Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haftaya da benım regl zamanım:52::52::52:

bu arada gamze nerde kaldı şimdiye gelmiş olmazı lazımdı.....bugün cuma iş görüşmesimi sonuclandı acaba?

Tatlım regl oldum biraz karnım tuttuuu ama geldim burdayımm :27: iş bu gün oradan ayrılan bayana göre yönlenicek, sanırım bana olumlu sonuç olucaksa akşam üstü dönerler, hayırlısı gülüm yaa :54:

Günaydın arkadaşlarım :16::16: hemen kilomu bildiriyorum..

Geçen hafta 65.800 dim
Bu hafta 66.200 geldim..
Gelen 400 gr :9::9::9:
Tartılmamla regl olmam nerdeyse aynı ana denk geldi, yani ben bu gün kilo bildirimimi asla başarısızlık olarak görmüyorum..Hatta bu sonuç beni mutlu bile ettii..Regl olduğumuz an yaklaşık 1-2 kilo fazla çıkabiliyoruz, bunu hepimiz biliyoruz ama ben 400 gr. fazla geldim..Yani bu demek oluyor ki, yine benden en azından bir yarım kilo gitti..Fakat baskül ne derse o olduğu için çıkan sonucum bu..Haftaya görüşücez biz..hahahah Bu arada 4-5 gündür Juju diyeti deniyorum ben ve gayet başarılı oldum :54::54:

.

şimdi sence sadece regli yüzünden mi +400 geldin bi düşün bakalım... kendinden geçtiğin çocuttuğun zamanlar olmadımı ... moralinin bozuk olduğu ve kendini mutfağa attığın zamanlar?????

ha diyelim senin regli 5 gün gecikti ve bu ödem yaptı normalden fazla ama sence başka eleştireceğin tarafın yok mu????

evet korktugum basıma geldi.......sadece -500 gr gitmiş.......

cornella ( 68,50 / 68,00 / 0,50 / % 0,73

sen neden beğenmedin canım kilonu...

61,8/61,9/-0,1/-0,16 :53: gamze nin koruma menüsü lafları çınladı kulaklarımda...

kahvaltı yapıp gelıyorum...

Son düzenleme:
gunaaaaaydın hayatımda bir ilk yaşıyorum cok hastaa ve cok mutluyum beeeeeeen:1::1: söyleyim miiiiiiiiiiiiii kilomuuuuuuu :52::52:

Tatlım regl oldum biraz karnım tuttuuu ama geldim burdayımm :27: iş bu gün oradan ayrılan bayana göre yönlenicek, sanırım bana olumlu sonuç olucaksa akşam üstü dönerler, hayırlısı gülüm yaa :54:

aynen cnm hayırlı olacaksa olsun.............

büşraaaaa söyle bakım kesin 1 kiloyu gectın :27::27::27::27:

bu arada 4. takımdan biri 2.6 kg vermiş.....:53:

ne çok + var öyleee:44::44:

bu hafta daha dikkatli oluorz dimi valla bnde 1 lokmalık bı fazlalık grursenız ağzınıza geleni söyleyin yaz geldi ya :43:
büşşş söle kız çabuk:27::27:

starda melek var gene zayıflamayla ılgılı bişi konuşcaklar millette kafayı bozdu kilolarla:37: özlem yıldız var konuk o nasıl bi fizik kıskandım çok pissssssssss:25::25::25:

şimdi sence sadece regli yüzünden mi +400 geldin bi düşün bakalım... kendinden geçtiğin çocuttuğun zamanlar olmadımı ... moralinin bozuk olduğu ve kendini mutfağa attığın zamanlar?????

ha diyelim senin regli 5 gün gecikti ve bu ödem yaptı normalden fazla ama sence başka eleştireceğin tarafın yok mu????

böle gram gram verınce sanki sudan gidiyo gıbı gelıyor:31::31::31: ama normal böle gıtmesi.diyetısyenım de demişti zaten......bu haftasonu kaçamak yapmıcam bende.....her hafta yapıyordum bu hafta yok......yersem de sabah kahvaltısında onda da bu hafta pasta-börek yapmıcam.....

sporumu da artıracagım .....haftada 3 gün yaptım galiba:44::44::44:

böle gram gram verınce sanki sudan gidiyo gıbı gelıyor:31::31::31: ama normal böle gıtmesi.diyetısyenım de demişti zaten......bu haftasonu kaçamak yapmıcam bende.....her hafta yapıyordum bu hafta yok......yersem de sabah kahvaltısında onda da bu hafta pasta-börek yapmıcam.....

sporumu da artıracagım .....haftada 3 gün yaptım galiba:44::44::44:

evet bu hafta sonu kaçamak yok sende de bende de ...

ve sporumuzu düzenli yapacağız tamam mı söz mü...

ne çok + var öyleee:44::44:

bu hafta daha dikkatli oluorz dimi valla bnde 1 lokmalık bı fazlalık grursenız ağzınıza geleni söyleyin yaz geldi ya :43:
büşşş söle kız çabuk:27::27:

starda melek var gene zayıflamayla ılgılı bişi konuşcaklar millette kafayı bozdu kilolarla:37: özlem yıldız var konuk o nasıl bi fizik kıskandım çok pissssssssss:25::25::25:

aynen garfieldim bu hafta daha dikkatlıyız...kaçamaksız bir hafta gecırmemizi temenni ediyorum:27::27::27:

rabiş,dalin nerdeler:44::44::44:

reglinin arkasına bukadar sığınmayalım derim... o en son etki eden unsur... öncesinde yediklerini eleştirmeni istiyorum .. yaptığın yada yapamadığın sporuna mazeret bulmanı... mesela yarın tartılma günü olduğunu bildiğin halde yediklerine dikkat ettin mi bi bunu düşünmeni isteyeceğim senden... regl bunlardan sonra gelir bana göre...

sporda callen hatasını sende benim gibi yapmışsın sadece callen yapmakla olmuyormuş bende öğrendim sende bunu düzeltelim..

öğünlerimizde yiyeceğimiz her lokmaya daha bi dikkat edeceğiz artık bunu yiyorum ama bana geri dönüşü nasıl olacak acaba???

ben kendi adıma söyleyeyim haftaya iyi bir sonuş almak istiyorum tartıda her lokmayı ağzıma attığımda bunu düşüneceğim... her lokma suda bunu düşüneceğim.. her sportif faaliyette bunu düşüneceğim ....
Hayır jujucum adet döneminin arkasına sığınmıyorum bahaneyse diyorum al benden de adet dönemi bu etki etmiştir. ama benim için esas olan fazla yemiş olmam iştahım zirvedeydi bu hafta açıkcası kendimi kontrol edemedim tatlılar falan baya yedim bu yememe rağmen ve adet dönemi içerisnde girecek olmama rağmen aslında eski halimi bildiğim için +400 çok değil ama zayıflama sürecine girmiş biri için +400 gerçekten çok fazla sana hak veriyorum sonuç berbat ama ben bunu telafi edeceğim jujucum Dedim ya bu hafta ben kendimce bir şeyler yapacağım haftaya eğer gerçekten güzel sonuçlar alırsam yazacağım. Aslında hepimizin bildiği şeyler zayıflamak isteyen kişilerama ben kendimce uygulayacağım birde...Yani kaptanım jujum bana kızmakta haklısın hemde sonuna kadar ama merak etme telafi edeceğim Tebrikler ZESim diyeceksin bana inşallah...

Evet bende kendimi eleştireyim :44:
Ben diyete başladığımdan bu yana metobolizmamla oynadım, onu yordum birazcık..Fakat yaklaşık 1,5 haftadır bunun hata olabileceğini düşündüm ve yeme düzenimi değiştirmeye karar verdim..
Bu hafta tamamen bunu uyguladım ve regl dönemim olması nedeniyle birazcık abarttım, ha oldum haa olucam diyeee sporumuda sadece callen yaptım..:40:

dalin üstüne basa basa söylemişti callen kilo verdirmez sıkılaştırır, yine sporunuzu yapın diye, ama özellikle ben tamamen pskolojik olarak bazı aylar da bir tek konuya endeksli geçiriyorum regl günlerimi..Bu ay yine böyle oldu..Galiba ben yine bu dönemde kendimi unuttum...Dün gece kendimi hatırladım ve şu an silkelenmiş durumdayım..Haftaya hem daha sağlıklı beslenerek hemde kilomu vererek karşınızda olucağım söz, izci sözü :9:

.

:26::26::26::26::26::26::26: olmaz mı :30::30::30::30::30:

dalinden ses yok dimi kızlar kim kaldı başka bildiri yapmayan bi de ticker ımı değiştirdim ama bütün bilgileri yeniden girdim neden öyle oldu güya password de koymuştum bi fikri olan var mı?

Son düzenleme:
Back
X