Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bnm menume yorum yapan bı cornıı var hıh :19:

kendım calıp kendım oynuyom ya nıye herkes sus pus kız gamze bakı bakıp gecme baska zaman susmazsın sımdıde konusmuyon

tubısım pılava makarnaya tablet koyacagıona al 1 kılo tavuk yada et hasla guzelce 1 saat kadar kaynat sonra koy bı kavanoza at dondurucuya o bole jole kıvamına gelıyo pılava yemege makarnaya 1 yk olacak sekılde kullan hemd aha lezız hemde daha saglıklı ben bazen tavuk jolesı yaparken ıcıne maydanoz sogan da rendeleyıp koyuyorum pul bıber falan jole gıbı oluyo jole tabletler gıbı hem saglıklı bnm cocuklarım oldugu ıcın herseyı saglıklı yapmak zorundayım
daline kesinlikle katılıyorum o tabletlerde çok fazla katkı maddesi var ben kullanmayı bırakalı 4 yıl oluyor. Arkadaşlar lütfen sizde yemeyin artık yalancı bi lezzetten başka hiç bir faydası yok...

bnm menume yorum yapan bı cornıı var hıh :19:

kendım calıp kendım oynuyom ya nıye herkes sus pus kız gamze bakı bakıp gecme baska zaman susmazsın sımdıde konusmuyon

amaa biraz yukaridaki yorumu okumamissin tatlim. ustelik cepten yazmaya calisiyorum bebegim.....

yaaa elbiseee istiyorumm hep kısa yapmak zorundalarmıı yaaaaaa :47::47:

daline kesinlikle katılıyorum o tabletlerde çok fazla katkı maddesi var ben kullanmayı bırakalı 4 yıl oluyor. Arkadaşlar lütfen sizde yemeyin artık yalancı bi lezzetten başka hiç bir faydası yok...

:47::47::47::47::47::47:

konusma sen pi gassaraylı :1::1:

rabişim nasıl elbise istiyorsun ki!!!!!!!1

zes: cnm biliyorum da her zaman tavuk suyu olmuyor oldugunda onu kullanıyorum da arada işte.....

dalin: anacım herkes fenerli burda kız......GALATASARAY I sevmediğinize göre:36::36::36:

buarada ben geldim işler anca bitti. menümü yazayım
sabah:
2 hurma
öğle:
sucuklu patatesli yumurtalı omletten 1 dilim ekmek bitene kadar oda 4 adet sucuk yanına serpiştirilmiş patates ve yumurta kadar oldu
ara:
yeşil çay
2 bisküvi küçük
ara
5 badem
akşam:
az zeytin yağında sotelenmiş havuç ve soğan üzerine sarımsaklı yoğurt ve üstüne bi tutam maydonoz
yeşillik
şimdi yeşil çay içiyorum
1 saat temizhavada tempolu yürüyüş yaptım
günü kapatıyorum spor devam edebilir ilerleyen saatlerde...

konuya çok vakıf değilim ama bende GALATASARAY'lıyım... Babamdan miras kaldı bana...her nekadar fanatik olmasamda

sabah:
2 hurma
öğle:
sucuklu patatesli yumurtalı omletten 1 dilim ekmek bitene kadar oda 4 adet sucuk yanına serpiştirilmiş patates ve yumurta kadar oldu
ara:
yeşil çay
2 bisküvi küçük
ara
5 badem
akşam:
az zeytin yağında sotelenmiş havuç ve soğan üzerine sarımsaklı yoğurt ve üstüne bi tutam maydonoz
yeşillik
şimdi yeşil çay içiyorum

:46::46::46::46:

rabişim nasıl elbise istiyorsun ki!!!!!!!1

zes: cnm biliyorum da her zaman tavuk suyu olmuyor oldugunda onu kullanıyorum da arada işte.....

dalin: anacım herkes fenerli burda kız......GALATASARAY I sevmediğinize göre:36::36::36:
ole ozel bı gun ıcın degıl kuzum gundelık ıstıyorum cızmelerle gıymek ıcınn
sabah:
2 hurma
öğle:
ara:
yeşil çay
2 bisküvi küçük
ara
5 badem
akşam:
yeşillik
şimdi yeşil çay içiyorum

yaaa benım hurmalarım bıttıı :(
:46::46::46:ben begendım canımmmm

sabah:
2 hurma
öğle:
ara:
yeşil çay
2 bisküvi küçük
ara
5 badem
akşam:
yeşillik
şimdi yeşil çay içiyorum

canim menun sanki birazcik kacmis gibi ama cok değil biraz :) birde aksam menundeki soteyi deniycem :)

Back
X