- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #81.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı kızlar ha gayret hepımız zaten guzel sexı cekıcı alımlı zarıf zayıf mukemmel bı fızıge sahıp ıncecık ozenılesı bedenlere sahıp hatunlarız sadece ıcımızde saklıyoruz ve onları ıcımızden cıkarma zamanı geldıde cekıyo bıle hadı o muhtesem kadını ortaya cıkaralım tey teyyy...
hadı kızlar ha gayret hepımız zaten guzel sexı cekıcı alımlı zarıf zayıf mukemmel bı fızıge sahıp ıncecık ozenılesı bedenlere sahıp hatunlarız sadece ıcımızde saklıyoruz ve onları ıcımızden cıkarma zamanı geldıde cekıyo bıle hadı o muhtesem kadını ortaya cıkaralım tey teyyy...
ya superonlineyi bende duydum juju ama heryere gelmiyo o sanırım...
buralara ilçelere gelirmi ki..
vallahi bıktım ttnete para akıtmaktan
10 luk artık benim juju şimdi gözümü 9 a diktim
ama her an tökezleyebilirim:![]()
ozaman doya doya yıyebulun kuzum![]()
aynen bıktım sexy sexy fıstık gibi rusların arasında dobi gibi dolasmaktan......![]()
sevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gamze nerdeeeeeeeeeeee
hanı bızım haftalık msj sayıları nırde kım nekadar yazmıs de bakam
canım ben zaten tamamen dukan yapmayı düşünmüyorum sadece ilk evresini yapıp ne bileyim şok gibi sonra şimdiki şekilde yediklerime dikkat ederek kilo vermek şimdi ben 2 haftada 1,7 kg vermişim ama dukanda 1 hafta atak yapıp nerdeyse 5 kg verenler var hadi ben 5 kg değil 1 haftada 2-3 kg vereyim sonra gene bu şekilde normal yeme düzeni olur mu bilmiyorum?
canım peki olur mu? sen dukan yaparken hiç çevrende duydun mu hani detoks gibi falan? işe yararsa öyle yapayım bari diye düşünüyom
5.Takım
1. dalin26 ( 88,80 / 78,70 / 10,10 / % 11,37 )
2. cornella ( 74,00 / 68,00 / 6,00 / % 8,11 )
3. Gamze_M ( 72,00 / 66,20 / 5,80 / % 8,06 )
4. Sevda_M ( 80,90 / 75,50 / 5,40 / % 6,67 )
5. ukyo ( 75,00 / 70,60 / 4,40 / % 5,87 )
6. biricikoglumertug ( 80,00 / 75,60 / 4,40 / % 5,50 )
7. busramnmn ( 66,00 / 62,60 / 3,40 / % 5,15 )
8. garfield06 ( 71,00 / 67,50 / 3,50 / % 4,93 )
9. birsen-deniz ( 68,40 / 65,10 / 3,30 / % 4,82 )
10. aysunayy ( 68,50 / 65,20 / 3,30 / % 4,82 )
11. ZES ( 83,00 / 79,70 / 3,30 / % 3,98 )
12. *JUJU* ( 89,20 / 86,10 / 3,10 / % 3,48 )
13. rabyas ( 82,60 / 80,10 / 2,50 / % 3,03 )
14. toplight ( 78,20 / 76,50 / 1,70 / % 2,17 )
15. chentiq ( 62,70 / 61,90 / 0,80 / % 1,28 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 5,28 )
bi kerem canım o 1200 lük metabolizma chentiq ancak bizim takımda... kadın 61 kilo o kassın kendini sen 80 lerden in 78 lere 80 küsür kiloykende al 650-700 cal 70 küsür kilodaykende al 650-700 cal 60 küsür kilodada al 650-700 cal.. mantıklımı bu şimdi ....kademe kademe inmesi lazım![]()
bıktım deyıp aglamaktansa bundan kurtulmak ıcın cabalamak gerek kuzucum aglanacagına kalk 15 dkk spor yap hadı
Cornim gamze burda selam soyluyo...kahvemizi ictik esrayi izliyoruz....
.
Yarım saattir okuyorum iyicene kafam allak bullak oldu. Bana bir özet geçin şimdi benim metabolizma hızım 1240 cal mi? kilo vermek için 1000 lik diyet mi uygulamalıyım?
çok üç kağıtçı tam bir mühendis zekası
var ya allah beni kahretmesin. bu ne yaa.. 800 gr!!!!! aylardır 1 kilo bile mi veremedim. Millet bir haftada veriyor. Hem de 3-4 kilo. Bu hafta veremezsem istifa edeceğm. Yer kaplıyorum ben burada...
hımm gözunden kaçmıs demek ki.......bu hafta saymadım cnm.....çünkü bu hafta o mesaj sayılarından sonra daha düzenliydi....
gecen hafta paylasımı az olanlardan zes,chentip,birsen,biricik,büşra
bu hafta daha fazla girdiler...özellikle zes ve chentiq de gözle görülür değişiklik var
büşra okul dısında genelde burada....diğer arkadaslarımızda önceki haftaya göre paylasımlarını artırdılar.....hımmm yeterli mi onun bir şey diyemem![]()
anlasıldı tamammmmmmm
o zaman ben kacar yesıllıklerımı halledeyım salatamı yapayımm sonra bıldırım ıcın burdayımm canlarrrr![]()
ya benim kafama bir şey takıldı. naçizane soruyorum lütfen 14 kişi de cevaplasın ne olur...
Kızlar benim bebemden arta kalan vakit eğer öğlen uyutursam (ki şu an saat 14/30 dan beri uyuyor ve hala kaldırmadım) 3 saat bir vaktim kalıyor. Günlük yapmam gereken işlerim var. Mesela gününe göre 1-2 saat ev işleri (yemek+ütü vs) yds sınavına gireceğim ona akit ayırmalıyım bir video 2 saat sürüyor ve her gün video izlemeliyim. Dua okuyorum günde 1-2 saat ona ayırıyorum. Sonra spor 1-2 saat. Sonra forumda yazılanları takip ediyorum.
Siz bunları nasıl yapıyorsunuz? İnanın yorum yapmayı geçtim, yapılan yorumları takip etmem 2 saat sürüyor. Sabah kahvaltı yapıp gelene kadar 90 dakikalık yorum birikmiş. Keza şimdi şu metabolizma olayını 50 dk dır okuyorum..
Hiç bir şeye yetişemiyorum. Gelip forum okuyana kadar kızım uyanıyor çoğu zaman. Ders çalışamıyorum. Evi görseniz her yer oyuncak... Bana akıl verin.
Siz kaç saat forumda vakit geçiriyorsunuz? Evin işini hangi ara yapıyorsunuz? Ben bile bu kaar seyrek girmemle 2 saat geçkin harcıyorsam siz ne kadar harcarsınız ki??
ya benim kafama bir şey takıldı. naçizane soruyorum lütfen 14 kişi de cevaplasın ne olur...
Kızlar benim bebemden arta kalan vakit eğer öğlen uyutursam (ki şu an saat 14/30 dan beri uyuyor ve hala kaldırmadım) 3 saat bir vaktim kalıyor. Günlük yapmam gereken işlerim var. Mesela gününe göre 1-2 saat ev işleri (yemek+ütü vs) yds sınavına gireceğim ona akit ayırmalıyım bir video 2 saat sürüyor ve her gün video izlemeliyim. Dua okuyorum günde 1-2 saat ona ayırıyorum. Sonra spor 1-2 saat. Sonra forumda yazılanları takip ediyorum.
Siz bunları nasıl yapıyorsunuz? İnanın yorum yapmayı geçtim, yapılan yorumları takip etmem 2 saat sürüyor. Sabah kahvaltı yapıp gelene kadar 90 dakikalık yorum birikmiş. Keza şimdi şu metabolizma olayını 50 dk dır okuyorum..
Hiç bir şeye yetişemiyorum. Gelip forum okuyana kadar kızım uyanıyor çoğu zaman. Ders çalışamıyorum. Evi görseniz her yer oyuncak... Bana akıl verin.
Siz kaç saat forumda vakit geçiriyorsunuz? Evin işini hangi ara yapıyorsunuz? Ben bile bu kaar seyrek girmemle 2 saat geçkin harcıyorsam siz ne kadar harcarsınız ki??
kızlar yazılan msj sayılarını kontrol etmenın cok basıt bı yolu var bugun cuma herkesın gece 12 gıbı musaıt olan bırısı profılın yanında yazılan msj sayısı varya onları yazsın sonra cuma sabah da yazsın kımın hafta ıcınde nekadar msj yazıdgı ortaya cıkar baska forumlara yazanlarda soleısnler suraya sukadar yorum yazdım dıye onlarda dusurulurse takıma yazılan msj sayısı ortaya cıkacak
tmm sporumu yapacagım bugün
sevda; tahmın ettim dedim bunlar gene birlikte tv izliyorlardır.......onu öpüyorum böyle kocamansöyle......
![]()