayy ( 65,90 /65,20/0,70/1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
ZES ( 79,30 /
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 /70,60/0,40/%0,56)
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 / 76,50/ 0,80 / %1,03 )
5.TAKIM ORTALAMASI

daha fazla düşmesini bekliyordum ama regli öncesi olunca fazla gitmemiş aysunayy ve ukyo yu ekledim da ekledim listeye

5.Takım 298. Etap
*JUJU* ( 86,20 / 86,10 / 0,10 / % 0,12 )
aysunayy ( 65,90 / 65,20 / 0,70 / % 1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
biricikoglumertug ( 76,70 /
ZES ( 79,30 / 0,00 / 79,30 / % 100,00 )
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 / 70,60 / 0,40 / % 0,56 )
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 / 76,50 / 0,80 / % 1,03 )
Sevda_M ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 )
5.TAKIM ORTALAMASI

öz eleştiri *juju*

bu hafta tartıdan aldığım sonuçtan memnun değilim... 100 gr gitmiş...

cuma gününden itibaren bir haftamı eleştirirsem eğer hafta sonu yaptığım düzensiz yeme ve kaçamaklarımın acısını hafta içi düzgün beslenmeme rağmen istediğim kiloyu verememeye bağlıyorum... şalet hafta sonumdada düzgün beslenmiş olsaydım bugün tartıda daha güzel bir sonuç alırdım. hafta sonu kaçamağımın bana artı kilo alarak dönmesi ve bu kalan beş günde verdiğim kilo o artıyı eksiye dönüştürmekten öteye gitmedi... bunin için kendime kızıyorum şimdi...tek hatam hafta sonu kaçamağımdı yoksa yediğim lahmacunlardan pişman değilim....

bu hafta su içmedim buda hatalarımdan birisi

yeşi çay içmedim

yürüyüşümü yapmadım evet callen yaptım ama demekki yeterli kalori yaktırmıyor callen yürüyüş şart demekki...

bu benim kendime yaptığım eliştirimdir... kilosundan memnun olmayan istediği kiloyu veremeyenlerinde kendi öz eliştirisini yapmasını istiyorum :126:

kilom 75.6 kızlar yüzdeyi bilmiyorum rica etsem siz yapın haftaya ben yaparımbu arada herkesek günayydıınnn

kilo veren herkesi tebrik ediyorum:46::46:

( 67.7 / 67.5 / 0.20 / 0.3% )

verdiğim gramdan hiç memnun değilim öz eleştirime gelicek olursak regl olcam bunun arkasınada sığınmak istemiyorum bu hafta geç yatıp geç uyandım dengem şaştı kilomada kesin yansımıştır bu 1 dilim baklava dışında hiç kaçamağım olmadı bence onuda fazlasıyla sporla erittim o yuzden yapamıorm özeleştiri bnm gzmden kaçanlar olmuş olabilir menülermi hatırlayan arkadaşlar varsa yazabilirler yanlışlarımı

herkesi tebrik ederim gene gzl kilolar verilmiş devamı gelir inşallah her hafta katlanarak
kahvaltımı yapıp geliorm:3:

hepinizi bol bol:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

cornella sen ne zaman söyleyeceksin kilonu canım

biricikoglumertug sendende öz eleştiri istiyorum... haftada 0,37 gr vermiş görünüyorsun ben senden daha iyi bir rakam bekliyordum

Son düzenleme:

jujucum bu bahaneyse diyeyim adetim gecikti bekliyorum hala olmadı bir bu etki etmiştir birde bu hafta fazla yedim karnımın şişi hiç inmedi sanki belki adet gecikmesininde etkisidir bilemiyorum normalde adetten önce 1,5-2 kilo fazla çıkıyorum +400 aslında böyle bir gecikme için bana fazla gelmedi o yüzden belkide çok şaşırmadım. Sizin adet öncesi kilonuz fazla çıkmıyor mu bende çok şişlik oluyor yaaaa:30::30::30::30: Ama şunuda diyeyim ki bu hafta jujucum biraz fazla yediğimi kabul ediyorum callen yaptım sadece 2 gün yapmadım onun zayıflamaya etkisi yok hepimiz biliyoruz inceltiyo ama daha henüz o etkisinide göremedim. Ve bu hafta hiç yürüyüş yapmadım koşu bandında bunlar etkilidir diye düşünüyorum.

cornella sen ne zaman söyleyeceksin kilonu canım

biricikoglumertug sendende öz eleştiri istiyorum... haftada 0,37 gr vermiş görünüyorsun ben senden daha iyi bir rakam bekliyordum

ben korkuyorum ya:50::50::50:

tmm hemen bır wc yapayım soyunayım hopppppp tartıdayım:54:

Günaydın arkadaşlarım :16::16: hemen kilomu bildiriyorum..

Geçen hafta 65.800 dim
Bu hafta 66.200 geldim..
Gelen 400 gr :9::9::9:
Tartılmamla regl olmam nerdeyse aynı ana denk geldi, yani ben bu gün kilo bildirimimi asla başarısızlık olarak görmüyorum..Hatta bu sonuç beni mutlu bile ettii..Regl olduğumuz an yaklaşık 1-2 kilo fazla çıkabiliyoruz, bunu hepimiz biliyoruz ama ben 400 gr. fazla geldim..Yani bu demek oluyor ki, yine benden en azından bir yarım kilo gitti..Fakat baskül ne derse o olduğu için çıkan sonucum bu..Haftaya görüşücez biz..hahahah Bu arada 4-5 gündür Juju diyeti deniyorum ben ve gayet başarılı oldum :54::54:

.

cnm sadece akşam yemegınde ki ekmeği keşke yemeseydın,patates ve ekmek yerıne balıgın yanında bol salata nefis olurdu:56::56::56:

canım haklısın ben de aynı şeyi düşündüm 1 ekmek tam bitmedi aslında 1/2 dilim sayılabilir ama hamsiler çok küçüktü büyük hamsi olsaydı 5 hamsi anca ederdi zaten salatayı yazmayı da unutmuşum açaıkcası ara yapmayınca salata ile doyurdum karnımı :( eğer bugün tartı günü olmasaydı zaten 1 dilimi geçerdim belki de ya da daha fazla patates yerdim ama tartı günü diye salata ile doyurdum karnımı

evet korktugum basıma geldi.......sadece -500 gr gitmiş.......

cornella ( 68,50 / 68,00 / 0,50 / % 0,73

jujucum bu bahaneyse diyeyim adetim gecikti bekliyorum hala olmadı bir bu etki etmiştir birde bu hafta fazla yedim karnımın şişi hiç inmedi sanki belki adet gecikmesininde etkisidir bilemiyorum normalde adetten önce 1,5-2 kilo fazla çıkıyorum +400 aslında böyle bir gecikme için bana fazla gelmedi o yüzden belkide çok şaşırmadım. Sizin adet öncesi kilonuz fazla çıkmıyor mu bende çok şişlik oluyor yaaaa:30::30::30::30: Ama şunuda diyeyim ki bu hafta jujucum biraz fazla yediğimi kabul ediyorum callen yaptım sadece 2 gün yapmadım onun zayıflamaya etkisi yok hepimiz biliyoruz inceltiyo ama daha henüz o etkisinide göremedim. Ve bu hafta hiç yürüyüş yapmadım koşu bandında bunlar etkilidir diye düşünüyorum.

reglinin arkasına bukadar sığınmayalım derim... o en son etki eden unsur... öncesinde yediklerini eleştirmeni istiyorum .. yaptığın yada yapamadığın sporuna mazeret bulmanı... mesela yarın tartılma günü olduğunu bildiğin halde yediklerine dikkat ettin mi bi bunu düşünmeni isteyeceğim senden... regl bunlardan sonra gelir bana göre...

sporda callen hatasını sende benim gibi yapmışsın sadece callen yapmakla olmuyormuş bende öğrendim sende bunu düzeltelim..

öğünlerimizde yiyeceğimiz her lokmaya daha bi dikkat edeceğiz artık bunu yiyorum ama bana geri dönüşü nasıl olacak acaba???

ben kendi adıma söyleyeyim haftaya iyi bir sonuş almak istiyorum tartıda her lokmayı ağzıma attığımda bunu düşüneceğim... her lokma suda bunu düşüneceğim.. her sportif faaliyette bunu düşüneceğim ....

Back
X